Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tekrar selamlaaar,

Eşimle accuk yürüyüşe çıktık, hava çok güzel, insanlar ince ince geziniyorlardı
Alışveriş öncesi benim yanlış aldığım şu meşhur 40 beden kotun içine girip eşime gösterdim.
Sürekli beni karalar bağlayan hanım gibi gördüğünden adama bir garip geldi.
Gerçi kotu hem o zamanlar 3 beden küçük hem de düşük bel almışım, bir de üzerinize afiyet ben de zenci totosu var sanırım.Hani şu çıkık, kalkık olanlardan Afedersiniz totonun yarısı pantolon içinde, yarısı dışında sirk ucubesi gibi oldum
Bu ara aman aman kilo veremesem de sanırım istikrarla her gün çektiğim 500-2000 arası mekik beni epey inceltti.
46 bedenden 40 bedene öyle ya da böyle o totoyla, göbeği, beli soktum ya, artık se_zen'e o çeki versem de gam yemem

Şimdi hedefte 38 bedene vücudu sokmak, 68 kilo olup "çok şükür bu işi hallettim" demek var.
Ha öncesinde 69,5 olup se_zen'den o çeki alıp, alışveriş yapmak da var.

Herkese güzel bir gün dilerim gacılar, keyfiniz bol, yağlarınız al ola.

günaydın kızlar tatilde bitti bende
kızlar sınavım cumartesi
cumartesiye kadar pek diyet miyet havasında değilim ama baktım aldım başımı gidiyorum.
bende sabah itibariyle geri toparlandım .
1 dilim ekmek 1 yumurta 2dilim salam 1dilimin yarısına reçel sürdüm.onu yedim.
amanın hesapladım ve hepsi 425 cal aman allahım öğlene akşama haşlanmış karnabahar ve yoğurt yiyeceğim. kızlar hemen kendime gelmem lazım .kilo almaya başladım çünki. arayada 1000 mekik şimdilik bu kadar

günaydınlarr ya bugünde tatil olsa nolurdu zor kalktım geldim işe....
yakarcım sınavına bişi kalmamış haftaya kafan rahat başlarsın artık....

Günaydınlar,,

Nihayet tatil bitti. Kaç kişi acaba sevinir ki tatilin bittiğine. Yok anacım bana yaramıyor bu tatil, diyet , dikkat bir şey kalmıyor bende. Üstüne bir de kızımın çişe alışma dönemi girince hepten mahvoldum. Her gece sabaha kadar 4 kere kızımın üstünü değiştiriyorum, yatak, yorgan , çarşaf değiştirip her sabah onları makineye at, evde serecek yer kalmadı, ne yapıcam bilmiyorum, çok zormuş bu iş. Gece yarısı diyorum yahu bağla bezi kurtul, daha çok küçük. Çünkü hanımın hiç uyandığı yok, ben kalkıpta götürebilirsem anca o. Onu da bir denk getiremiyorum, saati kuruyorum ama her uyandığımda o çoktan yapmış oluyor. bana bir yol söyleyin kızlar ya. Yoksa uykusuzluktan hasta olucam yakında. Birde anacım altımıza naylonlu çarşaf o bu falan seriyorum benim cadı çarşafı bir türlü tutturamıyıp sürekli yorganların üstüne çıkıp oraya yapıyor yapacağını, böyle olunca da ben bir tek çarşafla kurtulamıyorum işin içinden. Sabah sabah amma çiş muhabbeti yaptım dime.

