- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Evet yaa 19 mayısa kadar bilmesek daha güzel olacak. Daha heyecanlı olur öyle. Aslında 19 mayısa kadar aynı yazabilir bence de ya da izinli. Başkannnnnn duy bizi. 1 hafta da sıçrama yapıp %10'lu bir değişim yaşarız sonra.100 TL okey. Aslında benimde aklıma düşünürken küçük altın gelmişti sonra bende deim çok mu olur parası diye. boş ver boşver 100 TL hediye çeki güzel. Ama üzgünüm bacım benim olacak. Benim hiç görülmemiştir yapacam deyipte yapamadığım bir şey. ha ha ha ha ah a
Kızlar listemizi paylaştım. Umarım yanlış yoktur. Hadi herkeslere kolay gelsin. Hafif bir olsun.
NOT: Ben kendimi kotondaki takım elbise için hazırladım. Yandın sen artık yarış var formülümü de söylemem. Ha hayyy.... hemde 100 TL'le. Bana çok yakışacak o takım. geçen gün gördüm bayıldım. Kısmet sana aldırmakmış yarısını. Ya ben zaten böyleyim ya bir şeyi almaya kıyamıyorsam eğer allahım bana bir yerden nasip ediyor işte. Kısmet sana imiş winston yanlız 19 mayısta kahvaltı diye sen beni yersin kıskançlıktan şimdi ben tırstım. Bak o gün beni nasıl tanıyacaksın biliyormusun. Böyle ufak tefek pis pis sırıtan ve kemikleri çıkmış birini görürsen bilki o benim.
Kızlar listemizi paylaştım. Umarım yanlış yoktur. Hadi herkeslere kolay gelsin. Hafif bir olsun.
NOT: Ben kendimi kotondaki takım elbise için hazırladım. Yandın sen artık yarış var formülümü de söylemem. Ha hayyy.... hemde 100 TL'le. Bana çok yakışacak o takım. geçen gün gördüm bayıldım. Kısmet sana aldırmakmış yarısını. Ya ben zaten böyleyim ya bir şeyi almaya kıyamıyorsam eğer allahım bana bir yerden nasip ediyor işte. Kısmet sana imiş winston yanlız 19 mayısta kahvaltı diye sen beni yersin kıskançlıktan şimdi ben tırstım. Bak o gün beni nasıl tanıyacaksın biliyormusun. Böyle ufak tefek pis pis sırıtan ve kemikleri çıkmış birini görürsen bilki o benim.
Şok şok şok..Flaş flaş flaşşş ....
Sonuçlar açıklanmış.
Grup olarak üçüncü olmuşuz. İlk 3teyiz eskisi gibi yaşasın
Veeee Yakar bacı bireysellerde 2.olmuş
Başta yakar bacı olmak üzere, kilo vererek ve de kilo almayarak takımı ve bireysel başarıyı tepeye taşıyan herkesiiii kutluyorum.
Haftaya daha da güzel sonuçlarımız olur inşallah.
selam kızlar
sabah 274 callil
öğlene 308 cal'lik bir şeyler yiyip geldim.
evet ben hala inanamıyorum. kızlar sadece yediklerimi kaşık kaşık hesapladım.genelde öğünlerim 300 kaloriyi geçmemesine çoook dikkat ettim.
kahvaltım nerdeyse 1 bağ maydanoz vardı hep .acaba sumu attı vücut. hala inanamıyorum.spor hiç yapamadım ama haftasonu hergün yürüdüm ve büyük temizlik yaptım.
winston beni kendime getiren 4 lokma oldu. oo minik lomaların herbirinin 400 cal olduğunu öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm. düşüncene 4 tane 1200cal. amanın.
sezen benim herif kilo aldımmı ilk beni eleştiren insan hemde en acımasız şekilde . mantık aramıyorum artık.
Şok şok şok..Flaş flaş flaşşş ....
Sonuçlar açıklanmış.
