- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
günaydın.bi kaç gündür azmimi kaybetmiş gibiydim ama Allaha şükür bugün tartıda istediğim sayıya yakın bişey görünce yeniden gaza geldim.ve tabii ki sütümü içtim
şu ara da doktorumda murat topoğlu var akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil
günaydın.bi kaç gündür azmimi kaybetmiş gibiydim ama Allaha şükür bugün tartıda istediğim sayıya yakın bişey görünce yeniden gaza geldim.ve tabii ki sütümü içtim
şu ara da doktorumda murat topoğlu var akupunktur uzmanıymış bi diyet verdi haftada 3 kilo diye.hemen yazayım
sabah:1 dilim ekmek
2 kibrit kutusu peynir
domates,salatalık,maydanoz
şekersiz çay
öğle:salata ve bir kase yoğurt
akşam:saslata ve bir kase yoğurt
bi de gün içindde 3 porsiyon meyve var.yalnız az kalorili olduğundan spor yapmamak gerekiyormuş.bu araada bir hafta yapılacakmış daha fazla değil
Açımmmm. Benim içimde sanırım biri yaşıyor kızlar. Yoksa niye bu kadar acıkayım ya. kurt mu kaçtı acaba.
gideyim de balık ve salatamı yiyeim. Bir bardak süt ile duran sayın rakibime sesleniyorum. Kaşarlı mantarlı balık yiycem. Belki canın çekerde yersin bir şeyler. Acaba hasetlikten de zayıflanıyor mu? Öyle bir yöntem varsa ben kesin zayıflarım..
Öfff 40 saat alıntıları toplayıp, destan gibi yazmışsım, tüm yazdıklarım gitti ühühühühü.
Özet geçeceğim; şu tartılmama olayıyla alakalı.
Şimdi biz 19 mayısta buluşacağız ya, ben istiyorum ki bu sürpriz olsun.
Hem buluşacak arkadaşlara hem de daha sonra buradan yazarken buradaki arkadaşlara sürpriz olsun.
Şimdi ben se_zen'e 5 günde 3 kio verdim desem, kız o şok diyet senin bu şok diyet benim sağlıksız şeylere belki de koşacak.
Ya da se_zen bana "ben saldım, yedim bak hem de kilo aldım" dese, o yiyorsa ben de yerim diye salıvereceğim.
Ya da o çok kilo vermişse, ben verememişsem sinir olup üzülüp belki de yarışı bırakacağım, pes edeceğim.
O yüzden bilinmesin, iki tarafta gizli gizli çaba göstersin istiyorum.
19 mayısta winston mankene benzemiş mi, se_zen hırsından belki de 10 kilo fazla almış mı yoksa rüzgara kapılıp uçan bir yaprak kadar incecik mi olmuş, bir ayda toplam kaç kilo vermişler, bunları nasıl vermişler falan filan hep sürpriz olsun istiyorum.
Bildirim için de şöyle fikrim var; biz en kötü bir ayda 2 kilo veriririz diyorum.
Her hafta 500 gram verdik diye fix yazsak ayda 2 kilo edecek zaten.
Eğer 5 kilo verip yarışmayı kazanmış olursak da 19 mayıstan sonraki cuma günü -3 kilo yazarız.
Kilo falan ikiye bölünmez, grup başarısı sarsılmaz ve de ortada yalan dolan olmamış olur.
Gene de başkan karar verecek en son.
İlla gerçek rakamları istiyorum derse el mahkum onu da veririz ama bu bizim sürprizli motivasyonumuzu kırar diye düşünüyorum.
Bilemedim şimdi :18:
peki ikiniz böyle yapın o halde.. motivasyonunuzu kırmak istemem.. zaten aslında bunlara karar verecek olan ben değilim amasanırım sorun olmaz
2-3 gündür havamdan geçilmiyor. protein dışında 1 lokma birşey yemedim diyeartık kilomu kontrol edemiyorum desem yeridir.. dukandan önce diyetteydim.. perşembe günüdukan kitabını almaya ve uygulamaya karar vermiştim. pazar günü başlıyorum dedim kendi kendime..
cuma günü tartıldım geçen hafta ile aynıydı 82,4.. nasıl olsa dukana başlayacam deyip cuma- cumartesi tıkıntıkça tıkındım..
pazar sabahı dukana başlangıç kilom olarak tartıldım 84,1cumadan pazara + 1,7 moral bozmak yok dedim kendi kendime !!!!
bugün tartıldım....82,1 yani atak evresinde bugün 4. günüm.. proteinin dışına çıkmadım.. iradem kızartmayla hamburgerle yağlı çorbalarla kıymalı akıtmalarla.. sınandı..
pazar sabahından çarşamba sabahına - 2 kilo..
ne yazıkki cuma gününe bu kiloda kalırsam bildirimde -300 gram olarak geçecek...
Güzelmiş bacım, bence akşamları salata yerine bir parça et konsa daha şahane olur ve uzun süre devam ettirilebilir geldi bana.
Tekrar toparlamana sevindim, sana yakışmamıştı börek, çörek tarzı şeyler.
Spor yapmayana yakıştırıyorum da, yapana yakıştıramıyorum valla.
Spor yapmayan nasılsa zaten az özenli oluyor, yiyor ediyor, yesin
Ama sen onca saat debeleniyorsun sporda, öncesinde ya da sonrasında yediğin bir parça şey onca emeğini silip süpürüyor , sen de spor yaptığınla boşa kalmış oluyorsun.
Bu yüzden sporcu adam karbona yüklenmez, yaramazlık yapmaz diyor, kilo verişini şimdiden tebrik ediyorum
olsun genede iyi ya öle kalsaydın merak etme seyirde ilk haftalar güzel gidio kilolar beni hatırlarsan 1,5-1,8 öle gidiodu
bu arada herkes iyi dimi?acayip fırtına çıkmış.ben evdeydim Allahtan bi ara camdan baktım felaketti.bi de bizim evin iki tarafında da inşaat var herşey havalarda uçuyodu.
winston sanırım beni ömür boyu unutamaycak. Hem sayesinde 1 ayda hedefime ulaştım üstüne bir de 100 TL'sini aldım diye. :26:
bugün yediklerimi yazayım
sabah:1 bardak süt
ara öğün:8 badem
öğle:8 tane etli yaprak sarma
1 dilim kepekli ekmek
3 yk light yoğurt
ara öğün:eti formun mısır patlağından bir tane
akşam:4 yk light yoğurt
ara öğün:çilek
işte taam bu sırada bi sorum olcak kaç çilek bir porsiyon eder biliyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?