- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Akşam kızımın doğum gününde iddaya girdiğim ve kendim kaşındığım ilk günde koca bir dilim tiramisu yedim. Üstüne de evde ne var ne yoksa yedim diyebilirim.
Kayısı, incir, kızımın çikolatalarından sandiviç hepsini yedim akşama da 1 bira ve cips......
Şaka yapmıyorum winston bacı. Yarından itibaren başlıycam ama merak etme. Yakarın lokmaları gibi bunları yiyip zayıflıycam. Sende aç aç gezdiğine yanarsın artıkın.
ana kimsecikler yok. demek 3.olmuşuz. işyerindeki pc dandik donup duruyor.anca girebildim bugün. akar .helal olsun bacım ya. bu arad cacaık olayına yorum yapmadıgınız için hepinize gıcık oldum.siz girin iddaaaya 19 mayısta salına salına (80kiloyla nasıl salınacaksam) istanbula gelip karsınıza cıkarsam şoke olmayın yaneeeee
@Ejje bacım;
Yakar bacının avukatı olarak ben cevaplayayım hehe şaka bir yana ben kalorisepetinden bakıyorum, hatta üye oldum geçen, günlük yediklerini yazıyorsun, yaptığın sporu yazıyorsun, sana günlük, haftalık, aylık grafik bile yapıyor, benim hoşuma gitti.
herkese günaydın.güne bir bardak sütümü içip başladım birazdan da spora gidicem.gitmeden bi bakayım buralara dedim.kalorisepetine bi bakıcam winstonlight çok sağol bilgi verdiğin için hadi görüşürüz kaçamak yok ona göre ben dün gece ne büyük sınavlar verdim bi bilseniz gözüm döndü açlıktan.2 kuru kayısıyla frenledim kendimi anca
ana kimsecikler yok. demek 3.olmuşuz. işyerindeki pc dandik donup duruyor.anca girebildim bugün. akar .helal olsun bacım ya. bu arad cacaık olayına yorum yapmadıgınız için hepinize gıcık oldum.siz girin iddaaaya 19 mayısta salına salına (80kiloyla nasıl salınacaksam) istanbula gelip karsınıza cıkarsam şoke olmayın yaneeeee
Akşam kızımın doğum gününde iddaya girdiğim ve kendim kaşındığım ilk günde koca bir dilim tiramisu yedim. Üstüne de evde ne var ne yoksa yedim diyebilirim.
Kayısı, incir, kızımın çikolatalarından sandiviç hepsini yedim akşama da 1 bira ve cips......
Şaka yapmıyorum winston bacı. Yarından itibaren başlıycam ama merak etme. Yakarın lokmaları gibi bunları yiyip zayıflıycam. Sende aç aç gezdiğine yanarsın artıkın.
selam kızlar
sabah 1 dilim ekmek 2-3 zeytin çook az peynir.1 tatlı kaşığı t.pekmez ikilisi200 cal
öğlen 1bazlama 246 cal.
akşamada klasik menüm bir tabak haşlanmış karnabahar 1 parça tavuk ve ayran
300 cal civarı kaçamak yapmazsam ooo deymeyin keyfime.
Bos yerinizvarmi kizlaar
bugün spordan çıkınca tam 1.5 saat otobüs bekledim.yağmur yağınca istanbulda herşey altüst oluyor ya otobüsün ilk durağına yakın olmama rağmen gelemdi bi türlü.neyse ki hava soğuk değildi de oturdum durakta etrafa bakındım.bu arada şu arabayla su birikintilerine girip duraktaki insanları ıslatanlara çok sinir oluyorum ya resmen küfrettirdiler beni bugünneyse gelelim bugünkü menüme:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:1 dilim peynirli börek (kendim yaptım o yüzden yağsız ama yine de olmamalıydı tabii ki)
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4-5 yk light yoğurt
spor:105 dakika spor salonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?