Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 az şekerli çay
öğle
1 kase çorba, 3 köfte, 3-4 çatal patates, pilav
akşam
1 tabak karnıbahar, 1 kase yoğurt

akşamı hafif geçirmen iyi olmuş, pilav patates yiceksen de öğlen yemişsin. ama pilav yemesen de köfteyi daha fazla yesen daha tok tutardı
sabah peynir zeytin yok:26:

zaten kilo veriyosan mekik karnı toparlar tabi, ama yürüyüşün yağ yakıcı özelliği tartışma götürmez bence mekiğe göre.
ben yürüyüşle verdim kiloları göbeğim gitti.
spor hocaları hep uyarıyor önce yağları verin sonra kas yapıcı hareketlere başlayın diye, yağlar direk kasa dönüşebiliyomuş.
ben bu açıdan söyledim

sabah kahvaltım
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
3 zeytin
1 parça beyaz peynir
ara:
1/2 mandalina
1 havuç
1/2 portakal
öğlen ve akşamı bilmiyorrum annem bana sürpriz yapıcakmış bakalım ne olucak öğleden sonra yazarım artık.

ay ne güzel . keşke annem yanım da olsa

akşamı hafif geçirmen iyi olmuş, pilav patates yiceksen de öğlen yemişsin. ama pilav yemesen de köfteyi daha fazla yesen daha tok tutardı
sabah peynir zeytin yok:26:

canım zeytin tuzlu die yemiyorum pek peyniride bu ara canım istemiyo hiç pilav konusunda haklısın ama 3-4 kaşık anca yedim...

Günaydınlar,

Akşamdan kalma ayyaş gibi sabah çorbamı içtim, şimdi yeşil çayımı içiyorum.O koca regl göbeğim de normal boyuta indi, çok mutlu bir sabaha başladım.Eşimin başı ağrıyormuş, ağrı kesici istedi.Birazdan yarım saat yürüyüp, ona ilaç götüreceğim.Böylelikle de yalandan yürüyüş bahanem olmuş olacak

Dün uzun zaman sonrasında mekiğe çok yüklendim.Şimdi karnım resmen zonkluyor, birisi dün karnıma karnıma yumruk atmış gibi Dün gece reklam aralarında falan yapıp yapıp geldim sonra tam yerime oturdum "oturarak kimse sıkılaşmaz, git bir 10 dakika daha çek" diye diye kendimi motive ettim.Mekik aleti bizim çalışma odamızda, eşim de orda bilgisayarda oyun oynuyor, ben de salondan 10 dakikada bir yanına gidip 100-200 çekip geri salona gidiyordum, çok komikti.Adam artık bunaldı " Rambo musun mübarek, yeter artık, kaç taksitte bitireceksin, yoksa hasretime mi dayanamıyorsun habire geliyorsun?" dedi. Şöyle incecik olsam ne Ramboluğum ne de hasretim kalacak ya neyse

Yakar, çatlamam mı? Tabii de çatladım.Hem de sabah akşam koşuyormuşsun vaay vay vay. Aslında mızmızlanmadan ben de yapabilirim, tamam alet yok ama çık dışarda koş değil mi? Yok ama gözüm yemiyor valla.Havalar soğuk, her yer çamur, yağmur.Bir de zaten az yiyorum, sokaklarda koşacak enerjim yok diyorum.İşte bunlar benim bahanelerim Ama kendimce ilk planım göbeği sıkılaştırmak bu arada da 75lere düşmek.Tam 40 bedenin ucundan bucağından için girebiliyorum derken de sporla vücudu şaşırtıp, hız kazandırmak.Artık ne kadar işe yararsa.

Herkese hafif bir gün dilerim.
Yarın süper hafif sonuçlarla buluşuruz inşallah.

allahım bittim ben yaa öyle bir geçer zamanki beni bitirdi bugün

Evet ya yarım saat izledim gözyaşlarına boğuldum. Yanlız o aylin nasıl güzel bir kız ya. Gelinliğinin şapkasına bayıldım. Ama çok stresli bir dizi. Ben özellikle kızım yanımdayken izlememey çalışıyorum. Çocuk etkilenmesin diye.

Soğuklar çok fena gerçekten. Yanlız bu havalarda lahana çorbası çok iyi gider. Lahana ısıtıyor çünkü. Ben iki hafta önce içiyordum ve sürekli ateşler içindeydim. Hamd olsun ki kapalı klimalı yerde çalışıyoruz valla. Nispet gibi olmasın tabi.

