Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bir zamanlar 3.takımın lideriydim ideal kiloma kavuştum ve sonra uzun bir zamanda lideri olarak kaldım. Takiiii rahatsızlığım tekrarlayıncaya kadar.(aradan 3 yıl geçti tabi ki) tedaviler bitti sayılır dr. Da artık spor ve diyet yapa bilirsin deyince mutlulukdan uçtum

şimdi tekrar başladım bakalım neler yapacağım bu sefer

Sakın ama sakın inandığınız yoldan ayrılmayın

DÜŞTÜYSEK KALKARIZ ÖLMEDİK YA

Selam.
Sanırım hala takımda boş yer var eğer devam etmek istiyorsan burada ve başka bir takımda değilsen. İnşallah hepimiz ideal kilomuza bir gün kavuşuruz.

iyi akşamlar arkadaşlar.
teknik aksaklıklardan dolayı bildirimde bulunamadım.
bir süredir mide rahatsızlıklarım devam ediyor bu yüzden diyete devam edemeyeceğim iki hafta kadar izin almak istiyorum takımdan.
İncecik günler herkese.

Çok geçmiş olsun.

Kızlar ya saat 10 ve kocam eve karpuzla geldi. :26:
Bugün kızımda çilek diye tutturdu daha yarımm saat önce ondan yedim. Üstüne de bu saatte karpuz yemek istemiyorum.

Çilek, tadına ve kokusuna dayanamadığımız meyvelerden sadece bir tanesi. 100 gr. da 37 kalori içerir. Kalorisi düşüktür ancak miktar olarak bu kadarla kalınmıyor. Bir de tatlandırmak için üzerine şeker veya pudra şekeri eklenirse o zaman meyveden çok tatlı kategorisine girer ve miktarın sınırlanması gerekir. 100 gr. çilekte günlük ihtiyacımızı karşılayacak kadar C vitamini vardır. Alerji problemi yoksa sınırlı dönemde tüketilen çileğin tadına varmak gerekir.

Erik, en sevdiğimiz meyvelerden biri. 100 gr. da ortalama 50 kalori içerir. Bir porsiyon tüketmek için 10 adet yeterlidir. Tadını güzelleştirmek için tuz kullanılmamalıdır. Havalar da sıcakken hipertansiyon riski artabilir. meyvenin kendisi yeterli miktarda sodyum içerir. Birçok vitamini bünyesinde barındırdığı için tercih edilmesi gereken meyvelerden biridir.

Kiraz, ‘beni ye sapıma dön’ söyleminin sahibidir. Bunun en önemli sebebi kirazın diüretik olması yani vücuttan su atımını sağlamasıdır. Dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan biri kirazın kalorisidir. 100 gramında ortalama 70 kalori içerir. Bir meyve için çok düşük olduğu söylenemez. Ortalama 12 adet kiraz bir porsiyon için yeterlidir. Meyve bile olsa fazlası kilo alımına neden olabilir

Karpuz, yaz aylarının vazgeçilmezidir. Hem ana öğünler hem de ara öğünler için tercih edilir. Haklı bir nedeni var aslında . çok sulu bir meyve olması sebebiyle büyük ölçüde sıvı ihtiyacını karşılar. Ancak yine de suyun yerini tutmadığı unutulmamalıdır. Karpuzun 100 gramında 26 kalori vardır. Son derece düşüktür . ancak karpuzla ilgili bilinmeyen bir bilgi karpuzun en yağlı meyve olmasıdır. Çok düşük olsa da bu gerçektir. Ara öğünde tüketilecekse yarım ay şeklinde bir dilim karpuz yeterlidir . ancak ana öğünde yanında peynir ve ekmek yenilecekse 2 dilim kadar tüketilebilir . hepimizin yazın en sevdiği menülerden biridir. Özellikle diyetlerde… ancak yanıda tüketilen peynir ve ekmeğin ölçüsü önemlidir. Peynir 2 dilimden ( 60 gr. ) ekmekte 3 dilimden fazla olmamalıdır. Yoksa diyet öğün değil normal bir öğün yerine geçer .

