Tadı yumurta oluyorAfiyet olsun ekmeğin bile değişik canım. Bu aralar bana mutfağı toplamak bile ağır geliyor Tadı nasıl oluyor tahinli çöreği çok severim
bi heveslenmistim. ama yumurta kokusuna asla gelememTadı yumurta oluyorbaya fırınlanmış yumurta yiyorsun ama pskolojik olarak seni inanılmaz doyuruyor. Baya içi hamur, dışı kıtır ekmek yani, tost bile yapıyorum bununla. Burnumu tıklayarak yiyorum
Farkındaysız hiç haşlanmış yumurta yemiyorum. Bende daha önce yaptığım diyetlerden alışkanlık, haşlanmış yumurta yiyemiyorum, tiksindim. Ama bunları yiyorum mecburbi heveslenmistim. ama yumurta kokusuna asla gelememiyi ki yazdin
Öğlen pasta yedim ya, sanki zehir yedim. Midem çöplük gibi oldu. Gerçekten şeker bağımlılığını yenmişim, ve hiçbir anlamı kalmamış benim için. Ama tabiki kan şekerim birden yükselip düştüğü için açlık hissediyorum. 1 bardak az sütlü kahve yapıyorum kendime.
Sigara için ilacımı da aldım bu arada, yarın başlıyorum. İnşallah 15 güne kadar sigara illetinden kurtuluyorum
Farkındaysız hiç haşlanmış yumurta yemiyorum. Bende daha önce yaptığım diyetlerden alışkanlık, haşlanmış yumurta yiyemiyorum, tiksindim. Ama bunları yiyorum mecbur
Bende omleti, sabah akşam yerim ama o yumurta kaybolacak tavanın içinde. Bütün yumurta yiyemiyorum. Tok tutuyor diye o kadar sık yedimki vakti zamanında, tiksindim artık mübarektenHamilelikten önce yumurta kokusu rahatsız ederdi beni özellikle yazın , şimd,i yaz kız yumurtasız kahvaltı bana tad vermiyor.
zalim kediHellöö kızlar nasılsınız? Akşama yolculuk var bavuldu çantaydı derken bi de AVM sıkıştırdık araya
Kilolu bildireyimSismaniye çatlasın
Geçen hafta : 61.8
Bu hafta:60.8
Giden : 1
Yüzde: 1.62
Ohaaaa ay çok güzel duruyoor yaa eline sağlıkEvet canım, ekmeği kendim yapmaya başladım. Bu şekilde yağ oranımı raha rahat tamamlıyorum. Ekmeğim de şöyle oluyor.
Eki Görüntüle 2569780
2 günde tüketiyorum bunu canım.
Vuhuuuuu maşallah bize be***3.Takım 654.Etap ***
pisi pisi kopatim(63.3//0.9/%1.40)
Canim cocuklarim(65.9/65.6/0.3/%0.46)
Luteb03(67.5/) Takim kurallarina uymadigi icin diskalifiye edildi. Onay alindi.
hande_buse (65.3/64.6/0.7/%1.07)
Dildev(76.2/76/0.2/%0.26)
SekerMandalinasi(71.4/71/0.4/%0.56)
herderdedeva(71.3/70.1/1.2/%1.68)
3. Takım ortalamasi :%0.857
@Dildev veCanim cocuklarim haftaya liste sizin omuzlarinizda en az %1 lutfen
Ay ben bitter yedim bi tane o kadar mutlu oldum ki o kadar oluuur, kahveyle de güzel gitti zalımmmm bitterÖğlen pasta yedim ya, sanki zehir yedim. Midem çöplük gibi oldu. Gerçekten şeker bağımlılığını yenmişim, ve hiçbir anlamı kalmamış benim için. Ama tabiki kan şekerim birden yükselip düştüğü için açlık hissediyorum. 1 bardak az sütlü kahve yapıyorum kendime.
Sigara için ilacımı da aldım bu arada, yarın başlıyorum. İnşallah 15 güne kadar sigara illetinden kurtuluyorum
Cemil baba mı yoksa ağam mıBende bu akşam ödül vercem kendime bklava yiyecğim , eşimle ikimizin çok sevdiği bir yer var pahalı ama az olsun öz olsun
Tebrik ederim bacııım hey maşallllaaaahHellöö kızlar nasılsınız? Akşama yolculuk var bavuldu çantaydı derken bi de AVM sıkıştırdık araya
Kilolu bildireyimSismaniye çatlasın
Geçen hafta : 61.8
Bu hafta:60.8
Giden : 1
Yüzde: 1.62
***3.Takım 654.Etap ***
pisi pisi kopatim(63.3/62.6/0.7/%1.11)
3. Takım ortalamasi :%0.734
Free Liste
Kedilovic(61.8/60.8/1/%1.62)
agam bizi begenmiur
biz de yılbaşında kutlamasi olmaz cnmSüper olur yarışalım canım .Yılbaşı da var nasıl olacaksa yarış
sgl cnm cok sukur tutabildim Benim bi ay olduğu için üst üste tuttum senin azsa pazartesi perşembe yada müsait olduğunda zamanlarda tutAllah kabul etsin. Bende başlamak istiyorum oruca, hastalığı bir atlatayım.Senin gb peşpeşe tutamam sanırım.
inşallah cnm***3.Takım 654.Etap ***
pisi pisi kopatim(63.3//0.9/%1.40)
3. Takım ortalamasi :%0.857
@Dildev veCanim cocuklarim haftaya liste sizin omuzlarinizda en az %1 lutfen
hadi inşallah cnn istersen yapabilirsinÖğlen pasta yedim ya, sanki zehir yedim. Midem çöplük gibi oldu. Gerçekten şeker bağımlılığını yenmişim, ve hiçbir anlamı kalmamış benim için. Ama tabiki kan şekerim birden yükselip düştüğü için açlık hissediyorum. 1 bardak az sütlü kahve yapıyorum kendime.
Kızlar bu yüzdeleri neye göre hesaplıyorsunuz canlarGeçen hafta 76.2
Bu hafta 76.0
Fark 0.2
Yüzde 0'26
Ne oluyorsa geceleri oluyor kızlar bana. Haftaya söz daha iyi bir yüzdeyle karşınızda olucam.
verilen kilo / gecen haftanin kilosu × 100 canim :)Kızlar bu yüzdeleri neye göre hesaplıyorsunuz canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?