Orgazm olan her kadından sıvı gelir. Kiminde beyaz, kiminde şeffaf.
Yani size özel bir mesele değil.
Kadın orgazm olur, erkek boşalır ayrıca. Bunu da belirtmiş arkadaşlar.Ama siz isterseniz kendiniz için de boşalmak ifadesini kullanabilirsiniz tabii. Kendi seçiminiz.
Ve orgazm olunca titreme de olur doğal olarak. Kasılma vs.
Olağanüstü bir şeymiş gibi mi algılanıyor bu, yoksa siz olağanüstü bir şey mi yaşadığınızı sanıyorsunuz anlamadım bunu.
Normal olan şey, sizin yaşadığınızdır. Sıkıntı yok. Zevk alan kadında olan budur.
Siteyi biliyorsunuz güzel kardeşim, açmayın bu konuları buralara, yazık değil mi sinirlerine
Merak edenlere de söyleyeyim bu performansın yeme içme ile hiç bir alakası yok, yapı meselesi, iddialaşmayın bu konularda, herkesin kocası bir olacak diye bir kaide yok. Kimi günde bir kez zor olur, kimi günde 3-4 kez hoplaya zıplaya gider. Kadın bir akıl danışayım demiş, tek dert kocasının performansı mı kaldı ayıp ama ya
Gidin güzel güzel doktora kardeşim, bir rahatsızlık var belli ama dermanı burada değil
Islamda utanma yoktur. Bize boyle ogrettiler ve bizim erkek hocalarimiz da bu konulara deginiyordu yanimizda. Cogu hocaya sorabilirsiniz. Alimlere falan. Neyse ben yine de utandim. Haydi kizlar size kolay gelsin selametle.. Ama ozelimi acmam cok yanlis ve cirkin oldu yapmamaliydim..
Giriş çıkışları hissediyorum ama verdiği bi duygu yok.sanki elini elime sürtüyor.zevk yok yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum
bu arada mona kesinlikle konsantrasyon sorunun var...
Eşim aynen böyle diyor konsantre olmuyosun diyo.aman ne yapayım ki ne düşüneyim.bi kere de geç olmuştu ne düşünüyosun Allah aşkına söyle dedi.ne yalan söylim e okula notları yarın girmeliyim diye düşünüyordumama dün hiç başka şey düşünmemiştim valla
Bazı yorumlar cidden çok açık oluyor arkadaşlar her şeyi döktünüz ortaya ya
bakın siz de geyik yapabiliyorsunuz,kızmayın o zaman kimseye.
cinsellik konuşulur falan ama katılıyorum misk e ,;reelde de geyiği yapılır yani..bakın konu sahibi bile rahatladı biraz..
Eşimle severek evlendik. Ben 2 sene önce kpss döneminde kilo aldim veremedim yolum uzundu yemek düzenim yoktu. Evlendim vermeye çalışıyorum.zaten yememde problem yok çok yemiyorum sindirimimde problem var çabalıyorum. Velhasıl eşim arada daha fazla spor yap vs diyor tamam diyorum yapıyorum da. Ama yatakta yakınlaşirken şurada ki fazlalığı ver şurda fazlalık var deyince sinirlerim çok bozuluyor. Bütün heyecanım gidiyor. Çevremdeki herkes çok beğenir. Kilo fazlaligim dışında hiç bişey yok. Ama özgüven gidiyor bende. Belki de bu yüzden zevk alamıyorum doğru dürüst konsantre olamıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Nereye başka konu mu var sırada?
Cinsel hayatı kötü olanlar zavallı konu sahibine saldırmış eşi yatakta iyi olmayanlarda şaşırdıkça şaşırmış..şaşıran hanımlar size üzücü bir haberim var..dünya sizin eşlerinizden,sevgililerinizden ibaret değil..3 saate şaşırılmış imkansız denmiş evet sizin ve partnerleriniz için imkansız bir nevi doğru ama 5 saatte yapabilenler var..arka arkaya değil 3 10 kere de ereksiyon olabilen erkekler var..
Biz kadınlar nasıl aynı değilsek,erkekler de,cinsel hayatlarımızda aynı değil...dünyayı kendi gördüğümüzden ibaret sanmayalım .
Millet yetersiz cinsel hayatının acısını konu sahibinden çıkarmış resmen :)
Konu sahibi psikolojiktir..normalde de duyguları kapalı bir insansanız ilişkidede hissedemezsiniz ama yinede jinekoloğa görünün..
Dımı Sevila, iyi ki açıkladın bize, benim cocuk kayak yaparken oldu mesela kiiiirk yılda bir iste :)Cinsel hayatı kötü olanlar zavallı konu sahibine saldırmış eşi yatakta iyi olmayanlarda şaşırdıkça şaşırmış..şaşıran hanımlar size üzücü bir haberim var..dünya sizin eşlerinizden,sevgililerinizden ibaret değil..3 saate şaşırılmış imkansız denmiş evet sizin ve partnerleriniz için imkansız bir nevi doğru ama 5 saatte yapabilenler var..arka arkaya değil 3 10 kere de ereksiyon olabilen erkekler var..
Biz kadınlar nasıl aynı değilsek,erkekler de,cinsel hayatlarımızda aynı değil...dünyayı kendi gördüğümüzden ibaret sanmayalım .
Millet yetersiz cinsel hayatının acısını konu sahibinden çıkarmış resmen :)
Konu sahibi psikolojiktir..normalde de duyguları kapalı bir insansanız ilişkidede hissedemezsiniz ama yinede jinekoloğa görünün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?