• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gölge Çiçeğim,
Ben beypazarı kurusu deyince kayısı gibi bir şeyler sandım.Google dan baktım da bildiğin, kek-poğaça karışımı duran hamurlu ekmek yani.
Sen içeriğini daha iyi bilirsin tabii ama bana pek hamurlu geldi.
Ayrıca çubuk kraker full tuzdan oluşan bir şey, bence daha sağlıklı bir şey yiyeydin daha iyi olurdu.

Bu laflar çooook sağlıklı beslenen ve çoook ince olan winston'dan :1: Her şey beni bulur ya, ben küçükkene göz problemi yaşıyordum (hoş hala körüm ya neyse) annemler beni göz doktoruna götürdü, adam bildiğin 10 numara gözlük takıyor.Büyüteç gibi gözlükleri vardı, "dermanı olsa, kendine olurdu" demiştim. :27: Benimki de o hesap oldu, sanki çok süper diyetteymişsim, çok sağlığı umursuyormuş gibi seni de eleştirdim, kusura bakma please.

Günlük menüm;
Sabah ; yeşil çay, bir kase yoğurt
Öğlen ; yeşil çay
Akşam; 1 tabak tarhana çorbası, yarım kase yoğurt
su: şimdilik 2 lt ama tarhananın acısına bakılırsa yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: sayısı bilinmeyen mekik (daha tamamlamadım), vileda sopasıyla garip hareketler ve bel için eller belde sağa sola devrilme hareketleri.

Şimdi şekersiz çayımla keyif yapıyorum.Bu saatten sonra da yemek yok, bol çay ve bol su.

canım... hiçbir ihale sana kalmış değil.. ben bu dediklerinde üstüme alındım çünkü sana gerçekten öyle davranan bendim.. çok üzgünüm. gerçekten bende fevri çıkışmışım.. :43: burdaki herkes ablam sayılır ben saygısızlık yapmak istemedim :( Senden çok özür dilerim gerçekten :( :43::43::43: Söylediklerimin hedefi sen değildin neolur kusura bakma neolur... tekrar özür dilerim :43::43::43::43:

Kırgın bir topik olmayalım kızlar, herkes el ele olsun, arada tatlı atışalım ve kısa sürede kilolarımızdan destekle kurtulalım.
Evet S_A, sana kırılmıştım şu tartılma günü olayıyla ilgili olarak.
Bugün yazdığın mesajı okudum da bana bu sefer pek fevri, azarlayıcı gelmedi.
Ne bileyim işte insan her gün aynı modda olmuyor, bazen bir kelime, bazen bir şey insanın canını sıkıyor, sanal olduğu için de karşıdakinin tam hissettiklerini anlayamıyorsun, falan filan.
Neyse bu konuda kapanmış olsun.
Şenlik ateşleri yakılsın, dargınlar barışsın bugün :1:

Son düzenleme:
beypazarı kurusu nedir

Seninde kilo vermene sevindim valla. Ama ama ben veremedim bana kim üzülecek.:2: Hele yakarla winstonun elinden beni kim kurtaracak perşembe günü. Hepinizi topiğe bekliyorum perşembe günü. Ortalığı sessiz bırakmayın. :19:
Beypazarı kuru su ne anlamadığım için menüne yorum yapamadım. Ben mi cahilim yoksa yöresel ve değişik bir şey mi ayrıca çubuk krakerin kalorisi 158 va karbonhidratı 30 haberin olsun.

çok sağol ortim inş dvmı gelir krakeri biliyorum ama ne biliyim yemek yemeyim die onu yedim...perşembe inş hepimiz burda sevinerek bildircez kilolarımızı...
beypazarı kurusu ankaraya has bişi beypazarı ilçesi var burda orada yapılıyo baklava dilimi şeklinde kurular işte galeta gibi kıtır kıtır ben çok seviyorum ama epeydir yemiyordum geçen bi arkadaşın masasında gördüm canım istedi gittim aldım bende...
ya kızlar birde ben 2 gündür böle kilo verdimi farkettim ve 2 gündür değişik yaptığım şey sabah evde kahvaltı yapamıyorum uyanamıyorum işyerindede çay yerine yeşilçay içiyorum evde kahvaltı yaptığımda normal çay içerdim acaba yeşilçayınmı etkisi oldu...

