Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Su tartilma olayindan nasil vazgececegim ben kizlar guzel bir rakam gorursem hicbisey canim istemiyor ama arti gorursem daha da yemek istiyorum bu arada bagirsak problemim hala devam ediyor sabah kayisili caydan ictim bakalim

hala dukana devam ediyormusun yoksa canım boşver kayısı çayını gerçek kayısı al kaynak kayısı kurusu akşamına rahattlarsın

hala dukana devam ediyormusun yoksa canım boşver kayısı çayını gerçek kayısı al kaynak kayısı kurusu akşamına rahattlarsın

Yoknim dukani biraktim dukanla bir hafta suruyordu simdi iki gun falan kayisi da yiyorum da bu cayda sinameki var o yuzden sanirim daha etkili

Tünaydınlaaaar,

Sabah 6da kahvaltım; yarım bardak light süt, bir bardak kayısı form çayı (Tövbe haşa nimettir, dalga geçilmez ama burnumu tutarak içiyorum bu çayı, bu kadar mı kokar, bu kadar mı sevimsiz bir içecek olur yarabbim)

Sonra ders yollarına düştüm, derste de bir şekersiz çay, bir şekerli türk kahvesi içtim.
2den önce de öğle yemeği yemeyeceğim, şimdi 2 litreye yakın su içeceğim, sonra zaten istesem de yiyemem ya neyse
2 gün spor yaptı diye eridi mi diyeceksiniz ama bugün yanlarım erimiş ve belim ortaya çıkmış gibiydi.
Beyaz kısa kollu bir body giydim, beyaza rağmen inceydim ve aynada bu kiloya rağmen kendime hayran hayran baktım.
Demek 68 kilo olsam boynuma "ben dönyanın en gözel karısıyam" yazıp gezeceğim
Rabbim akıl sağlığımı koru lütfen

Birazdan mekiğe ve spora başlayacağım.Ben artık çok sıkıldım bu yüzden bu sefer çok kararlıyım, nisan sonu bilemedim mayıs başı ben gideceğim.

Kaçamaklarla, bahanelerle bu iş olmayacak valla.Boşuna da yer işgal ediyorum burada.Millet sıraya girmiş, gruplara girmeye çalışıyor, ben babamın tarlası gibi resmen çöktüm buraya.Yeter artık, başkalarının da hakkını çalıyormuşum gibi geliyor.

@Hatice, bacım bir kiloya şaşırma, bazen ben sabahla akşam arası 2 kilo fazla çıkıyorum.Eee içtiğimiz onca su, çay bilmemne, yemekler, gaz, bağarsak dolumu, midede yiyeceklerin şişmesi derken çok doğal yani.O yüzden istersen hergün tartıl ama sadece sabahları gözünü açar açmaz.Ben asla akşam tartılmıyorum.Bir de insan kendinden anlıyor, misal ben wc sıkıntısındayım dünden beri bu yüzden sabah tartılmadım, çünkü sonuç benim moralimi bozacaktı, tartılmadan güne başladım, eminim yarın güzel sonuçlar almış olacağım.Hem almışsak bile veririz, ama buna rağmen gidip yemeğe saldırmak bizim işimizi daha da zorlaştırıp, hedef tarihleri geciktiriyor.
@Yakar, bacım gel gel kartele gel, ben dün 1000 tane mekiği tamamladım.Gönül rahatlığıyla yattım.Evet birbirimize boşa pışpış yapmayalım diyen bendim.Yani en azından bana böyle davranırsanız kırılmam.Bana direkt diyin arkadaş "spor yapmamışın, su içmemişin, saçma sapan yemişsin ve doğal olarak kilo almışsın" diye, bazen insan kendini kandırıyor ama birinden duyunca gerçeklerle yüzleşiyor.Ben bu sefer çok kararlıyım ve tüm eleştirilere de açığım. (Ha bir bardak sütle güne başlanırmı, çok sağlıksız, az yiyorsun gibi eleştirilere kapalıyım Ben az yedikçe ve açlıktan midem ağrıdıkça, açlıktan uyuyamayınca kilo verebiliyorum, o yüzden bu konudaki fikrim nato kafa nato mermer olarak değişmeyecektir )

Herkese güzel bir hafta diliyorum.

