günaydın bacılar
geçen hafta 63,100
bu hafta 61,200
ben tartıya pek inanmadım ama neden olmasın dedim.yeni pil alıp bir daha tartılacağım.inşallah doğrudur.
ama pantolonum baya gevşedi kemer deliğini bir ileri attım. yani kızlar inanamıyorum. acep gerçekmi
Amanınınnnnn şok şok şok.
Nasıl yaptın bacım yahu. 1,9 kilo. Maşalllahhhh. Bugünün şoku senden geldi. Gözüme inanamayıp 2 kere falan okudum. Tebrikler.
birde kızlar durmadan ders çalışıyorum acep beyin gücüylemi zayıfladım.hiç kaçamak yapmadım. düşünün 1 haftadır nerdeyse hergünü pasta ve tatlı var . ağzıma sürmedim. akşam eşimle bu yüzden iyi kapıştık gene. benim hödüğün psikolojisi bozuluyormuş ben diyet yaptıkça .adama bak rahat rahat yemek yiyemiyormuş. devamlı tedirgin oluyormuş. sana ne zararım var. maşallah tedirginliğin tabağından belli oluyor dedim. yani sinirdindende zayıflamış olabilirim.
günaydın arkadaslar. nabersiniz. bugün cok mutluyum. erkek gibi olan ben deniz iddaaa oyanırım arada. dün kupon yaptım eşime dedimki giti bunu yatur 20tllik diye.bzimki bagırdı cagırdı bi iddaaaan eksikti. yakında kahveyede gidersin vs vs... bu sabah idda sonucların baktım ve tamı tamına 2450tl kazanmısım. 20 tlye.çok mutluyum.bugün alışveriş yapmalıyım anlayacagız. sanki bu koca totoyla ne alacaksam. mark spenser denen magazada varmış kıyafet ama çok pahalı diye gidemiyordum. en iyisi bugün oraya ugramalıyım. bu arada. diyetim iyi de değil fenada değil. yogurt tüketmeye basladım bol bol. yalnız 2 sorun var. dün aoç nin yogurdunu yedim acep yag oranı kaç olmalı.2.si midem bulanıyor cacık gibi yapıp tuzsuz yesem işe yararmı. haziranda 7 li rakamları görmek istiyorum
Boşver boşver zayıflamşsın ya sen ona bak. Ders çalışmak da iyi fikir aslında benimde başlamam lazım. Bak aklıma getirdin. Kimse niye kilo bildirmiyor bugün ya. Suhanı merak ediyorum onun kilosunu öğrensemde rahatlayıp çalışmaya başlasam. Stres bastı beni valla.
acaba eşin senin zayıf genç ve güzel görünmeni mi istemiyor ne dersin.
Şimdi gelelim formüle. Herkes tabii şimdi bende gramla verilecek bir kür falan bekliyor. İçecez hoooppp 10 kilo vericez. Ama ne yazık ki kızlar bununda üstünde çalışıyorum.
Şimdi biz 19 mayısda allah izin verirse buluşucaz ya. Şimdilik winston, ozgey, ejje, ben yani 4 kişiyiz. Ben kendime winstonu rakip bellediğim için winston seninle iddaya girelim. Bir şeyine ama aklıma bir şey gelmedi. Tam 5 kilosuna. Önümüzde 1 ay var. Ve bu 1 ayda 5 kilo verelim. Gerçi ben 47,5 oluyorum ama olsun ne yapalım. Buluştuğumuz gün sabah tartılalım. İkimizde tartıları getirelim. sonuçta tartı farkı olmasın.Ve işte bir şeyine iddaya girelim, öyle 5,10 liralık bir şey olmasın ki aman alalım kurtulalım olmasın. Benim en güzel zayıfladığım yöntem bu olmuştur. Böylece hafta sonu falan kaçamak yapmakanda kurtuluruz. Ve her hafta 1 kilo vermemiz gerekir. Ne dersin.
