Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

wuuuuuu hadi bakalım kızlar başarılar

Evet bu meşhur çay canım. Karabiber ve tarçın olmazsa olmaz. ama 2 limon çok fazla. Bu çayı sürekli veriyorlar. Ben daha önce bu çayı içiyordum ve tamamen kendim uydurmuştum, sonra taylan kümelinin internet sayfasında diyetisyene sormuştum o da evet benzer bir çay veriyoruz demişti hastalara. Yanlız poşet çay kullanmanı tavsiye etmem ben bilirsin, aktardan yanayım seninde elledi ve elleri pistir şimdi gibi bir huyun yoksa en güzeli aktardan almak.
gelelim faydalarına: ödem atar, kan şekerini düzenler, tatlı ihtiyacını keser ve bağırsakları yumuşatır. ama içndeki malzemeleri tam koymak lazım. Yanlız elmasını da limonu da çok yaklaık 1 litre su için ölçüsü fazla olmuş kızlar. 1 elma ve yarım limonla da olur bu iş yani.
2,3 yağ süpermiş ya. Bende bir gidip baktırsam ne güzel olur. Merak ediyorum yağımı suyumu. ama bende daha çok yağ var tabii. O zaman sen 48 olamazsın bacım kastan kaybedersin bu sefer. Ayy aklıma bir şey geldi. Şimdi diyetisyenler hep der ya, şu kadar kas, bu kadar ya, bu kadar su diye eee et yok mu bu vucütta ya. Yoksa şu üzerine oturduğumuz kısım da mı yağ. sende 2,3 yağ varsa sen kas ver o zaman, kas eritecek diyetler bul.

Kızlar fizik ten haber var mı ya
bir tek o kaldı
bu hafta da yoktu ortalarda
ayrıldı falan da ben mi kaçırdım acaba
neyse 2,30 a kadar bekler sonra yayınlarım listeyi
çok geçe kalsın istemiyorum

selam kızlar
sabah 274 callil
öğlene 308 cal'lik bir şeyler yiyip geldim.
evet ben hala inanamıyorum. kızlar sadece yediklerimi kaşık kaşık hesapladım.genelde öğünlerim 300 kaloriyi geçmemesine çoook dikkat ettim.
kahvaltım nerdeyse 1 bağ maydanoz vardı hep .acaba sumu attı vücut. hala inanamıyorum.spor hiç yapamadım ama haftasonu hergün yürüdüm ve büyük temizlik yaptım.
winston beni kendime getiren 4 lokma oldu. oo minik lomaların herbirinin 400 cal olduğunu öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. düşüncene 4 tane 1200cal. amanın.
sezen benim herif kilo aldımmı ilk beni eleştiren insan hemde en acımasız şekilde . mantık aramıyorum artık.

Totolar yerinden oynasın, yer gök sallansın o zaman
Yok bacım ben yay burcuyum aslında, öyle gamsız, rahat, kendi keyfine düşkün tipik bir yayım
Hiç hırslı değilimdir ama kafama taktımmı da benim diyen en hırslı koç burcu insanına bile kafa tutacak bir hırs, azim geliyor işte
Valla benim de aklıma ilk çeyrek altın gelmişti, verelim takalım hatta diye
Sünnet olmuş çocuk gibi yakamıza takarız, fotoğraflarız diye Sonra da çok mu abartı olur parası demiştim.
Sen 100 lira diyorsan tamamdır bacım, bana uyar.
Ben de baştan yazayım, ben Mango'dan istiyorum.
Kendime 3-5 tane kot alacağım oradan.
İndirim zamanını yakalarsam 10 tane bile alabilirim

