- Konu Sahibi wish-hope-love
-
bence fazla ustune gidiyorsunuz anlatmak istediği daha fazla altın almıyorlardan ziyade tarzları
Allah askına kayınvalideniz szie tavuskusuna dönmussun dese ya da bizden baska bisey isteme des bozulma mısınız
arkadaslar siz naptınız yaa beni ne kadar yanlış anlamışsınız ben maddiyatta falan değilim beni bir tek kalimero 79 isimli arkadaşım doğru anlamış burdan ona teşekkürlerimi sunuyorum...
altınları falan görmeyin siz o yönden benim şikayetim yok sadece sarrafın yanında sanki ben daha fazlasını istiyormuşum gibi davranmasıydı bana dokunan ve şu anda sizin beni maddiyatçı biri gibi düşünmeniz de beni üzdü açıkçası. şimdi sadece tavırlarını düşünerek mesaj yazmaanızı ve o tavırların size karşı yapıldığını düşnerek cevap yazmanızı rica ediyorum...
valla canımm ben olsam lafını verırdım altta kalmazdım tavuz kusu ne demek yaa daha sımdıden ne curret bunu dıyebılıyor..evlendıgınız zaman dusunemıyorum kayınvalıdenızı hadı onu gectım eşiniz olacak olan adam! neden destek degılde susuyor onu hıc anlamıs degılımmm.anne babasına duskun erkekden afedersınde bır cacık olmaz.
nişan ıcın 5 bılezık bır set cok ama cok ıyı sukret bence bu zamanda zor altın yuksek olunca belkıde alamadılar.hersey para degıl ısın maddı boyutuna gırme bence.ona bakarsak benım kendı babam bana ev aldı ve suan kocamla o evde oturuyoruz bunu benım kendı babam yaptı eşimin ve aılesının yapması gereken seyii babam yaptı..az once buna benzer bır konu okudum canımm dugunde hep sorunlar cıkmıs vs vs olay aynı dıyebılırım sana 15 gun sonra 25 yasında kız babasının evıne gerı gelmıs eşide hep aılesını tutuyormus cok ama cok ıyı dusun sonra pısman olucagın seyı yapma olurmuu
arkadaslar siz naptınız yaa beni ne kadar yanlış anlamışsınız ben maddiyatta falan değilim beni bir tek kalimero 79 isimli arkadaşım doğru anlamış burdan ona teşekkürlerimi sunuyorum...
altınları falan görmeyin siz o yönden benim şikayetim yok sadece sarrafın yanında sanki ben daha fazlasını istiyormuşum gibi davranmasıydı bana dokunan ve şu anda sizin beni maddiyatçı biri gibi düşünmeniz de beni üzdü açıkçası. şimdi sadece tavırlarını düşünerek mesaj yazmaanızı ve o tavırların size karşı yapıldığını düşnerek cevap yazmanızı rica ediyorum...
ya canım insanın kendi ailesi de bazen diyor
tamam insan başkasından duyunca hoş olmuyor ama sonuçta yaşlı insanlar konuşurken üsluplarını ayarlayamıyorlar
kırmak amacıyla yapmamıştır
merhaba kızlar,
benim basımda bir dert var gün geçtikçe canımı sıkıyor, ne yapacağım diye düşünmekten ne geceler gündüz oluyor, ne gündüzler gece...
ben 3 yıldır sözlüyüm, nişanımı daha yeni yapıcaz ünide okuduğım için okul bitince yapalım dedik o yüzden. her neyse 3 yıldır sözlümün anne babası bana karşı çok iyilerdi, şimdi nişan olacak nişan için bilezik takı seti falan alınır ya geçen hafta onları almak için bize geldiler. çıktık çarşıya aldılar alacakalrını ben hiçbir şey istemedim. sarrafın içinde annesi bana ne dese begenirsinizz. artık düğünde hiçbişi bekleme biz bişi yapamayız artık. yaptıkları da 5 bilezik bir takı seti alyans falan. yapan nası yapıyosa şöyle bi içime sine sine olmadı hiçbir şey. neyse ben orda bişi demedim eve geldik nişanlığımı onlar görmemişti biz sözlümle başka yerde oldugumuzdan orda aldık. kayınvalidem nişanlığı üstümde görmek istedi giydim görür görmez tavus kuşu gibi olmuşsun bu ne dedi. babası da keske her güne giyilebilecek bişi alsaydın dedi görgüsüzler. nişanlık bu ya özel bişi niye her gün giyilsin ki kaldı ki her gün elbise de giyilmez hani. nasıl değişirler bu kadar düşüne düşüne çıkar yol bulamıyorum. bunlar daha nişan olmadan böyle oldular düğünde daha ne diyecekelr kimbilir. işin kötüsü sözlüm de onların tarafını tutuyor. benim yanımda olmuyo hiç en çok da bu üzüyor beni. sen önceden böyle değildin diyince de ben hep böyleydim sen bilmiyon diyo. yaptıgı hatayı kabul etmiyo bi de bi sorunumuz oldugunda susuyor sadece. ne yapıcamı şaşırdım hangisiyle nasıl başa çıkarım bana bi yardım edin sizinkiler de böyle mi yoksa benimkiler mi böyle???[/Q
merhaba kızlar,
benim basımda bir dert var gün geçtikçe canımı sıkıyor, ne yapacağım diye düşünmekten ne geceler gündüz oluyor, ne gündüzler gece...
ben 3 yıldır sözlüyüm, nişanımı daha yeni yapıcaz ünide okuduğım için okul bitince yapalım dedik o yüzden. her neyse 3 yıldır sözlümün anne babası bana karşı çok iyilerdi, şimdi nişan olacak nişan için bilezik takı seti falan alınır ya geçen hafta onları almak için bize geldiler. çıktık çarşıya aldılar alacakalrını ben hiçbir şey istemedim. sarrafın içinde annesi bana ne dese begenirsinizz. artık düğünde hiçbişi bekleme biz bişi yapamayız artık. yaptıkları da 5 bilezik bir takı seti alyans falan. yapan nası yapıyosa şöyle bi içime sine sine olmadı hiçbir şey. neyse ben orda bişi demedim eve geldik nişanlığımı onlar görmemişti biz sözlümle başka yerde oldugumuzdan orda aldık. kayınvalidem nişanlığı üstümde görmek istedi giydim görür görmez tavus kuşu gibi olmuşsun bu ne dedi. babası da keske her güne giyilebilecek bişi alsaydın dedi görgüsüzler. nişanlık bu ya özel bişi niye her gün giyilsin ki kaldı ki her gün elbise de giyilmez hani. nasıl değişirler bu kadar düşüne düşüne çıkar yol bulamıyorum. bunlar daha nişan olmadan böyle oldular düğünde daha ne diyecekelr kimbilir. işin kötüsü sözlüm de onların tarafını tutuyor. benim yanımda olmuyo hiç en çok da bu üzüyor beni. sen önceden böyle değildin diyince de ben hep böyleydim sen bilmiyon diyo. yaptıgı hatayı kabul etmiyo bi de bi sorunumuz oldugunda susuyor sadece. ne yapıcamı şaşırdım hangisiyle nasıl başa çıkarım bana bi yardım edin sizinkiler de böyle mi yoksa benimkiler mi böyle???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?