çok sağol ortim inş dvmı gelir krakeri biliyorum ama ne biliyim yemek yemeyim die onu yedim...perşembe inş hepimiz burda sevinerek bildircez kilolarımızı...
beypazarı kurusu ankaraya has bişi beypazarı ilçesi var burda orada yapılıyo baklava dilimi şeklinde kurular işte galeta gibi kıtır kıtır ben çok seviyorum ama epeydir yemiyordum geçen bi arkadaşın masasında gördüm canım istedi gittim aldım bende...
ya kızlar birde ben 2 gündür böle kilo verdimi farkettim ve 2 gündür değişik yaptığım şey sabah evde kahvaltı yapamıyorum uyanamıyorum işyerindede çay yerine yeşilçay içiyorum evde kahvaltı yaptığımda normal çay içerdim acaba yeşilçayınmı etkisi oldu...

Olabilir, ben 2 aydır yeşil çay içiyorum.Önceleri sadece kahvaltıdaydı, son 15 gündür falan kahvaltıda 2 poşet demliyorum, bir poşette öğlden sonra keyif yapıyorum.Günde 3 poşet hergün sevdiğimden içiyorum yani.Ama şunu farkettim, eskiden yemek sonrasında bile göbeğim şişerdi, üstümde bir şişlik olurdu şimdilerde o yok (Hoş, doğru düzgün yemek yemiyorum ama) Bence biraz ödem söktürücü etkisi var ama kilo verdirici, yağ parçalayıcı okunmuş güçleri yok bence :1:

Gölge Çiçeğim,
Ben beypazarı kurusu deyince kayısı gibi bir şeyler sandım.Google dan baktım da bildiğin, kek-poğaça karışımı duran hamurlu ekmek yani.
Sen içeriğini daha iyi bilirsin tabii ama bana pek hamurlu geldi.
Ayrıca çubuk kraker full tuzdan oluşan bir şey, bence daha sağlıklı bir şey yiyeydin daha iyi olurdu.

Bu laflar çooook sağlıklı beslenen ve çoook ince olan winston'dan :1: Her şey beni bulur ya, ben küçükkene göz problemi yaşıyordum (hoş hala körüm ya neyse) annemler beni göz doktoruna götürdü, adam bildiğin 10 numara gözlük takıyor.Büyüteç gibi gözlükleri vardı, "dermanı olsa, kendine olurdu" demiştim. :27: Benimki de o hesap oldu, sanki çok süper diyetteymişsim, çok sağlığı umursuyormuş gibi seni de eleştirdim, kusura bakma please.

Günlük menüm;
Sabah ; yeşil çay, bir kase yoğurt
Öğlen ; yeşil çay
Akşam; 1 tabak tarhana çorbası, yarım kase yoğurt
su: şimdilik 2 lt ama tarhananın acısına bakılırsa yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: sayısı bilinmeyen mekik (daha tamamlamadım), vileda sopasıyla garip hareketler ve bel için eller belde sağa sola devrilme hareketleri.