Aslında sonuçlar süpriz olsa, 19 mayısta buluşunca ortaya çıksa güzel olur
Şimdi buradan her hafta bu kadar verdim, aldım diyeceğiz ya, belli olacak biraz gidişat gibi.
Yazmasak da buradaki hatunlara ayıp olur.
Aslında 19 mayısta tartılarla buluşsak, tartılsak, kim kazanmışsa hemen oradan ona çek alınıp verilse , son ana kadar durumu bilmez, kıran kırana yarışır ve heyecanla beklerdik.
Acep başkan bizim kilomuzu 19 mayısa kadar aynı mı yazsa, ya da izinli mi gösterse bizi? Ama biz burada da paylaşıma devam etsek?
Ayy bilemedim şimdi ama çok gaza geldim.
O çeki is-ti-yo-rum bacım
Hatta elimde çek, 32 dişimle sırıtışımı ve fotoğraf çektirişimi şimdiden hayal ediyorum, hehe çok güzel olacak çoook

Şimdilik liste

Maşallah hiç kilo alan yok ama aynı kiloda neredeyse herkes. Koca takımdan 4 kişi kilo vermiş geri kalanı da aynı kiloda kalmış
Bi bakın sizde kızlar.

S.A (82,4 / 82,4 / 0,00/ 0,00%)
Fizik ( 68,2 /
Yakar76 ( 63,1 / 61,2 / 1,9 / 3,01%)
Se_zen (52,5 / 52,5 / 0,00 / 0,00% )
Winstonlight ( 74,5 / 74,5 / 0,00 /0,00%
Gölge_çiceği ( 69,5 / 69,5 / 0,00 / 0,00%)
Suhan2 ( 51,2 / 51,2 / 0,00 / 0,00% )
Ejje89 ( 92,8/ 91,8 / 1,00/ 1,08% )
Ozgey ( 74,5/ 73,9 / 0,6/ 0,80% )
Hatice84 ( 59,4 / 59,4 / 0,00 / 0,00% )
Hazeran82 (88,0 / 87,4 / 0,6 / 0,68 % )

Takım ortalaması= 0,51%

Canım ya şu sitenin adını özelden bana atsan olur mu baktım ama bulamadım. Bende başlayayım bari ona.
Maydonoz gerçekten yarıyor ama.

Evet yaa 19 mayısa kadar bilmesek daha güzel olacak. Daha heyecanlı olur öyle. Aslında 19 mayısa kadar aynı yazabilir bence de ya da izinli. Başkannnnnn duy bizi. 1 hafta da sıçrama yapıp %10'lu bir değişim yaşarız sonra. 100 TL okey. Aslında benimde aklıma düşünürken küçük altın gelmişti sonra bende deim çok mu olur parası diye. boş ver boşver 100 TL hediye çeki güzel. Ama üzgünüm bacım benim olacak. Benim hiç görülmemiştir yapacam deyipte yapamadığım bir şey. ha ha ha ha ah a

Yakar bacım maşallah, yüzden de uçmuş Bireysellerde bu hafta seni görürüz inşallah.
Yaptığım özel bir şey yok hesabına getirmişsin ama günde maksimum 1000 kalori almışsın galiba.
Bu da senin günlük kalori ihtiyacın 2000lerde olsa, 1000 kalori günde cebine kalır, 7 günde 7000 kalori ile etti mi sana bir kilo veriş.
Az biraz mekikti, yürüyüştü, totoyu yerinden kaldırıp tuvalete bile gidişi, geliş derken o da 1 kiloya kadar verdirir zaten.
Eee ödemin falan da maydanozla gitmiş, vücutta extra su da tutulmamış, daha ne olsun bacım işte
Buradan da gördüğümüz gibi; boğazı tutup, az biraz da spor yapmak işte böyle sonuçlanıyor
Tebrikler bacım, darısı başıma.

