bir zamanlar 3.takımın lideriydim ideal kiloma kavuştum ve sonra uzun bir zamanda lideri olarak kaldım. Takiiii rahatsızlığım tekrarlayıncaya kadar.(aradan 3 yıl geçti tabi ki) tedaviler bitti sayılır dr. Da artık spor ve diyet yapa bilirsin deyince mutlulukdan uçtum
şimdi tekrar başladım bakalım neler yapacağım bu sefer
Sakın ama sakın inandığınız yoldan ayrılmayın
DÜŞTÜYSEK KALKARIZ ÖLMEDİK YA
iyi akşamlar arkadaşlar.
teknik aksaklıklardan dolayı bildirimde bulunamadım.
bir süredir mide rahatsızlıklarım devam ediyor bu yüzden diyete devam edemeyeceğim iki hafta kadar izin almak istiyorum takımdan.
İncecik günler herkese.
16 Nisan-20 Nisan Mesajlaşma Sayımı
1.Se_zen ................................:37 :126:
2.Winstonlight..........................:33 :126:
3.S_A.....................................:30 :126:
4.Yakar76................................:21 :99:
5.Ozgey..................................:17 :99:
6.Ejje89..................................:16 :99:
7.Gölge_çiceği.........................:12 :99:
8.Hazeran82............................:8 :94:
9.Fizik....................................:0 :95:
Suhan2 ve Hatice84 izinlidir.
Herkesin parmaklarına, emeğine sağlık.
Nice bol zayıflamalı, bol eksili günler bizim olsun.
Winston ben bugüne kadar çok alışveriş yaptım internetten, sürekli de yapıyorum hatta market yerine de migros sanal marketten alış veriş yapıyorum kapıya getiriyorlar. kıyafette çok aldım hatta geçen sezon hiç alış verişe gitmedim ve hep internetten aldım. Yanlız pantolon hiç almadım. Fizik meselesi sanırım biraz pantolonları dışarıda da çok rahat bulamadığım için onları deneyerek alıyorum. Elbise ve üst çok aldım ve hepsine de bayılıyorum. Ama ben daha çok şu açık arttırma olan siteden alıyordum orada japon style diye satılan yurt dışından ithal şeyler var, gerçi çin den geliyor ama nefis şeyler. Üstelik çok değişik şeyler var. Şu bizim sitelerden de aldım. Neyse işte çok uzattım velhasıl bu hüne kadar balon dahil internetten her şeyi aldım ve hiç sorun yaşamadım.
Saolasın bacım, ben de o gittigider _hadi reklam olmasın_ den çok aldım, sorun da yaşamadım da şu ara trendbol (hehe) tarzı sitelere takıldım.Elbise düşünmüyorum hepsi düdük kadar, ben dışarıda o kadar kısa giyemem de kot, pantolon, belki etek, daha önemlisi ayakkabı ve çanta düşünüyorum ama yanlış gelirse iadeyle uğraş, kargonun gelişini bekle dur, gelen şeyler dandik mi çıkar, büyük mi gelir, minik mi olur, teslim tarihi uzarmı, stokta mı kalmaz falan diye pimpiriklendim işte.Ha git dışardan al diyeceksin de fiyatlarda bazen çok uygun oluyor, insanın dışarda kazıklanası gelmiyor
Neyse ben biraz daha üzerinde çalışayım
Herkese iyi pazarlar bu arada.
Saolasın bacım, ben de o gittigider _hadi reklam olmasın_ den çok aldım, sorun da yaşamadım da şu ara trendbol (hehe) tarzı sitelere takıldım.Elbise düşünmüyorum hepsi düdük kadar, ben dışarıda o kadar kısa giyemem de kot, pantolon, belki etek, daha önemlisi ayakkabı ve çanta düşünüyorum ama yanlış gelirse iadeyle uğraş, kargonun gelişini bekle dur, gelen şeyler dandik mi çıkar, büyük mi gelir, minik mi olur, teslim tarihi uzarmı, stokta mı kalmaz falan diye pimpiriklendim işte.Ha git dışardan al diyeceksin de fiyatlarda bazen çok uygun oluyor, insanın dışarda kazıklanası gelmiyor
Neyse ben biraz daha üzerinde çalışayım
Herkese iyi pazarlar bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?