Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın

bende bu gün olmıycam pc ıt ye gitcek

geçen hafta :73,9
bu hafta :73,5

giden 500 gram bir dolu kaçamakla artı bile olmaması iyi başkan seni çok ii olcağını düşünüyorum bu hafta

canım 73,5-73,9 arası 400 gram.. 500 gram yazmışsın hangisi doğru bilemicem ama bu hafta seni 79,5 olarak yazarım..

kızlar merhabalar nasılsınız

kilom 81,0 geçen cuma 82,4 tü

giden 1,4

bu kadar şişinmemin sebebide cumadan pazara tartım + 1,7 göstermişti 84,1 dim bugün 81,0 normalde 3 kilo gitti

buraya 1,4 yazıyorum çünkü geçen cuma öyleydi 82,4 tü ..

durum karışık ama bireysellere giremesemde kızlar ben 81,0 kiloyum çok mutluyum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bugün 1. evrenin son günü dukanda.. yarın protein artı sebze yiyeceğim

sonra 65 kilo olana kadar 1 gün protein 1 gün protein+sebze yiyeceğim..

pazardan bugüne hiiçç kaçamak yapmadım

Son düzenleme:

ooo başkan bravo . tebrik eder bu azmin azıcıkda bana bulaşmasını temenni ediyorum.

ya vallahi ağlayacagım sinirimden. gecen hafta 87400bu hafta 88300.olamaz ya. aç kalsamda yok gitmiyor bu klolar.kafayı sıyıracam ben

sakın moralini bozma . bazen yağlar gerçekten inatçı çııyor ama biz onlardan inatçıyız. bakma bu hafta salladığıma .şu sınav bitsin ciğerini sökeceğim bu yağların

Listeyi hazırlıyorum bayanlar :=)

haticeyi izinde yazıyorum,, suhanda sanırım izinli öyle değilmi? yanlışmı hatırlıyorum?

Selamlaar

Oh ne güzel sonuçlar elde etmişiz, maşallah bize
Ben açlıktan, yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılazaam ya.
Gelirken markete uğradım, acuk sebze falan aldım.
Kasadaki kız sebze poşetlerini barkot okuyucudan geçirmeden ben hırsız gibi poşete zorla sokuyordum
Allahtan hatun beni tanıyordu yoksa yarım kilo domatesi çalan insan olacaktım
Kıza da "ya ben açım hem de yorgunum beynim durdu afedersin" dedim
Be salak winston, niye elin kızına "açım" diyorsun
İşte yorgunluk açlık

Ders çıkışı biraz mağaza gezdim.Ders yaptığım şirket pek bir aristokrat bir yerde, doğal olarak her şey çok pahalıydı ama ben gezip, nerede ince, fit bir şey varsa elleyip "len winston, senin koca toton da bir gün bunlara sığacak ha" deyip pantolonları okşadım sapık gibi

Neyse az yemek yiyeyim, beynim yerine gelsin.
Herkesi başarısından dolayı kutlarım.
Herkese şimdiden iyi tatiller.

Ha bu arada bankacı hatun ders bitiminde "şimdiden 23 nisan bayramını kutlarım" dedi
Bu kadın beni iyiden iyide çocuk belledi ha, içimden dedim "elime de bir balon vereydin bari"
Ben de şimdiden hepinizin 23 nisan çocuk bayramınızı kutlarım

teşekkür ederim kendimi toplarsam daha iyi vereceğim sanırım ama bu yemek işlerini çözdüm artık daha kolay yemek yapmak dukan yemekleri

3. Takım Sonuç Listesi

Takım 1. Ejje89 (Aynı zamanda Etap ikincisi)
Takım 2. S_A
Takım 3. Gölge çiçeği
Takım 4. Winstonlight
Takım 5. Özgey
Takım 6. Hazeran82:26:
Takım 7. Yakar76

izinde veya kilosu aynı olanlar suhan2, hatice84, se_zen, fizik

Son düzenleme:
@Ejje, tebrikler bacım 2. olmuşsun.
Biz se_zenle 5 kilonun derdine düşmüşken sanırım sen 15 kilo verip 19 mayıta karşımıza çıkacaksın
Maşallah diyorum

selam kızlar.
Ben geldimmmm.....
Hoş geldimmm....

Gezdim, saçımı kestirdim, dinlendim....ohhhhhh baannaaa

Kendime çok güzel planlar yaptım. OSS ye (gerçi adın sanırım başka bir şey oldu) hazırlanır gibi elimde listeler kalori,vs ile yazarak hazırlandım.
Sonra kotona gittim alacağım kıyafeti denedim.
Döndüm ve küllerimden yeniden doğdum.

S_A nın bugün yedikleri:

sabah: 1 haşlanmış numara
öğlen: dukan ekmek ve light peynir..

3 litre suyumu tamamlamak üzereyim

şu an hafiften açıksamda yemek istemiyorum.. yarın 2. evre başlıyor ve hedefime ulaşana kadar devam edecek..

ay 81 kilo olduktan sonra 65 e inmek ne ki (duyanda manken oldum sanacak)

Günaydın kızlar,

Kalkıp güzelcene kahvaltımı ettim, şimdi kahvaltı keyfi yapıyorum.

Herkeslere hafif bir gün olsun. Winstona bilem.
İstanbul yine yağmurlu. Öfff. hafta içi güzel her hafta sonu böyle yağmur ya.

Tünaydın,
O kadar se_zen'e mızmızlanma falan dedim ama insan bu işte, bir günü bir gününe uymuyor.
Dünden beri canım burnumda.
O kadar canım sıkkın ki, kaçıp gidesim çooook uzun bir süre kafa dinleyesim var.
Ben de belimin altındaki saçlarımı kısacık kestirsem, bana da iyi gelir mi se_zen bacım?
Yoksa saçlar gitti diye oturup bir hafta da ona mı mızmızlanırım salya sümük

Herkese hafif ve mutlu bir gün olur inşallah.

Winston

sendemi gececisinn

Dün mesaj sayayım diye buradaydım başkan, görmemişim mesajını.
Mesajlar havada uçuşmuş
Bir saydım, iki saydım, bazı mesajlar alıntılarla dolu onları fazla saydım derken köyden indim şehre vardı ya, bir çuval altını oturup sayıyorlardı, tam sonuna gelince karışıyor, "kekliği düz ovada avlarlar, kanadını, kanadını " diye türküye başlayıyorlardı, kafalr karışıyor tekrar başa dmnüyorlardı Benim hesap da o oldu valla
Neyse pazar günü sayım yapacaktım zaten, yarısını dün bitirmiş oldum işte.
Neyse hatunlar hepimize mutlu mesut lay lay lom geçireceğimiz bir gün ola inşallah.

Bana iy geldi resmen. Benimde omuzdan aşşağıdaydı saçlar dün şu önler kısa arkalar uzun kestirdim. Çok var o model herkesde ama aklıma başka bir şey gelmedi. Bana iyi geldi. Birde yarım saat hiç bir şey ama hiç bir şey yapmadan oturmak iyi geldi. Birde sanırım biraz para harcamak. Gerçi akşam eve geldim kızım yine aneeeeeeeee diye uzata uzata peşimde dolandı sabahta aynı şekilde kahvaltı hazırlarken bacağıma sarılıp 10 dakika orada kaldı ve benim sinirler gene bozuldu. Şimdi uyududa rahatladım bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…