Evet valla kendini salınca alıp başını gidiyor bu kilolar. ara falan vermemek lazım yoksa verileler hopp geri geliyor. Neyse hadi 1 haftan kalmış. Bu sürede sende en azından 1200 caloriyi falan tutturabilirsin 1000 biraz zorlarsa seni. çünkü 1200 cl'de iyi.

selam kızlar
sezenciğim şu hastanelerde kullanılan altı muşamba üstü pamuklu kumaştan çarşaflar var .medikal lerde bulabilirsin. onlardan kullan hem yatağa geçmez. altları lastikli olduğundan kayma yapmaz.
ay kızlar şu sınav bitsede kurtulsam. ankarayı hiç bilmiyorum. sınava gireceğim okul bahçelievlerde . sabah ankaray inip öyle sınav yerine gideceğim. aştiden bahçelievler yakınmı bilen varmı kızlar.köyden indim şehre şaşırdım birden bire olmayayımda
neyse kızlar ben kaçar .

evet canım yakın sayılır ankara zaten ulaşım yönünden çok rahat bir şehir yani kendi memleketim die demiyorum çok seviyorum ben burayı

selam kızlar nasılsınız
ne alemde yağlarınız
oğluşum olcakmış sizle paylaşıyım dedim, ben şişmeye başladım artık napcaksam sıcaklarda.

selam kızlar nasılsınız
ne alemde yağlarınız
oğluşum olcakmış sizle paylaşıyım dedim, ben şişmeye başladım artık napcaksam sıcaklarda.

ooo allah tamamına erdirsin. rabbim kolaylık verir hiç sıkıntı etme. bizler malum 2 ileri bir geri uğraşıyoruz.
bildiğin bıraktığın gibi yani.

evet canım yakın sayılır ankara zaten ulaşım yönünden çok rahat bir şehir yani kendi memleketim die demiyorum çok seviyorum ben burayı

metroyla rahat bulurmuyum yoksa taksiyemi binsem acaba taksi pahalı olurmu? fikir almalıyım.kızlar.

günaydın kızlar,

bu gün yoğunum fazla takılamayacağım kızlar bana nazar değdi ya tatil boyunca tıka basa yedim sanırm regl zamanım geliyor hamur işleri tatlılar nese bu haftada böle geçer yeni aydan itibaren var olan 10 kilomu daha vermeliyim yaaaaaaa

selam kızlar nasılsınız
ne alemde yağlarınız

Aman da aman. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin prensimizin. Şiş şiş bi şey olmaz doğumdan sonra görüşürüz burada. sen çabuk toparlarsın.

ooo allah tamamına erdirsin. rabbim kolaylık verir hiç sıkıntı etme. bizler malum 2 ileri bir geri uğraşıyoruz.
bildiğin bıraktığın gibi yani.

ayy ne güzel canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş...

Aman da aman. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin prensimizin. Şiş şiş bi şey olmaz doğumdan sonra görüşürüz burada. sen çabuk toparlarsın.

tşk ederim kızlar ölemişim sizi
havalar da düzeldi, tam zayıflama zamanı ama napalım, eylülden sonra burdayım inş.
iyi ki kilo verip de hamile kalmışım, yoksa halim dumanmış

Tünaydınlaaaar,

Bugün benim için pazartesi gibi oldu valla, tüm dengem sarsıldı, ortada hödük gibi geziyorum.
3 günlük tatil bu kadar etkilediyse, şu uzun bayram tatillerini ya da yaz tatilini düşünemiyorum.
Ben heralde bir hafta tatile gidip saldırsam, yaysam otursam, o güne kadar verdiğim 20 kiloyu bir haftada alırım kendime bu açıdan çok güveniyorum

Cuma boğazı tuttum, cumartesi tuttum derken dün akşam "yiyen de ölüyor, yemeyen de ölüyor" tarzı düşünüp eşime yaptığım milföylere daldım Ayrıca su da içmedim, spor da yapmadım ve bu sabah 1 kilo fazla çıktım. Hani 7700 kalori bir kiloydu arkadaş ya, ben dün akşam 3 milföyle 7700 kalori mi aldım, bu ne pis döngü...Böööğğüüü diye ağlayacağım.Ben 68de falan bırakmayacağım.65 olacağım ki nasılsa 2-3 kilo hık desem, hava yutsam bana kilo olarak gelecek.Bari 68i sabitlemem kolay olsun.