Şimdi şekersiz çayımla keyif yapıyorum.Bu saatten sonra da yemek yok, bol çay ve bol su.

evet winstonum öle ama sert kıtır kıtır ve tadı güzel... kraker konusundada haklısınız ama canım bişi istemiyo bu ara...

kızlar gerçekten kendimi kötü hissettim, hepiniz hemfikir olmuş beni haksız bulmuşsunuz.
kaynanam geleli 2 kilo aldım, bu durum beni mutsuz ediyor, bi sorunum yok kaynanamla ama evde özgürlüğüm kısıtlanıyo bu da ben de stres yapıyo.
geçen gün pantolon deneyip olmayınca ağlıcaktım sinirimden kaynana yüzünden kilo aldım ne iradesizim diye.
yani konu benim için çok hassastı, lafa alındım bu yüzden.
normalde güler geçerdim.
söyleyince daha da suçlu oldum, konuyu kapat fln dendi. ben de uzatmak istemedim topiği kirletmek istemedim.

en iyisi alınabileceğim şekilde dert edindiğim konuları paylaşmamak, sonra karşıdaki bunu bilmeden söylüyo kırılıyo insan:34:

canım... hiçbir ihale sana kalmış değil.. ben bu dediklerinde üstüme alındım çünkü sana gerçekten öyle davranan bendim.. çok üzgünüm. gerçekten bende fevri çıkışmışım.. :43: burdaki herkes ablam sayılır ben saygısızlık yapmak istemedim :( Senden çok özür dilerim gerçekten :( :43::43::43: Söylediklerimin hedefi sen değildin neolur kusura bakma neolur... tekrar özür dilerim :43::43::43::43:

buyrun burdan yakalım. yoksa söylediklerin banamıydı ? şimdide ben alındım. sezen yarın sıra sende

kızlar gerçekten kendimi kötü hissettim, hepiniz hemfikir olmuş beni haksız bulmuşsunuz.
kaynanam geleli 2 kilo aldım, bu durum beni mutsuz ediyor, bi sorunum yok kaynanamla ama evde özgürlüğüm kısıtlanıyo bu da ben de stres yapıyo.
geçen gün pantolon deneyip olmayınca ağlıcaktım sinirimden kaynana yüzünden kilo aldım ne iradesizim diye.
normalde güler geçerdim.
söyleyince daha da suçlu oldum, konuyu kapat fln dendi. ben de uzatmak istemedim topiği kirletmek istemedim.

en iyisi alınabileceğim şekilde dert edindiğim konuları paylaşmamak, sonra karşıdaki bunu bilmeden söylüyo kırılıyo insan:34:

Kendini kötü hisstmene gerek yok bazen gerçekten hepimiz fazla alıngan olabiliyoruz. Kaynana mevzusuna gelince kilo yapan 10 neden listesine eklenmesi gerektiğine kesinlikle ikna oldum.
Burayı görüyorsa bu listeleri hazırlayanlar kaynana faktörünü de artık kilo yapıcı olarak kabul etsinler. Sanırım yaşlılar yedirmeyi fazla seviyor. Ben bu problemle yaşamayı öğrendiğim için buna göre taktikler geliştiriyorum. Ya da aldırmıyorum diyelim. Arada bende alınıyorum (size değil kaynanama) falan ama kısa sürüyor. Bu yaştan sonra onların değişmeyeceğini biliyorum. Ve şunu iyi biliyorum ki ben önemliyim. O iyi hissetsin onunla aram bozulmasın diye sırf onu mutlu etmek için yemek yemiyorum. Yaa kadıncağız da uğraşmış bak benim için yemek yapmış yazık kırmıyım da yiyim demiyorum. Yapmasaydı ben mi istedim. Onu üzmeyeceğim diye ben üzülüyorum ben kendimi kötü hissediyorum. BENİM KENDİMLE ARAM BOZULUYOR. Ben kendimi kötü hisssettikçe de ona hırslanıyorum onun yüzünden kilo veremedim onun yüzünden aldım diye. EEE sonuç ne oluyor yine ona kötü davranıyorum. Üstelik hem kendimle aram bozuluyor hem onunla. YANİ ÖNEMLİ OLAN BİZİZ KIZLAR. Aslında bencilce gelebilir ama bu bir kısır döngü. Önce kendini seveceksin ki başkalarını da sevesin. Önce kendi bedenimizle barışacağız, aynanın karşısında ne kadar güzelim diyeceğiz ki o ışık yüzümüze yansısın. Yoksa sürekli onları suçlayarak ne onları ne kendimizi mutlu ederiz. Ayrıca onunla zorla yemek yediğimizde bir tek ona da değil kendimize de kızıyoruz. Üstelik biliyormusunuz insanlar buna alışıyor. Ben ilk akşam yemeği yemeyeceğim dedimde evdeki suratları görmeniz gerekiyordu. Çünkü eşimin ailesinde akşam yemekleri kutsaldı yenmese bile sofrada oturulur en azından salata falan yenirdi. Sonra ikinci akşam üçüncü akşam, bininci akşam derken herkes alıştı. Şimdi artık yemek yiyecekmisin diye soruyorlar.

