Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Artık menü ve spor yazmayacağım, malum bakıp kopya çekersin diye, yaptığım sporları yapamayıp üzülürsün diye bacım.(Allahım ne iyi kalpli bir şişmanım ben) Ama sen yazdın diye yazıyorum.

sabah; bir bardak süt
öğlen; sade şekersiz nescafe
akşam; bir avuç brokoli, bir avuç bezelye, bir avuç sivribiber (hepsi 5 dakika haşlanır) üzerine 3 kaşık yoğurt.
akşam keyfi; 3 fincan şekersiz çay.

sporu yazmıyorum

Şu an açlıktan kulaklarım düşmüş durumda, eşim evde tatlı yok diye tahin pekmez yaptı bir kase, ona biraz ekmek bandırıp yemek için neler vermezdim
Ama yemeyeceğim, işin ucunda se_zen'in elinden yarışmalardaki gibi çek alıp 32 diş sırıtarak foto çektirip buraya koymak var değil mi?

Bu arada kızına nice mutlu, sağlılı doğumgünleri dilerim bacım.
Senede bir olan böyle bir günde brokoli kemirecek değildin ya, iyi yapmışsın.
Yarın toparlarsın.

ana kimsecikler yok. demek 3.olmuşuz. işyerindeki pc dandik donup duruyor.anca girebildim bugün. akar .helal olsun bacım ya. bu arad cacaık olayına yorum yapmadıgınız için hepinize gıcık oldum .siz girin iddaaaya 19 mayısta salına salına (80kiloyla nasıl salınacaksam) istanbula gelip karsınıza cıkarsam şoke olmayın yaneeeee

Bacım sen gel de biz her halimizle salınırız
Cacık şahane seçim, ben de akşamları devreye sokacağım, hatta bu gece de yiyecektim de baktım ağzı burnu kaymış brokoli var, bitsin diye yedim.Havalar da ısınacak, oh serin serin az kalorili yemiş oluruz işte.

Se_zen beni gaza getirdiği için bugün hasetimden, hırsımdan pek mesaj göremedim bacım

Sen gelme işini düşün bacım, keşke hep birlikte bir yerde görüşebilsek, şahane olurdu valla

winstonum bende 2 gündür kalorisepetine bakıyorum yazıyorum ama sporu hiç görmedim ya tekrar bakim bi...

herkese günaydın.güne bir bardak sütümü içip başladım birazdan da spora gidicem.gitmeden bi bakayım buralara dedim.kalorisepetine bi bakıcam winstonlight çok sağol bilgi verdiğin için hadi görüşürüz kaçamak yok ona göre ben dün gece ne büyük sınavlar verdim bi bilseniz gözüm döndü açlıktan.2 kuru kayısıyla frenledim kendimi anca

Tebrik ederim . Bu aralar seni bayaa bir azimli görüyorum. Ne mutlu sana. Bende mükellef bir kahvaltı edip güne başladım. Yok ya ben hafta sonları sapıtıyorum gerçekten.

Günaydınlaaaarrr
Sevgi kelebeği winston geldiiiii
Hava güzel, içim kıpır kıpır, inşallah güzel bir gün olur hepimizeeee.

Ejje süte geçmişsin sabahları sanki Gel el ele verelim süt satışlarını patlatalım
Ben hem kediye hem kargaya hem kendime derken günde bir litre süt bitiriyorum
Geçen marketten 5 kutu aldım, kasadaki hatun "savaş mı çıkacak da bu bçyle light süt depoluyor?" demiştir kesin

Eşime şimdi boool kaşarlı yarım ekmekten büyük tost ve de çay hazırlıyorum.
Benim kahvaltı tamamdır.

Bugün regl oluyorum, inanılmaz bir karın ağrısı var ama bu benim bahanem olmayacak.
Şişmanlık bahanem olmayacak üleeeyn diyor, hepinize hafif bir gün diliyorum.

selam kızlar
sabah 1 dilim ekmek 2-3 zeytin çook az peynir.1 tatlı kaşığı t.pekmez ikilisi200 cal
öğlen 1bazlama 246 cal.
akşamada klasik menüm bir tabak haşlanmış karnabahar 1 parça tavuk ve ayran
300 cal civarı kaçamak yapmazsam ooo deymeyin keyfime.

cacık gayet güzel olur ham şişirir hemde 1 kase 112 caloriymiş. 2 kase 1 öğün savuşturur.

rabbim kızına sağlıklı hayırlı uzun başarılarla dolu bir ömür nasip eder inşallah

Vayyy tebrikler hala azimli devam ediyoruz bu ara herkes de bir azim görüyorum. Allah bozmasın.

