Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Geçmiş olsun ortağım.
Ayrılacak mısın şimdi gruptan ?
Diyet yapmasan da sohbet ederiz sonuçta.
Bence ara ara gir, ben cumartesi ve pazar az girince bile diyet işini savsaklıyorum ama her gün buraya baktıkça daha da gaza geliyorum.
Senin için hayırlısı olsun.
Özletme kendini.

çok büyük geçmiş olsun canım umarım bir an önce toparlanırsın canım dikkat ed kendine

allahım bittim ben yaa öyle bir geçer zamanki beni bitirdi bugün

O kem gözlü, eski Tarık Akan saçlı ibiş Murat diriyken de maldı, ölürken gene mallık yaptı.
Eskisi gibi keyifle izlemiyorum ama şöyle bir bakıverdim bu gece.
Bir bölümde 10 olay yaşandı, artık bayıyor bence.
Bir deprem, sel, volkan patlaması yaşanmadı o da yakında yaşanır.
İlk sezon biraz daha eğlenceliydi, aşk vardıi sıcaklık vardı, aile dayanışması falan vardı; bu sezon o onu öldürür, bu intihar eder, diğeri zorla evlenir, diğeri bilmemne olur, baydı valla.

Bu aralar Hürrem'i tek geçiyorum valla.Orda da bir bölümde 10 aksiyon oluyor ama o kıyafetler, takılar, ihtiras, tutku beni benden alıyor (Azcık psikopat mıyım neyim ? )

Bu arada benim haset silah arkadaşım yakar, sana sesleniyorum.
Bugün epeeeey mekik çektim(Bak sayı vermiyorum, hasetlikten çatlatmamak için ) Gerçi sen de koşu yapıyorsun, ben de o konuda hasetleniyorum ya neyse.

Bahsettiğim çorba şeysi bu arada iyi gidiyor.Bu hafta bol sebzeli mercimek çorbasını afiyetle içiyorum ve tencere bitene kadar da içeceğim.Geçen haftanın regl şişkinliği 1 kilo kaybettirse (çünkü 1 kilo kazandırmıştı ), bu hafta da 1 kilo vermeyi başarsam bu demektir ki perşembe "70lere indim üleeeyyn" diye haykıracağım. İnşallah olur da azıcık daha gaza gelirim, sonrası Allah Kerim.Ay kendim yazdım, kendim sevindim gidip bir 200 daha mekik çekeyim. (Kesin var ben de bir psikopatlık )

Herkese iyi geceler, güzel bir sabah olur hepimize inşallah.

hala sersem gibiyim, başımın ağrısı geçmedi.
eşim kızdı, meyve ceviz yedim 9 da.
8 den sonra bişey yemicem diye kafama koymuşum garip geldi ama abartmamak lazım sanırım.
ekmek yemiyorum midemi şişiriyo, sevmiyorum ama ekmek yemiyosam sabah karataya göre kahvaltı yapmam lazım sanırım.
bi öğün atlamanın cezası

kimse bana yorum yapmamış kendi kendime yorum yapıyorum ben de

şu tracy nin mekikleri işe yarıcak gibi karnım acıyodu bugün. neyse bugün yapamadım yarın yaparım inş.
regl iken güzel kilo verilirdi aslında sporla.
bence mekik değil yağ yakıcı sporlara yönelmelisin winston. göbeğin sıkılaşır ama yağ yakılmaz mekikle.

Haklısın da regl olduğumda asabi, gergin, mızmız bir insana dönüşüyorum, değil spor yapmak dünyanın en zevkli şeyi olsa da yapmayacağım modda oluyorum, şükür bitti de normal moda döndüm.

Ya benim göbek daha öncede yazmıştım pörsüdü, yani içi boşaldı, tamam tüm yağlar gitti falan demiyorum ama içi bayağı bir boşaldı.İşte şimdi o boşalmış, pörsük şeyi mekikle germeye çalışıyorum, yoksa karın yağı eritmek değil derdim.Benim göbeği gersin, sıkılaştırsın bana yeter.Bu sıkılaşma içinde yürüyüş, koşu falan bana mantıklı gelmiyor, mekik işe yarıyor gibi.Göreceğiz.

Biraz belimi incelticem, onun içinde 3-5 hareket var, onlardan yapıyorum, biraz da popo inceltmeye çalışacağım.Gçbek de artık yavaştan sıkılaşır o zamana kadar diyorum.