buyrun burdan yakalım. yoksa söylediklerin banamıydı ? şimdide ben alındım. sezen yarın sıra sende

Hiiçç alınamam canım. Alınmaya değil zayıflamaya geldim. Fikrim geldi ama bir alınma topiği açalım. Orada bolcana alınalım. Hem ben niye senden sonra alınıyormuşum. Önce ben alınacağım. Ayy lastiğe çevirdik mevzuyu. Şimdi bize de kızacaklar. Ayyy aklıma geldi bende çocuk konusunda alınganım haberiniz olsun. Böyle hani yetersiz anneyi ima eden şeylere çok alınıyorum. eşim sağolsun çok kavga ettik onunla. Ben sürekli salya sümük sen bana iyi anne mi değilsin mi demek istiyorsun diye diye ağlardım. Sanırım çalıştığım için gerçketen zorlanıyorum ev işi çocuk falan o yüzden. Eşim bulaşık falan yıkıyorsa bana yardım etmek için bardağı sertçe yerine koyarsa o akşam kavga ederiz biz.

Kızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım dedim.
Bugün dukan amcanın kitabında bir şey gördüm ve çok dikkatimi çekti ve doğru olduğuna zaten benimde inandığım bir şey.
Şimdi bizler yıllar içinde kilo alıp veriyoruz ya . Bu sürede hepimizin maksimum çıktığı bir kilo var. Beyin zaman içinde bunu kayıt altına alıyormuş. Yani daha sonra onun amacı oluyormuş bu . Yeniden o kiloya gelmeliyim gibi. Hani şey gibi çocukken duyduğunuz bir şey vardır siz farkında olmadan. Ne biliyim işte evlilik aşkı öldürür gibi. Bunun gibi.
Şimdi sorun varsa buna bir çözüm bulmak lazım. Acaba biz bunu nasıl sileriz. Hani kendini kandırma teknikleri vardır beyin gücü falan gibi kitaplar okuyanlar bilir. Acaba burada nasıl uygulanabilir. Beyin gücüne gerçekten çok inanırım ben. Çok denediğim bir yöntemdir. Kendini inandırma yani.
Geçende topiklerde zayıflayanlardan biri yazmış akşamları gözümü kapatıp 5 kilometre yürüdüğümü hayal ediyorum. Sabah kalktığımda adelelerim ağrıyor diye. Gerçekten faydasını görmüş.

Bizde bir şekilde denesek ya.

normalde güler geçerdim.

Mattika haksız değilsin yazmıştım sabah da.Yani insanın modu yani psikolojik durumu her gün aynı olmuyor.Benim alındığım zaman da misal evde terör estirmiştim, başım çatlamıştı ağrıdan ama şimdi bakıyorum da o kadar abartılacak bir şey değilmiş.
Sen de belki yeme düzenin değişti, kayınvalide her ne kadar süper bile olsa sonuçta senin kanın canın değil, o da strese sokmuştur.
Bu yüzden darlanman normal.
Ben kimseyi burda ahım şahım tanımam, zaten en son aranıza ben katıldım.
Ama Suhan nickli arkadaşın ya da herhangi birinin burada bilerek, isteyerek beddua edeceğini düşünmüyorum.
Esprili bir biçimde söylemiş ama isim belirtmese de 2 kaynana ağırlayan kişi olarak laf size gitmiş.
Gene sen bilirsin ama haftaya bunları tekrar okusan belki modun değişmiş olur, gülüp geçersin.

