Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Başkan onaylarsa bizi 4 hafta izinli ya da aynı yazsın o zaman.
Olmadı sıkıntı çıkar derse, her hafta fix 200 gram vermiş gibi temsili de yazabilir, sonuçta veriyor olacağız zaten.
Çok heyecanlandım valla, süper düşünmüşsün bacım.
Bir hırs içindeyim ki sorma, acilen zayıflamam, o çeki almam, sonra onla aldıklarımla buraya fotolar koyup altına
"Se_zen reis sağolsun, sayesinde hem zayıfladım, hem yeni kıyafetlerim oldu" yazmak istiyorum

dukan aslında maliyerli gibi görünebilirim ama siz onu kendinize uyduruyorsunuz aslında

sabah yumurta peynir her evde var zaten bunlar

öğlen haşlanmış tavuk et balık yoğurt süt bunlarda ok herzaman et yemek zournda değilsin yoğurt ye olmadı yani

akşamda öle zaten et akşam vücudu yoruyor ben genellikle cumaları balık yada akşamları yoğurt yumurta

yani facedeki sayfaya bakarsan çok absürt yemeklerde var ama ben onu kısıtlı bütçeye kaynanaya anneye uydurdum 2 ayda 10 kilo verdim arada kaçamaklar yaptım yapmasaydım 15 olurdu bu emin ol çok kaçamak yaptım hemde senin inatçı kilolarının çaresi bu face sayfasını kitabı birde yulaf kepeğini hayatına sok

yardım istersen benide faceden ekleyebilirsin

Kızlar kontrol edin ltf. Sonra yayınlayayım.
Yanlışlık olmasın.

S.A (82,4 / 82,4 / 0,00/ 0,00%)
Fizik ( 68,2 / 67,7 / 0,5 / 0,73%)
Yakar76 ( 63,1 / 61,2 / 1,9 / 3,01%)
Se_zen (52,5 / 52,5 / 0,00 / 0,00% )
Winstonlight ( 74,5 / 74,5 / 0,00 /0,00%
Gölge_çiceği ( 69,5 / 69,5 / 0,00 / 0,00%)
Suhan2 ( 51,2 / 51,2 / 0,00 / 0,00% )
Ejje89 ( 92,8/ 91,8 / 1,00/ 1,08% )
Ozgey ( 74,5/ 73,9 / 0,6/ 0,80% )
Hatice84 ( 59,4 / 59,4 / 0,00 / 0,00% )
Hazeran82 (88,0 / 87,4 / 0,6 / 0,68 % )

Takım ortalaması= 0,57%

Ben biraz evi adam edeyim, cumartesi-pazar iş yapamıyorum, hazır akşam dersim yokken acuk iş yapayım.
Herkese hafif br gün diliyorum. (se_zen bacı hariç, ee ucunda yarışma var değil mi )
Sonra görüşürüz çıtır hatunlar.

P.s: Se_zen bacım her gün bir kavanoza 3 lira atıver, bir ayın sonunda winston'un hediye çeki için paran orada gün be gün birikmiş olur (Bak seni de düşünüyorum, Allahım ben ne iyi bir insanım yaaa )

Kızlar listemizi paylaştım. Umarım yanlış yoktur. Hadi herkeslere kolay gelsin. Hafif bir olsun.

NOT: Ben kendimi kotondaki takım elbise için hazırladım. Yandın sen artık yarış var formülümü de söylemem. Ha hayyy.... hemde 100 TL'le. Bana çok yakışacak o takım. geçen gün gördüm bayıldım. Kısmet sana aldırmakmış yarısını. Ya ben zaten böyleyim ya bir şeyi almaya kıyamıyorsam eğer allahım bana bir yerden nasip ediyor işte. Kısmet sana imiş winston yanlız 19 mayısta kahvaltı diye sen beni yersin kıskançlıktan şimdi ben tırstım. Bak o gün beni nasıl tanıyacaksın biliyormusun. Böyle ufak tefek pis pis sırıtan ve kemikleri çıkmış birini görürsen bilki o benim.

allah iyiliini versin emi.

