selam kızlar, artık hic girmiyorum cunku dıyet mıyet aklıma bıle gelmıyor , bu yuzden de gelıp yazıp kımseyı kandırmak ıstmeıyorum
üstüne bugun 2 kere 4.6 şiddetinde depremle sarsıldık , allak bullak olduk bu kış günü kımseyı sokakta bırakmasın allah..
ben kafamı toparlarsam katılıcam tekrar
selam kızlar, artık hic girmiyorum cunku dıyet mıyet aklıma bıle gelmıyor , bu yuzden de gelıp yazıp kımseyı kandırmak ıstmeıyorum
üstüne bugun 2 kere 4.6 şiddetinde depremle sarsıldık , allak bullak olduk bu kış günü kımseyı sokakta bırakmasın allah..
ben kafamı toparlarsam katılıcam tekrar
allahım bittim ben yaa öyle bir geçer zamanki beni bitirdi bugün
Bu arada benim haset silah arkadaşım yakar, sana sesleniyorum.
Bugün epeeeey mekik çektim(Bak sayı vermiyorum, hasetlikten çatlatmamak için) Gerçi sen de koşu yapıyorsun, ben de o konuda hasetleniyorum ya neyse.
Bahsettiğim çorba şeysi bu arada iyi gidiyor.Bu hafta bol sebzeli mercimek çorbasını afiyetle içiyorum ve tencere bitene kadar da içeceğim.Geçen haftanın regl şişkinliği 1 kilo kaybettirse (çünkü 1 kilo kazandırmıştı), bu hafta da 1 kilo vermeyi başarsam bu demektir ki perşembe "70lere indim üleeeyyn" diye haykıracağım. İnşallah olur da azıcık daha gaza gelirim, sonrası Allah Kerim.Ay kendim yazdım, kendim sevindim gidip bir 200 daha mekik çekeyim. (Kesin var ben de bir psikopatlık )
Herkese iyi geceler, güzel bir sabah olur hepimize inşallah.
şu tracy nin mekikleri işe yarıcak gibi karnım acıyodu bugün. neyse bugün yapamadım yarın yaparım inş.
regl iken güzel kilo verilirdi aslında sporla.
bence mekik değil yağ yakıcı sporlara yönelmelisin winston. göbeğin sıkılaşır ama yağ yakılmaz mekikle.
Sabah: 11:00
1 sb süt
1 yum, 2 kk peynir, 1 zeytin
2 ceviz
Ara: 15:30
4-5 ceviz, 1 lokma simit
Akşam: 19:00
1 kepçe tarhana
2 baget, 1 çatal patates (fırında)
salata
spor: birazdan yapınca yazarım
su: 1,5 lt, tamamlıcam suyu da
az yemişim bugün ya da aç kaldım uzun süre tansiyonum düştü.
akşam yemeğini ne yediğimi görmeden yedim, gözlerim kararmıştı, hala biraz var ve başım ağrıyo.
öğlen 1 den akşam 7 ye kadar okuldaydım, hem aç hem hareketli olunca oldu heralde.
suhancım işte az yiyince böyle oluyorum ben
Bu arada benim haset silah arkadaşım yakar, sana sesleniyorum.
Bugün epeeeey mekik çektim(Bak sayı vermiyorum, hasetlikten çatlatmamak için) Gerçi sen de koşu yapıyorsun, ben de o konuda hasetleniyorum ya neyse.
Bahsettiğim çorba şeysi bu arada iyi gidiyor.Bu hafta bol sebzeli mercimek çorbasını afiyetle içiyorum ve tencere bitene kadar da içeceğim.Geçen haftanın regl şişkinliği 1 kilo kaybettirse (çünkü 1 kilo kazandırmıştı), bu hafta da 1 kilo vermeyi başarsam bu demektir ki perşembe "70lere indim üleeeyyn" diye haykıracağım. İnşallah olur da azıcık daha gaza gelirim, sonrası Allah Kerim.Ay kendim yazdım, kendim sevindim gidip bir 200 daha mekik çekeyim. (Kesin var ben de bir psikopatlık )
Herkese iyi geceler, güzel bir sabah olur hepimize inşallah.
