- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
günaydın kızlar tatilde bitti bende
kızlar sınavım cumartesi
cumartesiye kadar pek diyet miyet havasında değilim ama baktım aldım başımı gidiyorum.
bende sabah itibariyle geri toparlandım .
1 dilim ekmek 1 yumurta 2dilim salam 1dilimin yarısına reçel sürdüm.onu yedim.
amanın hesapladım ve hepsi 425 cal aman allahım öğlene akşama haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. kızlar hemen kendime gelmem lazım .kilo almaya başladım çünki. arayada 1000 mekik şimdilik bu kadar
selam kızlar nasılsınız
ne alemde yağlarınız
oğluşum olcakmış sizle paylaşıyım dedim, ben şişmeye başladım artık napcaksam sıcaklarda.
evet canım yakın sayılır ankara zaten ulaşım yönünden çok rahat bir şehir yani kendi memleketim die demiyorum çok seviyorum ben burayı
metroyla rahat bulurmuyum yoksa taksiyemi binsem acaba taksi pahalı olurmu? fikir almalıyım.kızlar.
selam kızlar nasılsınız
ne alemde yağlarınız
oğluşum olcakmış sizle paylaşıyım dedim, ben şişmeye başladım artık napcaksam sıcaklarda.
selam kızlar nasılsınız
ne alemde yağlarınız
ooo allah tamamına erdirsin. rabbim kolaylık verir hiç sıkıntı etme. bizler malum 2 ileri bir geri uğraşıyoruz.
bildiğin bıraktığın gibi yani.
ayy ne güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...
Aman da aman. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin prensimizin. Şiş şiş bi şey olmaz doğumdan sonra görüşürüz burada. sen çabuk toparlarsın.
metroyla bulursunda gideceğin okul hangisi...
Winston valla sonuna kadar haklısın. 3 milföyle 7700 kalori alamazsın ayrıca kardeş bu doktorlar hergün diyor ya yavaş verilen kilolar geri alınmaz. Kardeş 6 aydır burdayım haftalık 350 gram vermişim ama bende 1 yemekle 1 kilo alıyorum. bu mudur adalet. bu mudur töre. Bu hesaba göre benim o verdiğim kiloları ömür billah geri almamam gerekiyor. Yahu kaçamk yapınca da sanki 1 kuzu yiyoruz. Altı üstü 1 dondurma yiyoruz 2 tane biskirem yiyoruz bazende normal insan yemeği yiyourz accuk ama bunlar bize kaçamak ve kilo olarak geri dönüyor. Bence doktorlar bu işi yeniden değerlendirmeli. Böyle adaletsizlik olmaz. Bendende bir isyannnnnnnnnnnnnn.........En son gerçekten pes edip amannnnnnnnnn diyicem ya. Uzun bir pardüsö giyip gidip bir islam ülkesine yerleşicem orada da çatlayana kadar yiyicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?