Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Etap 1. Fizik / Hediye olarak çiçek veriyorum
Etap 2. Suhan 2
Etap 3. Winstonlight
Etap 4. Ejje89
Etap 5. Hatice84
Etap 6. Gölge Çiçeği
Etap 7. Ozgey
Etap 8. Hazeran82
Etap 9. Ve 10. Se_zen ve S_A
Etap 10. Yakar76

En cool olan özgey olmuş, baksana gözlükleri gözünde hehehe
Gölge de, dünya yansa umrunda olmayacak ifadede, şen şakrak
Geçen hafta sezen benim ismimin yanına bunlarlar koymuştu :125: :125: :125:
Çok şekerlerdi ama hırs yaptım, bir daha bu obur ifadeleri ismimin yanına eklettirmeyeceğim dedim.
Bu bile beni hırslandırdı valla. (Artık sembollere bile kafayı takmış durumdayım, rabbim beterinden korusun )

Ellerine sağlık başkan, çok şeker olmuşlar.

bunlar da abartmış %5.75 ne ya kaç kiloymuş da kaç olmuş.bu kadarı da sağlıksız bence tabii bi de şu durum var kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş sanki böyle bi sonuç elde etsem etrafta hava atmıycam bence artık 1 nisan grubumuz için bir milat olmalı yeter artık yaza ne kaldı şurda az biraz daha boğazımızı tutsak bi de spora yüklensek ne süper olacak.gaza gelelim artık ya

hahaha sembollere takma bari yaa çişi anladım ama daha fazla takma bunları yaa

Bilemem ama şöyle bir şey okumuştum kişi kilosunun %10u kadar kaybedebilirmiş bir ayda.
Yani misal ben 76 kiloysam, 7,600 verebilirmişim bir ayda, ama 50 kilo olan biri maksimum 5 kilo vermeliymiş.
Yani ben her hafta 2 kilo verebilirim, bu ana ağırlık hesap edilince sağlıksız olmuyormuş.
Hayır yani isterse kişi haftada 300 gram versin ama hep versin, bizde istikrar fazla değil (kimse alınmasın lütfen), ben mesela 2.400 verdim, sonra kilo aldım, sonra verdim, sonra aldım..Yani her hafta 300 gram verip almasam bile bir süre sonra başarılı olurum ama 3 ileri 2 geri bir cacık olmuyor.Dediklerine katılıyorum bacım, bir nisanda şaka gibi güçlenelim

Bu arada başkan geçen kim ne kadardır grupta, kaç kilo verdi diye bir tablo hazırlamıştı.Vakit bulurda update yaparsa şahane olur.Kaç aydır aynı sularda kürek çektiğimizi görürsek, motive edici olabilir.Beni etkilemişti o tablo.Biz burada birbirimizi gazlayıp "canım üzülme, sonra verirsin, ödemdir o,regldir o, gazdır o, kedidir kedi" diyoruz ama rakamlar, tablolar,tarihler bence daha mantıklı sonuç gösteriyor

Herkese güzel bir haftasonu diliyorum şimdiden.

olabilir aslında yapabilirim ama 1 şartla ben tartıda 79 lu bir sayı görünce yapıcam

Kizlar haftasonu kacamaklari yok unutmayin
Bugun sekerli icecekler yerine bir limonu soguk suya siktim buz attim icine de oyle ictim oh buz gibi limonata sefam olsun

Günaydınlaaaar,

Havayı benim gibi dert edenler için çook güzel bir hava var İstanbul'da bugün.
Bahar gelmiş gibi..Hatta dışarı çıksam millet kesin paltoları atıp, ceketlere geçmiştir, incecik tiril tiril şeyler vardır üstlerinde...
Gitsin kilolar, gelsin hafif kıyafetler...
Sabah bir bardak light süt içtim soğuk soğuk oh şahane...
Direkt doğal bağarsak çalıştırıcı olduğundan, wc sıkıntısı da yaşamadım, hep süt tok da tutuyor.
Kahvaltım tamamdır.

