Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winstonum kavitasyona salı günü başlıcaz ilk seansa ama geçen hafta gittiğimde ordaki çalışan bayanların birkaçıda göbekliydi kelin ilacı olsa kendi başına sürer hesabı pek inancım kalmadı ama bakalım 10 gündür falan yürüyüş yapıyorum hergün olmasada görenler zayıfladınmı sen dio kiloda fark yok ama sıkılaşıyorum sanırsam...

Destinam kesin olarak ayrıldı, Hürrem'in olduğu çarşamba gecesi gittiğini açıkladı.
Çarşamba günkü mesajından bakabilirsin başkan.
O kesin yani ama Nihan'ı bilemiyorum.Geçen hafta ben yapamıyorum, yerime başkasını alın, zayıflayamıyorum falan demişti sanırım , o günden sonra da uğramadı ama bilemiyorum.Yani belki umutsuzluğa düşmüş, benim her ay "ben gidiyorum, yapamıyorum" diye kısa süreli pes edişlerimi yaşıyor olabilir.Kesin mi değil mi bilmiyorum, istersen bir mesajını da sen oku bulursan, ona göre karar ver.

Başkan mesajı buldum, geçen cuma bu şekilde yazmış.
Kesin ayrıldımı, ayrılmadımı bilemiyorum yani.
Karar senin.

ben demiş olabilirmiyim eğer çişiniz açık renkse vücut yeterli su alıyor demektir demiş olabilirim

hmm demek iki kişi eksildik kötü oldu bu... üzüldüm ya... o halde artık 11 kişiyiz

Kızlar listemiz şöyle..

3. Takım 249. Etap

S.A (80,1 / 80,1 / 0,0 / 0,00% ) Kilosu Aynı
Fizik ( 68,7 / 68,0 / 0,7 / 1,02%)
Yakar76 (62,4 / 63,6 / -1,2 / -1,92%)
Destinam (79,3 / 79,3 / 0,5 / 0,63% ) Takımdan ayrıldı
Se_zen ( 52,5 / 52,5 / 0,0 / 0,00%) Kilosu Aynı
Winstonlight ( 75,2 / 75,5 / 0,7 / 0,93%)
Gölge_çiceği ( 71,0 / 70,7 / 0,3 /0,42)
Suhan2 ( 52,5 / 52,0 / 0,5 / 0,95%)
Ejje89 (94,5 / 93,7 / 0,8 / 0,85%)
Ozgey ( 75,6 / 75,4 / 0,2 / 0,26%)
Nihancaccak (68,5 / 68,5 / -0,5 / -0,74%) takımdan ayrıldı
Hatice84 (60,0 / 59,7 / 0,3 / 0,50 % )
Hazeran82 ( 87,6 / 87,5 / 0,1 / 0,11%)

3. Takım toplam yüzde 0,28%

ben yeni bir üye almayı düşünüyorum kızlar.. ama karar veremiyorum 12 kişimi olalım 13mü.. uzun zamandır kimseyi almıyordum takıma doluydu ne güzel

Kaptan gelmişsin çok sevindim.
O halde ben dönem sonu işelmlerime dönüyorum.
Takım içi sıralama için fırsat bulmaya çalışıcam. Umarım bulabilirim.
Çok yoğunum bu gün.

utançverici bir tablo tek - olan benim. takımın en iradesizide benim demektir.

Kaptan gelmişsin çok sevindim.
O halde ben dönem sonu işelmlerime dönüyorum.
Takım içi sıralama için fırsat bulmaya çalışıcam. Umarım bulabilirim.
Çok yoğunum bu gün.

Hiç sorun değil canım ben birazdan yaparım.. ayrıca 11 kişiliktakımımızın da yeni toplam kilosunuda yazayım

-----

Bende pazartesi bu diyete başlamadan evvel tartılmıştım 80,9 çıkmıştı.. cumaya nasıl vereceğim haftasonu aldığımı derken bugün bi tartıldım anca geçen haftasonu aldığımı vermişim.. gene aynı çıktığım için sevinemedim bile

Olur mu yakar sıfırı çeken de benim. Hatırlarmısın beraber başlamıştık dukana ne umutlarımız var. Şimdi listenin son ikisindeyiz.

hele ben ufak tefek kaçamkalar şuanda beni sadece 200 gramda bıraktı yapmıycam artık kaçamak yapmıycam

Olur mu yakar sıfırı çeken de benim. Hatırlarmısın beraber başlamıştık dukana ne umutlarımız var. Şimdi listenin son ikisindeyiz.

bakarmısın halime . -1,200. daha alınan verilecekte hedefe ulaşmak için diğer kilolar verilecek. pehhhhh

Winstonlight ( 75,2 / 75,5 / 0,7 / 0,93%)

Ben geçen hafta 76.2ydim bacım, bu şekle göre kilo almış oluyorum.Ama aslında verdim.
Gerçi ortalama doğru, sanırım bir rakam hatası olmuş.

