Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Öfff 40 saat alıntıları toplayıp, destan gibi yazmışsım, tüm yazdıklarım gitti ühühühühü.
Özet geçeceğim; şu tartılmama olayıyla alakalı.
Şimdi biz 19 mayısta buluşacağız ya, ben istiyorum ki bu sürpriz olsun.
Hem buluşacak arkadaşlara hem de daha sonra buradan yazarken buradaki arkadaşlara sürpriz olsun.

Şimdi ben se_zen'e 5 günde 3 kio verdim desem, kız o şok diyet senin bu şok diyet benim sağlıksız şeylere belki de koşacak.
Ya da se_zen bana "ben saldım, yedim bak hem de kilo aldım" dese, o yiyorsa ben de yerim diye salıvereceğim.
Ya da o çok kilo vermişse, ben verememişsem sinir olup üzülüp belki de yarışı bırakacağım, pes edeceğim.
O yüzden bilinmesin, iki tarafta gizli gizli çaba göstersin istiyorum.
19 mayısta winston mankene benzemiş mi, se_zen hırsından belki de 10 kilo fazla almış mı yoksa rüzgara kapılıp uçan bir yaprak kadar incecik mi olmuş, bir ayda toplam kaç kilo vermişler, bunları nasıl vermişler falan filan hep sürpriz olsun istiyorum.

Bildirim için de şöyle fikrim var; biz en kötü bir ayda 2 kilo veriririz diyorum.
Her hafta 500 gram verdik diye fix yazsak ayda 2 kilo edecek zaten.
Eğer 5 kilo verip yarışmayı kazanmış olursak da 19 mayıstan sonraki cuma günü -3 kilo yazarız.
Kilo falan ikiye bölünmez, grup başarısı sarsılmaz ve de ortada yalan dolan olmamış olur.

Gene de başkan karar verecek en son.
İlla gerçek rakamları istiyorum derse el mahkum onu da veririz ama bu bizim sürprizli motivasyonumuzu kırar diye düşünüyorum.
Bilemedim şimdi :18:

günaydın.bi kaç gündür azmimi kaybetmiş gibiydim ama Allaha şükür bugün tartıda istediğim sayıya yakın bişey görünce yeniden gaza geldim.ve tabii ki sütümü içtim

şu ara da doktorumda murat topoğlu var akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil

Güzelmiş bacım, bence akşamları salata yerine bir parça et konsa daha şahane olur ve uzun süre devam ettirilebilir geldi bana.
Tekrar toparlamana sevindim, sana yakışmamıştı börek, çörek tarzı şeyler.
Spor yapmayana yakıştırıyorum da, yapana yakıştıramıyorum valla.
Spor yapmayan nasılsa zaten az özenli oluyor, yiyor ediyor, yesin
Ama sen onca saat debeleniyorsun sporda, öncesinde ya da sonrasında yediğin bir parça şey onca emeğini silip süpürüyor , sen de spor yaptığınla boşa kalmış oluyorsun.
Bu yüzden sporcu adam karbona yüklenmez, yaramazlık yapmaz diyor, kilo verişini şimdiden tebrik ediyorum

bu diyet 700-800 kalori anca eder...

Açımmmm. Benim içimde sanırım biri yaşıyor kızlar. Yoksa niye bu kadar acıkayım ya. kurt mu kaçtı acaba.

gideyim de balık ve salatamı yiyeim. Bir bardak süt ile duran sayın rakibime sesleniyorum. Kaşarlı mantarlı balık yiycem. Belki canın çekerde yersin bir şeyler. Acaba hasetlikten de zayıflanıyor mu? Öyle bir yöntem varsa ben kesin zayıflarım..

Afiyet olsun bacım, ben öğlen 3 gibi yemek yiyeceğim.
Menüm klasik; 2 hamburger köftesi yanına yoğurt.
Öğlenleri et gibi ağır şeyler yiyip, akşamı hafif geçirmek şu anki yolum.
Tüh zayıflamanın püf noktasını verdim iyi mi?

