günaydın kızlar
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 az şekerli çay
öğle
1 kase çorba, 3 köfte, 3-4 çatal patates, pilav
akşam
1 tabak karnıbahar, 1 kase yoğurt
bende mekik konusunda iki kelam edeyim.
daha önce 13 kilo verdim hoş yarısını geri aldım ama. bu kiloları verirken sadece mekikle verdim. karnın dümdüz oluyor.karın kasları çalıştıkça üstündeki yağıda yakıyor. diye biliyorum . onun için ne kadar koşsamda yürüsemde mekik olmayınca birşeyler eksik gibi geliyor bana.
sabah kahvaltım
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
ara:
1/2 mandalina
1 havuç
1/2 portakal
öğlen ve akşamı bilmiyorrum annem bana sürpriz yapıcakmışbakalım ne olucak öğleden sonra yazarım artık.
ay ne güzel . keşke annem yanım da olsa
akşamı hafif geçirmen iyi olmuş, pilav patates yiceksen de öğlen yemişsin. ama pilav yemesen de köfteyi daha fazla yesen daha tok tutardı
sabah peynir zeytin yok:26:
allahım bittim ben yaa öyle bir geçer zamanki beni bitirdi bugün
günaydın kızlar
dün yazamadım çok kötüyüm dahada kendime geldiğim söylenemez başım ağrıyo gözlerim şiş.
dün görevdeydim ve parmak uçlarımın donduğunu hissettim bi türlü açılamadım((( ya ne kadar soğuk hava vardı hiç sevmiyorum kışı (
tabi bünyeden bünyeye farklılık oluyo mattika ben bakıyorum şimdi menüne bana hiçte az gelmedi mesela ben yeseydim senin bu yediklerini sorun yaşamazdım .sabah çok güzel kahvaltı yapmışsın ben yumurta yerine 1 dilim ekmek yerdim çünkü yumurta yemiyorum ,ara öğününde çok iyi .akşama gelince bence gayet yeterli daha ne olsun arkadaşım:)))
sanırım sorun saatlerde ondan halsiz düşmüş olabilirsin.
benim menülerim çok dakik o nedenle acıkmaya fırsat bulamıyorum az ama sık yiyorum sabah 7.5 ta kahvaltım var bazen daha erken olabiliyo daha sonra aram var arada atlasamda yemeğe dikkat ediyorum öğlen muhakkak 12 de yemekteyim öğleden sonra gene ufak tefek bi aram var ve akşam 5 te en geç 5.5 ya yemekteyim yani hiç şaşmıyor benim saatelerim.
böyle oluncada ani olarak şekerim düşmüyo az ama sık yemiş oluyorum.dünkü halsizliğinin bundan kaynaklandığını düşünüyorum canım.
sen mekik dedikçe çatladım zaten hiç sorma .bende koşuyu sabah ve akşama çıkardım .varmı bir çatırdama
akşam eşime postayı koydum haftasonuna kadar sana mühlet mekik makinasını alıyorsun yada alıyorsun dedim .malkoçoğluluk bulaşıcımı ne .bu belimi çevreleyen koca can simidi anca onunla erir.
haftasonu alacağım inşallah .asıl ozaman sen kork benden 1000-1500 heyt kim tutar beni .
günaydın kızlar
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 az şekerli çay
öğle
1 kase çorba, 3 köfte, 3-4 çatal patates, pilav
akşam
1 tabak karnıbahar, 1 kase yoğurt
kahvaltım:
1 yumurta
1,5 kk peynir, 1 zeytin
Yarım dilim tereyağlı ekmek
benimki tam karatay da değil, kendime göre sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte
se_zen canım en fazla 1 hafta zorlanırsın daha sonra alışırsın erken yatmaya ve erken yeme işini bitirmeye:)))
Aslında haklısın ama benim kızım ne yazık ki erken yatmıyor. Dün tesadüf eseri erken yattı. Yoksa 12:30 ya da 01:00 'de yatıyor. O yüzden erken yatma şansım yok. Onunla oynarken falan da sürekli hanım efendi bir şeyler yediği için ağzıma tıkıyor. Yiyene kadar da takip ediyor. YEsene anne, bak yemezsen büyüyemezsin, ağzını kocaman aç anne, afferin anne, yut anne, yemezssen hasta olursun anne diye diye bir iki de olsa bir şeyler yediriyor.
canım zeytin tuzlu die yemiyorum pek peyniride bu ara canım istemiyo hiç pilav konusunda haklısın ama 3-4 kaşık anca yedim...
evet haklısın ama aslında kızınıda erken yatmaya alıştırsan çok iyi olur biliyosun çocukların belli saatlerde gelişimleri için kesinlikle uyuyo olmaları gerekiyo.
ben özellikle çocukları erken yatmaya alıştırdım bide okula gidiyolar küçüğü kreşe büyüğü 2. sınıfta akşam 21:00 de herkes yatakta oluyo:))
Kesinlikle çok haklısın. Benim en müzdarip olduğum konu bu. Malum çalıştığım için kızıma babaannesi bakıyor. O da sağolsun tün savaşıma rağmen çocuğu akşam üsüt 4 te 5 te yatırıyor. 6:30 ya da 7 de yatan çocuğu da gel gece 9 da yatır. bu konudan yoruldum zaten ben. En ufak bir şey söylediğimde de "e çocuk yatmıyor" "e işte ben erken yatırıyorum" diyor. Ben bir ay uğraşıp çocuğu gündüz uyutmamaya çalıştım sonra işe başladım ve kayın validem ev gezmelerine başladı. Bu sefer eve 5 te geliyor ve çocuk gelir gelmez uyuyor. Sürekli bir yerlere gidiyor ve çocuk orada uyuyamıyor. Eşimde aynı şekilde çok konuştu ama artık kabullendik bizde. Yani ya kabullenicem ya da kreşe vericem ama çok da küçük olduğu için kreşe veremiyorum. Mecburen bu şekilde idare ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?