Oburluk ve gerçek açlık arasındaki farkı bilmek lazım bence.Ben sütümü içip karnımı doyurduğumda, eşim dışardan dumanı üstünde tüten sıcak kaşarlı poğaça alıp gelmişti bile Paketi açıp, kokladım.Ve ona tepsi hazırlayıp, kenara çekildim.Se_zen'in de dediği gibi ben bu poğaçanın tadını biliyorum, yemediğim bir şey değil ki...Eee karnım da tok...Yemenin anlamı ne? Ve de yemedim.

Dünden beri üzerimde olan gazım geçmeden acilen zayıflamalıyım
Herkese mutlu bir haftasonu dilerim.

Selam kızlar bu sabah tartıya çıktım dün sabah beni 80,1 gösterebilen tartı bugün 83,1 gösterdi.. sabah 2 arkadaşımla kahvaltıya gittim ve sürekli neden neden neden diye sebep aradım.. ben normalde günde 2-3 kere tualete çıkarım ne dün nede bugün çıkmadım.. normalde kabızlıkta çekmem.. hıı birde gece 3 dilim erimiş kaşarlı ekmek yedim... ve bin pişman oldum sabaha kadar kıvrandım ders oldu bana umarım yarın tartı normal gösterir...

birde mayısta arkadaşımın nişanı var eski okul arkadaşlarım hep orada olacaklar kızlar tehlike çanları çalıyor onların arasında eski en yakın arkadşım var ve o hep kiloluydu ve duydum şimdi zayıflıyormuş spora gidiyormuş. kızlar 1 haftadır hırslıydım şimdi daha da hırslandım..

mayısa kadar hergün lokma sayarım ama yemeyecem işte 1 hafta kaçamak yapmamışken neyime benim ya kaşarlı ekmek!!

bu arada winstoncum, mademki insan 1 ayda kilosunun yüzde10unu kaybediyor ozaman ben 8 kilo verebilirim.

yarın 1 nisan.. şaka değil gerçekten diyordum... 30 nisanda SA 72 kilo olacak olmalı

Heytt başkan da kararlı olmuş bu sefer, helal
Başkan verirsin tabii, neden 8 kilo veremeyesin.
Ben geçen ne hesapladım, şimdi 7700 kalori yakarsak 1 kilo veriyoruz.
Şimdi normalde metabolizmamız 2000 kalorilik mesai yapıyor içerde diyelim.Eğer hafif ve sağlıklı yiyip 1000 kalori alırsak günde, ne oluyor? Geriye 1000 kalorilik mesai kalıyor ve vücut eski yerleşmiş yağları yakıyor.Eğer bir hafta her gün 1000 kalori arttırırsak diyetten, bir hafta sonunda 1 kilo veriyoruz.Eğer her gün de 1000 kalori yaktıran spor yaparsak (1 saat yürüyüş 350 kalori civarında, burdan hesap yapılabilir) ve de bir haftada 7000 kaloride spordan düşersek eder bir kilo daha ve toplamda 2 kilo.Bu arada her gün spor yaptığımızdan extra inceliyoruz, vücutta ödemdi, suydu gidiyor ve daha da kilo verebiliyoruz.Aslında matematik kolay yani.

Heyttt, nisan geliyor, bahar geliyor, bari yaz gelmeden şu işi bitirelim a dostlar.
Ben gaz doluyum, spordan spora koşuyorum, karnım eski günlerdeki gibi aç ama mutluyum.
Az önce eşim buram buram kokan lahmacun-kola ikilisini güpletirken, ben yoğurtlu brokoli yedim.
Ve şu an karnım şiş, yani lahmacun yiyince de şişiyor bu mide, brokolide de.
Rahmetli babaannem "mide kör bir kuyudur, ne atarsan alır ama görmez" derdi.Valla haklı kadın.Acıkınca attığımız şeylere dikkat edersek, biraz irade, biraz gözü karalıkla inşallah bu iş kısa zamanda sağlıkla hallolucak.