Kızçeler selamlar,
Ne yapıyosunuz bea? Burası cumartesi-pazar hatta bugün dahil kuzuların sessizliği şeklinde
Pazartesi yoğunluğu mu, diyetin savsaklanması mı anlamadım.
Ben genelde sık yazmıyorsam, kesin yazmaya yüzüm yoktur deli gibi tıkınıyorumdur
İnşallah siz yoğunluktan giremiyorsunuzdur.

Öğle yemeği yemedim henüz, başta Ankaralı Namık olmak üzere, kasap havası da dahil dünya üzerinde ne kadar abidik gubidik ama bol zurnalı şarkı varsa sırayla çalıp, tülü, perdeyi örtüp evde tepindim.En son kasap havasında 5-10 tur attıktan sonra halime güldüm ama iyi eğlendim.Ohh hem ter attım, hem keyiflendim.Şimdi biraz temizlik yapıp, spora devam edeceğim.

Gitsin kilolar, gitsin kilolar...
Herkese iyi çalışmalar dilerim.

herkese selam kızlar
2 kase tatsız tuzsuz çorbadan içildi. 1 kase yoğurt yenildi. 500 mekik ve 20 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
vicdanen rahat ve karanı aç olarak işe genilindi. masanın üstünde duran 1,5 lt suyun yarısı içilmişti. oda bitecek . daha da içilecek.
çok pis hırs yaptım.
winston seni tebrik eder böyle hırslı olmanı diliyorom. sana baktıkça ben kendi halimden utanıyorum.
bu böyle olmaz .bu iş bitecekkkk.

winston bende kızımla tepiniyorum öyle . allahtan aşağıda kimse yaşamıyor.
hadi sana kolay gele.

Son düzenleme:
Ohh winstondan aşağı kalmadım. Bende spor yaptım. Bende nişantaşılıyım.
Öğlen yemeği öncesinde yarım saat leslie ile yürüdüm. Üzerine 1 parça tavuk fırında küçük parça, 1 kase yağsız tarhana çorbası ve 5-6 kıvırcık doğrayıp yarım bardak yoğurtla soslayıp onu yedim. Ruhen ve vicdanen rahataım. ohhhh
Bu arada oynamaya bayılırım. Ama benim bıcır bana hiç çekmemiş, ben pepe ile bile horon teperim. Oda oynama anne diye başımda kıyameti koparıp ağlamaya başlar. Gel kızım beraber oynayalım yok anacım. Gram çekmemiş bana.

süpersiniz kızlar bende akşama tepincem sporda öle spor benim bu ay son evde kendim tepincem bende leslici yada mekikçi olucam mecburen oğluşum beni çok özlüyor zaten yazda geldi onunla yürüyüş yaparım artık bol bol

Daha öğlen olmadan spor işini halletmişsin.
Menüde güzel. Ama o kadar tuzsuz yemek doğru mu acaba, Çünkü normalde tuz kullanıyoruz genel olarak. Ayrıca ben tansiyon problemin olmadıktan sonra vücudun öyle 1 kilo su tutacağını sanmıyorum. En azından deniz tuzu kullanabilirsin. Yoksa her şey tatsız oluyor ve insan daha fazla diyet psikolojisine giriyor. Rafine olmayan deniz tuzlarından kullanıyorum ben. Çok olmasa bile az kullanabilirsin bence. Ben öyle tamamen tuzsuz yiyemem. Hem beyin sürekli tatsız şeyleri yediği için kendini hep aç hissedecektir bence.