Seni çok hayalperest gördüm bacım, balık burcu musun?
Senin beni tanıman kolay olacak, havaalanında turist bekleyen tur görevlisi gibi elime a4e yazılmış "se_zen bacı" yazısıyla buluşacağımız yerde dikilen incecik, dal gibi, tüm gözleri üzerine toplamış (a4 kağıdından değil he inceliğinden, güzelliğinden ) böyle Allahım hangi victoria secret mankeni ülkemize gelmiş diyeceğin kişi ahanda ben olacağım.Yalnız hediye çekimi elinde falan tutma, hatta önceden ejje'ye ya da özgey'e ver, yoksa hırsından yırtarsın, olan benim çeke olur

Bu arada bak aklıma ne geldi? Şimdi se_zen bacı, günler yaklaşırken kilo da veremeyince mızıkır dedim, yok efendim ben evde 4 kez küçük abdestimi yapınca eksik çıkıyordum, yok kulağıma küpe taktım onlar beni fazla çıkardı, yok reglim geldi, komşum gitti, yok üstümde ben hep donla tartılırdım şimdi pantolon/elbise var, içime atlet giydim, hava yuttum şişim var anlamam
Ayakkabılar çıkarılacak, ikimizde don-atlet kalamayacağımıza göre üzerimizde ne varsa (ceket falan çıkarılır tabii) onlarla tartılacağız.
Ona göre istersen yarım kilo da kıyafetlerinin sana vereceği yükü düşünerek ver bacım.
Sonra mızıkmak, ağlamak olmasın.
O çeki de tekrar söylüyorum, beni beklerken elinde tutma, kutsal kitap gibi bir kılıfa sokup yüksek bir yerde beklet lütfen

Şok şok şok..Flaş flaş flaşşş ....

Sonuçlar açıklanmış.

Grup olarak üçüncü olmuşuz. İlk 3teyiz eskisi gibi yaşasın
Veeee Yakar bacı bireysellerde 2.olmuş

Başta yakar bacı olmak üzere, kilo vererek ve de kilo almayarak takımı ve bireysel başarıyı tepeye taşıyan herkesiiii kutluyorum.
Haftaya daha da güzel sonuçlarımız olur inşallah.

artık hep öyle gitmeli bence bravo bize ve yakar a tabikii

Herkesi tebrik ediyorum. Yakar süpersin sen. Muhteşemsin, harikasın, wuuuuuuuu

Takımımızda süper canım.

Bu arada winston aklıma geldi hakikatten en ince elbisemi giyer de gelirim. ARtık onunla da fazla çıakrsam tuvalette soyunur öyle tartılırım valla. Ama eminim sen de öyle yaparsın.

ay şiştim kızlar. patlamak üzereyim. çok teşekkür ederim kızlar.başarımda emeği geçen winstona (1 lokmanın 40 yıl hatırı vardır. meyersem 400 caloriside varmış)ve karnabahara , bilimum tavukçulara ve ayrancılara teşekkürü bir borç bilirim.

yakarcım bişey sorcam bu kalorileri nerden biliyosun?ben de kalorileri sayarak yapmak istiyorum ama internette bakıyorum çok klasik şeyler var herşeyin 100 gramını falan yazmışlar

inşallah takım olarak birinci olmakla kalmayıp bireysellerde de sıralanırız ilk sıralarda

ayrıca winstonlight ve sezen sizin şu atışmalarınıza bayılıyorum ya süpersiniz valla inşallah o gün orada olucam ve yarışmanızın finalini canlı canlı görücem bol bol da fotoğraf çekicem

kimsecikler de yok ben de bugün yediklerimi yazayım da yeni bir hayatı izlemeye gideyim
sabah:1 bardak süt
ara öğün:5 badem
öğle:1 dilim kepekli ekmek,domates,peynir
ara öğün:1 adet közlenmiş kırmızı biber(konserve)
akşam:4-5 yk light yoğurt
ara öğün:1 elma

bi de bişey sorucam bu konservenin üzerinde kalori değerleri yazmıyodu.ne kadardır kalorisi bi bilginiz var mı?

hepinize bol eksili ve bol sporlu bir haftasonu diliyorum

Evet canım okumuştum dukanla ilgili deneyimlerini. ben dukana başlarsam hep devam ettirmek isterim istediğim kiloya geçene kadarda yaparım.

