İlahi güldürükçü se_zen Biz zayıflayalım da çek bahane.
(Gene de ben kazanacağım için rahatım yani)
Ben öğle yemeği yemedim bacım bu arada.
Hazırlamaya üşendim valla, pcde de bir kaç oyun vardı bitirmek için hırs yaptım, bir kaç da öğrenci raporu yazacaktım derken baktım saat 5.30 olmuş.Biraz suya abanıp eşimi bekleyeceğim.Bu saatten sonra öğle yemeği olmaz, akşam yemeği niyetine yesem o da erken olur, yani 2 saat oyalanacağım.Hem leptin iyidir, az salgılansın, yağlar erisin
Valla ben diyorum zaten, emeğin çok üstümde.
Güzel akıl ettin bu işi bacım, yoksa bana kalsa 5-6 kilo bir şey vereceğim amaaan yavaş yavaş veririm diye 8 ay daha burada kalırdım.
İnşallah sayende bu iş bitecek 19 mayısa.
Bu arada senin iştah fazlacana mı açıldı acaba? Bana pek makul gelmedi.Bilmem hatırlar mısın, mattika da en son tatlıya, tuzluya, ne varsa saldırmış 1 haftada 4 kilo almıştı ve hamile olduğunu öğrenmiştiÖyle bir ihtimal olabilir mi bacım acaba? Çünkü çok sık ve de fazla yiyorsun gibime geldi bana :18:
Hayır can boğazdan, çek se_zen'in cebinden gelir o ayrı da ben alışkın değilim senin bu kadar tırtıklamalarına, saat başı yemene.
Çek bu kadar garanti olursa, eğlencesi kalmaz ki
Acuk boğazları tutalım, totoları oynatalım derim ben.
Selam kizlar bana kizmayin ne olur giremedim siteye biraz motivasyonum dusuk kilo da aldim regl oldum bu ara biraz gec kalsa ne olurdu sanki dogumdan sonra yenioluyor istahim cok acik bu ara cuma arti cikacagim sanirim tasindik ama hala yerlesemedik dogal gaz da gelmedi daha annemde kaliyorum iki cocukla gocebe gibi olduk
günaydın çıtır hatunlar,
Sabah güzel bir kahvaltı ettim, bu aralar kendi kendime canım sıkkın sanırım modern çağın hastalığı depresyon, yarın için işten izin alıp kendime azıcık zaman ayırayım diyorum, gezeyim, tozayım. .Kendime vakit ayırayım diyorum. Kocama akşam diyorum bak alsaydın köyden bir kız böyle yok kendime vakit ayırıcam, yok depresyondayım diye şeyler duymazdın. aldın istanbuldan kızı ondan sonra böyle aptal aptal şeylerle uğraşırsın. 2 ay sonra da başlarım ben tek başıma tatile gidicem, bu ilişki bana heyecan vermiyor diye .
bu iki gün diyet işleri bırakıyorum ne yazık ki kızlar. Kendime zaman vermeliyim. Bu kadar yemek istememin nedeni de herhalde depresyon. Allahım insanların yardımcısı olsun. Kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz. Bu yüzden de kendime kızıyorum. O yüzden gidip kendi kendime kalıp kendimi hemen toparlamam lazım. Elime defter kalem alıp yazıcam biraz. Ben yazmayı çok severim. Gerçi bakalım izin de alabilecekmiyim. Gece de sabaha kadar uyuyamadım. Toplasan 2 saat uyumuştum. Rüzfarın sesinden gözüme uyku girmedi resmen. Acıkmalarımın bir nedeni de sanırım 1 haftadır elma sirkesi + su+bal deniyorum belki o acıktırmış olabilir beni. Değişik yaptığım bir tek o var çünkü. Bir işe de yaramadı kilomu aynı tutmamın dışında. Hala da aynı kilodayım.
günaydın çıtır hatunlar,
Sabah güzel bir kahvaltı ettim, bu aralar kendi kendime canım sıkkın sanırım modern çağın hastalığı depresyon, yarın için işten izin alıp kendime azıcık zaman ayırayım diyorum, gezeyim, tozayım. .Kendime vakit ayırayım diyorum. Kocama akşam diyorum bak alsaydın köyden bir kız böyle yok kendime vakit ayırıcam, yok depresyondayım diye şeyler duymazdın. aldın istanbuldan kızı ondan sonra böyle aptal aptal şeylerle uğraşırsın. 2 ay sonra da başlarım ben tek başıma tatile gidicem, bu ilişki bana heyecan vermiyor diye .
bu iki gün diyet işleri bırakıyorum ne yazık ki kızlar. Kendime zaman vermeliyim. Bu kadar yemek istememin nedeni de herhalde depresyon. Allahım insanların yardımcısı olsun. Kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz. Bu yüzden de kendime kızıyorum. O yüzden gidip kendi kendime kalıp kendimi hemen toparlamam lazım. Elime defter kalem alıp yazıcam biraz. Ben yazmayı çok severim. Gerçi bakalım izin de alabilecekmiyim. Gece de sabaha kadar uyuyamadım. Toplasan 2 saat uyumuştum. Rüzfarın sesinden gözüme uyku girmedi resmen. Acıkmalarımın bir nedeni de sanırım 1 haftadır elma sirkesi + su+bal deniyorum belki o acıktırmış olabilir beni. Değişik yaptığım bir tek o var çünkü. Bir işe de yaramadı kilomu aynı tutmamın dışında. Hala da aynı kilodayım.
Evet canim haklisin bende öyle düşünüyorum bu diyetin daha kısa süreceğini günlüğümefe bu akşam yeni resimler eklerim onuda güncellemem lazimGünaydınlaaar
Ya bu site bu ara beni deli ediyor, giriş yapıyorum, mesaj yazıyorum sonra gönder diyorum "giriş yapmadınız" gibi bir yazı çıkıyor, tüm yazdıklarımda gidiyor öffff.
