Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın bacılar
geçen hafta 63,100
bu hafta 61,200
ben tartıya pek inanmadım ama neden olmasın dedim.yeni pil alıp bir daha tartılacağım.inşallah doğrudur.
ama pantolonum baya gevşedi kemer deliğini bir ileri attım. yani kızlar inanamıyorum. acep gerçekmi

Amanınınnnnn şok şok şok.
Nasıl yaptın bacım yahu. 1,9 kilo. Maşalllahhhh. Bugünün şoku senden geldi. Gözüme inanamayıp 2 kere falan okudum. Tebrikler.

Amanınınnnnn şok şok şok.
Nasıl yaptın bacım yahu. 1,9 kilo. Maşalllahhhh. Bugünün şoku senden geldi. Gözüme inanamayıp 2 kere falan okudum. Tebrikler.

valla bende inanamıyorum.haftasonundan beri tartılmadım. sporda yapmadım .günlük 1000-900 cal lik beslendim. evde giydiğim eşofmanı düşmeye başladı .lastaği gevşemiştir dedim. yıkanmış yeni kotumu giydim. hop rahatça içine girdim . kot kendini salmış adi çıktı bak dünya para verdim diye baya hayıflandım. tartıya çıktım inanmadım bir daha çıktım. diğer tartıya çıktım hala inanmıyorum. yeni pil alıp bir daha tartılacağım. benden beklenecek performans değil yani bende şoktayım.ama göbeğim bir fos ki anlatamam.allahım çok mutluyum.

birde kızlar durmadan ders çalışıyorum acep beyin gücüylemi zayıfladım.hiç kaçamak yapmadım. düşünün 1 haftadır nerdeyse hergünü pasta ve tatlı var . ağzıma sürmedim. akşam eşimle bu yüzden iyi kapıştık gene. benim hödüğün psikolojisi bozuluyormuş ben diyet yaptıkça .adama bak rahat rahat yemek yiyemiyormuş. devamlı tedirgin oluyormuş. sana ne zararım var. maşallah tedirginliğin tabağından belli oluyor dedim. yani sinirdindende zayıflamış olabilirim.

Boşver boşver zayıflamşsın ya sen ona bak. Ders çalışmak da iyi fikir aslında benimde başlamam lazım. Bak aklıma getirdin. Kimse niye kilo bildirmiyor bugün ya. Suhanı merak ediyorum onun kilosunu öğrensemde rahatlayıp çalışmaya başlasam. Stres bastı beni valla.
acaba eşin senin zayıf genç ve güzel görünmeni mi istemiyor ne dersin.

süper ya çok sevindim güle güle harca aslında ben de hep oynamak istiyorum ama bir türlü nasip olmuyor yoksa iyi anlarım bu futbol işinden

ya eşler bi tuhaf zaten ben dikkat ettikçe o gidiyo tatlılar bilmem neler birde oturup kendide yemek istemiyo kırk kez sende ye bi tane al bişi olmaz bilmem ne dedim artık sen benim zayıf olmamı istemiyosun die onu nerden çıkardın dio bu kezde...

ve de gelelim kilo bildirimine geçen hafta sonu deli gibi yediğim ve sıfır spor yaptığımdan hatta bu sadece haftasonuyla sınırlı kalmayıp salıya kadar uzandığından bu verdiğim kiloyu sadece 2 günde verdim bu yüzden ayrıca bi mutluyum.winstonlight ın sabah 1 bardak süt olayı bana yaradı hem alıştım da 3 gündür sabah kahvaltım bu.öğlen de domates peynir ekmek yiyiyorum akşam da yoğurt.neyse:
geçen hafta:92.8
bu hafta:91.8
giden:1 kilo

spora pek ağırlık veremedim bu hafta sadece 105 dk yapabildim

bu arada dün buraya uğrayamadığımdan dolayı özür dilerim okuldan sonra dayımlar beni aldı önce kebapçıya gittik yemek için.aslında çok yemedim ama kendimi kötü hissettim.bi kere hiç pide veya lavaş yemedim salata yedim diyet kola içtim ve bomba olan şu ki yemeğin sonunda bir tabakta çeşit çeşit baklavalar incir tatlıları kaymaklar diğer tabakta ise meyveler vardı ve ben ne yaptım tüm ısrarlara rağmen yanımda şapırdata şapırdata yemelerine rağmen tabağıma bir dilim elma bir dilim kivi ve 2 çilek alarak onları yedim ve kendimi çok takdir ettim
sonra da maça gittik akşam bursasporla sivassporun kupa maçı vardı kadıköyde.babam da bursadan gelmişti çok eğlendim.ben bayağı bi severim de şu futbol işini hatta annem babama hep der oğlun olmadı diye üzülme bak kızınla gidiyosun hep maçlara diye neyse işte gece 12de geldim eve ondan sonra da giremedim işte özür özür özür

valla tebrikler herkese özellikle yakar 1,9 süper bir rakam çok ahyıflandım şimdi kendimden utandım sanada kocaman bir koyuyorum