çok fena halde ümitlendim bak şimdi!! ben yarın gideyim şu kitabı alayım tabii başlamak için kitabı beklemeyeyim ben yarın sabah başlayayım diyetime

valla canım aşmam beceririm dayanırım diyorsan senin bu kilolara sanırım dukan çare bence yapabilirsin

evet yaparım canım dayanırım yani 3 haftadır kaçamaksız yedim ve kilom aynı kaldı maalesef. dukan yapmak istiyorum.

yardımcı olabilirsen çok sevinirim canım ben sayfayada bakacam mutlaka kitabıda kepeğide hayatıma sokacam dukan amcayla bende zayıflarım inşallah hadi bana hayırlı olsun

@Ejje bacım;

Yakar bacının avukatı olarak ben cevaplayayım hehe şaka bir yana ben kalorisepetinden bakıyorum, hatta üye oldum geçen, günlük yediklerini yazıyorsun, yaptığın sporu yazıyorsun, sana günlük, haftalık, aylık grafik bile yapıyor, benim hoşuma gitti.
Ama ben geçen misal 600 kalorilik beslendim, spor da yaptım, sürekli solda "bu kalori az, öleceksin, gebereceksin seni şişko" mealinde yazılar yazdı.Len anam mısın, babam mısın ne karışıyorsun? diye sinirlendim ben de
100 gramlık ölçüler orada da var ama tane hesabı da var, bir de şu açıdan mantıklı.
Misal eskiden ben bir kase yoğurt kaç kalori falan diye bakınırdım, len herkesin kasesi aynı mı? Çerez kasesi var minicik, çorba kasesi orta, salata kaseleri eşek kadar o yüzden gram ölçüsü makul geldi sonraları bana.Onu da şöyle çözüyorum; bir kilo yoğurdun üstünde yazar 100 gramı bu kadar kalorili diye, o yoğurdu 10a bölünce (evet zamanında böyle yapıyordum ) 100 gram çıkıyor ve dolap kase kase yoğurtla doluyor (Ortalama 2,5 yemek kaşığı yani, ben ettim sen etme) Yani göz kararı yapsan da bacım olur, o kadar kimyager gibi ondan 10 gram bundan 5 gram, 8e böl, 10la çarp öff gereksiz bence
Ha ben bir mutfak tartısı alayım, bunca derde girmeyeyim dersen bak o daha makul
Ama genel itibari ile bence güzel, en azından canın abur cubur çektiğinde yazıyorsun, hooop sana dehşet bir kalori söylüyor, sinirlenip yemekten vazgeçiyorsun

O kırmızı biberler eğer şu közlenmiş kavanozlarda satılanlardansa, bence riskli, çünkü yağın içinde yüzüyorlar, ne kadar peçetelere de sarsan vıcık vıcık yağ içinde.(Bu arada onlara ba-yı-lı-rım) Bir taneden çok sıkıntı çıkmaz bence bacım ama alışkanlık haline getirmemek lazım

Se-zenle kapışma kısmı evet eğlenceli olacak.
İnşallah sorun sıkıntı çıkmaz da 19 mayısta 4 hatun güzel, eğlenceli bir gün geçiririz evet bol bol fotoğrafla.
Bekle beni se_zen bacuuuu, seni yeneceğüüüm acuuu acuuuu

Neyse çenem düştü, herkese hafif bir gece diliyorum.

Akşam kızımın doğum gününde iddaya girdiğim ve kendim kaşındığım ilk günde koca bir dilim tiramisu yedim. Üstüne de evde ne var ne yoksa yedim diyebilirim.
Kayısı, incir, kızımın çikolatalarından sandiviç hepsini yedim akşama da 1 bira ve cips......
Şaka yapmıyorum winston bacı. Yarından itibaren başlıycam ama merak etme. Yakarın lokmaları gibi bunları yiyip zayıflıycam. Sende aç aç gezdiğine yanarsın artıkın.

Yanlız ben hızımı alamayıp 46 ya falan da düşebilirim. İddaya girdiğimde hep öyle oluyor. hızımı alamıyorum bir türlü. İlgililere duyurulur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…