Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menü yazayım bari bugün. Ne zamandır yazmıyorum utancımdan. Gerçi hala kötü ama sanırım ben yüzsüzleştim

sabah
1 yumurta
1 salatalık, maydonoz
2 dilim karpuz
2 çilek

Öğlen
tavuk sote
kıymalı kabak
yopurtlu kabak ve patlıcan közlemesi
Hepsi 1 tabaktı toplam.
Sabah az yiyine öğlen çok acıkmıştım kızlar. O yüzden biraz gözüm döndü diyebilirim.

He birde meyveyi kahvlatı ile değilde ben yataktan kalkar kalkmaz yiyorum. 2 koca bardak su ile. bunu diyet için değilde alışkanlığım olduğu için yapıyorum. Her sabah mutlaka koca bardak su belki 2 bardak ve meyve yerim mutlaka. Yarım saat, 45 dakika sonra da kahvaltı yaparım.

iranda yaşayan akrabalar var bacım hatunlar varya bir bakımlı bir bakımlı anlatamam. çarşafı çıkardılar anam oneyy. dizüstü etekler hepsi full makyaj ve acayip inceler. nereye gitsek bu zıkkımın dibi kilolar paşimizi bırakmayacak .ben abd ye yerleşmeyi özellikle harleme orda herkes benim gibi hem esmer(onların biraz dibi tutmuş ama)hemde şişkolar. ben orda anca rahat ederim. ikide birde yoyoyo dedim mi harlemin yerlisi gibi olur millete adres bilem tarif ederim.

Meyvedeki şeker akşama kadar anca eriyormuş, o yüzden uzmanlar sabah 6 da yiyin yiyecekseniz falan diyorlar.
Bak her şeyi bilen insan winstonlight !
Ama hala koca bir zenci totosu, füze gibi de göbeği var.
Menün montiye benzemiş, sen geçen de yazmıştın gerçi bence karpuza dikkat et, full şeker.
Ben bu yaz kiraz hariç meyvelerden uzak durma kararı aldım.
Şimdiden eve karpuz sokarsam önünü alamam.
Önce yerleşmiş şekerler, yağlar erisin sonra yenilerini sokacağım.
Bilgi,,bilgii...plan...proje....ama sonuç; winston hala dobiş... pöff..

Bacım bu daha makul bir plan olmuş.
Malum Amerika obezlerin ülkesi, se_zen gel el ele verip gidelim.
Herkes bir de orada 100-150 kilo, sana Afrikalı muamelesi yaparlar, bana da manken derler, Allahım mutlu mesut yaşarız.
Yok vazgeçtim, orada yağlı etler, yemekleri fast food derken biz 50 kilo alırız sonra Türkiye'de sınırda kapılardan giremeyiz.
Hımm beni anca Antartika falan paklar, insan yok, çok soğuk ohh kat kat giy kıyafetleri yap buzdan bir evcik, balık tut ye, iki de penguen evlat edin, ohh mis miss.

Dün akşama kadar şu twist aleti varya hani merdiven çıkar gibi bindiğin ona baktım durdum. alacaktım da gözümü karartıp hangi site daha önce gönderir ki acep diye bakarken aklıma geldi. Şimdi ben buna 150 TL para vericem 19 mayısa kadar zayıflıycam diye. Dedim ki kendi kendime bırak ya al dedim 100 TL hediye çeki üzerine de 50 tl kalıyor onunla da git kendine alış veriş yap yemeğini de ye otur aşşağıya. Sonra birde aklıma yanı aleti BİM'den daha önce 30 tl'ye aldığım ve üzerinde 5 dakika bile zaman gerçirmeden ablamın ihtiyacı var buna diye ablama verdiğim aklıma geldi. Yine alıpaynı şeyi yapıcam. Ev spor aletinden geçilmiyor ya. Cuma günü de gittim kendime plates çemberi aldım bir yerlerde bacakları inceltiyormuş diye okumuştum. aldım geldim eve ama nasıl yapıldığı ile iligli görsel en ufak şey bulamdım. O da öylece 2 boy topumla beraber tv arkasını bekliyor. Offf offff. Benim gönlüm yok spor yapmaya.