Kavun, karpuza göre daha tatlı bir meyvedir. Bu tatlılığını da kalorisinde gösterir. 100 gramında 33 kalori içerir. 1 porsiyon ölçüsü yine yarım ay kadardır. Ortalama büyüklükte bir kavunun 1 / 8 i kadar . Bu meyveler öğünlerin yanında tüketildiği zaman öğünün kalorisini yükseltirler. Bu nedenle 1 porsiyonu yeterlidir. Tatlı ihtiyacını gidermek için çok iyi bir alternatiftir. Şekerli hamurlu tatlılar yerine tercih edilmelidir.

Armut, yavaş yavaş raflarda görünmeye başladı bile . Biraz şekerli meyvelerimizden biri daha. 100 gramında 61 kalori içerir. Ancak bu kalorisi yenmemesini gerektirmiyor. Özellikle kabuklu tüketildiğinde lif ( posa ) ihtiyacını karşılamak için iyi bir kaynaktır. Ara öğünler için daha uygundur. Kan şekerinin dengede kalmasına yardımcı olur.

Bu güzel yaz meyvelerinin yararlarını görebilmemiz için mümkün olduğu kadar çeşitlilik sağlanmalıdır. Günlük ihtiyacımız olan 3-5 porsiyon meyve ihtiyacını ne kadar çeşitli meyveden sağlamış olursa o kadar çeşitli vitamin ve etkilerini görmüş oluruz.

Kızlar karpuz en yağlı meyve imiş. Haberiniz ola önümüz yaz.

İyi akşamlaaar,

Dün eşime sinir olmuştum, şimdi sinirim geçti ringlere geri döndüm
Psikoloji diyette çok önemli kızlar yaa, dün akşam sinirimden aç olmamama rağmen yedim yani.
Sanki ben sinirlenince iştahım açılıyor, böyle saçma bir metabolizmam ya da kişiliğim mi var bilemedim
Neyse gerginlik bitti, ben de kaldığım yerden diyete devam ediyorum.

Dünkü menüm;
sabah ; süt
öğlen; 2 köfte, yoğurt
akşam; kahvaltı tabağı (sosis, peynir, zeytin, 1 tatlı kaşığı sarella) with diyet ekmeği :18:

Bugünkü menüm;
sabah; süt
öğlen; 2 köfte, bir domates, brüksel lahanası üstüne yoğurt.
akşam;2 dilim ekmek, salam, peynir, bir haşlanmış yumurta.

Kendime geldiğime göre artık akşam saçmalamalarını bitiriyorum, hem 19 mayısa kaç gün kaldı değil mi?

Bu arada şu online alışveriş sitelerinden sık alışveriş yapanınız var mı acaba?
Bu ara mağazalar yaz sezonu diye hiç indirime girmiyor ama bu sitelerde çok uygun ayakkabı, elbise vs. oluyor.
Çok da şikayet okuyorum yok geç geliyor yok yanlış ürün gönderiyorlar falan diye ama bir yandan bakarken de içim gidiyor.
Kendime kombinler yapıp duruyorum sonra da vazgeçiyorum.
Sonra tamam alacağım diyorum bir bakıyorum ki ben alana kadar başkası almış

Neyse çenem düştü gene.
Ben acuk kıyafet bakayım, gaza geleyim, sonra o gazla da mekik çekeyim
Herkese huzurlu bir haftasonu diliyorum.

Winston ben bugüne kadar çok alışveriş yaptım internetten, sürekli de yapıyorum hatta market yerine de migros sanal marketten alış veriş yapıyorum kapıya getiriyorlar. kıyafette çok aldım hatta geçen sezon hiç alış verişe gitmedim ve hep internetten aldım. Yanlız pantolon hiç almadım. Fizik meselesi sanırım biraz pantolonları dışarıda da çok rahat bulamadığım için onları deneyerek alıyorum. Elbise ve üst çok aldım ve hepsine de bayılıyorum. Ama ben daha çok şu açık arttırma olan siteden alıyordum orada japon style diye satılan yurt dışından ithal şeyler var, gerçi çin den geliyor ama nefis şeyler. Üstelik çok değişik şeyler var. Şu bizim sitelerden de aldım. Neyse işte çok uzattım velhasıl bu hüne kadar balon dahil internetten her şeyi aldım ve hiç sorun yaşamadım.

