Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winston bacım sayende senin gazınla 1.5 litre3yi kafama diktim. allahım yürüdükçe midemdeki su yıgını bir sağa gidiyor bir sola. eve gidene kadar altımı ıslatmazsam iydir. işyerinde wc ye girmekten nefret ediyorum

Kızlar ben yarın yokum. Laptop u yanıma alabilirsem alıcam alamazsam kilo bildirimini yapayım.

kilom aynıııııı............
bir de depresyondayım.
winston gelme üstüme ağlarım bak. Şaka şaka ağlamam. Eğleniyorum valla.
Ama gerçekten kilom aynı. Yarına yanıma ellimilyon tane liste yaptım. Tüm besinlerin kalorisi, karbonhidratı, yağı, glisemik indeksi neysi varsa çıkardım yanıma aldım. Defterim, kalemim de hazır. Savaşa gider gibi hazırlandım. Yarın ders çalışıcam. Sonra da bomba gibi dönücem. SEvinme bacımmmm. kilo verdim diye. Ben o bütün kiloları 1 haftada vericem (yarın bulacağım formülle ) sonra da zayıflama kitabı çıkarıcam. Bu kadar çalışmaya çıkarmam lazım zaten. Saçımı da kestiricem. Bomba gibi dönücem....

Üff var ya canım sıkılıyor ya. Şu ticker ımdaki dans eden uyuza dalıcam şimdi he. Ne sinir bozucu ya. Değiştireyim bari ben onu. Hiç böyle gözüme batmamıştı daha önce.

çok teşekkür ederim hepsinin kalorisini yazmışsın.ben eriğe bayılırım ya dişlerim acıyana kaadar yerim ama bu sene biraz ağırdan alayım bari baya kaloriliymiş.

Üff var ya canım sıkılıyor ya. Şu ticker ımdaki dans eden uyuza dalıcam şimdi he. Ne sinir bozucu ya. Değiştireyim bari ben onu. Hiç böyle gözüme batmamıştı daha önce.

yaaaa değiştirme!!!ben o resmi senle bütünleştirmiştim

bugün yediklerimi de yazayım ama sakın beni öldürmeyin biliyorum çok da bişey yemedim ama bugün böyle oldu işte
sabah:1 bardak süt
öğle:1 paket diyet bisküvi
ara öğün:2 kuru kayısı
akşam:4 yk light yoğurt
1 adet közlenmiş biber
ara öğün:1 porsiyon çilek

abowww kimsecikler yok. midem acayip bulanıyor yogurt görmek istemiyorum cacıkta fayda etmedi. ben bu yogurdu nasıl sevecem ya

Kilo bildirmeeeek yok-tu ama
Ben kafamda se_zen deli gibi spor yapıp, diyet yapıyor fıstık gibi oluyor, ben şişman kaldım diye gaza geliyorum bacım.
Aldığın da verdiğin de senin olsun ama buradan yazma, benim de koyveresim geliyor o zaman
Kısa tatil ve yenilenme fikrini sevdim.
Arada hepimize lazım.
Umarım eğlenir, dinlenir, bomba gibi gelirsin.
Ha bu arada sen gider ayak sana bir fiştek gelsin; benim kemerle giyidiğim pantolunum artık kemerle de bol geliyor, bugün derste çeke çeke bir hal oldum ama ağzım kulaklarımda mutlu oldum yani.Belki aman aman kilo veremeyeceğim ama incelme tam gaz gidiyor.Bende ince bir şişman olurum artık

Bacım gayet az yemişsin, taş çatlasın 600-700 kalori.
Bu tarz yemeğe devam edip, spora da gittiğin gibi düzenli gidersen, kısa sürede incecik olursun.
Ama bence dikkat et, bu az kalorili yemekler ile hergün 1,5 saat spor bence biraz riskli olabilir, halsiz kalabilirsin.
Gene de sen bilirsin.

abowww kimsecikler yok. midem acayip bulanıyor yogurt görmek istemiyorum cacıkta fayda etmedi. ben bu yogurdu nasıl sevecem ya

Dereotu sever misin? Ben geçen yarım dereotunu koydum içine yedim güzeldi.Bacım olmadı ıspanak yap kendine pirinçsiz, suya sok haşla çıkar yani, dök yoğurdu hem yemeğe benzer hem yoğurt yakışır yanına.Ben yopurdu oldum olası severim, malum mantı, makarna delisi olduğum için genelde onları yoğurtla soslari hüpletirdim.Şimdilerde içine pul biber, nane koyuyorum ohh miss sanki mantı yiyormuşum gibi düşünüyorum (Herşey kafada bitiyor yoksa kimse yoğurtla doyup, dünyanın 8. harikasını yemiş gibi olmaz diye düşünüyorum )

Başkan benim kilo aynı yarın giremem muhtemelen

Se_zen (52,5/52,5/0,00 / 0,00%)

Bekeyin kızlar bilinen tüm diyetleri birleştirip yarın size zayıflamanın formülünü getiricem.

sezencim ben zaten seni ve winstonu -500 yazmıyormuyum ya? anlamadım şimdi.. aynı kilomu yazayım?
bu arada ben sana yulaf kepeğinin kalorisini yamıştım okudunmu?

