Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dökülcek kurt kalmamıştır sen de yavrum gel benimkileri dökek
Kaldııı bacımmm kalmaz mııııı?
Akşama dökeceğğiimm akşama dökeceğim, evimizdeee yemek yook..
Tavukları pişirmişeeem
Niye zabahın bu köründe kalktıysan aceba
Kız çalışıyorum ya ben o yüzden erken erken kalkıyorum
Çorabların bile minnoş asalet kokuyor
Oo yeea süpersin canım
Çoraplarımın asilliği ve asaleti yani ne siz söyleyin ne de ben
Teşekkür ederim tatlımm

Yok canım bebek emirdiğim için ne yesem az az yemeye çalışıyorum ekmek hiç hiç yemiyorum günde en az 2 buçuk 3 litre su içiyorum
Çok iyi canım adapte sürecinde gereksiz kalori alımını bırakman yeterli zaten ekmeği tambuğday bi iki dilim tüketebilirsin tatlı vs yemez hurma kayısı yersen kolayca alışırsın

Çok iyi canım adapte sürecinde gereksiz kalori alımını bırakman yeterli zaten ekmeği tambuğday bi iki dilim tüketebilirsin tatlı vs yemez hurma kayısı yersen kolayca alışırsın
Aynen inşallah öyle yapmaya çalışıyorum zaten bana kilo aldıran tek şey tatlılar normaldede çok iştahlı bir insan değilim

Aynen inşallah öyle yapmaya çalışıyorum zaten bana kilo aldıran tek şey tatlılar normaldede çok iştahlı bir insan değilim
Ben de aksine çok iştahlıyımdır kilo almasam kazan kazan yerim ama işte diyetteyim diye yaptığım orman meyveli çikelatalı zalım kekin tadına dahi bakmadım

Kızlar ben sabah kahvaltımı erkenden yaptım bu arada.
Sabah (08.15)
1.5 yumurta ve 50 gr tahinli keto ekmek
60 gr peynir
8 zeytin.
Bugün ketozisten çıkacağım. Müdürümüzün doğumgünüymüş, 1 ince dilim pasta yiyeceğim. Akşam da ıspanak yemeği yiyerek günü bitirmeyi planlıyorum.

Rakibem ekmeğinii kendin mi yapıyorsuun
Müdürün nice sağlıklı yaşı olup, seni yeni yaşında hiç üzmesin hep mutlu etsin inşallah
Öğlene ne yiyeceksin bacıgardaşş, ince dilimden birşeycik olmaz dengeleersin olur biter

gunaydin kizlar
gecen hafta guzel verdin, vermeye devam etmen cok iyi canim
Eveeeet tartı atacağımı söylemiştim, bugün çoraplarım bilem konuşuyor efeniiim
Geçen hafta: 71.3
Bu hafta: 70.1
Fark: 1.2
Yüzde: 1.68
Bugün halay başı benim haydi bakalııım
vaaaaay supeer sen rakibini yendin. bakalim bizim yaris nasil bitecek
Kızlar geçen hafta 65.3
Bu hafta 64,6 Fark 900 gramcık
%1,39 Lusi Daha iyi de olabilirdi reglim başladı başlayacak
harika ne gramcigiymis.
darisi basima bu gramciklarin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…