Akşamları 5,5 da yeme işine bayıldım valla. Ben yesem 8 olmadan acıkırım. Dün akşam bende 7 de yedim. sonra yemiyem diye 10:30 da uyumuşum. Birde inanılmaz yorgunum. Sanırım açlıktan da halim olmuyor. akşamları çok yorgun oluyorum. Kızımı uyutmaya girip onunla uyuya kalıyorum. Yapmam lazım şu erken yemem işini bir an önce. Bir hafta zorlasam kendimi alışırım herhalde aslında.

Bende koşu bandı istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum bir türlü. Bana yöntem söyleyin kızlar. Kaç senedir uğraşıyorum. Olsa kesinlikle düzenli yaparım. Ama nasıl ikna edicem bilmiyorum. Mekik makinası geçen gün şu indirimli sitelerde vardı 50 TL idi.

günaydın kızlar
benim dünkü menüm
sabah
1 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 az şekerli çay
öğle
1 kase çorba, 3 köfte, 3-4 çatal patates, pilav
akşam
1 tabak karnıbahar, 1 kase yoğurt

Ortim menülerin gayet güzel, ama bakıyorum sende ara öğünleri kesmişsin. Ekmek yerine de keşke iki yumurta yeseydin. Gerçi hafta da bir iki gün bende ekmek yiyorum çünkü tostu çok seviyorum. Öğlen pilav patates olmamış ama onu da akşam çok sağlıklı yiyerek dengelemişsin sen. Benim ortim işini bilir.

kahvaltım:

1 yumurta
1,5 kk peynir, 1 zeytin
Yarım dilim tereyağlı ekmek

benimki tam karatay da değil, kendime göre sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işte

Evet mattika bende senin gibi ne karatay yapıyorum ne yapmıyorum. Arada bir şey yapmaya çalıyorum. Böylesi daha kolay geliyor bana. Bende inan kendimi dinliyorum. Canım ne isterse onu yemeye özen gösteriyorum. Az da olsa yoksa geçen günkü tatlı krizim gibi daha zararlı çıkıyorum.

günaydın!
Kahvaltımı ancak yapabiliyorum.
sabah erken dersim vardı bir karanfilli şeker yedim
kahvaltıeynirli yumurta,domates ,zeytin,maydonoz,yeşil çay.

Kaçamaksız günler herkese

Yarın kilo bildirim günü dime. Ayyy ne çabuk geldi yaa. Ama ben daha hala hafta sonu yediklerimi eritemedim. Bu hafta umutlu değilim. Gerçi ben bir şey fark ettim buraya başladığımdan beri. Ben bir hafta veriyorum. Sonraki hafta alıyorum. Bir sonraki hafta yine veriyorum. Aslında haftada yarım kilo veriyorum gibi. Geçen hafta vermiştim bu hafta fazla çıkarım herhalde yine. Kendimi teselli ediyorum kızlar.

Sabah
2 yumurta,
1 büyün ceviz,
biraz peynir.

se_zen canım en fazla 1 hafta zorlanırsın daha sonra alışırsın erken yatmaya ve erken yeme işini bitirmeye:)))

Aslında haklısın ama benim kızım ne yazık ki erken yatmıyor. Dün tesadüf eseri erken yattı. Yoksa 12:30 ya da 01:00 'de yatıyor. O yüzden erken yatma şansım yok. Onunla oynarken falan da sürekli hanım efendi bir şeyler yediği için ağzıma tıkıyor. Yiyene kadar da takip ediyor. YEsene anne, bak yemezsen büyüyemezsin, ağzını kocaman aç anne, afferin anne, yut anne, yemezssen hasta olursun anne diye diye bir iki de olsa bir şeyler yediriyor.

evet haklısın ama aslında kızınıda erken yatmaya alıştırsan çok iyi olur biliyosun çocukların belli saatlerde gelişimleri için kesinlikle uyuyo olmaları gerekiyo.
ben özellikle çocukları erken yatmaya alıştırdım bide okula gidiyolar küçüğü kreşe büyüğü 2. sınıfta akşam 21:00 de herkes yatakta oluyo:))

en zoruda evet çocuklara yesin diye bende bişeyler yapıyorum ama kendimi tutmak için inan ayrı bi efor sarfediyorum((

canım zeytin tuzlu die yemiyorum pek peyniride bu ara canım istemiyo hiç pilav konusunda haklısın ama 3-4 kaşık anca yedim...

