günaydın
bende bu gün olmıycam pc ıt ye gitcek
geçen hafta :73,9
bu hafta :73,5
giden 500 gram bir dolu kaçamakla artı bile olmaması iyi başkan seni çok ii olcağını düşünüyorum bu hafta
kızlarmerhabalar nasılsınız
kilom 81,0geçen cuma 82,4 tü
giden 1,4
bu kadar şişinmemin sebebidecumadan pazara tartım + 1,7 göstermişti 84,1 dim bugün 81,0 normalde 3 kilo gitti
buraya 1,4 yazıyorumçünkü geçen cuma öyleydi 82,4 tü ..
durum karışık amabireysellere giremesemde kızlar ben 81,0 kiloyum çok mutluyum
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bugün 1. evrenin son günü dukanda.. yarın protein artı sebze yiyeceğim
sonra 65 kilo olana kadar 1 gün protein 1 gün protein+sebze yiyeceğim..
pazardan bugüne hiiçç kaçamak yapmadım
ya vallahi ağlayacagım sinirimden. gecen hafta 87400bu hafta 88300.olamaz ya. aç kalsamda yok gitmiyor bu klolar.kafayı sıyıracam ben
neeeeeeeeeee 79.5 mi 73.5 im ben
Günaydın güzel ve ince hatunlar
Derse gitmeden bir göz atayım dedim, güzel güzel sonuçlar olmuş bu hafta ne güzel. :13:
Günün bombası ejje'den geldi.Tahmin etmiştim, kuş yemi kadar yemiş, öyle böyle gene spor yapmıştı.Sana şimdiden iyi gezmeler bacım, haklısın oralara gidip brokoli yiyecek halin yok Benim yerime de ye
Yakar bacım, bence haftaya iyi bir kilo verişin olacak.Bu hafta o kadar kalori saydın, bence çok sağlıklı ve de hafifti,İşi cozutan regl olmuş.O gittikten sonra güzeeeel bir eksi göreceğini umuyorum.Bu dönem acuk dikkat ile bence haftanın bombası sen olacaksın
Ben de haftanın şık ve rüküşünü seçer gibi yazmışım heTebrikler bacum.
Gölge bacım, kırmışsın nihayet sınırları, maşallah.Bu arada kavitasyona başladın mı? Nasıl gidiyor? İncelme olayını merak ettim. (Meraklı kaynana winston)
Özgey bacım gene alttan alttan kiloları vermişsin, ohh şahane.Hiç kilo almadan düzenli verenlerden biri olduğun için sürekli sana hasetlenmekten yoruldumAma maşallah diyoruuum
Bugün bir bomba da başkandan gelir mi? Az sonra....
Bu hafta takım olarak iyi sonuç elde edeceğimizi düşünüyorum.
Hadi bakalım.
Herkeseee hafif bir gün diliyorum
Winston
sendemi gececisinn
Tünaydın,
O kadar se_zen'e mızmızlanma falan dedim ama insan bu işte, bir günü bir gününe uymuyor.
Dünden beri canım burnumda.
O kadar canım sıkkın ki, kaçıp gidesim çooook uzun bir süre kafa dinleyesim var.
Ben de belimin altındaki saçlarımı kısacık kestirsem, bana da iyi gelir mi se_zen bacım?
Yoksa saçlar gitti diye oturup bir hafta da ona mı mızmızlanırım salya sümük
Herkese hafif ve mutlu bir gün olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?