3 Sene ya az değil.3Sene boyunca sevdim onu sessiz,usulca..Her şeyden,herkesten çook.Onunda beni sevdigini düşünmüştüm ama sanırım unuttu beni.Arkadaşlarımdan 3 kişi falan benim sevdigim çocuğu seviyodu ve bende ona çok yakın oldugum için sürekli bana anlatıp benden fikir alıyorlardı (tabi bilmiyorlardı benim onu sevdigimi).Bende arkadaşlıgı seçip daima yardım ediyordum onlara ama içten içe de bitiyordum bi yandan.Çok sevdim gerçekten,çok yakındık sürekli faceden msnden konuşuyorduk.tabi sürekli ben bişeyler yazıyordum ilk önce.Çok ağır abi ve kızlar tarafından rağbet gören bi tip oldugu için ee dolayısıyla havası da var.cool bi tip anlıcagınız.Bütün arkadaşlarım açıldı söyledi ve hepside reddedildi.Ama ben söyleyemedim ve halada söyleyemiyorum.3.seneye girdik.ilk sene aynı sınıftaydık ve yakındık sonra sınıflarımız değişti artık çok az görebiliyorum,konuşamıyorum bile 2 senedir.onu çok özledim ben.Ama o bni faceden silmiş nedenini bilmiyorum tekrar ekledim kabul etti.Konuşmak istiyorrum ama muhabbetede nasıl başlıcam bilmiyorum.Neden sildiğini de sorsam mı sormasam mı bilmiyorum.Aslında hiç yaptıgım bişey diiilde gururumu ayaklar altına almak ama aşk insana neler yaptırıyor.Bi türlü unutamıyorum ya kendimi yıpratmaktan başka bişey yapmıyorum.Ayrıca söyleyemiyorum da .Napıyım bi fikir verin.Konuşsammı konuşacaksam da ne konuşucam ne diyim? Yada unutmalı mıyım aama unutamıyorum ki....