zeytini suda beklet canım, tuzuna göre bir gün ya da iki gün. arada da suyunu değiştirirsin tuzu kalmaz. tabi yumuşamasın zeytinler arada bak.
ben böyle yapıyorum, tuzsuz yemeye çok alıştım ben de

Kesinlikle çok haklısın. Benim en müzdarip olduğum konu bu. Malum çalıştığım için kızıma babaannesi bakıyor. O da sağolsun tün savaşıma rağmen çocuğu akşam üsüt 4 te 5 te yatırıyor. 6:30 ya da 7 de yatan çocuğu da gel gece 9 da yatır. bu konudan yoruldum zaten ben. En ufak bir şey söylediğimde de "e çocuk yatmıyor" "e işte ben erken yatırıyorum" diyor. Ben bir ay uğraşıp çocuğu gündüz uyutmamaya çalıştım sonra işe başladım ve kayın validem ev gezmelerine başladı. Bu sefer eve 5 te geliyor ve çocuk gelir gelmez uyuyor. Sürekli bir yerlere gidiyor ve çocuk orada uyuyamıyor. Eşimde aynı şekilde çok konuştu ama artık kabullendik bizde. Yani ya kabullenicem ya da kreşe vericem ama çok da küçük olduğu için kreşe veremiyorum. Mecburen bu şekilde idare ediyorum.

45 dk kol bacak salladım, karnımı çalıştırdım şimdi okula gideyim.
bugün okuldaki börek vs. den az bişey yicem sanırım, tansiyonumun düşmesini hiç istemiyorum.
benim tansiyonum kolay düşer zaten

herkesi öptüm

Doğru ama, uykusunu almış oluyor çocuk, sonra nasıl 8de uyusun ki? Çocuk ev gezmelerinde yoruluyordur, eve gelince de direkt uyuyordur. Kilosu, gelişimi falan nasıl? Çok yerinde olsa bile rutin kontrollerden sonra babaannesine "doktorumuz bu ay boy gelişiminin ya da kilo olarak ne bileyim işte bir miktar geride olduğunu söyledi, uyku süresi azmış, ondan olmuş" falan diye akademik bir konuşma yapsanız, kıyamaz belki de huyunu değiştirir (?) Ben bile birde yattığımda doğru düzgün uyuyamıyorum, uyku kalitesi olmuyor, çocuk için düşünemiyorum bile.İnşallah çözersiniz.

Erken yatma olayı çok mükemmel bir şey ya.İnsan kalktığında kendini daha zinde hissediyor, gün daha enerjik geçiyor.Eşim 8buçukta kalkmasına rağmen, gece yarısı 2den önce yatmaz.Oyun oynar, (oynarız) film falan izleriz, yatağa girince de 1 saat sohbet ederiz derken olur saat 2.Tabii 6 saat sonra da kalkarız ve o, şiş gözlerle işe gider ben de zombi gibi evde gezinirim.O, habire bir şeyler yer durur 2ye kadar, ben de "açımm üleyyn" diye evde kıvranırım.Akşam 7de yemek yiyince, gece 2ye kadar neredeyse 7 saat ağzıma bir şey sürmemiş oluyorum, en azından vücut yağ yakıyordur diye seviniyorum ama uykuda bile yağ yakımı devam ettiğinden aslında biraz da saçma oluyor o kadar süre ayakta kalmak. Neyse umarım senin kız da , biz de biraz erken yatmaya kısa sürede alışırız.

sezencim şimdi daha iyi anlıyorum seni tabi o saatte yatan çocuk akşam 12 yi de bulur 1 ide çocuk haklı ama sanırım bu durumda seninde yapabileceğin pek bişey yok babannesinin biraz anlayışlı olması gerekiyo.
çocuk işi gerçekten çok zor oluyo çalışan anneler için bende 3 yaşında kreşe başlattım Allahtan benim annem var o ilgileniyo benden çok daha fazla dikkat eder böle şeylere bu konuda şanslıyım yani.

kızlar annemin öğlen yemeği sürprizi ev yapımı kıymalı börekmiş
ben börek yedim fazla yemedim ama genede yedim artık akşamda dahil olmak üzere bişey yemem.
bu gün eşofman aldık şu sauna eşofmanlar varya onlardan bakalım nasılmış akşama deniycem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…