16 Nisan-20 Nisan Mesajlaşma Sayımı

1.Se_zen ................................:37 :126:
2.Winstonlight..........................:33 :126:
3.S_A.....................................:30 :126:
4.Yakar76................................:21 :99:
5.Ozgey..................................:17 :99:
6.Ejje89..................................:16 :99:
7.Gölge_çiceği.........................:12 :99:
8.Hazeran82............................:8 :94:
9.Fizik....................................:0 :95:

Suhan2 ve Hatice84 izinlidir.

Herkesin parmaklarına, emeğine sağlık.
Nice bol zayıflamalı, bol eksili günler bizim olsun.

Evet şu yağlı karpuzu bu sabah yedim. Yanına da peynir yedim ki kan şekerini yükseltmesin. Öyleymiş yeni öğrendim. Tostumu, yumurtamı, mantarımı yedim. Güzel bir pazar kahvaltısı oldu. Şimdi kuzumla azıcık yürüyüp geleyim. hava çok güzel burada.

Evettt bir şeyde winstonu geçmişim. Sanırım sadece yazıp hiç zayıflamuyorum.
Fizik arkadaşımızın bir kaç hafta içinde çözüm bulması gerekiyor çünkü hatırladığım kadarı ile sadece cumaları kilo bildiriyor. Daha çok yazacak olan ve bekleyenlere haksızlık oluyor bu. Burada paylaşım bol olmalı ki bizler motive olalım. Yoksa sadece kilo bildirmek için kullanılması gurup bilincine aykırı.

Saolasın bacım, ben de o gittigider _hadi reklam olmasın _ den çok aldım, sorun da yaşamadım da şu ara trendbol (hehe) tarzı sitelere takıldım.Elbise düşünmüyorum hepsi düdük kadar, ben dışarıda o kadar kısa giyemem de kot, pantolon, belki etek, daha önemlisi ayakkabı ve çanta düşünüyorum ama yanlış gelirse iadeyle uğraş, kargonun gelişini bekle dur, gelen şeyler dandik mi çıkar, büyük mi gelir, minik mi olur, teslim tarihi uzarmı, stokta mı kalmaz falan diye pimpiriklendim işte.Ha git dışardan al diyeceksin de fiyatlarda bazen çok uygun oluyor, insanın dışarda kazıklanası gelmiyor
Neyse ben biraz daha üzerinde çalışayım
Herkese iyi pazarlar bu arada.

selam kızlar
yoğun yorucu bir haftasonu geçiyorum.
diyet miyet kalmadı bende kontrol dışı yiyorum resmen. sınavı çok abarttım kızlar.iş yerinde rekabet olayına döndü. fazlasıyla gerildim gerildikçe sıkıntıdan yiyorumyedikçe rahatsız oluyorum. anlayacağınız berbat bir psikolojideyim. şu sınav işi bitsede kurtulsam. eski 2 ileri 1 geri günlerime dönmek istiyorum.inanın diyet yapmayı arada kaçamak yapmayı özledim.
harbi sıyırdım kızlar. herkese güzel bir akşam diliyorum.

Günaaaydııınn!! Bugün pazartesi hanginiz yeni diyete başlıyor bakalım.. Valla ben geçen hafta pazar günü başladım.. acaba şu ana kadar iyi gitmesinin sebebi pazartesi başlamamış olmammı? Hani Tv dekiler diyor ya pazartesi başlamayın diyete falan.. nealaka ya? pazartesi iradesizmi oluyoruz??