Sen olmasan kesin kendimizi kaybedip yemeğe vurucaz ama iyiki varsın. Ben sana hasedimden hemen toparlıyorum kendimi. Valla evde oynama işi çok güzel. Ohhh hem her yerin hareket ediyor. Bak zumba a baktın mı hiç, hem spor hem dans bir arada. Bende mekiğe başlıycam ama 10 tane zor çekerim. Ama olsun her akşam 10 tane yapsam gene iyi olur hiç yapmamaktan. Bende spor salonuna gideyim diyorum hafta da en azından 1 gün. Yıllık üyeliğim var ama gidebilene aşk olsun.

slm kızlar nasılsınız dün akşam stardaki kilo verme yarışının tartı günüydü 10,50 kg veren vardı 1 haftada gerçi onlar çok kilolu ama yinede bir haftada böle kilo süper bişi...

slm kızlar nasılsınız dün akşam stardaki kilo verme yarışının tartı günüydü 10,50 kg veren vardı 1 haftada gerçi onlar çok kilolu ama yinede bir haftada böle kilo süper bişi...

Evet ya öyleymiş. Ben izlemedim ama reklamlarda gördüğüm kadarı ile deli gibi spor yapıyorlar adamlar. Birde tabii kilo yüksek olunca daha çok vermişlerdir. muhtemelen de yarışmaya katılıcaz diye uzun zamandır dikkat etmemişlerdir. Yine de tabii ki çok. Ne olursa olsun. burda da onlarla ilgili topik vardı. Orada gördüm.

Öfff kızlar ya bu ne sessizlik. Kim yemek yiyor çıksın hemen ortaya. Kabul etsin suçunu. Tamam pazartesi falan ama olmaz.
Hadi ama ya.

selam kızlar
az önce baya acıktım şu altınbaşak suntalarından 3 tane yedim.
tuz konusunda haklısın sezenciğim . tansiyon problemim yok . çorbaya az koysam iyi olacak. yoksa hemen bıkıp bırakacağım.
şu tavuk bulyonlardan koysamda olur herhalde hem lezzet verir hemde baya tuzlular.
akşama 500 mekik çekilecek.birde plates topuyla bazı hareketler var onları yaparım.
hadi kızlar kolay gele .

Öfff kızlar ya bu ne sessizlik. Kim yemek yiyor çıksın hemen ortaya. Kabul etsin suçunu. Tamam pazartesi falan ama olmaz.
Hadi ama ya.

evet ya nerde bizim kızlar.
suhan kocişiyle geziyor
winston temizlik yapacaktı gerisi nerde
yemek mi yiyorsunuz yoksa

Tünaydınlaaar,

Ohh hareketlenmiş grup.Ben yarım saat kestirdim, firmadan aradılar zırt zırt sanırsın çok acil ingilizce lazım, sinir ve uyku sersemiyle açtım.Bir bankanın müdürü için ders istiyorlarmış, zaten uyku sersemiyim içimden dedim "bu hatun sakın sıska se_zen olmasın?" (Bacım, sıskaya kızıyorsan uyar, bana iltifatların en büyüğü olurdu ama seni bilmem, hoşuna gitmiyorsa dürt pls) Telefonda kem küm ettim, uykulu bir biçimde.Hatun öğle yemek arasında ingilizce dersi alacakmış.İçimden dedim winston elalem ingilizce için bile boğazından kısıyor, sen ne yapsan az Şimdi öğlenleri de iş ve de yoğunluk olacak bana bu da demek ki extra koş koş ve extra erime

Henüz öğle yemeği yemedim, kayısılı çaya söylendim ama problemim şükür geçti.Sabah 6daki yarım bardak sütle duruyorum.Şimdi bir yarım bardak daha içeceğim.Akşama da brokoli&yoğurt düşünüyorum, zira dolapta benlik başka bir şey yok. Bugünü de hafif ve sporla atlatıyorum gibi, rabbim, diğer günlerin de hızlı hızlı ve kolay geçmesini sen nasip et.

