Evet canım ben varım biliyorsun. Sen Akrep burcumusun ya. bu arada. Bende çünkü nerede imkansız var oradayım, nerede idda var oradayım. Severim zoru. 50 TL hediye çeki iyiymiş. Ben KOTON'dan isterim peşin peşin söyleyeyim. Ya acaba 100 mü yapsak. Geçen orada bir takım görmüştüm 100 ünü heiye çeki ile alsam geriye 80 Tl falan kalır onu da kocamla falan bir şekilde iddaya girip kazansam bedava getiririm.Evet yarışma başladı geri dönüşü yok. 19 MAYIS 2012 saat 10:00 bitiş süresi (tabii kaçta buluşacağımıza başlı) HEDEF : 5 KİLO.
BAŞLANGIÇ :
se_zen : 52,5
winstonlight : 74,50
diyetisyen maceramı anlatayım size
gittim hatun bana baktı ben ona senin ne işin var burda der gibi kapıda kilolu kilolu tipler bekliyo bu arada neyse ilk ben girdim
vücudumda 2 kilo 300 gram yağ fazlam varmış ama orantılı olarak dağılmış tek bi yerrde toplanma yok dedi su oranım çok iyiymiş ödemim hiç yokmuş(maydanozların faydasını gördüm böylelikle) 1 ayda ideal kilonuza düşersiniz dedi ama kilonuz şuan da da çok iyi dediay sevindirik oldum bu arada eşimde vardı sen iyce takıntı yaptın bunları bende sölerdim sana ille paramı vermen gerekiyodu diyo.
neyse işte sonra bi menü verdi menü 1700 kalorilik ay dedim ben bunları yersem kilo alırım haftada yarım kilo vermeniz yeterli dedi.ama ben genede menüyü biraz hafifletmeyi düşünüyorum.haftada en az 3 günde 40 dk yürüyüş var bide tabi olmazsa olmaz 2 lt su.
menüme gelince günde 3 çeşit süt grubu,11 çeşit karbonhidrat grubum ,3 çeşit et grubu,3 meyve ve 8 yk da sebze var örnek menü var ama alternatiflerde var bakalım nolcek.ha unutmada bide sabah kalkar kalkmaz 2 sb limonlu ılık su içilecek
yemeklerden önce 1 bardak su içilecek.
bide çay var
5 bardak su/4 yeşil elma /2 limon/2 çubuk tarçın/2 karanfil/5-6 karabiber/3 poşet yeşil çay kaynatılıp termosa konacak gün içinde bitecek.
bu kadar gene aklıma gelen olursa yazarım kızlar.
Evet canım ben varım biliyorsun. Sen Akrep burcumusun ya. bu arada. Bende çünkü nerede imkansız var oradayım, nerede idda var oradayım. Severim zoru. 50 TL hediye çeki iyiymiş. Ben KOTON'dan isterim peşin peşin söyleyeyim. Ya acaba 100 mü yapsak. Geçen orada bir takım görmüştüm 100 ünü heiye çeki ile alsam geriye 80 Tl falan kalır onu da kocamla falan bir şekilde iddaya girip kazansam bedava getiririm.Evet yarışma başladı geri dönüşü yok. 19 MAYIS 2012 saat 10:00 bitiş süresi (tabii kaçta buluşacağımıza başlı) HEDEF : 5 KİLO.
BAŞLANGIÇ :
se_zen : 52,5
winstonlight : 74,50
selam kızlar
sabah 274 callil
öğlene 308 cal'lik bir şeyler yiyip geldim.
evet ben hala inanamıyorum. kızlar sadece yediklerimi kaşık kaşık hesapladım.genelde öğünlerim 300 kaloriyi geçmemesine çoook dikkat ettim.
kahvaltım nerdeyse 1 bağ maydanoz vardı hep .acaba sumu attı vücut. hala inanamıyorum.spor hiç yapamadım ama haftasonu hergün yürüdüm ve büyük temizlik yaptım.
winston beni kendime getiren 4 lokma oldu. oo minik lomaların herbirinin 400 cal olduğunu öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. düşüncene 4 tane 1200cal. amanın.
sezen benim herif kilo aldımmı ilk beni eleştiren insan hemde en acımasız şekilde . mantık aramıyorum artık.