Zaten demin facebooka girdim baktım gene profilimde otomatik olarak paylaşımlar yapıyorum.... haberim yokken... önce önemsemedim ama nezamanki zayıflama haplarıyla benim profil reklam yapmaya başladı haaa işte orda duuur dedim olmaz ama.. hemen duruma el attım umarım kaldırmayı bilmişimdir..

haftasonum iyi geçti.. kaçamaksız

bakalım cumaya kadar 79 lu bir sayı görecekmiyim..

cuma atağın son günüydü..

cumartesi 2. evre başladı ben 65 kilo olmadanda bitmeyecek..

cumartesi: protein + sebze
pazar: protein

bugün: protein + sebze.. bu böyle giderrr..

ben bi ne yazmışınız ona bakem..

hıı bide çocuk bayramınız kutlu olsun

site isimlerine bayıldım winston çok yaratıcısın..

hmm bu trendbol bana göreymiş.. e nede olsa trend bol yani.. zayıfladıktan sonra trenddardan alışveriş yapacam

Winstonum ben bir sefer yaptım o trendboldan ama göndermme süresi çok uzun ya 15-20 günü bulmuştu elbise almıştım kumaşı fena değildi...

Son düzenleme:
bu arada günaydın kızlar 23 nisanımız kutlu olsun

yakarcım valla sıkıldıkça yeme sanırım hepimizin ortak paydası bende haftasonu accuk kaçırdım ipin ucunu bugün ceza verdim kendime yarım saat fazla spor yapıcam...

başkan tbr ediyorum bu dukan yakıştı sana...

Günaydın kızlar.
23 nisanımız kutlu olsun. Sabahtan beri sokaklardayım. kızımla bayrama okula gittik. Tabii tututurdu, ben de onlar gibi arı olucam ne dediysem anlatamadım, gittim bir arılı taç aldım hanıma onu taktı sonra babaanneyi çağırdım sokağa tutturdum eline gezdir deim ben iş yapıcam, şimdi temizlik vakti. Ev savaş alanı gibi, şimdi başlasam akşama bitermi bilmiyorum. Benimde hafta sonum sürekli karpuz ve çilek kaçamağı ile devam ediyor bir de kocamın her hafta sonu 1 tane içeriz diye aldığı biralar.

Tünaydın hatunlaaar,

Trendbol tarzı site yorumlarınız için teşekkürler, ben bir süre daha görerek, elleyerek ve de deneyerek alışveriş yapayım.
Hoş, 2 sene önce görüp elleyip large giyerken kendime xsmall kazak almışlığım ve de 44 beden giyerken 40 beden kot almışlığım da var ya neyse ses etmeyin Arada oluyor öyle işte

Bu 3 gün beni çok zorladı.Eşim bugün dahil evde ve sanki açık büfe tatile gitmiş gibi, şimdi tatlı olsa yesek, şimdi börek olsa yesek, şimdi gözleme olsa yesek diye sürekli yiyor.Ben pişirmiyorum ama adam gidip dışarıdan alıp alıp geliyor.
Hoş yemedim ama yememek sinirlerimi zıplattı.Hani şu budist rahipler gibi dünya malından elimi, eteğimi çekmeyi çok isterdim
Onlar gibi sakin, dingin sürekli bir meditasyon halinde hımmm hımmm diye gezmek isterdim
Ben meditasyona falan mı başlasam acep?
Yemek görünce canım çekmesin, oradan mutlu mesut uzaklaşayım istiyorum ama beceremiyorum.
Uzaklaşma kısmını başarsam da yiyemediğim için gergin olma kısmını atlatamıyorum

Dolapta şu an milföyler, yufkalar, çileki kivi gibi bilimum meyve, şekerpare ve tiramisu kutuları biraz yoğurt, kereviz ve de salatalık, süt var.Allahım dolabı açmak eziyet ya.Ama o dobiş diyete başladığında ben de tüm bu eziyetleri yemesem bile ona yapacağım.
Dolabı doldurup onun yedikleriyle, sporuyla dalga geçeceğim. Sinirimden hırslandım valla

Bu arada se_zen bacı, yaptığın, gezdiğin yerler senin olsun, diyet-spor nasıl gidiyor acuk bahsetsene
Bilelim dost düşman ne yapıyor

Winston bacım yazmaya yüzüm olsa yazmam mı?
Malum se_Zen ve hafta sonu. Ben senin kadar iradeli değilim ne yazık ki. Sürekli kaçamakla geçiyor vaktim. Hala aynıyım ve kilo veremiyorum. Böyle oldukça da sinir oluyorum bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…