Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kizlar bu ara yogunum biraz giremedim yarin tasiniyoruz o yuzden kilomu bildiremem ayni yazin beni su tasinma isi bitseydi rahatlayacaktim herseyi koliledim bekliyorum bakalim

rabbim her zaman böyle güzel telaşlar nasip etsin.hadi sana kolay gele. sen dönene kadar bari azıcık seni yakalaya bilsem

Evet kızlar ben bir halt ettim. Sırf öğlen yemeğinde yaklaşık 800 kalori aldım. Yuh bana. Hemide aç falan değilken yaptım bunu. Ben ne eşeğim yahu. Bari birazını harcasam ne güzel olur.
Öğlen whoper yedim. Ekmeğinin birazını ayırabildim sadece ama yine de yedim. Yanına diyte kola ve 5-6 tane patatesten yedim. En aşşağı 800 kalori aldım böylece.. akşamı 100 kalori ile falan bitirsem bari.

evet bacılar öğlen yarım tabak haşlanmış karnabahar 1 tavuk budu 3 yk pilav.
hepsi toplam 250cal .
neyse kızlar azıcık çalışayım bari

panik yok akşam yapsaydın hepimiz sana kötü kötü bakardık ama akşama telafisi var . salata yapasın onu yersin alsana 50 cal bitti gitti.

Burger King Menü ve Ürünleri Kaç Kalori?

ANA ÜRÜNLER KALORİ
WHOPPER® Sandviç 754
WHOPPER® Peynirli Sandviç 766
WHOPPER JR® Sandviç 439
WHOPPER JR® Peynirli Sandviç 445
DOUBLE WHOPPER® Sandviç 1077
DOUBLE WHOPPER® Peynirli Sandviç 1088
Chicken WHOPPER® Sandviç 557
Chicken WHOPPER JR® Sandviç 362
Hamburger 358
Cheeseburger 364
Beanburger 559
Big King 587
Big King XXL 1023
Mega Cheese 545
Tendercrisp Sandviç 717
Steakhouse Burger 950
bak bakalım sezen kardeş senin menü kaç cal. ona göre hesabını yap

Valla ben de dün izledim, çinli kocasının gömleğini aldı, yarıdan kesti, sonra alt kısmı pile yapıp büzdü sonra tekrar dikti, kolları da kesti al sana tunik elbise dedi giydi 2 dakikada üstüne.Ben de hemen eşimin gömleklerine baktım çaktırmadan, hatta gözüme eskimiş bir tane de kestirdim ama içimden de geçmedi değil; benim eşimin malı çok kıymetlidir, normalde giymez ama kör öldü badem gözlü oldu hesabı giyesi tutar, tam rezillik olur dedim
Anlayacağın vazgeçtim.

Benim rüyalarım meşhurdur bacım, bir de ben atlet ve şortla yaz kış yatarım, doğal olarak hep antin kuntin rüyalar görürüm.
Bir de bu ara kafam çok dolu, çok koşturuyorum, yatınca da beyin demek dinlenmiyor, ha bire altta alta çalışıyor
Vitaminsizlik diye takılma bacım, dikkat ederseniz winston hep şöyle yazıyor ; sabah..yarım bardak süt, öğlen; yarım bardak süt
Eee akşam ne yiyor bu dobiş winston? Taştan yumuşak herşeyi
O yüzden merak etme, akşamları normal yemek yiyorum hatta ayıptır yazması dün çeyrek paket de gofreti bile mideye sokmuş insanım.O yüzden sabah, öğlen 200 kalori yiyorsam akşam 800 kalori garanti aıyorum malesef, şimdi akşam için de planlarım var ama eve geç gelince suya düşüyorlar.Biraz üstünde çalışmam lazım, öğlen eve gelince yemek yapsam koysam dolaba, akşama sakin geçer ama ben öyle yapmıyorum.Eve de 9da 10da gelince ya dışardan söylüyoruz ya da sucuklu yumurta gibi hemen yapılan şeyler ve ekmeğe saldırıyoruz, sonuÇ; sabah içilen sütün bir kadri kalmıyor.
Neyse birazdan çıkıp semizotu, salatalık, kereviz ile 5 kiloluk yoğurt alacağım.Akşamları böyle besleneceğim artık.