Kızlar hepi topu kaç kişiyiz ya? Bizi bizden daha iyi anlayabilecek kişi de yok , bu sebeple dargınlık olmasın.
Mesajlarda isim belirtelim isterseniz, alınan ya da yanlış anlayan arkadaşlar da sıkıntılarını dile getirsin.
Aramızda çözelim.

Yarın güzel bir sabah uyanalım.

Ay bi şey daha diycem aklıma gelmişken.
Googledan kilo verme güven, kilo verme ada diye arattırın. Ve bunları mutlaka dinleyin kızlar. Özellikle gece yatarken dinleyebileniz varsa mutlaka denesin.
Direk hipnoz.
Bizzat denemiştim ama gece dinleyemediğimden bıraktım. Tekrar başlıyım bende. Müziğin altında konuşma var. Ben dinleyince mesela bende miyde bulantısı yapıyor.
Ayrıca acayip tok hissediyordum. Müzik bunları yaparmı demeyin deneyin . Bana çok saçma gelmişti ama mide bulantısı yapınca anladım. Aslında aynı mantık beynine sürekli alttan alttan sağlıksız şeyler yememesi gerektiğini, çok hafif ve çok mutlu olduğunu, kendini çok sevdiğini söylüyor.

Heyyytttt çoştum bu akşam.

Kızlar ya belki biliyorsunuzdur size sorayım dedim.
Bugün dukan amcanın kitabında bir şey gördüm ve çok dikkatimi çekti ve doğru olduğuna zaten benimde inandığım bir şey.
Şimdi bizler yıllar içinde kilo alıp veriyoruz ya . Bu sürede hepimizin maksimum çıktığı bir kilo var. Beyin zaman içinde bunu kayıt altına alıyormuş. Yani daha sonra onun amacı oluyormuş bu . Yeniden o kiloya gelmeliyim gibi. Hani şey gibi çocukken duyduğunuz bir şey vardır siz farkında olmadan. Ne biliyim işte evlilik aşkı öldürür gibi. Bunun gibi.
Şimdi sorun varsa buna bir çözüm bulmak lazım. Acaba biz bunu nasıl sileriz. Hani kendini kandırma teknikleri vardır beyin gücü falan gibi kitaplar okuyanlar bilir. Acaba burada nasıl uygulanabilir. Beyin gücüne gerçekten çok inanırım ben. Çok denediğim bir yöntemdir. Kendini inandırma yani.
Geçende topiklerde zayıflayanlardan biri yazmış akşamları gözümü kapatıp 5 kilometre yürüdüğümü hayal ediyorum. Sabah kalktığımda adelelerim ağrıyor diye. Gerçekten faydasını görmüş.

Bizde bir şekilde denesek ya.

Sen şuna " spor yapmaya gönlüm yok, düşünce gücüyle sıcak evimde "spor yaptım" diyeceğim" desene :1: :1: :1:
Eee o zaman niye 5km diyoruz ki, misal ben "Karadenizden daldım, akdenizden çıktım" falan diye kendimi inandırsam epey bir mesafe yüzmüş olmam mı? Bu durumda ben şimdi sabah kalktığımda hem 30 kilo vermiş, hem de kulaklarımda yosun parçaları mı olacak?
Bunların cevaplarını istiyorum, ona göre dalışımı yapacağım beynimde :1:

Ay bi şey daha diycem aklıma gelmişken.
Googledan kilo verme güven, kilo verme ada diye arattırın. Ve bunları mutlaka dinleyin kızlar. Özellikle gece yatarken dinleyebileniz varsa mutlaka denesin.
Direk hipnoz.
Bizzat denemiştim ama gece dinleyemediğimden bıraktım. Tekrar başlıyım bende. Müziğin altında konuşma var. Ben dinleyince mesela bende miyde bulantısı yapıyor.
Ayrıca acayip tok hissediyordum. Müzik bunları yaparmı demeyin deneyin . Bana çok saçma gelmişti ama mide bulantısı yapınca anladım. Aslında aynı mantık beynine sürekli alttan alttan sağlıksız şeyler yememesi gerektiğini, çok hafif ve çok mutlu olduğunu, kendini çok sevdiğini söylüyor.

Heyyytttt çoştum bu akşam.

Bir şey diyeceğim, eğer metni duyuyorsan tamamdır (ki ona da karşıyım ama neyse).Burada da daha önce vardı, zayıflama müzikleri, göğüs büyütme falan diye.Bu duyulmayan yani çok altta olan metinler saçma sapan şeyler de olabiliyor, din propagandaları, siyasi fikir değişim bilmemneleri, yani aklına gelen her şey.Eğer biz duyamıyorsak alt metni, bence riskli.Kadın ya da adam ne demiş anlamıyoruz ama beyin anlıyor ve o yola gidiyor.O yüzden sessiz telkinlere çok karşıyım.Bence en güzeli güzel bir müzik üstüne , kendi sesimizle kayıt yapmak, ara ara dinlemek.

Sen şuna " spor yapmaya gönlüm yok, düşünce gücüyle sıcak evimde "spor yaptım" diyeceğim" desene :1: :1: :1:
Eee o zaman niye 5km diyoruz ki, misal ben "Karadenizden daldım, akdenizden çıktım" falan diye kendimi inandırsam epey bir mesafe yüzmüş olmam mı? Bu durumda ben şimdi sabah kalktığımda hem 30 kilo vermiş, hem de kulaklarımda yosun parçaları mı olacak?
Bunların cevaplarını istiyorum, ona göre dalışımı yapacağım beynimde :1:

Allah iyiliğini versin emi. Ya şimdi işin aslı tabiki hem gönlüm hem vaktim yok. 45 dakikalık işi 5 dakikada yapmak varken niye uğraşayım. Aynı etkiyi gösterecekse. O kadar spor yaomayı sevsem ya da vaktim olsa burada işim olurmuydu. Karadeniz mevzusuda güzelmiş onun üzerinde çalışalım o zaman. Bende merak etmiştim doğrusu niye 5 kilomerre deiye

Allah iyiliğini versin emi. Ya şimdi işin aslı tabiki hem gönlüm hem vaktim yok. 45 dakikalık işi 5 dakikada yapmak varken niye uğraşayım. Aynı etkiyi gösterecekse. O kadar spor yaomayı sevsem ya da vaktim olsa burada işim olurmuydu. Karadeniz mevzusuda güzelmiş onun üzerinde çalışalım o zaman. Bende merak etmiştim doğrusu niye 5 kilomerre deiye

Sen yap bakalım, olursa ben de denerim :1:
Bir ara secret döneminde heves salmıştım ama genelde beyin olumsuzlukları çok güzel kaparmış.
Kesin geç kalacağım, zayıflayamayacağım, bunu yapamayacağım gibi şeyler ağızdan bir kes çıkmayıversin hemencecik oluyor nedense ama olumlu şeylere inanmak da belki biraz hayal olduğundan ya da o kadar inanmadığımız için fos çıkıyor.
Düşünce gücüyle kaşık, çatal büken abiler bile varken ve beynin çooook küçük bir noktasını şu an sadece insanlar kullanabiliyorken, bence bunlar da hayal değil ama meditasyon hesabı 40 saat omm ommm diye

karadenizden çıktım yola
akdenizde verdim mola
bu tekerleme bitince
benden de 10 kilo gitmiş ola