Selam hatunlaaaar,

Bugün kocadan yakınma günü benim için
Dün konuşuyorum dedim bak sen de ayı gibi oldun, artık diyete başla, sabah öğlen ne yiyorsan ye ama akşam eve gelince ya cacık ya salata yiyelim birlikte, sen başka şeyler yiyince benim canım çekiyor, beni de düşün falan filan tamam dedi.
Daha cümlem bitmeden adam tatlı arayışına girdi ve gidip bir koca kase tahin-pekmez yaptı.Yarısını yemiş, yarısını mutfağa koydu, 2 gündür bakıp bakıp acı çekiyorum resmen.Bugün de yürüyüş ve alışverişe çıktık, dönüşte de tiramisu aldı kendine, beni de o mis gibi şeyler kokan pastaneye soktu ya Akşam da cacık işine girerken, paşa mantı istiyormuş buzlukta görmüş.Ona mantı hazırladım.
Yedi bir güzel, şimdi de tatlısını yiyor.Yazık bana diyorum, sen niye diyet yapıyorsun ki, gerek yok diyor. Gel de katil olma yani

Hayır şu an öyle bir iradeyle doluyum ki, kesseler yemem ama resmen heryerim ayrı ayrı şişti
Bu tamamen bir işkence yöntemi olarak kayıtlara geçebilir

Ona rağmen diyet ve spor olayını savsaklamadım.Mekik çekerken de başıma gelip "sen rambo mu olacaksın?" diye kıkırdamalar, ben 56-57-58 diye sayıyorken 26-27-28 diye sayıp kafamı karıştırmalar daha niceleri Çocuk resmen ya.

Bugün marketten gene ben diyet sütleri kutu kutu sepete doldururken "inek beslesek daha karlı olur, ne yapıyorsun bunca sütü? " demesi ...Len sanki süt banyosu yapıyorum, hepi topu ben bir bardak, kedi bir bardak, karga bir bardak derken bitiyor işte Ha bu arada pinti değildir, ama light şeylere para vermek gereksizmiş, onun yerine kendine gofretler, cipsle alır ama yeşil çay 4 lira diye "yuuh, ağacını mı veriyorlar bu paraya?" der.Len senin gofret bir ısırıklık, benim çayım 10 günlük neredeyse düdük.

Neyse anlayacağınız bol riskli bir gün geçirdim.
Ama genel olarak sporu, suyu, diyetiyle istikrarlı bir gündü.

Herkese hafif bir gün ve mutlu bir pazar diliyorum.

Yok ya winston gerçekten bu adamlar biz diyete başlayınca canları her şeyi çekiyor. Mübarek aş eriyorlar. Bi şey değil kolesterolü de düşünmüyorlar. akşam akşam mantılar, tatlılar. Yazık olacak haberleri yok.

bugün spordan çıkınca tam 1.5 saat otobüs bekledim.yağmur yağınca istanbulda herşey altüst oluyor ya otobüsün ilk durağına yakın olmama rağmen gelemdi bi türlü.neyse ki hava soğuk değildi de oturdum durakta etrafa bakındım.bu arada şu arabayla su birikintilerine girip duraktaki insanları ıslatanlara çok sinir oluyorum ya resmen küfrettirdiler beni bugün neyse gelelim bugünkü menüme:
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:1 dilim peynirli börek (kendim yaptım o yüzden yağsız ama yine de olmamalıydı tabii ki )
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4-5 yk light yoğurt

spor:105 dakika spor salonu

Selam kızlar nasılsınız ben kendime bugün dukan diyeti kitabını aldım. yarın 1. evreyle başlıyorum.. 20 kilonun üzerinde zayıflamak isteyenler atak evresini 7 veya en fazla 10 gün olarak tutabiliyormuş. ben en fazla 22 kilo vermek istiyorum.. ve atak evrem yarından itibaren 7 gün sürecek

pazardan cumartesiye kadar. haftaya pazaradakısmetse ikinci evreye girecem :) Proteinler beni bekliyor. :) ve günlük 2-3 litre suyum. Allaha şükür suyumu normaldede hep içiyorum..

bakalım ilk evrede çok ve hızlı bir şekilde kilo veriliyormuş. eğer 7 li bir sayı görürsem varyaa aaayyyy!!!!

kilomu yarın 82,4 olarak kabul edicem. dünde aynıydı. yarın tartılmayacam :)

slm kızlar bugün kavitasyon 2. seansıma gittim diyetisyen randevum yoktu ama yinede ölçüm yaptırdım kilo verdiğim halde yağ oranım yükselmiş 500 gr anlamadım nie böle oldu ki bu ara dikkatte ediyorum...

Ejje dfikkat ettimde bu aralar sen biraz daha azalttın yediklerini, iyi bir şey mi yaptıyorsun çok bilemedim. Çünkü baştan beri hem güzelcene yiyip hem kilo veriyordun bende hayran hayran senin erimeni izliyordum. Dikkatli ol metobolizman korumaya geçsin. Spor yapmana da herzaman bayılıyorum ya. Takımın en dikkatli hiç aksatmadan sporunu yapan tek kişisin. gurur duymalısın kendinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…