[
winston bacım sana hayırma uyku tulumu alacagım. senin toto kapanmadıkça bu rüyaların bitmyecek:) ama bi yandanda okudukça seni daha cok seveyrummmm

Oooo para da kazanmış arkadaşım, al tabii aganın eli tutulmaz ki
Şimdi denizde kum, sende para
Yakar hayrına bana spor için tayt alacaktı galiba, eşimin donuyla spor yapmayayım diye
Sen de ayıcıklı (beni resmeden yani ) bir pijama takımı alırsın ohh winston yaşadı

bugün işyerindeki yemek ii değil die evden çorba getirdim ama ben akıllısı kaşık koymayı unuttum öğlen gittim artık yemekhaneden kaşık aldım geldim soğuk çorba yapmıştım ondanmı artık sonrasında kahve içtim ondanmı bilmem ama normalde bu saatlerde acıkırdım bugün acaip bi tokluk var...

selam kızlar ben geldim yoğundum bugün yazamadım
menümü hemen yazıyorum
sabah:
yufka ekmeği içine domates ve beyaz peynir(bunu yazmıştım gerçi ama olsun gene yazıyım)
öğlen:
2 kase mercimek çorbası
ara:
5-6 fıstık
akşam.
1 bardak ayran
1.5 saat yürüyüş
yufka ekmeği ve mercimek çorbasını eritmem gerekiyo hemen

Bende şimdi işten çıkıp gidip kızıma ağlayan, gülen, çiş yapan, konuşan falan bir bebek bulup onu alıcam. Hanım efendinin bu hafta doğum günü. 3 yaşına girecek ve ne kadar özellik varsa hepsinin bir arada olduğu bir bebek istiyor. Aslında kardeş istiyorda ona daha vakit var bende oyuncak alıcam gerçeklere benzeyen onunla idare etsin bir süre. Bu arada da 1 saat falan yürürüm. spor yapmış olurum.

Akşam yemeğimi dışarda yedim. Arkadaşla bulıştuk sezar salata yedim bayaa sos katmışlar onu hesap edemedim. Bol ca üzerinin tavuklarını yiyip kalan tarafı fazla yemedim. .
Bu arada aklıma bir fikir geldi. Kendimle ilgili tabii siz de kendinize uyarlayabilirsiniz. Ama tabii ben işin içine winstonu da kattım buralardaki tek rakibim o benim. Boyuma posuma yediğim whoper a bakmadan kargasından daha az süt içen winstonu rakip belledim kendime. Ayrıntılar az sonra (yarın yarın)

Hala şu 34 beden pantolonlar olmuyor kızlar. Demek ki neredeyse bir aydır hiç zayıflayamadım. Birde bir pantolon buldum bilmiyorum onu kaç kilodayken almıştım bu kiloya düştüm mübareğin içine bacağım zor girdi. Beli bacağım kadar. Acaba giyindim mi hiç hatırlayamadım da.

Kim kiminle biz se_zenle valla
Hayır ilk hasetlenip bu olayı başlatan da benim, len kendine makul bir rakip seçsene, neredeyse 100 kiloyum, 50 kiloluk kızı gözüme gelir gelmez kestirmiştim hehe Ama işe yaradı valla Hasetlikten eridip gittim
Merak ettim plan neymiş acep, yarını bekleyeyim sabırsızlıkla o zaman Bana da acil eve geç geliş ve gece yemekleriyle ilgili bir çekidüzen lazım.

Sabah; bir bardak süt (9:00)
öğlen; bir bardak süt (16:00)
akşam:2 hamburger eti, 5 soğan halkası, 2 kaşık amerikan salatası, 5 çiğköfte bir bardak diet kola (21:45)
Yuhh dediğinizi duyar gibiyim, evet hepsini ben yedim
Ne yapayım ya gece 10a kadar acımdan bayılıyorum, hiç yoğurt moğurt yiyesim gelmiyor, o an sanki dünyayı verseler yiyeceğim.
Ama evde olunca erkenden az yiyip olayı kapatabiliyorum.
Neyse bugün toplamda 1,5 saat yürümüşüm yollarda, buna sevineyim bari, hoş 1,5 saat yürümek akşam yediklerimi bile yakmaz kaldıki eski yağları yaksın peehh.
Geçenlerde yarım kilo vermiştim, bu sabah 300 gram eksik çıktım, hadi 200 gramı regl şişkinliği desem, kalan 300 gramda sabaha kesin akşamki yediklerimle kafa kafaya mı gelir acep :26:
Bu arada ben çok inceldim ya, eskiden Large giydiğim bluzlar yerine bile m aldım ve hatta bugün giydim.
Pantolonlarda keza öyle kemerlerle falan tutturuyorum.
Ama öyle şakır şakır giden bir kilo da yok arkadaş, ben de bunu anlamıyorum.
Acep bu ara biraz spora ağırlık verdim diye mi sıkılaşmaya başladım, bilemedim.

Neyse yarına herkes hafif çıkar inşallah.
Benim dersim var unutmazsam sabah erkenden yazar, olmazsa öğlen 12 gibi bildiririm.
Herkese mutlu bir cuma dilerim.