Aslında harlem süpermiş. Ne güzel beni somaliden gelmiş sanırlar orad. Evetkızlar toplaşıp gidelim buralarda. Biz de kendimizibir şey sanarız. İnsan öyle oluyor ya. burada bir arkadaş aynı o durumda evindeki herkes kilolu ve klasik annesi buna sürekli sen çok zayıfsız yemiyorsun diyor. Kızda boy ben kadar kilo 60. Hala sadece 2 kilom var diyor. Kendini zayıf sanıyor. Bende vizyonum ve misyonum gereği sürekli kilolu olduğunu hatırlatıp rejim yapması gerektiğini söylüyorum. O da tabii benden nefret ediyor.
ama gerçekten beni gören herkes sürekli bir kilo muhabetti yapıyor. dün sokakta komşuların yanından geçiyorum. Bana dönmüşler kilo aldım ne yapayım bende ayak üstü bir diyet reçesi verdim kadına. ötekiside yok sindirim problemi varmış, diğerinin ağzında yara varmış. Ötekisi televizyonda bilmem ne bilmem neye iyi geliyor diye duymuş onu teyit ettiriyor. Kendimi lokman hekim hissettim. bir kendime dermanım yok. Terzi söküğünü dikemezmiş. Bankacı para çekemezmiş. Doktor kendine derman bulmazmış. İşte öyle benimkide.

şu bir gerçek ki özellikle benim için ömrümün sonuna kadar diyet modunda olacağım. elimde kuyumcu terazisi hesap makinesi gr ve calori hesaplayacağım.

selam kızlar,

kocamın iş durumundan baya karışığım ben bu hafta izinli sayılabilirmiyim ya normalde yapmam böle şeyler ama bunaldım hiç diyet modunda değilim cidden

Ağlama duvarına çevirdik burayı bugün ha
Yeter bu kadar depresyon modu.
Bu gidişle hepten salıp, Allah ne verdiyse yiyeceğiz

Ben valla kotumu aldım, bu boya ısrarla platform topuk ayakkabımı da alacağım, yeni yeni yazlıklar da alacağım, o yüzden se_zen bacı senin çek parası hacılanacak yani Tabii bende bu kadar alışveriş parası da olmayınca bir kısmı için Se_zen banka gidip çek alacağım (Yarım saat önce ağlanan winston, küllerinden doğarak çemkirmeye ve fişteklemeye başlar )

Çemkirdim, isyan eder gibi oldum ama toparlandım, şimdi sade bir nescafe patlatıp azcuk kendime geleceğim, sonra biraz spor, biraz ev işi derken akşamı ederiz, bir günü daha hacılamadan, "bugün zayıflamak için ne yaptın a be dobiş?" kısmını boş geçmemek için bir şeyler yapmalıyım, malum körolasıca 19 mayıs geldi, gelecek.Ağlamak yerine 200 gram versem , bu bile kar olacak.

Herkese hafif, mutlu ve keyifli bir gün dilerim.

selam kızlar,

kocamın iş durumundan baya karışığım ben bu hafta izinli sayılabilirmiyim ya normalde yapmam böle şeyler ama bunaldım hiç diyet modunda değilim cidden

Özgey bacım umarım hayırlı haberleri tez zamanda alırsınız birlikte.
Psikoloji bozukken ne desek diyet gitmiyor, insanın canı burnunda oluyor,haklısın.
Umarım güzel haberlerle dönersin.

evet bencede yeter bu kadar depresyon modu bi an önce kendimize gelelim kızlar

özgeycim inş bi an önce iş bulur eşin....

Son düzenleme:
Özgey bacım umarım hayırlı haberleri tez zamanda alırsınız birlikte.
Psikoloji bozukken ne desek diyet gitmiyor, insanın canı burnunda oluyor,haklısın.
Umarım güzel haberlerle dönersin.

çok saol canım cidden olmuyor sabah beri işyerinde birine çatmayayım die yerimden kalmıyorum kimseyle fazla konuşmuyorum haftaya cuma yine kilomu bildirmiş olurum ama bu hafta cidden çok aştım kendimi ve hiç bişey umrumda değil en kısa zamanda bulsada rahatlasam ohhhhhh diyem valla

selam kızlar,

Sana iyi dinlenmeler o zaman. Bence iyi bir karar verdin çünkü hem stres hem diyet bir arada çekilmiyor. Sana da iyi gelecektir. İnsan diyetteyken zaten daha çok stresli oluyor malum senin dukan da sürekli et et daha çok sinirli yapıyor insanı. Eşinde inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulur. Geçen yıl benim eşimde 2 ay falan işsiz gezmişti gerçekten zor bir süreç bu sönemde senin ona destek olman gerekir.

