maşallah 59 u gördüysen gerisi gelir.acayip hasetlendim şimdi.
Umarim gelir sen de toparlan artiK hani rakiptik biz bu hafta senden iyi bir performans bekliyorum kendmden de ttabi en az bir kilo vermem gerek
Nisan sonuna 50 olmam icin haftada 2.5 kg vermrm gerek imkansiz mi ya
herkese günaydın kızlar ne kadar güzel bi gün bugün böyle ay çok neşeliyim Allah bozmasın tartıda bana güzellik etti dahada iyi oldum
geçen hafta:52.5
bu hafta:52.0
aslında daha şiş gibiydim ama vermişim yarım kilo çok iyiyim
Gunaydin kizlar bu hafta anca aldim geri verdim zorl mucadelelerden gectim sonuc cok kotu ama 60 barajini kirdigim icin mutluyum
Hatice84 60 / 59.7 / 0.3 / 0.5%
Kızlar dukan beni mahvetti. Burda kendime söz veriyorum bir daha ömür boyu yapmayacağım.
Benim bu hafta şu meşhur çayım bitmişti. dukanın kabız yaptığını bildiğim için özellikle onu içiyordum zaten.
Ama çayım bitti ve ben dün akşam hayatımda ilk defa kabız oldum kızlar.
Kusura bakmayın valla sabah sabah igrenç ama gece tam 1,5 saat tuvalette bekledim. Ve resmen kıvarandım durdum. En son doğuma giderken böyle olmuştum valla. Sonra çıkıp sinameki içtim ama yok . Sabah da uyuyamadım kalktım bir yeşil çay içtim aç karnına. Çok kötü oldum kızlar. Artık sağlıklı ve sebzeli besleneceğim.
kızlar akşam dukanella yaptım hımmmmmm harikaydı valla bayıldım gündüz yiycektim gece yedim yememem gereken bir saatte oda kilomu hafif oynattı diye düşünüyorum
Sezencim dikkat et dukani birakinca cok kilo aliniyor bu hafta oyle zorlandim ki anlatamam surekli kendimle mucadele ettim o kabizlik beni de cok kotu etkiledi kepek falan fayda etmedi biliyorsunuz ben bugun elma diyeti benzeri bisey yapiyorum bakalim dayanabilecek miyim
kızlar akşam dukanella yaptım hımmmmmm harikaydı valla bayıldım gündüz yiycektim gece yedim yememem gereken bir saatte oda kilomu hafif oynattı diye düşünüyorum
Hangi tarif ile yaptım. İçinde labne olan ile. Benim dün yaptığım labne böyle pek labne gibi olmamış ama tatlı süzme yoğurt gibi oldu. Bende yapayım dukan yapmasamda içeriği diper diyetlere de uygun sonuçta. Hem malzemelerim ziyan olmasın.
Ozge seni tebrik ederim cok istikrarlisin ama bu tatlandiricilar kepekler lightlar bilmiyorum sezenin de dedigi gibi cok yapay ve sagliksiz mesela ben hic kola icmezdim dukanla kolaya alistim tatli ihtiyacimi gidersin diye simdi almiyorum eve sonucta butun katki maddelerini gectim kafein var icinde zatwn normalde cok saglikli beslenemiyoruz bunla daha beter oldu ben tas devri diyetine donuyorum
canım ben tatlandırıcıyı ayda yılda bir kere kullanıyorum kola zaten çok içerdim şimdi az bile içiyorum tablet tatlanırcım vardı nescafe içerken önceden içine atıyordum unlu şeyleri deli gibi yerdim artık yemiyorum böyle yani tatlandırıc günde iki minik zaten kullanıyordum aslında benim için değişen bişey olmadı pek asıl sebze hiç ymezdim dukanla sebze yemeğe başladım
Anladim canim ben tatliyi cok sevdigim icin buu dukan tatlilarina sardirdim hem guzel gelmedi hem de onlari yedigim zaman kilo verme duruyor e ne anladim bu isten tatlimi yer guzelce kilo alirim iki gun dikkat eder geri veririm hic degilse sevdigim butun tatlardan vazgecmemis olurum ben et seven biriyim normalde de cok et pisiririm ama tuz olmayinca ondan da tiksindim gormek bile istemiyorum ama sen cok iyi gidiyorsun bu diyetle cok guzel kilo verenler de var pes etme ama bana gore degilmis onu anladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?