Sezencim listeyi yaptiktan sonra iyice kontrol edince kardes takim kaptanina gondermeden paylasabilirsin paylasim alanina paylasiyorsun

günaydın yavrular. anaaa saate bak. 1 saatir hastaya bakmaktan giriş yaptım ama yazamadım. gecen hafta 88dim sanırsam bu hafta 87400:) yogurt işe yarayacaksın ulennnn. buarada hatunlar cacık sorun olmaz dimi. bakın ona göre tıkınayım

Tünaydın hatunlar,

Kilo bildirimi;aynı.
74.500
3 gün önce 700 grama kadar eksiktim ama gece yemeleri beni öldürdü üleyyn
Hatta bugün sabah, öğlen bitki çayı içtim, tuvalette hacdan gelen dedeyi bekler gibi sevinçle bekleyişler yaptım.
Yok da yok arkadaş
Böyle gamsız, sırıtışıma bakmayın, yarın sabah regl oluyorum, heryerim şişti ona rağmen aynı kiloda olmak beni sevindirdi yoksa kafayı yemedim henüz

Kilo veren herkeeesii kutluyorum, sabitleyenleri de O da bir başarı gerçi ama sanki incecik olmuş da sabitlemeye geçmiş gibi düzende devam etmek bir başarı değil, demek ki bir şeyleri fazla ya da eksik yapmışız.Haftaya inşallah bol eksiler görürüz.

@Yakar bacım,

Tebrikler bacım, demek ki neymiş haftada 4 lokma tatlısı yemek yağ yakıyormuş Hehe, şaka bir yana da utandım şimdi, geçen hafta onlar çoook kalorili yeme bacım derken hatun yiyerek 2 kilo vermiş bende elimde sütle aç aç gezip, akşamları sapıtıp aynı kiloda kalmışım Ama hasetlenmedim bacım, sanki kendim vermiş gibi sevindim
Se_zen vermiş olaydı, 3 gün yemek yemezdim, ee ne de olsa kütlelerimiz çok alakasız olsa da benim rakibim o
Özel bir püf noktası falan paylaşacaksan buradan paylaşma (se_zen okur ) bana özel at

@Özgey,

Vay ben nere gidem, vay ben başımı nere vuram vayyy vayyy
Özgey beni geçmiş, fark atmış, yarın öbür gün utanmasa aramızdaki farklı se_zen gibi sıska olup 50 kiloya kadar çıkaracak.
Vay ben ölem, vay ben nerelere gidem
Öff hangi tarafla savaşacağımı şaşırdım arkadaş ya, biraz yavaş yavaş gidin ya, bu ne böyle
Se_zen ile yarışırken, yakar atak yapar, ordan özgey löp löp kilo verir, kimi nasıl takip edeceğimi şaşırıyorum.
Az soluklanın yeğenim
Bu arada çok kıskandım ama tebrik de edeyim

selam kızlar nasılsınız?
sabahtan beri anca vakit bulabildim sabahtan arazim vardı sonra yemeğe gittim dahada önemlisi sabah işe gelmeden önce diyetisyene gittim ay bu gün çok yoüundum
kilo bildirmimi yapayım kilom aynı bu hafta bi değişiklik yok((

Hmm yani ben 5 kilo verirsem 69.5 olacağım.Zaten hedef 68 ise, 1,5 kilom kalmış olacak.Sen de mezun olmuş olacaksın.Hımmm...
Bir ayda 5 kilo imkansız değil hmm...Ya bacım kafamdaki tek soru şu; bunlar benim eski alışkın olduğum kilo dilimleri, o yüzden bu hafta tamam akşamları sapıttım belki ama her gün 1 saat yürüyorum, accuk spor, accuk su, yediklerim hafif derken yani çabalıyorum ama artık gramla gidiyorlar, normalde 5 kilo havada karada veririm derim ama artık vermem gereken kilo azaldı diyemi bilmem çok yavaş gidiyorlar
Gerçi senin de durumun aynı, hatta ben 90lardan buralara hoplaya hoplaya inerken, sen çok uzun zamandır 3 ileri 2 geri ile aynı kilolardasın.Hımm seni daha iyi anladım şu an yani.
Tamam o zaman, şartlarımız aynı.
İkimizde sonlara geldik, zor vereceğiz, ikimizde hedefimize ulaşmış(sen), ulaşıyor(ben) olacağız.
Bence zorsa ikimize de zor bacım,şahane düşünmüşsün.
Ha sen beni biliyorsun, işin boyutu "kim 19 mayısta kanatlanıp uçacak?" bile olsa, ben evde şimdi kanat dikmeye başlamış olurum yeter ki ucunda yarış olsun, imkansızsa bile winston oradadır
Sevdim bu işi.
Ben varım.
Ödül olayı olsun olmasın beni çok gaza getirdi zaten ama bir ödül bence hoş olur onu da iyi düşünmüşsün bacım.
5-10 liralık olmasın demişsin farketmez, bana zayıflamanın ödülü yeni kıyafetleri çağrıştırdığından aklıma giyecekle ilgili bir şey geldi.
İstersen şöyle bir şey yapalım; kaybeden karşı tarafın seçtiği bir markadan (koton, mango, roman, vs vs) 50 liralık hediye çeki alsın, kazanana versin Kazanan da hem yeni kıyafet alır, hem aldığı şey bir anı olarak kalır hem de burada o kıyafeti giyerek fotosunu paylaşır.
Ne dersin?
Daha parlak bir fikir geliyorsa aklına ben ona da açığım, ilk aklıma bu geldi.