ommm ommm diye kendimi helak edeceğime gider bu arada 300 mekik çekerim daha iyi :1:
Bu arada biraz önce evde deli kovalamış gibi soyundum.Önce kendim gördüm sonra eşime gittim.Göbeğim kasık bölgesine kadar katlıydı yani orada bir kıvrılma ve kat izi vardı şimdi o iz duruyor da göbeğim dümdüz olmuş. (Düz dedikse içinde baklavalı düz değil, halis mulis yağ var) Ama görüntü olarak düz olmuş.O yüzden ben mekiğe kaçacağım gene, şimdi transa geçemeyeceğim.Ama sen dene bakalım, merak ettim.

Mattika haksız değilsin yazmıştım sabah da.Yani insanın modu yani psikolojik durumu her gün aynı olmuyor.Benim alındığım zaman da misal evde terör estirmiştim, başım çatlamıştı ağrıdan ama şimdi bakıyorum da o kadar abartılacak bir şey değilmiş.
Sen de belki yeme düzenin değişti, kayınvalide her ne kadar süper bile olsa sonuçta senin kanın canın değil, o da strese sokmuştur.
Bu yüzden darlanman normal.
Ben kimseyi burda ahım şahım tanımam, zaten en son aranıza ben katıldım.
Ama Suhan nickli arkadaşın ya da herhangi birinin burada bilerek, isteyerek beddua edeceğini düşünmüyorum.
Esprili bir biçimde söylemiş ama isim belirtmese de 2 kaynana ağırlayan kişi olarak laf size gitmiş.
Gene sen bilirsin ama haftaya bunları tekrar okusan belki modun değişmiş olur, gülüp geçersin.

Kızlar hepi topu kaç kişiyiz ya? Bizi bizden daha iyi anlayabilecek kişi de yok , bu sebeple dargınlık olmasın.
Mesajlarda isim belirtelim isterseniz, alınan ya da yanlış anlayan arkadaşlar da sıkıntılarını dile getirsin.
Aramızda çözelim.

Yarın güzel bir sabah uyanalım.

canım şimdi olsa daha yumuşak gösterirdim tepkimi sadece.
en iyisi ben bu şakalaşma işine pek girmeyeyim. şakasına çikolata ye oh kilo verirsin diye espri yapmak başka, inş kilo al demek başka.
şaka anlayışları farklı demek ki. dediğim gibi ben uzak durayım.

Sen yap bakalım, olursa ben de denerim :1:
Bir ara secret döneminde heves salmıştım ama genelde beyin olumsuzlukları çok güzel kaparmış.
Kesin geç kalacağım, zayıflayamayacağım, bunu yapamayacağım gibi şeyler ağızdan bir kes çıkmayıversin hemencecik oluyor nedense ama olumlu şeylere inanmak da belki biraz hayal olduğundan ya da o kadar inanmadığımız için fos çıkıyor.
Düşünce gücüyle kaşık, çatal büken abiler bile varken ve beynin çooook küçük bir noktasını şu an sadece insanlar kullanabiliyorken, bence bunlar da hayal değil ama meditasyon hesabı 40 saat omm ommm diye

karadenizden çıktım yola
akdenizde verdim mola
bu tekerleme bitince
benden de 10 kilo gitmiş ola

ommm ommm diye kendimi helak edeceğime gider bu arada 300 mekik çekerim daha iyi :1:
Bu arada biraz önce evde deli kovalamış gibi soyundum.Önce kendim gördüm sonra eşime gittim.Göbeğim kasık bölgesine kadar katlıydı yani orada bir kıvrılma ve kat izi vardı şimdi o iz duruyor da göbeğim dümdüz olmuş. (Düz dedikse içinde baklavalı düz değil, halis mulis yağ var) Ama görüntü olarak düz olmuş.O yüzden ben mekiğe kaçacağım gene, şimdi transa geçemeyeceğim.Ama sen dene bakalım, merak ettim.

süper tekerlemeymiş:52:
ben de inanırım beyin gücüne. tabi olacağına inanmak olmasını sağlamıyor. çaba aşamasında motive ediyo insanı kolayca yapıyosun.
inanmadığım hiçbişeyi başaramadım hayatta.

süper tekerlemeymiş:52:
ben de inanırım beyin gücüne. tabi olacağına inanmak olmasını sağlamıyor. çaba aşamasında motive ediyo insanı kolayca yapıyosun.
inanmadığım hiçbişeyi başaramadım hayatta.

