Selam kizlar bu ara yogunum biraz giremedim yarin tasiniyoruz o yuzden kilomu bildiremem ayni yazin beni su tasinma isi bitseydi rahatlayacaktim herseyi koliledim bekliyorum bakalim
Evet kızlar ben bir halt ettim. Sırf öğlen yemeğinde yaklaşık 800 kalori aldım. Yuh bana. Hemide aç falan değilken yaptım bunu. Ben ne eşeğim yahu. Bari birazını harcasam ne güzel olur.
Öğlen whoper yedim. Ekmeğinin birazını ayırabildim sadece ama yine de yedim. Yanına diyte kola ve 5-6 tane patatesten yedim. En aşşağı 800 kalori aldım böylece.. akşamı 100 kalori ile falan bitirsem bari.
emin ol winston uyduruk oluyorlar kumaş pazarından almıştım çokta güzel bir kumaştı(hala anarken bile içim acır.evlat acısı gibi)böyle brezilyalı bir gacının videosunu izledim gacı aldı evirdi çevirdi 1 makas 2 tolu iğneledi makinada vırrttt diye dikti geçirdi üstüne. tabi ben hemen hasetlendim. benki 7 cihana nevresim dikmiş dar etek ve ceket dikmiş adamım onu dikemeyeceğim dedim . kumaşın içine ettim.
uyduruk bir şey çıktı meydana ne giyilir ne de ele alınır o derece yani.
bende dikişle ilgili hikayeler hiç bitmez
bir gün gömlekten şunu yapıyorlar bunu yapıyorkar diye gene izledim. kalktım evde gömlek arıyorum. eşimin giymediği gömleği aldım onuda mundar ettim hemen çöpe attım. aksilik hiç giymez giymez adam o gömleği sormaya başladı. nerde de nerde .eyvah aldı beni bir telaş kestim desem 10 sene geçse diyecek bizim hatun bir dikiş diker olanıda bir daha giyemezsin falan filan.
yok bulamıyorum acep nerde diye habire geçiştirdim. en son taşınırken kaybolmuştur dedim sesi kesildi daha aramıyor. foyam ortaya çıkmadı
Winston bacım bilinçaltına hastayım senin. İnsan o gün ilgilendiği, okuduğu düşündüğü her şeyi akşam rüyasında mı görürü yahu. Bence açlıktan senin bu kabuslar hep. Her akşam kabus görüyorsun ya da süt içe içe vitamin eksikliği falan yaptı sende. Arada süt yerine kefir falan iç bari bir iki prebiyotik falan alırsın. Ya da vitamin hapı kullan ya. Dün gece tam yatağa girdim aklıma sen geldin, bu kızın vitaminsizlikten başına bir şey gelecek diye. Yapma bacım ne bileyim sabahları en azından bir salata ye. Yağsız tuzsuz sırf yeşillik koysan 30 kalori etmez salata. Sütten bile daha az kalorili oluyor. biliyorum seni dinlemezsin sen bildiğini okursun yine ama napayım duramıyorum hiç bir şey söylemeden.
winston bacım sana hayırma uyku tulumu alacagım. senin toto kapanmadıkça bu rüyaların bitmyecek:) ama bi yandanda okudukça seni daha cok seveyrummmm
Akşam yemeğimi dışarda yedim. Arkadaşla bulıştuk sezar salata yedim bayaa sos katmışlar onu hesap edemedim. Bol ca üzerinin tavuklarını yiyip kalan tarafı fazla yemedim. .
Bu arada aklıma bir fikir geldi. Kendimle ilgili tabii siz de kendinize uyarlayabilirsiniz. Ama tabii ben işin içine winstonu da kattım buralardaki tek rakibim o benim. Boyuma posuma yediğim whoper a bakmadan kargasından daha az süt içen winstonu rakip belledim kendime. Ayrıntılar az sonra (yarın yarın)
İyi geceler kizlar ya ben size demeyi unuttum!! Benim yarin kursum var ve listeyi hazirlayamicam( böyle gec yazdigim icin kusura bakmayin ( ben telefondan takip ederim
Sezencim listeyi yapabilirmisin yada kardes takimami yazayim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?