Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın.gönül isterdi ki size güzel haberler vereyim ama ne yazık ki yok
geçen hafta:94.5
bu hafta:93.7
giden:800 gramcık
aslına bakarsak haftasonu 1 kilo aldığımı düşünürsek 4 günde yaklaşık 2 kilo vermiş oluyorum.karar verdim bundan sonra haftasonu kaçamakları yok.istanbuldayken zaten yemiyorum da bursaya gittiğimde bi güzel yiyiyorum.annemle babam da yiyiyo tabii onlara da kötülük etmiş oluyorum.nisan 20ye kadar sıfır kaçamak olayına başlıyorum.20sinde Gap turuna gideicez orda bayağı kilo alacağımı düşünerek o zamana kadar verebileceğim maksimum kiloyu vermem lazım.
Not:Sıfır kaçamak olayına doğumgünümde (10 nisan) yiyeceğim bir dilim pasta dahil değildir.
haa unutmadan sporumu da yazayım toplam 250 dakika :44: :44:

Tünaydınlaaaar,

Koşkoşlu bir günden merhaba herkese.
Geçen hafta: 76.2
Bu hafta: 75.5
Giden süpersonik matematik bilgime göre sanırım galiba heralde: -700

sabah kahvaltısı: bir bardak süt.
öğlen sade nescafe içeceğim, beni çok tok tutuyor, akşama da hafif ve de sağlıklı şeyler ile günü kapatacağım.

Bugün sporun canına okuyup, evde çamaşır günü ilan edip, temizliğin dibine vuracağım ki en azından cumartesi-pazar ev temiz olsun, iş çıkmasın.

Gün gün eksileri görmek beni gaza getirdi iyice.Bu da ne demek, suya devam, spora devam, aç yatmaya devam winstonlight.

Herkese tebrikler.Kilo veremeyenler de acısını sonra çıkaracaklardır kesin, üzülmeden, pes etmeden yola devam edelim.
Güzel bir gün ola, haftasonu da bu istikrar devam ede, 3 gram verdik diye 30 gram alıp pazartesiye gene sil baştan başlamayalım inşallah.
Mutlu bir cuma dilerim herkeseee

merhaba arkadaşlar!
benim kilom sabitledi sanki
68
iki gün önce 67 ollmuştu.Pöf yine 68.

winstoncuğum aramızda 100 gram var bende 75,400

winstoncuğum aramızda 100 gram var bende 75,400

Ben de aramızdaki farka bakayım diye girmiştim, kalp kalbe karşıymış
Ve özgey beni geçmiiiişşşş, özgey winston'a 100 gram fark atmış, sollamış, atlamış, zıplamışş, verdiği kilolarla dövmüş winstonu
Gerçi benim hasmım şu an sıska sezen ama bir yandan onu takip ederken, bir yandan senin tarafından sollanmak hoşuma gitmedi dukancı bacı

Pööf bahane gibi olmasın ama ben uzun yıllar 70-75 arası takıldım, hatta kendimi bildim bileli diyeyim Hoş 40 beden mutlu mesut yaşıyordum ama durum bu.Şimdi sanırım 15 senelik kilolarıma geri dönünce, bu saatten sonra patır patır yağlar akmayacak, daha zor olacak.Hatta oluyor bile.O yüzden sporu extra extra yapsam belki bir ihtimal.Bilemiyorum.

Ama hoşuma gitmedi ve de hırslandım bunu bil bacım.
Haftaya seni geçmem ve de farkı açmam lazım.
Çok çalışmam lazım çoook.
Bir yandan gitti gidecek sezen, bir yandan aynı kilolarda savaştığım özgey...Kurtuluş savaşı gibi mübarek, 4 bir yanım kuşatılmış
Çalış winston, çalış...

haftaya regl olucam ona rağmen diyetimi bozmayıpppp senle aramdaki farkı dahada açıcam bacım yanlız senin boy uzun olunca 40 beden giymen çok normal ben bu kilo ve 163 boyla 42-44 giyorum şuanda bekleyin beni bacılar zayıflayıp facebooktaki dukancı bacının bloguna resmimi koyucammm

Şimdi 40 giyemiyorum daha, aslında 70-72 arası 40 giyerdim, 68e düşünce de hoop 38 beden.
Şimdilerde 42 bedene mahkumum
Bir 4 kilo versem 40 bedenin hakkını vereceğim inşallah, sonra gelsin 38 beden ve sonra se_zen ile özgey'e el sallayıp buralardan gitmek

Sen zayıfladıktan sonra bizleri düşünme, bize foto koyma git elin hatunlarına koy, çok kınadım seni çoook
Biz de foto istiyoruz.

slm kızlar
geçen hafta : 71,00
bu hafta : 70,70

Kavitasyon nasıl gidiyor bacım?
Bahsetmemişsin hiç, memnun kaldın mı, incelme oldu mu azcuk paylaşsan biz de hırslanırız belkim

Başkan yok piyasada.
Benim şu çiş projesini yapıyor olmalı.
"Öğleden sonra 2ye kadar bir şey yemeyip, sürekli wcye çıkarak çiş yoluyla zayıflama" projesinin telifini alacağım valla
Şişmanlar tarafından kapış kapış gider