Sen Karataycı olduğundan ben pek cahil kalıyorum menülerinde, bazen içimden kaynana gibi söylenip "bu kadayıf nerden çıktı?", "patatesin orada ne işi var?" falan diyorum ama "Karatay da belki de serbesttir, şimdi sanki çok sağlıklı beslenen biriymişsin gibi akıl verip, ahkam kesme diyorum".Bu yüzden bazı yerlerde içimden kınıyorum

Bu arada Hasekii ve son pehlivan'dan ses seda çıkmıyor.Nerelerdeler acaba?
Destinam'da kafamı toparlayıp, sonra geleceğim demiş.
Başkan da zaten eşinin yanına gidiyor, epey yoğun olur.
Buralar şimdiden ıssızlaşmaya başladı

günaydın kızlar
dün yazamadım çok kötüyüm dahada kendime geldiğim söylenemez başım ağrıyo gözlerim şiş.
dün görevdeydim ve parmak uçlarımın donduğunu hissettim bi türlü açılamadım((( ya ne kadar soğuk hava vardı hiç sevmiyorum kışı(

tabi bünyeden bünyeye farklılık oluyo mattika ben bakıyorum şimdi menüne bana hiçte az gelmedi mesela ben yeseydim senin bu yediklerini sorun yaşamazdım .sabah çok güzel kahvaltı yapmışsın ben yumurta yerine 1 dilim ekmek yerdim çünkü yumurta yemiyorum ,ara öğününde çok iyi .akşama gelince bence gayet yeterli daha ne olsun arkadaşım:)))
sanırım sorun saatlerde ondan halsiz düşmüş olabilirsin.
benim menülerim çok dakik o nedenle acıkmaya fırsat bulamıyorum az ama sık yiyorum sabah 7.5 ta kahvaltım var bazen daha erken olabiliyo daha sonra aram var arada atlasamda yemeğe dikkat ediyorum öğlen muhakkak 12 de yemekteyim öğleden sonra gene ufak tefek bi aram var ve akşam 5 te en geç 5.5 ya yemekteyim yani hiç şaşmıyor benim saatelerim.
böyle oluncada ani olarak şekerim düşmüyo az ama sık yemiş oluyorum.dünkü halsizliğinin bundan kaynaklandığını düşünüyorum canım.

dünkü menüm
sabah:
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
ara:
1 mandalina
1 havuç
öğlen:
1 porsiyon pırasa yemeği
salata
ara:
1 meyve suyu
akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salata
ara:
1 avuç çekirdek

sen mekik dedikçe çatladım zaten hiç sorma .bende koşuyu sabah ve akşama çıkardım .varmı bir çatırdama
akşam eşime postayı koydum haftasonuna kadar sana mühlet mekik makinasını alıyorsun yada alıyorsun dedim .malkoçoğluluk bulaşıcımı ne .bu belimi çevreleyen koca can simidi anca onunla erir.
haftasonu alacağım inşallah .asıl ozaman sen kork benden 1000-1500 heyt kim tutar beni .

menüne hergün bakıyorum de sabah hep aynı şeyler zeytin ekmek peynir. bir yumurtalı omlet falan olsa sıkılmazsın .ben aynı şeyleri yedikçe sıkılırım .değişiklik bazen iyi gelir. sadece fikrimi söyleyeyim dedim

bende mekik konusunda iki kelam edeyim.
daha önce 13 kilo verdim hoş yarısını geri aldım ama. bu kiloları verirken sadece mekikle verdim. karnın dümdüz oluyor.karın kasları çalıştıkça üstündeki yağıda yakıyor. diye biliyorum . onun için ne kadar koşsamda yürüsemde mekik olmayınca birşeyler eksik gibi geliyor bana.

Son düzenleme:

doğru sölüyosun canımda iinan onları bile zorla yiyorum sabahları pek iştahım olmuyo benim açılamıyorum ama mecbur kahvaltı yapıyorum en basitte onlar geliyo peyniri ekmek arası yapıyorum öle yiyorum:))
sadece hafta sonları güzel kahvltı yapabiliyorum.
yumurtaya gelince yumurtayı hiç yiyemiyorum kenimi zorlarsam belki sarısını yiyorum ama sabah sabahta kendime işkence yapmak istemiyorum.

günaydın kızlar
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 az şekerli çay
öğle
1 kase çorba, 3 köfte, 3-4 çatal patates, pilav
akşam
1 tabak karnıbahar, 1 kase yoğurt

günaydın kızlar
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 az şekerli çay
öğle
1 kase çorba, 3 köfte, 3-4 çatal patates, pilav
akşam
1 tabak karnıbahar, 1 kase yoğurt

sabah kahvaltın çok iyi canım,öğlen yemeğinde patates ve pilav birlikte olmamış
akşam süper hafif sebze yemişsin genel olarak başarılı bence.

yok canım karatayda patates yasak, unlu gıdalar şekerli şeyler hepsi yasak. normal diyetlerdeki gibi az da vermiyor.
onlar benim kaçamağım.
mekiğin yanında yürüyüş de yap demek istedim, genel yağ yakımı için. düzenli yürüyüşle debgeli beslenerek verince sarkma olmuyo.
sık kilo alıp vermekten çatlaklarım var, ona rağmen sıkı duruyo derim, mekik fln da çekmedim.
yani mekik elbette faydalı, ama senin kilonda yağ yakıcı spor lazım

sabah 11 den akşam 7 ye kadar sürekli ayaktaydım, cevizin yanında süt fln olsa yeterdi belki.
daha önce de olmuştu böyle, beslenmeden olduğunu biliyorum, zaten az yiyip kas vermek istemem.

kahvaltım:

1 yumurta
1,5 kk peynir, 1 zeytin
Yarım dilim tereyağlı ekmek

benimki tam karatay da değil, kendime göre sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…