----

kızlar bugün yediklerim:

sabah: 2 yumurtadan omlet ( çok çoook az sıvıyağı silikon fırçayla tavaya sürdüm )
öğlen: dukan ekmeği ve somon füme balık
akşam: haşlanmış tavuk eti

2 litre su içtim

bakalım yarın buraya nasıl bi kilo yazcam

Başkanım, se_zen bacı bu hafta kilo verememiş demek.Ondan beni aynı kiloda yaz demiş.
Bizim plana göre biz bir ayda 5 kilo verecektik, 4 hafta boyunca -500 yazacaktık bu da kafadan 2 kilo edecekti.
Eğer 5 kiloyu tamamlayan olursa son hafta buraya -3 kilo yazıp işi dengeleyecekti.
Se_zen modu düşürüp, kilo veremeyince heralde sonuçları yanlış etkilemesin diye böyle istemiş.
Sen onu aynı yazarsın bacım.
Beni şimdiden gönül rahatlığıyla -500 yazabilirsin bu arada.
Se_zen duymasın ama -500'ün üzerinde kilo verdim
Acuk süpriz olsun ona Beklesin 19 mayısı ve görsün diyorum (Ay gece yarısı amma gaza gelmişim ha)
Neyse yarın bol süprizli, bol eksili bir gün olur inşallah.
Herkese mutlu bir cuma dilerim.

günaydın kızlar
geçen hafta 61,200
bu hafta 62,600
bu kadar yemeye birde regl eklenince sonuç bu. işin acayip kısmı hiçde üzgün değilim. kendimi sınav sonrasına şartlandırdım. herşeye sınav sonunda yapacağım diyorum.
neyse kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar.

günaydın

bende bu gün olmıycam pc ıt ye gitcek

geçen hafta :73,9
bu hafta :73,5

giden 500 gram bir dolu kaçamakla artı bile olmaması iyi başkan seni çok ii olcağını düşünüyorum bu hafta

sence bu kadar az yiyip spora gidebilir miyim?bence spor salonunun kapısından bile giremem zaten son 3 gündür gidemedim spora zaten onun verdiği şeyle daha az yedim.

o zaman kilo bildirimimi yapayım.tabii ki kuş kadar yemeyle bu sonucu almam beni şaşırtmadı ama çok mutlu etti ama yine de bu kiloya pek alışmak istemiyorum çünkü yarın annem ve babamla Güneydoğu turuna gidiyoruz.Urfası Antepi Hatayı derken kesin + ile dönerim ben ordan.ama napayım hayatımda ilk defa gidicem.herkes kebapları baklavaları yerken ben salata çorba mı yeseydim? ordan gelince spora abanıp bi de böyle az yersem toparlarım diye düşünüyorum.bu arada çarşambaya kadar yokum haberiniz olsun.hepinize al kalorili bol sporlu günler hoşçakalın

kilo bildirimi:
geçen hafta:91.8
bu hafta:89.3
giden:2.5 kg

spor:315 dk

Günaydın güzel ve ince hatunlar
Derse gitmeden bir göz atayım dedim, güzel güzel sonuçlar olmuş bu hafta ne güzel. :13:

Günün bombası ejje'den geldi. Tahmin etmiştim, kuş yemi kadar yemiş, öyle böyle gene spor yapmıştı.Sana şimdiden iyi gezmeler bacım, haklısın oralara gidip brokoli yiyecek halin yok Benim yerime de ye

Yakar bacım, bence haftaya iyi bir kilo verişin olacak.Bu hafta o kadar kalori saydın, bence çok sağlıklı ve de hafifti,İşi cozutan regl olmuş.O gittikten sonra güzeeeel bir eksi göreceğini umuyorum.Bu dönem acuk dikkat ile bence haftanın bombası sen olacaksın
Ben de haftanın şık ve rüküşünü seçer gibi yazmışım he Tebrikler bacum.

Gölge bacım, kırmışsın nihayet sınırları, maşallah.Bu arada kavitasyona başladın mı? Nasıl gidiyor? İncelme olayını merak ettim. (Meraklı kaynana winston )

Özgey bacım gene alttan alttan kiloları vermişsin, ohh şahane.Hiç kilo almadan düzenli verenlerden biri olduğun için sürekli sana hasetlenmekten yoruldum Ama maşallah diyoruuum

Bugün bir bomba da başkandan gelir mi? Az sonra....
Bu hafta takım olarak iyi sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum.
Hadi bakalım.
Herkeseee hafif bir gün diliyorum

canım kavitasyona 2 seans girdim ctesi 3. seansım olcak ama ben bi fark göremedim hatta geçenki seanstan sonra göbeğim sarkmış gibime geliyo bende göbek var ama sarkma yoktu pasife giremedim hiç bundan sonra 6 seansım kaldı pasife girmeyi düşünüyorum bakalım....

ya vallahi ağlayacagım sinirimden. gecen hafta 87400bu hafta 88300.olamaz ya. aç kalsamda yok gitmiyor bu klolar.kafayı sıyıracam ben

abowwww savaş ilan ediyorum sana (sırf gaza gelmek için severim seni bilirsin kereta :)hemen koşmaya gidiyorum.tutmayın len beiiiiiii.yok bacım 1aylık gecmişe dönüp senin yediklerini yazacagım. kıskançlıktan ya catlayacagım şimdi yada yyip geri 90ları görecem. allahhh korusunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…