Hayır ama evde varken olmuyor ya, her gece kızartmalar, börekler, tatlılar varken sen otur brokoli kemir, su iç, mekik çek..
Nerde adalet, nerde devlet, nerde millet diye isyan edesim var Halil Sezai gibi isyaaaaağğğğnnnnn

Ama winston yeni projelerle geri döner
(Winston ve onun gavur icadı projeleri işte )
Neyse Bakacağız, göreceğiz.
Tut biraz boğazını be winston, kaldır totonu be winston, totom , göbeğim siz de artık eriyin be anacım, tükettiniz beni yeminle tükettiniiizz yağlarım, isyaaaaağğğğğnnnn....

@Mattika bacım,

Allah sağlıkla oğlunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz
Sen kilolara bakma, burada da aklın kalmasın.
Biz bu gidişle eylülde de burada oluruz.
Hatta sen eylülde gelir, aralıkta mezun olursun, biz hala burada kalıyor oluruz.
Sen hamileliğinin tadını çıkar bacım.
Biz burada nöbetteyiz

Rahat ve sağlıklı bir hamilelik dilerim.

Winston valla sonuna kadar haklısın. 3 milföyle 7700 kalori alamazsın ayrıca kardeş bu doktorlar hergün diyor ya yavaş verilen kilolar geri alınmaz. Kardeş 6 aydır burdayım haftalık 350 gram vermişim ama bende 1 yemekle 1 kilo alıyorum. bu mudur adalet. bu mudur töre. Bu hesaba göre benim o verdiğim kiloları ömür billah geri almamam gerekiyor. Yahu kaçamk yapınca da sanki 1 kuzu yiyoruz. Altı üstü 1 dondurma yiyoruz 2 tane biskirem yiyoruz bazende normal insan yemeği yiyourz accuk ama bunlar bize kaçamak ve kilo olarak geri dönüyor. Bence doktorlar bu işi yeniden değerlendirmeli. Böyle adaletsizlik olmaz. Bendende bir isyannnnnnnnnnnnnn.........En son gerçekten pes edip amannnnnnnnnn diyicem ya. Uzun bir pardüsö giyip gidip bir islam ülkesine yerleşicem orada da çatlayana kadar yiyicem.

Hayır bu kadar dikkatle sonuç bu oluyorsa, demek ben normal zamanlarımda yedikçe yiyip ertesi güne 3 kilo alıyormuşum da tartılmadığım için bilmiyormuşum
Hep derim bilmeyen insan mutlu insandır diye.Şimdi tartı tepesinde, beynimde onca kalori listesi, diyet bilgisi, elimde su, totom mekiğe yapışık debelenip duruyorum gene sonuç hezimet yeminle.
Şu yiyip yiyip kilo alamayanları elime geçirsem, bir hafta evde besleyip sevabına 10 kilo aldıracağım bu ne arkadaş ya.
Yok çişli kilo, yok tuvalete çıkamadım olan kilo, yok gazlı kilo, yok 3 milföy yedim oldu bu kilo, şimdi camdan "yangın vaaar" diye bağıracağım.
İnsan gibi normal ir kilo istiyorum ben, sabah akşam gururla söylenileninden
Öyle incelme mincelme de artık etkilemiyor.
Ben ince bir 75 kilo olsam ne yazar? Kim 75 kiloya "aaayy incecik, kemikleri sayılıyor der ki?"
Hayır bir de inceldikçe göbek patlamaya hazır bir füze olarak ortada daha çok göze batıyor.
Bildiğin göbek kısmına huni koymuş gibi geziyorum, gel de inceldiğine sevin şimdi.
Pehh...İsyaaan üleyyn isyaaaan
Ha bu arada bugün trendboldan bir kot siparişi verdim, baktım evde isyan isyan diye geziyorum, gittim tek bacağımın bile sığmayacağı bir kot aldım, 5 mayısa kadar gelecekmiş sözde.
Ben de o gelene dek, hacdan dede bekler gibi onu bekleyip bir yandan da çalışmaları arttıracağım.
Bu taktik de işe yaramazsa artık sokaklara düşüp her gördüğüm sıskanın ensesine şaplak atıp ehueheue diye gülüp gezeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…