Çorabların bile minnoş asalet kokuyorEveeeet tartı atacağımı söylemiştim, bugün çoraplarım bilem konuşuyor efeniiim
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.1
Fark: 1.2
Yüzde: 1.68
Bugün halay başı benim haydi bakalııım
Kaldııı bacımmm kalmaz mııııı?Dökülcek kurt kalmamıştır sen de yavrum gel benimkileri dökek
Kız çalışıyorum ya ben o yüzden erken erken kalkıyorumNiye zabahın bu köründe kalktıysan aceba
Çoraplarımın asilliği ve asaleti yani ne siz söyleyin ne de benÇorabların bile minnoş asalet kokuyor
Oo yeea süpersin canım
Saol kuzum. Daha iyileri de olacakMucize değildir o mucize olsa duramazsun
Çok iyi canım
Züper züper hiç şüphem yok maaşallah ketoma benimSaol kuzum. Daha iyileri de olacak
Uyguladığın diyet stili var mı canımcım?77.5 kg tambakalım haftaya nasıl olacak.
Çok iyi canım iki paket margarin gitmiş demekTam 71 kilo ile başlamıştım 3 günde yarım kilo gitmiş
Yok canım bebek emirdiğim için ne yesem az az yemeye çalışıyorum ekmek hiç hiç yemiyorum günde en az 2 buçuk 3 litre su içiyorumUyguladığın diyet stili var mı canımcım?
Çok iyi canım adapte sürecinde gereksiz kalori alımını bırakman yeterli zaten ekmeği tambuğday bi iki dilim tüketebilirsin tatlı vs yemez hurma kayısı yersen kolayca alışırsınYok canım bebek emirdiğim için ne yesem az az yemeye çalışıyorum ekmek hiç hiç yemiyorum günde en az 2 buçuk 3 litre su içiyorum
Aynen inşallah öyle yapmaya çalışıyorum zaten bana kilo aldıran tek şey tatlılar normaldede çok iştahlı bir insan değilimÇok iyi canım adapte sürecinde gereksiz kalori alımını bırakman yeterli zaten ekmeği tambuğday bi iki dilim tüketebilirsin tatlı vs yemez hurma kayısı yersen kolayca alışırsın
Ben de aksine çok iştahlıyımdır kilo almasam kazan kazan yerimAynen inşallah öyle yapmaya çalışıyorum zaten bana kilo aldıran tek şey tatlılar normaldede çok iştahlı bir insan değilim
Güzel olacak güzeeeel77.5 kg tambakalım haftaya nasıl olacak.
Ben de aksine çok iştahlıyımdır kilo almasam kazan kazan yerimama işte diyetteyim diye yaptığım orman meyveli çikelatalı zalım kekin tadına dahi bakmadım
Çok teşekkür ederim sayenizde motivasyonum tamGüzel olacak güzeeeel
Motivasyon arttı mı herşey güzel oluur
Rakibem ekmeğinii kendin mi yapıyorsuunKızlar ben sabah kahvaltımı erkenden yaptım bu arada.
Sabah (08.15)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinli keto ekmek
60 gr peynir
8 zeytin.
Bugün ketozisten çıkacağım. Müdürümüzün doğumgünüymüş, 1 ince dilim pasta yiyeceğim. Akşam da ıspanak yemeği yiyerek günü bitirmeyi planlıyorum.
gecen hafta guzel verdin, vermeye devam etmen cok iyi canimGünaydın kızlar. Hastalığım dolu dizgin devam ediyor. Genelde 7-8 gün sürdüğü için şu an tam ortasındayım. Ama bu sabah bir mucize oldu,
Eki Görüntüle 2569648
Geçen hafta=71.4
Bu hafta =71
Fark=0.4
Yüzde =0.560
En azından sizi zarara sokmadım
vaaaaay supeer sen rakibini yendin. bakalim bizim yaris nasil bitecekEveeeet tartı atacağımı söylemiştim, bugün çoraplarım bilem konuşuyor efeniiim
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.1
Fark: 1.2
Yüzde: 1.68
Bugün halay başı benim haydi bakalııım
harika ne gramcigiymis.Kızlar geçen hafta 65.3
Bu hafta 64,6 Fark 900 gramcık
%1,39Lusi Daha iyi de olabilirdi reglim başladı başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?