Winston valla sonuna kadar haklısın. 3 milföyle 7700 kalori alamazsın ayrıca kardeş bu doktorlar hergün diyor ya yavaş verilen kilolar geri alınmaz. Kardeş 6 aydır burdayım haftalık 350 gram vermişim ama bende 1 yemekle 1 kilo alıyorum. bu mudur adalet. bu mudur töre. Bu hesaba göre benim o verdiğim kiloları ömür billah geri almamam gerekiyor. Yahu kaçamk yapınca da sanki 1 kuzu yiyoruz. Altı üstü 1 dondurma yiyoruz 2 tane biskirem yiyoruz bazende normal insan yemeği yiyourz accuk ama bunlar bize kaçamak ve kilo olarak geri dönüyor. Bence doktorlar bu işi yeniden değerlendirmeli. Böyle adaletsizlik olmaz. Bendende bir isyannnnnnnnnnnnnn.........En son gerçekten pes edip amannnnnnnnnn diyicem ya. Uzun bir pardüsö giyip gidip bir islam ülkesine yerleşicem orada da çatlayana kadar yiyicem.
Menü yazayım bari bugün. Ne zamandır yazmıyorum utancımdan. Gerçi hala kötü ama sanırım ben yüzsüzleştim
sabah
1 yumurta
1 salatalık, maydonoz
2 dilim karpuz
2 çilek
Öğlen
tavuk sote
kıymalı kabak
yopurtlu kabak ve patlıcan közlemesi
Hepsi 1 tabaktı toplam.
Sabah az yiyine öğlen çok acıkmıştım kızlar. O yüzden biraz gözüm döndü diyebilirim.
He birde meyveyi kahvlatı ile değilde ben yataktan kalkar kalkmaz yiyorum. 2 koca bardak su ile. bunu diyet için değilde alışkanlığım olduğu için yapıyorum. Her sabah mutlaka koca bardak su belki 2 bardak ve meyve yerim mutlaka. Yarım saat, 45 dakika sonra da kahvaltı yaparım.
iranda yaşayan akrabalar var bacım hatunlar varya bir bakımlı bir bakımlı anlatamam. çarşafı çıkardılar anam oneyy. dizüstü etekler hepsi full makyaj ve acayip inceler. nereye gitsek bu zıkkımın dibi kilolar paşimizi bırakmayacak .ben abd ye yerleşmeyi özellikle harleme orda herkes benim gibi hem esmer(onların biraz dibi tutmuş ama)hemde şişkolar. ben orda anca rahat ederim. ikide birde yoyoyo dedim mi harlemin yerlisi gibi olur millete adres bilem tarif ederim.
iranda yaşayan akrabalar var bacım hatunlar varya bir bakımlı bir bakımlı anlatamam. çarşafı çıkardılar anam oneyy. dizüstü etekler hepsi full makyaj ve acayip inceler. nereye gitsek bu zıkkımın dibi kilolar paşimizi bırakmayacak .ben abd ye yerleşmeyi özellikle harleme orda herkes benim gibi hem esmer(onların biraz dibi tutmuş ama)hemde şişkolar. ben orda anca rahat ederim. ikide birde yoyoyo dedim mi harlemin yerlisi gibi olur millete adres bilem tarif ederim.
selam kızlar,
kocamın iş durumundan baya karışığım ben bu hafta izinli sayılabilirmiyim ya normalde yapmam böle şeyler ama bunaldım hiç diyet modunda değilim cidden
bahçelievler deneme lisesi .yakınmı acep?
Ağlama duvarına çevirdik burayı bugün ha
Yeter bu kadar depresyon modu.
