- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.598
- 248
- Konu Sahibi Ayse07073344
-
ya onu arkadaşımız için yazmıştım bu yeni
Allah herkese böyle arkadaş nasip etsin. Arkadaşının derdini bu kadar içselleştirip kendi psikolojisinden bile olmuşBenim doktorum en az iki ay dinlenmemi öneriyor.psikolojim alt üst oldu.canım hic bisey yapmak istemiyor . Hic aklıma gelmezdi boyle olacağım ama sanırım doktorumdan bu sefer psikolojik destek isteyeceğim.
Üyeliği başkalarına kullandıkmak da yasak. Zaten ücretsiz üyelikli siteye kurbanlık danaya girer gibi gitmek ne alaka? Yönetime bildirdim. Konu ve üyelik baştan aşağı yalan dolu.Ciddi bir soru soruyorum lütfen
Uye olmak parali sanki, hep diyorum danaya girer gibi ortaklasa girmeyin su hesaplara diye:)Olayları başka tarafa çektiğiniz için teşekkürler ciddi bir soru sormak istedim yok hamur abi yalan mesaj yaptınız arkadaşım benğö hesabıma açtı kullandı bu kadar basit ciddi bğr soru sormak istedim erkek misiniz dedinş zaman ayırdığınız içğn teşekkürler
Ah bu arkadaşlar yok mu..ya onu arkadaşımız için yazmıştım bu yeni
merhaba 3 yıldır evliyim eşimle birlikte olamadım . vajinusmus hastasıyım ancak kendimde cinsel istek arzu yok olması için ne yapabirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim
Eşinden bosan. Ne hakkın var buna ? Hem istekliysen denesene ya da yardım alsanamerhaba 3 yıldır evliyim eşimle birlikte olamadım . vajinusmus hastasıyım ancak kendimde cinsel istek arzu yok olması için ne yapabirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?