Su tartilma olayindan nasil vazgececegim ben kizlar guzel bir rakam gorursem hicbisey canim istemiyor ama arti gorursem daha da yemek istiyorum bu arada bagirsak problemim hala devam ediyor sabah kayisili caydan ictim bakalim
hala dukana devam ediyormusun yoksa canım boşver kayısı çayını gerçek kayısı al kaynak kayısı kurusu akşamına rahattlarsın
herkese selam kızlar
2 kase tatsız tuzsuz çorbadan içildi. 1 kase yoğurt yenildi. 500 mekik ve 20 dk tempolu yürüyüş yapıldı.
vicdanen rahat ve karanı aç olarak işe genilindi. masanın üstünde duran 1,5 lt suyun yarısı içilmişti. oda bitecek . daha da içilecek.
çok pis hırs yaptım.
winston seni tebrik eder böyle hırslı olmanı diliyorom. sana baktıkça ben kendi halimden utanıyorum.
bu böyle olmaz .bu iş bitecekkkk.
Kızçeler selamlar,
Ne yapıyosunuz bea? Burası cumartesi-pazar hatta bugün dahil kuzuların sessizliği şeklinde
Pazartesi yoğunluğu mu, diyetin savsaklanması mı anlamadım.
Ben genelde sık yazmıyorsam, kesin yazmaya yüzüm yoktur deli gibi tıkınıyorumdur
İnşallah siz yoğunluktan giremiyorsunuzdur.
Öğle yemeği yemedim henüz, başta Ankaralı Namık olmak üzere, kasap havası da dahil dünya üzerinde ne kadar abidik gubidik ama bol zurnalı şarkı varsa sırayla çalıp, tülü, perdeyi örtüp evde tepindim.En son kasap havasında 5-10 tur attıktan sonra halime güldüm ama iyi eğlendim.Ohh hem ter attım, hem keyiflendim.Şimdi biraz temizlik yapıp, spora devam edeceğim.
Gitsin kilolar, gitsin kilolar...
Herkese iyi çalışmalar dilerim.
slm kızlar nasılsınız dün akşam stardaki kilo verme yarışının tartı günüydü 10,50 kg veren vardı 1 haftada gerçi onlar çok kilolu ama yinede bir haftada böle kilo süper bişi...
Öfff kızlar ya bu ne sessizlik. Kim yemek yiyor çıksın hemen ortaya. Kabul etsin suçunu. Tamam pazartesi falan ama olmaz.
Hadi ama ya.
Winston inşallah bende bir gün öğle aralarında özel ders alacak bir banka müdüresi kadar para kazanırım. Ama yok bacım nerde bende o kadar para. 3 hafta dukan yaptım ay başını zor getirdim resmen.Tek lüksüm spor salonu o da aylık 70 TL'ye falan geliyor ama bendeki kısmet 9 aydır havuzumuz tadilatta.
sıska lafına kızılır mı kız hiç. Bilakis bayılıyorum ben o lafa. Sen bana sıska dedikçe benim yağlar eriyor. Sen istediğin kadar sıska, iskelet falan diyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?