Bu gidişle hepten salıp, Allah ne verdiyse yiyeceğiz
Ben valla kotumu aldım, bu boya ısrarla platform topuk ayakkabımı da alacağım, yeni yeni yazlıklar da alacağım, o yüzden se_zen bacı senin çek parası hacılanacak yaniTabii bende bu kadar alışveriş parası da olmayınca bir kısmı için Se_zen banka gidip çek alacağım (Yarım saat önce ağlanan winston, küllerinden doğarak çemkirmeye ve fişteklemeye başlar )
Çemkirdim, isyan eder gibi oldum ama toparlandım, şimdi sade bir nescafe patlatıp azcuk kendime geleceğim, sonra biraz spor, biraz ev işi derken akşamı ederiz, bir günü daha hacılamadan, "bugün zayıflamak için ne yaptın a be dobiş?" kısmını boş geçmemek için bir şeyler yapmalıyım, malum körolasıca 19 mayıs geldi, gelecek.Ağlamak yerine 200 gram versem , bu bile kar olacak.
Herkese hafif, mutlu ve keyifli bir gün dilerim.
Özgey bacım umarım hayırlı haberleri tez zamanda alırsınız birlikte.
Psikoloji bozukken ne desek diyet gitmiyor, insanın canı burnunda oluyor,haklısın.
Umarım güzel haberlerle dönersin.
evet bencede yeter bu kadar depresyon modu bi an önce kendimize gelelim kızlar
özgeycim inş bi an önce iş bulur eşin....
selam kızlar,
kocamın iş durumundan baya karışığım ben bu hafta izinli sayılabilirmiyim ya normalde yapmam böle şeyler ama bunaldım hiç diyet modunda değilim cidden
Ağlama duvarına çevirdik burayı bugün ha
Yeter bu kadar depresyon modu.
Bu gidişle hepten salıp, Allah ne verdiyse yiyeceğiz
Ben valla kotumu aldım, bu boya ısrarla platform topuk ayakkabımı da alacağım, yeni yeni yazlıklar da alacağım, o yüzden se_zen bacı senin çek parası hacılanacak yaniTabii bende bu kadar alışveriş parası da olmayınca bir kısmı için Se_zen banka gidip çek alacağım (Yarım saat önce ağlanan winston, küllerinden doğarak çemkirmeye ve fişteklemeye başlar )
Çemkirdim, isyan eder gibi oldum ama toparlandım, şimdi sade bir nescafe patlatıp azcuk kendime geleceğim, sonra biraz spor, biraz ev işi derken akşamı ederiz, bir günü daha hacılamadan, "bugün zayıflamak için ne yaptın a be dobiş?" kısmını boş geçmemek için bir şeyler yapmalıyım, malum körolasıca 19 mayıs geldi, gelecek.Ağlamak yerine 200 gram versem , bu bile kar olacak.
Herkese hafif, mutlu ve keyifli bir gün dilerim.
ÖFFF winston ya bir gün sürsün bari ya. Bu ne böyle rahat rahat 1 öğün yemek yiyemiycem mi. Bu ne hırs böyle boş ver. ölümlü dünya böyle şeyleri. Ye sen ye, gelirkende yanında koton çekini getir..... İnsan bir bisküviye bisküvi diye bakmaz mı ya. direk kaç kalori diye bakar oldum sayende.Markete bir giriyorum herkes tip tip bana bakıyor. Neredeyse kıvırcıkların üzerinde bile etiket arıycam. Besin değerini göreyim diye. Geçen bir ayran içtim ulen acaba kaç kaşık yoğurtla yaptılar bunu kalorisi neydi diye eve gelene kadar kırk doğurdum.
merhaba kızlar dün olmasını çok istediğim bir iş yerinden red cevabı geldi3 saat ağladım resmen.. gene eşime kavuşamıyorum diye.. günüm berbat geçti.. akşamda teselliyi 4-5 tane bisküvide ve makarnada buldum. annem moralim düzelsin diye kardeşime makarna yaptırmış. domatesli olunca hayır diyemedim
bugün kaldığım yerden devam ettim..... hayatada diyetede..
bugün yediklerim (protein günü)
sabah: dukan ekmek ve yağsız ton balığı
akşam: haşlanmış tavuk eti
şimdi 1 bardak süt içicem..
bugün sabah sporumuda yapmadım.. şu sporu bir türlü günlük yaşamıma ekleyemiyorum.. sabah erkenden yapsam bisiklet annemin odasında.. uyanacak kadın hernekadar gürültü olmuyor ben uyanmam desede rahatsız oluyorum.. öfff..
herşeyde nefativ düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?