Şimdi 40 giyemiyorum daha, aslında 70-72 arası 40 giyerdim, 68e düşünce de hoop 38 beden.
Şimdilerde 42 bedene mahkumum
Bir 4 kilo versem 40 bedenin hakkını vereceğim inşallah, sonra gelsin 38 beden ve sonra se_zen ile özgey'e el sallayıp buralardan gitmek
Sen zayıfladıktan sonra bizleri düşünme, bize foto koyma git elin hatunlarına koy, çok kınadım seni çoook
Biz de foto istiyoruz.
Kavitasyon nasıl gidiyor bacım?
Bahsetmemişsin hiç, memnun kaldın mı, incelme oldu mu azcuk paylaşsan biz de hırslanırız belkim
Pardon kızlar ama birşey soracağım ben şu an listeyi hazırlyıorum..
winstoncuum çiş diyetini araştırmıyorum yarım saattir listeyi hazırlıyorumçişe takmadım.. ama birinizden biri uzun zaman önce demiştiki çişiniz açık renk se zayıflamaya başlarsınız diye.. ben ona takmış durumdayım koyu çiş görmek istemiyorum
hıı birde winstoncum destinam ve nihan ayrıldı demişsin benim haberim yok destinam ve nihan artık gelmeyecekmi? takımdan ayrıldılarmı??
geçen hafta 68(galıba)
bugun 68.5
gelen 500
ben pes ettim kızlar artık dıyet falan yapmıycam...başkan benı takımdan çıkarabılırmısın.bekleyen arkadaşlar takıma fırsın belkı onlar başarır...
herkese başarılar
winstoncuum çiş diyetini araştırmıyorum yarım saattir listeyi hazırlıyorumçişe takmadım.. ama birinizden biri uzun zaman önce demiştiki çişiniz açık renk se zayıflamaya başlarsınız diye.. ben ona takmış durumdayım koyu çiş görmek istemiyorum
hıı birde winstoncum destinam ve nihan ayrıldı demişsin benim haberim yok destinam ve nihan artık gelmeyecekmi? takımdan ayrıldılarmı??
Kızlar listemiz şöyle..
3. Takım 249. Etap
S.A (80,1 / 80,1 / 0,0 / 0,00% ) Kilosu Aynı
Fizik ( 68,7 / 68,0 / 0,7 / 1,02%)
Yakar76 (62,4 / 63,6 / -1,2 / -1,92%)
Destinam (79,3 / 79,3 / 0,5 / 0,63% ) Takımdan ayrıldı
Se_zen ( 52,5 / 52,5 / 0,0 / 0,00%) Kilosu Aynı
Winstonlight ( 75,2 / 75,5 / 0,7 / 0,93%)
Gölge_çiceği ( 71,0 / 70,7 / 0,3 /0,42)
Suhan2 ( 52,5 / 52,0 / 0,5 / 0,95%)
Ejje89 (94,5 / 93,7 / 0,8 / 0,85%)
Ozgey ( 75,6 / 75,4 / 0,2 / 0,26%)
Nihancaccak (68,5 / 68,5 / -0,5 / -0,74%) takımdan ayrıldı
Hatice84 (60,0 / 59,7 / 0,3 / 0,50 % )
Hazeran82 ( 87,6 / 87,5 / 0,1 / 0,11%)
3. Takım toplam yüzde 0,28%
ben yeni bir üye almayı düşünüyorum kızlar.. ama karar veremiyorum 12 kişimi olalım 13mü.. uzun zamandır kimseyi almıyordum takıma doluydu ne güzel
Kaptan gelmişsin çok sevindim.
O halde ben dönem sonu işelmlerime dönüyorum.
Takım içi sıralama için fırsat bulmaya çalışıcam. Umarım bulabilirim.
Çok yoğunum bu gün.
utançverici bir tablo tek - olan benim. takımın en iradesizide benim demektir.
Olur mu yakar sıfırı çeken de benim. Hatırlarmısın beraber başlamıştık dukana ne umutlarımız var. Şimdi listenin son ikisindeyiz.
Olur mu yakar sıfırı çeken de benim. Hatırlarmısın beraber başlamıştık dukana ne umutlarımız var. Şimdi listenin son ikisindeyiz.
Bireysel dereceler
1) 5. TAKIMDAN .... SENG .... % 5.75
2 ) 13 TAKIMDAN .... DOMBİLİ07 .... % 4.95
3) 1. TAKIMDAN SARİN_ .... % 3.50
Yüzdelere gelin hanımlaaar yüzdelereee...
Yapanlar yapıyor yani...
Ben gibi hava kapalı, regl oldum, oluyorum, olacağım, yok su tuttum, yok ödem aldım, yok inek dağa kaçtı olayı yok.
Boğazını tutan, sporunu yapan, düzenli olarak kilo veriyor.
Ben de 300 gram al, 500 gram ver,al ver yap, sonra umutsuz ol, sporu savsakla, kaçamak yap, o diyetten öbürüne atla, sonra dön başa yap...offf ki ne offff...
Aferim bana.
winstoncum kusura bakma bir hata olmuş paylaşım alanına yazdım
winstoncuğum sıkma canını haftayabomba gibi gelelim
Sumran canim o kilo veremeyip ayrilan arkadasin eksisini yazmana gerek yoktu bence ayrildi sonucta
Winston sana katiliyorum 300 gram ne ya saka gibi verince iki uc kilo vermek lazim hizlanalim artik nerde o takimca birinci oldugumuz gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?