- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
Gölge Çiçeğim,
Ben beypazarı kurusu deyince kayısı gibi bir şeyler sandım.Google dan baktım da bildiğin, kek-poğaça karışımı duran hamurlu ekmek yani.
Sen içeriğini daha iyi bilirsin tabii ama bana pek hamurlu geldi.
Ayrıca çubuk kraker full tuzdan oluşan bir şey, bence daha sağlıklı bir şey yiyeydin daha iyi olurdu.
Bu laflar çooook sağlıklı beslenen ve çoook ince olan winston'dan
Her şey beni bulur ya, ben küçükkene göz problemi yaşıyordum (hoş hala körüm ya neyse) annemler beni göz doktoruna götürdü, adam bildiğin 10 numara gözlük takıyor.Büyüteç gibi gözlükleri vardı, "dermanı olsa, kendine olurdu" demiştim.
Benimki de o hesap oldu, sanki çok süper diyetteymişsim, çok sağlığı umursuyormuş gibi seni de eleştirdim, kusura bakma please.
Günlük menüm;
Sabah ; yeşil çay, bir kase yoğurt
Öğlen ; yeşil çay
Akşam; 1 tabak tarhana çorbası, yarım kase yoğurt
su: şimdilik 2 lt ama tarhananın acısına bakılırsa yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: sayısı bilinmeyen mekik (daha tamamlamadım), vileda sopasıyla garip hareketler ve bel için eller belde sağa sola devrilme hareketleri.
Şimdi şekersiz çayımla keyif yapıyorum.Bu saatten sonra da yemek yok, bol çay ve bol su.
Ben beypazarı kurusu deyince kayısı gibi bir şeyler sandım.Google dan baktım da bildiğin, kek-poğaça karışımı duran hamurlu ekmek yani.
Sen içeriğini daha iyi bilirsin tabii ama bana pek hamurlu geldi.
Ayrıca çubuk kraker full tuzdan oluşan bir şey, bence daha sağlıklı bir şey yiyeydin daha iyi olurdu.
Bu laflar çooook sağlıklı beslenen ve çoook ince olan winston'dan

Günlük menüm;
Sabah ; yeşil çay, bir kase yoğurt
Öğlen ; yeşil çay
Akşam; 1 tabak tarhana çorbası, yarım kase yoğurt
su: şimdilik 2 lt ama tarhananın acısına bakılırsa yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: sayısı bilinmeyen mekik (daha tamamlamadım), vileda sopasıyla garip hareketler ve bel için eller belde sağa sola devrilme hareketleri.
Şimdi şekersiz çayımla keyif yapıyorum.Bu saatten sonra da yemek yok, bol çay ve bol su.