@Yakar bacım,
Tebrikler bacım, demek ki neymiş haftada 4 lokma tatlısı yemek yağ yakıyormuş Hehe, şaka bir yana da utandım şimdi, geçen hafta onlar çoook kalorili yeme bacım derken hatun yiyerek 2 kilo vermiş bende elimde sütle aç aç gezip, akşamları sapıtıp aynı kiloda kalmışım Ama hasetlenmedim bacım, sanki kendim vermiş gibi sevindim
Se_zen vermiş olaydı, 3 gün yemek yemezdim, ee ne de olsa kütlelerimiz çok alakasız olsa da benim rakibim o
Özel bir püf noktası falan paylaşacaksan buradan paylaşma (se_zen okur) bana özel at
@Özgey,
Vay ben nere gidem, vay ben başımı nere vuram vayyy vayyy
Özgey beni geçmiş, fark atmış, yarın öbür gün utanmasa aramızdaki farklı se_zen gibi sıska olup 50 kiloya kadar çıkaracak.
Vay ben ölem, vay ben nerelere gidem
Öff hangi tarafla savaşacağımı şaşırdım arkadaş ya, biraz yavaş yavaş gidin ya, bu ne böyle
Se_zen ile yarışırken, yakar atak yapar, ordan özgey löp löp kilo verir, kimi nasıl takip edeceğimi şaşırıyorum.
Az soluklanın yeğenim
Bu arada çok kıskandım ama tebrik de edeyim
bide çay var
5 bardak su/4 yeşil elma /2 limon/2 çubuk tarçın/2 karanfil/5-6 karabiber/3 poşet yeşil çay kaynatılıp termosa konacak gün içinde bitecek.
bu kadar gene aklıma gelen olursa yazarım kızlar.
Hmm yani ben 5 kilo verirsem 69.5 olacağım.Zaten hedef 68 ise, 1,5 kilom kalmış olacak.Sen de mezun olmuş olacaksın.Hımmm...
Bir ayda 5 kilo imkansız değil hmm...Ya bacım kafamdaki tek soru şu; bunlar benim eski alışkın olduğum kilo dilimleri, o yüzden bu hafta tamam akşamları sapıttım belki ama her gün 1 saat yürüyorum, accuk spor, accuk su, yediklerim hafif derken yani çabalıyorum ama artık gramla gidiyorlar, normalde 5 kilo havada karada veririm derim ama artık vermem gereken kilo azaldı diyemi bilmem çok yavaş gidiyorlar
Gerçi senin de durumun aynı, hatta ben 90lardan buralara hoplaya hoplaya inerken, sen çok uzun zamandır 3 ileri 2 geri ile aynı kilolardasın.Hımm seni daha iyi anladım şu an yani.
Tamam o zaman, şartlarımız aynı.
İkimizde sonlara geldik, zor vereceğiz, ikimizde hedefimize ulaşmış(sen), ulaşıyor(ben) olacağız.
Bence zorsa ikimize de zor bacım,şahane düşünmüşsün.
Ha sen beni biliyorsun, işin boyutu "kim 19 mayısta kanatlanıp uçacak?" bile olsa, ben evde şimdi kanat dikmeye başlamış olurum yeter ki ucunda yarış olsun, imkansızsa bile winston oradadır
Sevdim bu işi.
Ben varım.
Ödül olayı olsun olmasın beni çok gaza getirdi zaten ama bir ödül bence hoş olur onu da iyi düşünmüşsün bacım.
5-10 liralık olmasın demişsin farketmez, bana zayıflamanın ödülü yeni kıyafetleri çağrıştırdığından aklıma giyecekle ilgili bir şey geldi.
İstersen şöyle bir şey yapalım; kaybeden karşı tarafın seçtiği bir markadan (koton, mango, roman, vs vs) 50 liralık hediye çeki alsın, kazanana versinKazanan da hem yeni kıyafet alır, hem aldığı şey bir anı olarak kalır hem de burada o kıyafeti giyerek fotosunu paylaşır.
Ne dersin?
Daha parlak bir fikir geliyorsa aklına ben ona da açığım, ilk aklıma bu geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?