Onca yazı yazmıştım ya şimdi özet geçeceğim.
@Sezen bacı, dinlenmek, kafa toplamak istiyorsan hakkındır bacım.Ben senin iradeli, başarılı ve de hırslı biri olduğunu biliyorum, umarım en kısa sürede toparlanır, daha motive bir biçimde buraya yazarsın.Hayır bu tarz mızmızlanmalar sana yakışmıyor falan diye yazacağım ama depresif moddasın ters teper diye de yazamıyorum.Gaza mı getireyim, yoksa seni kendi haline mi bırakayım bilemedim.
En iyisini sen bilirsin gene bacım.
@Heza, yağ nasıl atılır? Ya terle ya boşaltım yoluyla.Ter derken de havuza düşmüş gibi sırılsıklam olacak şekilde kaçımız spor yapıyor ki zaten? Onun için elimizde tek şey kalıyor; su içmek.İç suyu bacım koş wcye, sal gitsin yağlar ohh ohh
Sevmiyorum deme, ben su görünce kuduz gibi kaçardım şimdi 3 litre her gün fix içiyorum.Hala sevmiyorum ama inceliyorum, zayıflıyorum, daha ne olsun değil mi?
@S_A başkan, seni ilk defa bu kadar azimli gördümİnşallah bu sefer olacak ve hedefine ulaşacaksın bacım.
Bir de geçen gün yazmışsın 200 bilmemne kaç gün diye, eğer yapanların fotolarına baktıysan güçlendirmeye erken geçenler var.
Yani incelme şahane oluyor, o yüzden bu verilen süre daha da kısalıyor genelde bacım.
O yüzden ben senin bunu sağlıkla, ortalama bir sürede halledeceğine eminim.
Diyet günlüğün ne oldu?
Ne güzel fotolar koyuyordun, aslında şimdi de dukan fotoları koysan yapanların da işine yarar diye düşünüyorum.
(Ben de çakma dukan yapıyorum ya o yüzden kendimi de düşünüyorum)
Kolaylıklar diliyorum.
Neyse kızlar, umarım bu mesajım kaybolmaz yoksa olmayan tırnaklarımı yiyeceğim artık.
Hadi bismillah, gönderiyorum.
Hepimize mutlu bir gün olsun inşallah.
peki yazayım canimTamam kaptan sen beni bir hafta izinli yaz kafami toplayip donecegim hoscakalin kizlar
herkese merhabalar.sabah tartıda bu hafta için hedeflediğim kiloyu görünce hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.bu arada akşam bu yılın ilk çileklerini yedim(gerçi geçen gün 2 tane tatmıştım ama bu sefer doya doya yedim evde olduğum için)ay inşallah erik çilek ve kirazın kalorisi çok değildir daha araştırmadım onları ama bayılırım ben bu üçlüye kalorisi fazlaysa yandım
herkese merhabalar.sabah tartıda bu hafta için hedeflediğim kiloyu görünce hem çok şaşırdım hem de çok sevindim.bu arada akşam bu yılın ilk çileklerini yedim(gerçi geçen gün 2 tane tatmıştım ama bu sefer doya doya yedim evde olduğum için)ay inşallah erik çilek ve kirazın kalorisi çok değildir daha araştırmadım onları ama bayılırım ben bu üçlüye kalorisi fazlaysa yandım
Bu akşam dersim var, gececiyiz yani
O yüzden ağzım burnum o saate kadar açlıktan büzüşmesin diye öğle yemeğimi şimdi yedim.
2 köfte+ 2 yemek kaşığı yoğurt.
Benim sabah, öğlenim genelde dukan atak, akşamları yediğim kerevizli yoğurt, semizotlu yoğurt menüleri de dukanın seyirindeki pro+sebze günü gibi oluyor.Ben ciddi ciddi dukan yapıyorum da haberim yokmuş
Bari bu istikrar kısa sürede patlamasa da devam etse
19 mayıs için durum değerlendirmesi:
Bugün yarışma işine gireli 7 gün olmuş.7 gündür muzlu pasta ve de çikolatadan sayılırsa o yulaflı üzümlü şey ile tam 2 kaçamak yapmışım.(Yulaflı şeyi bilinçlice yedim pişman değilim, pasta ise tam bir vicdan azabıydı)Mekik olarak hergün minimum 500, maksimum 2000 mekik çekişlerim olmuş.Bisiklet çevirmeye mecalim olmadığından bisiklet işine girememişim.(Bugünden sonra inşallah başlayacağım)
Suyu her gün 3 litre eksiksiz içmiş, sabahları güne yeşil çay ile hiç fire vermeden başlamışım.Genel olarak dukan tarzı beslenmişim.
Yazdığım notlara göre her günü aç kapatmış, acımdan yatana kadar kıvranmışımHer gün minimum 50 maksimum 200 bel hareketi yapmışım.(ayakta durup elleri bele koyup, sağa sola 200 kez esnemek)
Tüm bunların sonunda; özellikle göğüs altından bele kadar inen kısımda bel oyuğu ortaya çıkmış (benim belim düzdü) Yani yanlardaki etler erimiş, göbek pörsümüş.
Kilo kısmında yorum yapmıyorum, malum herşey süpriz olacak.
(Se_zen bacı hala gaza gelmediysen başka şeyler de yazarım, en kısa sürede kendini toplarsın umarım, ben eski malkoçoğlu se_zen'i özledim üleeeyn)
Neyse ben hazırlanıp derse gideyim.
Akşama görüşürüz kızçeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?