Nil Gün bir kitabında yazmıştı, istemekle, dilemekle olsaydı dilenciler günlerini gün ederdi hesabı.
İstemek ve inanmak çok önemli ama çaba da lazım.
Ben zayıflamak istiyorum, sabah akşam oturayım isteyeyim bir yandan da yiyeyim.Eee sonuç?
Sen bir çabala hele ki sonra olur olmaz o ayrı konu.
O yüzden bu işler bana zor geliyor ya.
Düşüne kaşına vakit geçirene kadar kalkıp spor yapayım, bari kafam rahat olur, kendimi zayıfladığıma daha rahat inandırırım mantığı var bende.

Neyse...Bugün topik çok hareketliydi, kah güldük kah alındık. Kendi açımdan da hafif bir gün geçirdim.
Daha güzel ve hafif günler bizim olsun efendim, esen kalınız.
İyi geceler, mutlu sabahlar.

Ya aslında söylemek istediğim şöyle bir şeydi. Mesela ben bir zamanlar denemek için kendi kendime günlerce pilav ve makarna yiyince karnım ağrıyor yiyemiyorum demiştim. Sonra yaptığımı unutum pilav yemiştim ve gerçekten karnım günlerce ağrıdı. Ya da bazen deriz ya iştahım yok diye. Aslında iştah beyinden gelen gelen bir sürü fizyolojik şeye bağlı bir süreç ama sürekli iştahım yok iştahım yok dediğinizde gerçekten iştahımız olmuyor. Benim daha önce 2 yıl boyunca ekmek yememem ve burger kinge gidip whoper yememem gibi bir şey. Canım hiç istemiyordu. Dünyanın yemeğini karşıma koyarlardı, açık büfe otelde 1 hafta sırf salata yedim canım hiç bir şey yemek istemiyordu. Çünkü sürekli canım istemiyor ben onları yiyemiyorum diyorum. Çok iyi hatırlıyorum sabah kahvaltım doğranmış marul ve yoğurt tu 2 sene boyunca. Başka bir şey imkanı yok yiyemiyordum. Kendimi o kadar alıştırmıştım. Eşimle annemlerde kalmıştık ve evde marul yoktu o gün akşam üstüne kadar aç gezmiştim en son gidip bana marul almıştık. Herkes bunu ye, şunu ye diyordu ama ben açım ve marul dan başka bir şey yiyemiyorum diye dolanıyordum ortada. Gerçekten karnımdan gurultular gelirdi ama ağzıma süremezdim.

herkese günaydın
akşam kaynatmışsınız bakıyorumda.
evet arkadaşlar normal düzenime bugünden itibaren geri döndüm.
1 yumurta 1 dilim ekemk ve 2 çatal peynir yedim sabah.
dün tpiğin birinde okumuştum 1 tatlı kaşığı tarçın ve 1 tatlı kaşığı bal karıştırıp içmişler her sabah ve akşam hem metobolizmayı çalıştırmış hemde 1 haftada 1 -1,5 kilo arası verdirtmiş. 2 gündür diyet adına bir tek onu yapabildim.ama bugün misafirim gitti ve ben eski düzene geri döndüm. maalesef 48 liler duymasın ama bu hafta benden bir cacık olmaz. ama bu günden itibaren telafi etmem gerek .hemen bitireyim diye uğraşırken aksilikler üst üste geldi. yıl 2023 ben daha burda.of of

Back
X