Canım ya şu sitenin adını özelden bana atsan olur mu baktım ama bulamadım. Bende başlayayım bari ona.
Maydonoz gerçekten yarıyor ama.
Totolar yerinden oynasın, yer gök sallansın o zaman
Yok bacım ben yay burcuyum aslında, öyle gamsız, rahat, kendi keyfine düşkün tipik bir yayım
Hiç hırslı değilimdir ama kafama taktımmı da benim diyen en hırslı koç burcu insanına bile kafa tutacak bir hırs, azim geliyor işte
Valla benim de aklıma ilk çeyrek altın gelmişti, verelim takalım hatta diye
Sünnet olmuş çocuk gibi yakamıza takarız, fotoğraflarız diyeSonra da çok mu abartı olur parası demiştim.
Sen 100 lira diyorsan tamamdır bacım, bana uyar.
Ben de baştan yazayım, ben Mango'dan istiyorum.
Kendime 3-5 tane kot alacağım oradan.
İndirim zamanını yakalarsam 10 tane bile alabilirim
Aslında sonuçlar süpriz olsa, 19 mayısta buluşunca ortaya çıksa güzel olur
Şimdi buradan her hafta bu kadar verdim, aldım diyeceğiz ya, belli olacak biraz gidişat gibi.
Yazmasak da buradaki hatunlara ayıp olur.
Aslında 19 mayısta tartılarla buluşsak, tartılsak, kim kazanmışsa hemen oradan ona çek alınıp verilse , son ana kadar durumu bilmez, kıran kırana yarışır ve heyecanla beklerdik.
Acep başkan bizim kilomuzu 19 mayısa kadar aynı mı yazsa, ya da izinli mi gösterse bizi? Ama biz burada da paylaşıma devam etsek?
Ayy bilemedim şimdi ama çok gaza geldim.
O çeki is-ti-yo-rum bacım
Hatta elimde çek, 32 dişimle sırıtışımı ve fotoğraf çektirişimi şimdiden hayal ediyorum, hehe çok güzel olacak çoook
Şimdilik liste
Maşallah hiç kilo alan yok ama aynı kiloda neredeyse herkes. Koca takımdan 4 kişi kilo vermiş geri kalanı da aynı kiloda kalmış
Bi bakın sizde kızlar.
S.A (82,4 / 82,4 / 0,00/ 0,00%)
Fizik ( 68,2 /
Yakar76 ( 63,1 / 61,2 / 1,9 / 3,01%)
Se_zen (52,5 / 52,5 / 0,00 / 0,00% )
Winstonlight ( 74,5 / 74,5 / 0,00 /0,00%
Gölge_çiceği ( 69,5 / 69,5 / 0,00 / 0,00%)
Suhan2 ( 51,2 / 51,2 / 0,00 / 0,00% )
Ejje89 ( 92,8/ 91,8 / 1,00/ 1,08% )
Ozgey ( 74,5/ 73,9 / 0,6/ 0,80% )
Hatice84 ( 59,4 / 59,4 / 0,00 / 0,00% )
Hazeran82 (88,0 / 87,4 / 0,6 / 0,68 % )
Takım ortalaması= 0,51%
Ooo herkes burda dukan yapimmiiiii diyooorrruummm
Ooo herkes burda dukan yapimmiiiii diyooorrruummm
Yakar bacım maşallah, yüzden de uçmuşBireysellerde bu hafta seni görürüz inşallah.
Yaptığım özel bir şey yok hesabına getirmişsin ama günde maksimum 1000 kalori almışsın galiba.
Bu da senin günlük kalori ihtiyacın 2000lerde olsa, 1000 kalori günde cebine kalır, 7 günde 7000 kalori ile etti mi sana bir kilo veriş.
Az biraz mekikti, yürüyüştü, totoyu yerinden kaldırıp tuvalete bile gidişi, geliş derken o da 1 kiloya kadar verdirir zaten.
Eee ödemin falan da maydanozla gitmiş, vücutta extra su da tutulmamış, daha ne olsun bacım işte
Buradan da gördüğümüz gibi; boğazı tutup, az biraz da spor yapmak işte böyle sonuçlanıyor
Tebrikler bacım, darısı başıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?