Se_zen bacım zumbaya bakmıştım eskiden de istikrarlı yapamadım.Ben sanırım hocalık yaptığımdan başka birinin bana hocalık taslamasına dayanamıyorum Bir de ben de çok el kol kordinasyonu yok, yani bacağı oraya atiim, onu buraya sokuştarayım derken hoop hareket gidiyor, şimdilerde sanki ben ince bir fitness hocasıymışım da şişkoları çalıştırıyormuşum gibi salonun ortasında atlayıp zıplıyor, balkona bisiklete geçiyor, öbür odada mekik çekiyor arada da "evet hep beraber son bir iki üç "diyorum

Yakar bacıma da maşallah hemen arada derede 500 mekiği çekivermiş heytt maşallah.Akşam da 500 çekse, eder 1000, peki winston bu hasete dayanabilir mi? Hayır, 1500e tamamlar, içten içe "yakar'ı geçtim muhahaha" diye zafer kazanmış komutan gibi gider mışıl mışıl uyur

Winston inşallah bende bir gün öğle aralarında özel ders alacak bir banka müdüresi kadar para kazanırım. Ama yok bacım nerde bende o kadar para. 3 hafta dukan yaptım ay başını zor getirdim resmen. Tek lüksüm spor salonu o da aylık 70 TL'ye falan geliyor ama bendeki kısmet 9 aydır havuzumuz tadilatta.
sıska lafına kızılır mı kız hiç. Bilakis bayılıyorum ben o lafa. Sen bana sıska dedikçe benim yağlar eriyor. Sen istediğin kadar sıska, iskelet falan diyebilirsin.

Yine gelen giden yok.
Neyse akşam yemeğimi de yedim
1 minik parça tavuk tavada kızarmış
1 tabak yoğurtlu kıvırcık .

İnşallah bacım da bu hatun da aman aman değil yani, haftada iki gün toplam 4 saat alacak.Ben haftalık 6 saat altında alanlara fakir muamelesi yapıyorum, parana kıy da 3 gün al bir işe yarasın diyorum içimden Millete laf söylüyorsun, senden ne haber diyenlere, temmuzda kpssye gireceğim matematik bilgim engin çarpım tablosundan ibaret Hoca moca tutayım çalışayım diyorum, hesap kitap ediyorum para babında çok tuzlu oluyor yaw O yüzden gene ben kadına laf söylemeden, paşa paşa dersime gideyim
2 gün 2 gündür, benim bütçem ona bile yetmiyor

Winston diyette /Cin Ali Berberde 3.gün

sabah; yarım bardak light süt, bir fincan kayısılı form çayı
öğlen; yarım bardak light süt, yeşil çay
akşam; 2 tavuk but, bir avuç bezelye, bir havuç, 3 arpacık soğanı, bir kase yoğurt.
mekik: 1000 (750 bitti, 250 kaldı)
bel esnetme:200 (bitti)
kasap havası eşliğinde sirtaki dahil dans: yarım saat (bitti)
su:2,5 litre anca.

Akşama brokoli ve yoğurt yiyecektim ama dayanamadım.Ben evlendim evleneli normal tavuk yiyemedim ya eşim kokusundan bile tiksiniyor diye.Fesleğenli bir sos aldım, tavukları ona bulayıp torbanın içine soğan, havuç, bezelye atıp fırına verdim ve afiyetle yedim.
Eşim bile kedi gibi fırının önünde bekledi, sos sayesinde şahane kokmuşmuş ama gene burnunu çevirip gitti, kır pidesi almış yağlı yağlı onu yedi.

Biraz televizyona bakıp, mekiği tamamlayıp, duş alıp, yarına ders notları hazırlayıp erken yatmayı planlıyorum.
Yarın yoğun bir gün olacak ve de eve akşam 10da geleceğiz, o yüzden evden çıkmadan beslenmemi hazırlayıp çantama
koyacağım

Herkese şimdiden bol dinlenmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…