Nihan geçen hafta yapamıyorum, gidiyorum demişti ama acaba hepimize ara sıra uğrayan umutsuzluk modu mu yoksa kesinmi bilemedim.Destinam da kesin olarak ayrıldı.Bir tek başkan kaldı sanırım.Sonra anya konya ortaya çıkacak.Bu hafta grup içi sıralamasında çikolata yiyen obur gülücüğü bana gelmeyecek inşallah diye dua ediyorum

selam kızlar
3-4 yk b.pilavı
3-4 yk nohut yemeği
2 parça havuç
2 saat yürüyüş.çarşı pazar gezdim. inan + olunca buraya hiç yazasımda gelmiyor. çok mahçup ve canım sıkkın.ama olsun devam.55i görmeden pes etmeyeceğim. hadi by kızlar

valla bakcaz kim kime el sallayacak bacım ben 68 e geldiğimde bir 8 kilo daha vermek amacım ama koyarım canım yeterki 70 olayım off 70 belki düşe kalka olurum da 60 hayal be hiç sanmıyorum en kötü 65 de kalırım gibime geliyor olsun ama ocak 2013 dede ılca 60 a ineceğim kaldı 5,400 gram daha vereyim resim paylaşacağım sizinle

o bana gelecek . tek + da olan benim.

Benim de aslında istediğim 65 olmak yani 3 kilo falan pay bırakmak, kenarda duran kötü gün altını gibi kötü gün extra kilosu bırakmak istiyorum ki oldu vücut su tuttu, ben boğazımı tutamadım, oradaki 3 kiloyu kullanmak Çok zekiyim değil mi ?
Gerçi 68e düştün de bir de pay bırakmak mı kaldı diyorum bazen kendime ama işte şişkonun hayal dünyası hiç bitmiyor
Ben 68de buradan kaçar, sonra kendi kendime devam ettirir 65e inerim inşallah diyorum.
Bilmiyorum bugün pek bir motiveyim, önümde dağ olsa onu deleceğim, hiçbir şey imkansız gelmiyor.
Şu haftasonunu da bu kararlılıkla geçirirsem ne se_zen, ne özgey gazıma ve hızıma yetişemez diyorum

o bana gelecek . tek + da olan benim.

Gel mekik kardeşliğine geri dönelim bacım, ilk başlarda sen 700-1000 mekik derken ben yeminle yatacaksam yatmıyor, en sevdiğim diziyi bile kaçırıp mekik aletinin başına koşuyordum.Göbeğim düzleşmişti, iyi kilo veriyordum , hatta belim sıkılaşmış, göbüş torba gibi olmuş, kollarım bile sıkı ve acuk kaslı olmuştu.
Şimdi düşünüyorum da hepi topu her akşam 15 dakika mekik yani, çok mu iş allasen?
Kendimiz için 15 dakikada mı ayıramayacağız?
Bana mekik iyi gelmişti valla, şimdi kilo versem de göbeğim o mekik zamanı gibi değil.
Ben her gece 1000 mekik kampanyasını başlatıyorum.
En kötü hep zayıflayamasak bile hep incelmemiz devam eder bacım.
İstersen gel katıl, birbirimize gaz verir, mekik kardeşliğini yeniden kurmuş oluruz.

ben varım kardeş. ne varsa mekik kardeşliğinde var hem sıkılaştım hemde eli mahkum spor yapıyordum.
ben varım haftasonu 500 le başlıyorum.

bende hayal dünyasında yaşıyorum bazen diyorum 60 olayımda 55 olayım pay bırakayım kendime ama nerdeee bir 69 u sonrada 65 i 60 ı göreyimde ama hafta sonu pazar benim sporum var spor yapcam hafta içide iki gün var sonraki günlerde temizlikti çocuktu kesin seni geçmem lazım

Evet kızlar ya kaptan inşallah gelir. Saat 3 oldu.
Listeyi yaparım hadi ama ayrılan 2 kişi var. Onların kilosunu nasıl bildiriyoruz. Takım ortalamasına dahil ediyormuyuz. Başkan bildirmezse onun kilosunu napıcaz. ortaladan sayacakmıyız falan bilemedim. Birde bi takıma gönderiyorduk ama hangi takımdı ve nasıl gödneriyoruz. Direk takım içine mi yayınlıyoruz. Özel mesaj ise onu ben hiç yapmadım durduk yere birine. Nasıl yapıcaz. YAAAA.......
Bugün 30 mart yani bankacıların günü. En nefret günüm. Bir milyon iş var önümde. Bekliyim ben başkanı biraz daha.

winstoncuum çiş diyetini araştırmıyorum yarım saattir listeyi hazırlıyorum çişe takmadım.. ama birinizden biri uzun zaman önce demiştiki çişiniz açık renk se zayıflamaya başlarsınız diye.. ben ona takmış durumdayım koyu çiş görmek istemiyorum

hıı birde winstoncum destinam ve nihan ayrıldı demişsin benim haberim yok destinam ve nihan artık gelmeyecekmi? takımdan ayrıldılarmı??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…