Herkese hafif bir cumartesi diliyorum.

ay canım sen birde hesaplamışsın.. şimdia ayça kayanın diyet listesini araştırıyorum. ama ilgili başlığa mesajda yazdım nasıl uygulanıyor bu diyet anlamadım gitti.

birde diyet tariflerin bulunduğu ayça kayanın önerilerinide ekleyebileceğim güzel bir başlık yapmak istiyorum ama topiği ne tarafa açacağımı henüz bulamadım..

Bu hafta cok iyi kilo verecegim korkun benden

Diyet günlükleri var, ben de açmıştım.
Orada kendine bir sayfa açabilirsin, hem tavsiyelerle birlikte yediklerini içtiklerini yazar hem de katılanlarla birlikte aynı diyeti uygulayabilirsin diye düşündüm.
O diyette seçenekler vardı galiba, alternatifli bir diyetti sanırım.
Se_zen ile yakar da düşünüyorlardı, belki pazartesi yeni bir grup oluşur burada

günlükmü yapsam dediğin gibi? ben güncel diyet haberleri başlığı altında topik açacaktım.. ay bilemiyorum

Arkadaşlar Ayça kayanın diyet önerilerinden şimdilik bazılarını paylaştım.. O başlığın sağlıklı beslenme açısından bu forumda önem kazanmasını istiyorum..

Hırsımın artması için günlük yapmayı düşünüyorum.. belki bu akşam yaparım..

başlığım burada..

Başlık burada
:)

devamlı paylaşım yaparım orda..

Güzel bilgilermiş, emeğine sağlık başkan.
Günlük işi de eğlenceli ve de sorumluluk yüklediği için makul aslında.
Fotoğraflı bir günlük de olabilir aslında benim aklımda da bu vardı.
Yediklerimin fotolarını çekip öğün öğün sunmak, hem de görsel şölen olurdu.
Foto makinamın şarjı kaybolduğundan, projem yalan oldu
Daha eğlenceli ve de motive edeni senin olsun inşallah.
Kolay gelsin.

Ay aslında olabilir. Fotoğrafta sorumluluk yükler.. kendini diyet yemeği pişirmeye mecbur hissedersin... ama o sorumluluğu alabilirmiyim bilemiyorum

Yaaa ama burdan başlığıma cevap yazmayın başlıkta yazın bayanlar yaaa

ay kızlar o başlık işi tutmicakmı ya ay kendime uğraş arıyorum ya.. ne güzel dikiş dikiyordum el işi yapıyordum.. ama 4 gün önce dikişm makinam yandığından beri elime el işine dair birşey almak içimden gelmedi ya

İşe yarar bacım da Türk insanı pek okumayı sevmez, bir de kilo problemi olanlar biz gibi aylarca onu oku, bunu duy, onu dene derken bilinçleniyor.Diyetisyenlerin söylediği zaten bizim çoktan öğrendiğimiz şeyler oluyor.
Millet bir de püf noktasından ziyade 1 haftada 10 kilo verdiren "mucizevi" şeyler okumak istiyor, o yüzden bence pek popüler olmaz ama bilinçlendirici olacağı kesin.

Bence diyet günlüğü daha makul.Yani kendi hissettiklerini, yaptıklarını, yaşadıklarını yazarsan daha içten olur, seni destekleyenler çıkar, yeni dostluklar oluşur, biraz da ilkokul 4 öğrencisi gibi sabah bunu yedim, akşam bunu yedim yerine biraz esprili, biraz eğlenceli şeyler yazarsan epey tutar.

Benim de günlüğüm vardı orada, ben gün gün yazmaktan ziyade, ara sıra başımdan geçen dobişlik hikayeleri yazıyorum.
Onca diyet, spor derken yorulup, üzülüyoruz azcık gülek eğlenek diyerek başladım.
Epey de arkadaş destekledi sağolsunlar.

Benim aklımdan geçenler şimdilik bunlar, ama hangisi seni daha heyecanlandıracak ve motive edecekse onu seçersin tabii.
Kolay gelsin şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…