Son düzenleme:
İyi geceler kizlar ya ben size demeyi unuttum!! Benim yarin kursum var ve listeyi hazirlayamicam ( böyle gec yazdigim icin kusura bakmayin( ben telefondan takip ederim

Sezencim listeyi yapabilirmisin yada kardes takimami yazayim??

Kuzlar acaba ben dukan yapaam kilo verirmiyom
Normalde bana cok mantiksiz gelmisti ama hic dogru durust anlamiyordum diyetin sistemini.. Bugun kitapcida dukan kitabini almanca okuyunca acaip begendim ama par yetmedi almadim isssizlik iste gônül rahatligiyla istedigimi alamiyorum ama hayirlisi.

İcimden bi ses sen dukani bosver saglikli ye icmeye devam et kilo vereceksin

Bu arada kilom ayni

Ya lokmalarima dikkat ediyorum her yolu deniyorum ama muyor ya resmen kilokoruma gibi oldu benim sanki dukanin 4. Evresindeymisim gibi ya.

Sa persembe yedikleri

Sabah 1 dilim ekmek peynir süt
Arada 1 kucuk ekmek
Oglen kahvaltilik ekmeksiz
Arada elma cilek armut
Aksam 1 parca kizarmis et ve salata

Tam 3 litre su ictim 2 sise bitirdim :))

Dukanmı dukanmayan mi bilemiyorum, beni şöyle iyice sağlıklı bir şekilde zayıflatabilecek bir program yokmu??

Ben kendime hep derdim bana bir sürü gidalarin listelendigi iste bunu bunu ye diyem listeleri sevmem diye. İllaki t yazacak diye. 3 gün diyet listeme uymak istedim ona bağlı kalmayi istemedim. Yeni biseyler deneyesim var ama nefir bilemiyorum

günaydın kızlar,

ilk ben bildireyim bari kilomu dün kaçamak yaptım yahu noluyor bana kendimi kaybediyorum ara sıra ama bu durumdan sıkıldım böle olmaz haftaya hergün yürüyüşlerimede başlıycam bacaklarım ağrıyor ama olsun iidir etrafa baka baka temiz havada yürüyorum

geçen hafta ; 74,5
bu hafta ; 73,9
giden ; 600 gram

bu ay hedefimi tutturamayacakmıyım ne vücut 5/5 e çok alıştı artık 1/1 yapma zamanı artık 1/1 yapıcam yarından itibaren

günaydın kızlar benim kiloda değişme yok hafta içi dikkat ettim ama haftasonu epey abartmıştım cezası bu işte...
geçen hafta 69,50
bu hafta 69,50

İyi geceler kizlar ya ben size demeyi unuttum!! Benim yarin kursum var ve listeyi hazirlayamicam ( böyle gec yazdigim icin kusura bakmayin( ben telefondan takip ederim

Sezencim listeyi yapabilirmisin yada kardes takimami yazayim??

Ben yaparım kaptan sen dert etme. Yanlız kime gönderiyorduk listeyi. Ve nasıl özel mesaj ile mi yoksa guruba mı yazıyoruz orasını netleştiremedim kardeş takımdan .

Valla bu hafta aynılarla dolu ama benimde kilom aynı

Geçen hafta : 52,5
Bu hafta : 52,5
Anca hafta sonu aldıklarımı veriyorum 3 haftadır tam. 52,5 altına gram inemedim.

Şimdi gelelim formüle. Herkes tabii şimdi bende gramla verilecek bir kür falan bekliyor. İçecez hoooppp 10 kilo vericez. Ama ne yazık ki kızlar bununda üstünde çalışıyorum.

Şimdi biz 19 mayısda allah izin verirse buluşucaz ya. Şimdilik winston, ozgey, ejje, ben yani 4 kişiyiz. Ben kendime winstonu rakip bellediğim için winston seninle iddaya girelim. Bir şeyine ama aklıma bir şey gelmedi. Tam 5 kilosuna. Önümüzde 1 ay var. Ve bu 1 ayda 5 kilo verelim. Gerçi ben 47,5 oluyorum ama olsun ne yapalım. Buluştuğumuz gün sabah tartılalım. İkimizde tartıları getirelim. sonuçta tartı farkı olmasın. Ve işte bir şeyine iddaya girelim, öyle 5,10 liralık bir şey olmasın ki aman alalım kurtulalım olmasın. Benim en güzel zayıfladığım yöntem bu olmuştur. Böylece hafta sonu falan kaçamak yapmakanda kurtuluruz. Ve her hafta 1 kilo vermemiz gerekir. Ne dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…