ÖFFF winston ya bir gün sürsün bari ya. Bu ne böyle rahat rahat 1 öğün yemek yiyemiycem mi. Bu ne hırs böyle boş ver. ölümlü dünya böyle şeyleri. Ye sen ye, gelirkende yanında koton çekini getir..... İnsan bir bisküviye bisküvi diye bakmaz mı ya. direk kaç kalori diye bakar oldum sayende. Markete bir giriyorum herkes tip tip bana bakıyor. Neredeyse kıvırcıkların üzerinde bile etiket arıycam. Besin değerini göreyim diye. Geçen bir ayran içtim ulen acaba kaç kaşık yoğurtla yaptılar bunu kalorisi neydi diye eve gelene kadar kırk doğurdum.

Kalori işini ilk fiştekleyen yakar burada.Ha onun yediği lokma tatlısının öldürücü kalorisini söyleyip belki bu işe onu ben ittim ama tek değilim yani, o da devamını getirdi
Ben de dün sebze alışverişinde deli oldum.Eşime salatalık seç dedim, adam resmen birine vursan öldürücü olan eşek kadar salatalıklardan toplamış torbaya.Len onun kalorisi kendisi büyüdükçe büyür, orta boylu seç dedim.Demez olaydım.Barım barım bağrındı, yok hepi topu hıyarmış, sanki içinde şeker varmış, bir tane büyük yesem sanki ertesi güne 1 kilo fazla çıkarmışım, iyicene kafayı takmışım bu işe vs. vs... Gel de adama 3 milföy yedim ertesi güne 1 kilo fazla çıktım olayını anlat işte.Hıyar mıyar onda da kalori var işte Allah Allah...
Neyse bacım sen yemene bak, sen 5 kilo versen bile hedefinin de altına düşüp, iğne ipliğe döneceksin.
Ben 5 kilo verince 69,5 olacağım.
Hedefi de 65e çekmek lazım ki 3 milföy, 2 hıyar hesap işine düşmeden gönlümce 68e çıkma payım olsun.
Ee bu da 10 kilo eder yani.
Ha 19 mayısa kadar 10 kilo etmesin de bari 6-7 kilo vereydim, iyi olurdu.
Bakacağız.
Yani beim dah çok yolum var, sen bana uyma.
Güzel güzel ye, 4 kilonu ver, mezun ol git bu diyarlardan.
Beni yağlarımla baş başa bırak

merhaba kızlar dün olmasını çok istediğim bir iş yerinden red cevabı geldi 3 saat ağladım resmen.. gene eşime kavuşamıyorum diye.. günüm berbat geçti.. akşamda teselliyi 4-5 tane bisküvide ve makarnada buldum. annem moralim düzelsin diye kardeşime makarna yaptırmış. domatesli olunca hayır diyemedim

bugün kaldığım yerden devam ettim..... hayatada diyetede..

bugün yediklerim (protein günü)

sabah: dukan ekmek ve yağsız ton balığı
akşam: haşlanmış tavuk eti

şimdi 1 bardak süt içicem..

bugün sabah sporumuda yapmadım.. şu sporu bir türlü günlük yaşamıma ekleyemiyorum.. sabah erkenden yapsam bisiklet annemin odasında.. uyanacak kadın hernekadar gürültü olmuyor ben uyanmam desede rahatsız oluyorum.. öfff..

herşeyde nefativ düşünüyorum

Her işte vardır bir hayır diye düşünelim başkan bacım, inşallah daha iyisini tez zamanda bulur, eşinle aynı çatı altında yaşarsınız.
Özgey'e de dediğim gibi psikoloji altüstken sanki yiyince dertler bitecekmiş gibi yiyoruz işte.
İnsan ne spor yapmak istiyor, ne diyet...
Bazen de dert keder hariç insan pis boğazından yiyor.

@Se_zen bacı akşam kıymalı makarna yedimmm ohh misti misss
Ben büyükbaş bir pisboğaz olarak şimdi gecenin birinde dinlene dinlene mekik çekiyorum ama aynı zamanda biliyorum ki o makarna şu an totomda kendine yer buldu bile Benimki tam şuursuz bir pisboğazlık örneği yani.
Hayır arkadaş, sabah öğlen neredeyse aç gezmişim dayanmışım, akşam içime ayı kaçıyor sanki.
Se_zen içime ne doğuyor biliyor musun? Biz 19 mayısta oturup karşılıklı kahve hüpürdetip üstüne de birer dilim pasta yiyip evimize dönecekmişiz gibi geliyor Yani eller boş olacak gibi Çek mek yalan olacak gibi Ya da 19 mayısa yaklaşırken zaman dilimini uzatıp haziranın ilk haftası buluşalım falan diyeceğiz

günaydın kızlar
sabah 1simit ve çay 400 cal civarı
spor nanay su nanay
ben ve kilolar şinanay
bende durum böyle
hadi kızlar bir an önce toparlansakda bu işten tezelden kurtulsak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…