aramızda çok yok canım 600 gramcık bir fark var o nedirki sen bana o farkı haydi haydı atarsın

yakar nasıl yaptın yahu bir anlat hele

diyetisyen maceramı anlatayım size
gittim hatun bana baktı ben ona senin ne işin var burda der gibi kapıda kilolu kilolu tipler bekliyo bu arada neyse ilk ben girdim
vücudumda 2 kilo 300 gram yağ fazlam varmış ama orantılı olarak dağılmış tek bi yerrde toplanma yok dedi su oranım çok iyiymiş ödemim hiç yokmuş(maydanozların faydasını gördüm böylelikle) 1 ayda ideal kilonuza düşersiniz dedi ama kilonuz şuan da da çok iyi dedi ay sevindirik oldum bu arada eşimde vardı sen iyce takıntı yaptın bunları bende sölerdim sana ille paramı vermen gerekiyodu diyo.
neyse işte sonra bi menü verdi menü 1700 kalorilik ay dedim ben bunları yersem kilo alırım haftada yarım kilo vermeniz yeterli dedi.ama ben genede menüyü biraz hafifletmeyi düşünüyorum.haftada en az 3 günde 40 dk yürüyüş var bide tabi olmazsa olmaz 2 lt su.
menüme gelince günde 3 çeşit süt grubu,11 çeşit karbonhidrat grubum ,3 çeşit et grubu,3 meyve ve 8 yk da sebze var örnek menü var ama alternatiflerde var bakalım nolcek.ha unutmada bide sabah kalkar kalkmaz 2 sb limonlu ılık su içilecek
yemeklerden önce 1 bardak su içilecek.
bide çay var
5 bardak su/4 yeşil elma /2 limon/2 çubuk tarçın/2 karanfil/5-6 karabiber/3 poşet yeşil çay kaynatılıp termosa konacak gün içinde bitecek.
bu kadar gene aklıma gelen olursa yazarım kızlar.

bide çay var
5 bardak su/4 yeşil elma /2 limon/2 çubuk tarçın/2 karanfil/5-6 karabiber/3 poşet yeşil çay kaynatılıp termosa konacak gün içinde bitecek.
bu kadar gene aklıma gelen olursa yazarım kızlar.

Bacım bu tarifi hep veriyorlar da, acep elma oluğundan toksin attırsın diye mi, 1 litre kadar suyu dayadığından sıvı alsın diye mi, karabiber yağ yakıcı olduğundan yağ yaksın diyemi, tarçın tatlı ihtiyacını öldürdüğü için kişi tatlı istemesin diye mi, yeşil çay ödem attığından şişi olmasın diye mi, limonda içi dışı temizler hesabından mı içiriliyor bilmiyorum
Amaaan yazarken bile sanki her derde devaymış gibi geldi
Bunların hepsini sağlayan bir litre içecek desene

Evde elma diyeti yapacağım diye aldığım 2 kilo yeşil elma vardı.Karanfil, tarçın sevmem, onları koymadan yapıp, su niyetine günde 1 litre bundan içsem mi acaba En kötü bir faydası tutsa bende kar kardır
Gerçi bitkici, sebzeci, otçu bizde se_zen, ben diyetisyeni dinlemem, se_zen bir yorumlasın bu içeceği o zaman karar veririm

Paylaştığın için teşekürler bacım.

Evet canım ben varım biliyorsun. Sen Akrep burcumusun ya. bu arada. Bende çünkü nerede imkansız var oradayım, nerede idda var oradayım. Severim zoru. 50 TL hediye çeki iyiymiş. Ben KOTON'dan isterim peşin peşin söyleyeyim. Ya acaba 100 mü yapsak. Geçen orada bir takım görmüştüm 100 ünü heiye çeki ile alsam geriye 80 Tl falan kalır onu da kocamla falan bir şekilde iddaya girip kazansam bedava getiririm. Evet yarışma başladı geri dönüşü yok. 19 MAYIS 2012 saat 10:00 bitiş süresi (tabii kaçta buluşacağımıza başlı) HEDEF : 5 KİLO.
BAŞLANGIÇ :
se_zen : 52,5
winstonlight : 74,50

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…