dünkü menüm
sabah:
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
1 parça beyaz peynir
3 zeytin
ara:
1 mandalina
1 havuç
öğlen:
1 porsiyon pırasa yemeği
salata
ara:
1 meyve suyu
akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
salata
ara:
1 avuç çekirdek
menüne hergün bakıyorum de sabah hep aynı şeyler zeytin ekmek peynir. bir yumurtalı omlet falan olsa sıkılmazsın .ben aynı şeyleri yedikçe sıkılırım .değişiklik bazen iyi gelir. sadece fikrimi söyleyeyim dedim
günaydın kızlar
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 az şekerli çay
öğle
1 kase çorba, 3 köfte, 3-4 çatal patates, pilav
akşam
1 tabak karnıbahar, 1 kase yoğurt
yok canım karatayda patates yasak, unlu gıdalar şekerli şeyler hepsi yasak. normal diyetlerdeki gibi az da vermiyor.Haklısın da regl olduğumda asabi, gergin, mızmız bir insana dönüşüyorum, değil spor yapmak dünyanın en zevkli şeyi olsa da yapmayacağım modda oluyorum, şükür bitti de normal moda döndüm.
Ya benim göbek daha öncede yazmıştım pörsüdü, yani içi boşaldı, tamam tüm yağlar gitti falan demiyorum ama içi bayağı bir boşaldı.İşte şimdi o boşalmış, pörsük şeyi mekikle germeye çalışıyorum, yoksa karın yağı eritmek değil derdim.Benim göbeği gersin, sıkılaştırsın bana yeter.Bu sıkılaşma içinde yürüyüş, koşu falan bana mantıklı gelmiyor, mekik işe yarıyor gibi.Göreceğiz.
Biraz belimi incelticem, onun içinde 3-5 hareket var, onlardan yapıyorum, biraz da popo inceltmeye çalışacağım.Gçbek de artık yavaştan sıkılaşır o zamana kadar diyorum.
Sen Karataycı olduğundan ben pek cahil kalıyorum menülerinde, bazen içimden kaynana gibi söylenip "bu kadayıf nerden çıktı?", "patatesin orada ne işi var?" falan diyorum ama "Karatay da belki de serbesttir, şimdi sanki çok sağlıklı beslenen biriymişsin gibi akıl verip, ahkam kesme diyorum".Bu yüzden bazı yerlerde içimden kınıyorum
Bu arada Hasekii ve son pehlivan'dan ses seda çıkmıyor.Nerelerdeler acaba?
Destinam'da kafamı toparlayıp, sonra geleceğim demiş.
Başkan da zaten eşinin yanına gidiyor, epey yoğun olur.
Buralar şimdiden ıssızlaşmaya başladı
sabah 11 den akşam 7 ye kadar sürekli ayaktaydım, cevizin yanında süt fln olsa yeterdi belki.tabi bünyeden bünyeye farklılık oluyo mattika ben bakıyorum şimdi menüne bana hiçte az gelmedi mesela ben yeseydim senin bu yediklerini sorun yaşamazdım .sabah çok güzel kahvaltı yapmışsın ben yumurta yerine 1 dilim ekmek yerdim çünkü yumurta yemiyorum ,ara öğününde çok iyi .akşama gelince bence gayet yeterli daha ne olsun arkadaşım:)))
sanırım sorun saatlerde ondan halsiz düşmüş olabilirsin.
benim menülerim çok dakik o nedenle acıkmaya fırsat bulamıyorum az ama sık yiyorum sabah 7.5 ta kahvaltım var bazen daha erken olabiliyo daha sonra aram var arada atlasamda yemeğe dikkat ediyorum öğlen muhakkak 12 de yemekteyim öğleden sonra gene ufak tefek bi aram var ve akşam 5 te en geç 5.5 ya yemekteyim yani hiç şaşmıyor benim saatelerim.
böyle oluncada ani olarak şekerim düşmüyo az ama sık yemiş oluyorum.dünkü halsizliğinin bundan kaynaklandığını düşünüyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?