Grup olarak üçüncü olmuşuz. İlk 3teyiz eskisi gibi yaşasın
Veeee Yakar bacı bireysellerde 2.olmuş
Başta yakar bacı olmak üzere, kilo vererek ve de kilo almayarak takımı ve bireysel başarıyı tepeye taşıyan herkesiiii kutluyorum.
Haftaya daha da güzel sonuçlarımız olur inşallah.
Başkan benim dukan ile aram kötü olduğundan bir şey diyemiyorum. Bence yapma. ben ve yakar deneyip boyumuzun ölçüsünü aldık. 1 aydır onunla verdiğimiz kiloları zor verdik. 2 kilo verip aynısını geri aldım ben. yakarda aynı. Ozgey gibi hırsla ve hayat boyu yapacaksan işte o zaman yap derim ben. Yoksa uğraşma. Yakarın kalori sayma yöntemine başla baksana hatun 2 kilo verip hepimize şok yaşattı.
Başkan, faceden de yapanların bölümüne bakabilirsin.
Ben ne zaman bıkmış olsam bakıp deliriyorum resmen oraya.
2 ayda 15 kilo verenler mi, 5 kilo verip sanki 2 beden incelenler mi, 70 kilo olup 60 gösterenlermi, yani inanılmaz aslında.
Protein olunca acıkmıyorsun, öyle meyve yiyerek kaslardan vermiyorsun ve çok sıkı ve diri gözüküyorsun.
Bence hiçbir şey kaybetmezsin, ben daha geçen yazdım 65 yaşında bir teyze yalan olmasın 2 ayda 20 kilomu ne vermiş, hem de kadın dizlerinden rahatsız, yani hiç spor yapmamış ve de dukan kepeğini bile kullanmadan vermiş.
Yani 65 yaşındaki kadın bunu yapıyorsa biz neden yapmayalım?
Ha bana uymadı çünkü ben sürekli tavuk yemekten gıdakladım ve bıraktım.
Biraz da bütçeyle alakalı, her gün biftekti, bilmemneydi alıp yersen belki sıkılmazsın ama ben ekonomik olsun diye tavuk göğsü yiye yiye bunalmıştım.Bir de pastırmalar bilmemneler açıkçası beni aşmıştı yani para anlamında.
Gerçi bunlar bahane işte, özgey seni daha iyi aydınlatır, o uzun zamandır istikrarla yapıyor.
Geçen menüsünü de yazmıştı, sabah öğle akşam yumurta yemiş mesela, toplasan 2 liralık maliyeti var
Yani yapan aslında her şekilde her diyeti yapar da, benim gibi bahane üretenler için de her diyet fos işte
Özetle; güzel kilo verdiren, eriten, sağlıklı bir diyet bence.
Denersin en kötü, çok çok kaybedeceğin tek şey kilocuklar olur, şimdiden başarılar diliyorum eğer başlarsan.
valla canım aşmam beceririm dayanırım diyorsan senin bu kilolara sanırım dukan çare bence yapabilirsin
dukan aslında maliyerli gibi görünebilirim ama siz onu kendinize uyduruyorsunuz aslında
sabah yumurta peynir her evde var zaten bunlar
öğlen haşlanmış tavuk et balık yoğurt süt bunlarda ok herzaman et yemek zournda değilsin yoğurt ye olmadı yani
akşamda öle zaten et akşam vücudu yoruyor ben genellikle cumaları balık yada akşamları yoğurt yumurta
yani facedeki sayfaya bakarsan çok absürt yemeklerde var ama ben onu kısıtlı bütçeye kaynanaya anneye uydurdum 2 ayda 10 kilo verdim arada kaçamaklar yaptım yapmasaydım 15 olurdu bu emin ol çok kaçamak yaptım hemde senin inatçı kilolarının çaresi bu face sayfasını kitabı birde yulaf kepeğini hayatına sok
yardım istersen benide faceden ekleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?