Şu an su ve sigara ikilisine yumulmuş durumdayım.
Bana yeter, yetmek zorunda şimdilik

Sana afiyet olsun, hadi iyi insanlık bende kalsın; löp löp et olmasın

peki ikiniz böyle yapın o halde.. motivasyonunuzu kırmak istemem.. zaten aslında bunlara karar verecek olan ben değilim ama sanırım sorun olmaz

2-3 gündür havamdan geçilmiyor. protein dışında 1 lokma birşey yemedim diye artık kilomu kontrol edemiyorum desem yeridir.. dukandan önce diyetteydim.. perşembe günüdukan kitabını almaya ve uygulamaya karar vermiştim. pazar günü başlıyorum dedim kendi kendime..

cuma günü tartıldım geçen hafta ile aynıydı 82,4.. nasıl olsa dukana başlayacam deyip cuma- cumartesi tıkıntıkça tıkındım..

pazar sabahı dukana başlangıç kilom olarak tartıldım 84,1 cumadan pazara + 1,7 moral bozmak yok dedim kendi kendime !!!!

bugün tartıldım.... 82,1 yani atak evresinde bugün 4. günüm.. proteinin dışına çıkmadım.. iradem kızartmayla hamburgerle yağlı çorbalarla kıymalı akıtmalarla.. sınandı..

pazar sabahından çarşamba sabahına - 2 kilo..

ne yazıkki cuma gününe bu kiloda kalırsam bildirimde -300 gram olarak geçecek...

peki ikiniz böyle yapın o halde.. motivasyonunuzu kırmak istemem.. zaten aslında bunlara karar verecek olan ben değilim ama sanırım sorun olmaz

Thanks başkanım, valla güzel olacak inşallah en sonunda.
O zaman se_zen de fikrime katılırsa, bize cumaları helalinden 500 gram gitti diye yazarsın
Zaten bir ay sonunda 2 kilo edecek.
Se_zen bacı 2 kiloyu da verirsin değil mi? (Allahım gene kötü insan damarım tuttu )
Anlayışın için teşekkürler.

Tekrardan selamlarrrr,

Bugün kpss başvuru son gün.Tabii her işini son ana bırakan winston son anda gene işe koyuldu
Benim hesabımında olduğu bankada geçen sene online halletmiştim, bu sene anlaşmaları yokmuş.
Yollara düştüm, bankamatiklerden sözde yapılıyormuş diye tepe tepe yarım saat yürüdüm.
Boyumun ölçüsünü aldım.
Bu sefer tırım tırım başka banka aradım buldum ama bu sefer yanımda para yoktu, kendi bankamı bulup kartımdan para çektim, geri geldim. (Az yemenin zararları; beyin çalışmıyor işte, para ödemeye bankaya parasız gidebiliyorum )
Neyse banka da şu kırmızı logolu olan, hiç sevmem bana çok soğuk gelir.
İki tane hatun oturtmuşlar, ölmüşler de ağlayanları yok.
Se_zen hariç diyeyim bankacılar hep asık suratlı, nemrut kişiler oluyor genelde.
Sanki zorla oraya oturtmuşsun, bir surat bir surat.
Bir de 2 kişiydik içerde ben fiş aldım, tabii o bankanın müşterisi değilim diye uyduruk numara verdi.
Benden sonra gelen 4 kişi benden önce işlem yaptı çünkü onlara özel numara veriliyor.
Ben de mal mal bekledim.
Neyse parayı yatırdım, işlem bitti çok şükür.

Bunun için 1 saat hızlı tempolu yürüyüş yapmış oldum.
Öğle yemeği de yemedim hala.
Ben gideyim biraz et yiyeyim de kafam çalışsın

Herkese hafif bir öğün diliyorum

olsun genede iyi ya öle kalsaydın merak etme seyirde ilk haftalar güzel gidio kilolar beni hatırlarsan 1,5-1,8 öle gidiodu

evet ya mesela ben geçen 45 dk yürüdüm 450 kalori yaktım diye seviniyorum sonra bi bakıyorum böreğin bir dilimi 400 kalori.o kadar nefes nefese kalıyorum ter içinde al işte boşuna gitmiş.bundan sonra delirmek yok yemeğin karşısında kendini kaybetmek yok eski günlerime dönüyorum

bu arada herkes iyi dimi?acayip fırtına çıkmış.ben evdeydim Allahtan bi ara camdan baktım felaketti.bi de bizim evin iki tarafında da inşaat var herşey havalarda uçuyodu.

olsun genede iyi ya öle kalsaydın merak etme seyirde ilk haftalar güzel gidio kilolar beni hatırlarsan 1,5-1,8 öle gidiodu

evet valla sen buraya katıldığından beri az verdiğini hatırlamıyorum valla :) inşallah benimde hep böyle gider.. ya

Selam hatunlar, bacılar, kardeşler, analar.vb......