Bireysel dereceler

1) 5. TAKIMDAN .... SENG .... % 5.75
2 ) 13 TAKIMDAN .... DOMBİLİ07 .... % 4.95
3) 1. TAKIMDAN SARİN_ .... % 3.50

Yüzdelere gelin hanımlaaar yüzdelereee...
Yapanlar yapıyor yani...
Ben gibi hava kapalı, regl oldum, oluyorum, olacağım, yok su tuttum, yok ödem aldım, yok inek dağa kaçtı olayı yok.
Boğazını tutan, sporunu yapan, düzenli olarak kilo veriyor.
Ben de 300 gram al, 500 gram ver,al ver yap, sonra umutsuz ol, sporu savsakla, kaçamak yap, o diyetten öbürüne atla, sonra dön başa yap...offf ki ne offff...

Aferim bana.

winstoncuğum sıkma canını haftayabomba gibi gelelim

Sumran canim o kilo veremeyip ayrilan arkadasin eksisini yazmana gerek yoktu bence ayrildi sonucta
Winston sana katiliyorum 300 gram ne ya saka gibi verince iki uc kilo vermek lazim hizlanalim artik nerde o takimca birinci oldugumuz gunler

winstoncum kusura bakma bir hata olmuş paylaşım alanına yazdım

Önemli değil başkan, biz biliyoruz da diğer okuyanlar der hem kilo almış hem vermiş görünüyor diye.
Yoksa 700 gramın hesabı olmaz aramızda

winstoncuğum sıkma canını haftayabomba gibi gelelim

Yemek yok, spor çok...yeni sloganım
Haftaya güzel bir şeyler olsun artık,
300-500 gramla kaplumbağa hızıyla bu iş gitmez , onu anladım.Tamam yavaş verelim, sağlıklı verelim ama almayalım değil mi? Bir hafta 1 kilo ver, öbür hafta regl oldum yarım kilo aldım de, ee öbür hafta reglin bitti ödemin gitti şahane kilo verdin değil mi? Yooğğ bildiğin gene yarım kilo.
Katılır mısınız bilmem ama ben artık bahane üretmeyeceğim, misal sokakta birine kilosunu soruyorsun 55 kilo diyor, yok regliyim yok çişliyim, yok ödemliyim diyor mu? Hayır, ama ben kendime dikkat ediyorum da hep bir bahanem var.Regl oldum, wcye çıkamadım, yok yağmur yağdı, şimşek çaktı,hepsi faso fiso yani.Adam gibi sporu savsakladım, koca boğazımı da tutamadım desene.Sanki tek regl olan dünyada sensin pehhh.
Kızgınım valla kendime.
Artık bahane falan yok.
Bir de burada ben pohpohlanmaya gelemiyorum, hemen şımarıyorum valla.
Dost acı söylesin bana lütfen.
Yerin dibine sokun çıkarın beni, ben anca ondan anlıyorum.
Müstahak bana.

Sumran canim o kilo veremeyip ayrilan arkadasin eksisini yazmana gerek yoktu bence ayrildi sonucta
Winston sana katiliyorum 300 gram ne ya saka gibi verince iki uc kilo vermek lazim hizlanalim artik nerde o takimca birinci oldugumuz gunler

Aynen öyle katılıyorum, ben geçen ay daha, bir haftada 2.400 verdim.Hem de protein ağırlıklı beslenip, spor yaparak.Ne aç kaldım ne bir şey.Ama spor yaptım yoruldum ya, sıkıya gelemedim.Yani boğazı tutup, spora da yüklenince bu iş oluyor ama iki tarafı da yalandan yapınca durum ortada.
Yok yorgunum, yok yoğun çalışıyorum bilmemne.Yemeğe gelince, kaçağa gelince, tv başına oturunca vaktimiz oluyor ama, her akşam 20 dakika sporu düzenli yapalım deyince, yok arkadaş vaktim yok.
Sonrada böyle şişman şişman otur işte.
Al sana kilo al sana bol düşünmek için vakit.
(Sözlerim sadece kendime millet, çok kızgınım valla kendime şu an, bunlar benim hatalarım, kendimi eleştiriyorum, lütfen kimse kendine yazılmış algılamasın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…