Ooo herkes burda dukan yapimmiiiii diyooorrruummm

Başkan benim dukan ile aram kötü olduğundan bir şey diyemiyorum. Bence yapma. ben ve yakar deneyip boyumuzun ölçüsünü aldık. 1 aydır onunla verdiğimiz kiloları zor verdik. 2 kilo verip aynısını geri aldım ben. yakarda aynı. Ozgey gibi hırsla ve hayat boyu yapacaksan işte o zaman yap derim ben. Yoksa uğraşma. Yakarın kalori sayma yöntemine başla baksana hatun 2 kilo verip hepimize şok yaşattı.

işin kötü tarafı sezencim kas oranımda fazla çıkmadı ya bende düşündüm onu hadi ben 2.3 kiloyu verdim ee sonra nerden verecem bu kalanı belkide hedefimi yukarı çekerim birz bakalım 27 sinde randevum var bi baksında yağıma tuzuma ona göre hedefimide değiştirebilirim

Ooo herkes burda dukan yapimmiiiii diyooorrruummm

Başkan, faceden de yapanların bölümüne bakabilirsin.
Ben ne zaman bıkmış olsam bakıp deliriyorum resmen oraya.
2 ayda 15 kilo verenler mi, 5 kilo verip sanki 2 beden incelenler mi, 70 kilo olup 60 gösterenlermi, yani inanılmaz aslında.
Protein olunca acıkmıyorsun, öyle meyve yiyerek kaslardan vermiyorsun ve çok sıkı ve diri gözüküyorsun.
Bence hiçbir şey kaybetmezsin, ben daha geçen yazdım 65 yaşında bir teyze yalan olmasın 2 ayda 20 kilomu ne vermiş, hem de kadın dizlerinden rahatsız, yani hiç spor yapmamış ve de dukan kepeğini bile kullanmadan vermiş.
Yani 65 yaşındaki kadın bunu yapıyorsa biz neden yapmayalım?

Ha bana uymadı çünkü ben sürekli tavuk yemekten gıdakladım ve bıraktım.
Biraz da bütçeyle alakalı, her gün biftekti, bilmemneydi alıp yersen belki sıkılmazsın ama ben ekonomik olsun diye tavuk göğsü yiye yiye bunalmıştım.Bir de pastırmalar bilmemneler açıkçası beni aşmıştı yani para anlamında.
Gerçi bunlar bahane işte, özgey seni daha iyi aydınlatır, o uzun zamandır istikrarla yapıyor.
Geçen menüsünü de yazmıştı, sabah öğle akşam yumurta yemiş mesela, toplasan 2 liralık maliyeti var
Yani yapan aslında her şekilde her diyeti yapar da, benim gibi bahane üretenler için de her diyet fos işte

Özetle; güzel kilo verdiren, eriten, sağlıklı bir diyet bence.
Denersin en kötü, çok çok kaybedeceğin tek şey kilocuklar olur, şimdiden başarılar diliyorum eğer başlarsan.

hesapladım benim günlük almam gereken 2500 cal mış ben 1000 veya 900 civarı aldım. evdede maşallahım var tembel bir koca 2 çocuk herşeyi ben yapıncaoldu. ama ben daha önceleri ne yediğimi yediklerimin kalorisini hiç bilmiyormuşum. bu hafta kaşıkla hesapladım valla. kızlar öyle doping oldu ki anlatamam.

iyi günler herkese
Çok şükür güzel bir haberim var
geçen hafta:68.2
bu hafta:67.7
haftalardır 68 yazmaktan gına gelmişti.
İnşallah sürekli azalan rakamlar yazmaya devam edebiliriz hep beraber

aman bana dukan demeyin. dukan yüzünden nerdeyse hemoriyit olacaktım. mahvoldum. 3 kilo verdim.hepsini geri aldım. şuan kalori sayıyorum.çokda hoşuma gitti.geçen kahvaltıda pasta yedim minik bir dilim ama pastaydı. kaç kalori olduğunu bildiğimden vicdan azabı pişmanlık duymadım. onun yerine kahvaltı yapmadım çayla pasta yedim. hem mutluyum hem kilo veriyorum hemde ne yediğimi biliyorum. hoş yediklerim karnabahar haşlanmış tavuk ve ayran.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…