Öğlen balığı yedim ama yarım saat geçmedi midemden yine sesler gelmeye devam etti. Ne oluyor kızlar bana ya. Bu gidişş gidiş değil.
Ardından greyfurt, corn flex yedim kesmedi. Şube müdürüm elinde bir paket baklava ile geldi. Bir tane yedim. YErkende acaba kalorisi kaç diye düşünüp durdum. ama bakmadım. Sonra diğerini arkadaşa verip kalorisine baktım yaklaşık 190 kalori. ama bir iyi geldiki sormayın. gözüm açıldı valla.
Sabahtan beri 7 günde 7, 3 günde 5, bir haftada 10, bir günde 15 gibi aptal saptal diyetlere bakıp duruyorum. Okudukça da acıkıyorum.

Kilo bildirimi ok. Haftada 500 gramı umarım veriririm.

winston sanırım beni ömür boyu unutamaycak. Hem sayesinde 1 ayda hedefime ulaştım üstüne bir de 100 TL'sini aldım diye. :26:

bu arada herkes iyi dimi?acayip fırtına çıkmış.ben evdeydim Allahtan bi ara camdan baktım felaketti.bi de bizim evin iki tarafında da inşaat var herşey havalarda uçuyodu.

Ayy evet ya. Neydi öyle. Bende dışarıdaydım, bu sefer gerçketen uçacaktım yahu. 2 dakikalık yola yemeğe gitmiştik şubeye zor döndük. Gördüğüm her yerden tutundum ki uçmayayım diye. Ama zayıflıktan falan değil çünkü buradaki elektrik direkleri bile sallanıp durdu. Muhtemelen 100 kilo falan da varlar. Yanımzda evin balkonundan saksı iki kızın hemen yanına düştü. Gelene kadar da saçlarımın içi kum doldu. Şu an her ellediğimde masaya kumlar dökülüyor.

valla ankaradada felaket rüzgar var dışarda az işim vardı ağzım burnum üstüm başım toz içinde kaldı zayıf biri olsam resmen uçururdu zor yürüdüm (biraz züğürt tesellisi gibi oldu gerçi zayıf olupta uçanı görmedim ama onlatr biraz daha zorlanıyodu yürümekte) öle şiddetli işyerine geldim kapıyı zor açtım rüzgardan daha bunun birde eve gidişi var balkonun camlarıda kapatmamıştım toz duman olmuştur offf.....

winston sanırım beni ömür boyu unutamaycak. Hem sayesinde 1 ayda hedefime ulaştım üstüne bir de 100 TL'sini aldım diye. :26:

İlahi güldürükçü se_zen Biz zayıflayalım da çek bahane.
(Gene de ben kazanacağım için rahatım yani )
Ben öğle yemeği yemedim bacım bu arada.
Hazırlamaya üşendim valla, pcde de bir kaç oyun vardı bitirmek için hırs yaptım, bir kaç da öğrenci raporu yazacaktım derken baktım saat 5.30 olmuş.Biraz suya abanıp eşimi bekleyeceğim.Bu saatten sonra öğle yemeği olmaz, akşam yemeği niyetine yesem o da erken olur, yani 2 saat oyalanacağım.Hem leptin iyidir, az salgılansın, yağlar erisin

Valla ben diyorum zaten, emeğin çok üstümde.
Güzel akıl ettin bu işi bacım, yoksa bana kalsa 5-6 kilo bir şey vereceğim amaaan yavaş yavaş veririm diye 8 ay daha burada kalırdım.
İnşallah sayende bu iş bitecek 19 mayısa.

Bu arada senin iştah fazlacana mı açıldı acaba? Bana pek makul gelmedi.Bilmem hatırlar mısın, mattika da en son tatlıya, tuzluya, ne varsa saldırmış 1 haftada 4 kilo almıştı ve hamile olduğunu öğrenmişti Öyle bir ihtimal olabilir mi bacım acaba? Çünkü çok sık ve de fazla yiyorsun gibime geldi bana :18:
Hayır can boğazdan, çek se_zen'in cebinden gelir o ayrı da ben alışkın değilim senin bu kadar tırtıklamalarına, saat başı yemene.
Çek bu kadar garanti olursa, eğlencesi kalmaz ki
Acuk boğazları tutalım, totoları oynatalım derim ben.

bugün yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:8 tane etli yaprak sarma
1 dilim kepekli ekmek
3 yk light yoğurt
ara öğün:eti formun mısır patlağından bir tane
akşam:4 yk light yoğurt
ara öğün:çilek

işte taam bu sırada bi sorum olcak kaç çilek bir porsiyon eder biliyo musunuz?

Bir küçük kase çilek bir porsiyon eder.
Menüne bayıldım ya. Bayaa bir azalttın yemekleri sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…