Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. Takım için kendimce verdiğim bazı ufak tefek kararlar var kızlar

merak etmeyin eşleştirmicem sizi

her sabah buraya zayıflamanın bize ne katacağına dair bir şey paylaşacağım..

bunu mutlaka yaparım.... tabii sizde kabul ederseniz.. bu basit..

birde hikaye yazmaya karar verdim... oylama yapacağım ben güzel hikaye yazdığıma inanıyorum.. her hafta takımın başarısına göre devamını ekleyeceğim..

belki hepimiz hikayenin devamını okumak için takımın başarısı için ve tabii bundan dolayı kendi başarımız için bir parça daha gayret gösteririz...

ne desiniz?? bana ilk başta çok saçma bir fikirmiş gibi geldi.. ama genede size söylemek istedim..

Selamlaaaar,

Hürrem eskisi gibi tat vermedi yahu, bana daha entirika lazım demek, hiç kesmedi
Ahh ahh destinam vardı, o da seyrederdi, bak üzüldüm gittiğine gene.
O Kuşadasında ama belki 19 mayıs civarı buralara yolu düşer de o da gelir buluşmaya.
Ben bu gidişle minibüs falan kaldırıcam Amaan hep birlikte olalım yüz yüze eğlenelim istiyorum işte.

@Başkan bacım, yalan yok valla sen yeni karar aldım deyince, dedim kesin gene eşleştirme yapacak
Hikayeler, zayıflık adına motive edecek şeyler tabii ki hepimizin işine yarar.
Hem senin kaleminden çıkmış olması da şimdiden merak ve heyecan yaratıyor.
Ne yalan söyleyeyim alıntı uzuuun yazılar beni sarmıyor, artık burda kala kala bu işin sırrını çözdük (her ne kadar uygulayamasak da ) O yüzden o uzman su için demiş, bu uzman yürüyüş yapın demişler beni zerre kadar ilgilendirmiyor, içim çıktı okuya okuya ama birilerinin kendi kaleminden çıkan şeyleri okumak ilgimi çeker.Bir ara se_zen de yazmıştı yağlarla, şişmanlıkla ilgili, neşeli bir yazıydı.
Ben de yazmayı severim ama ciddi başladığım her yazı bir şekilde komik ilerlediği için pek abidik gubidik, eften püften şeyler yazabiliyorum ancak
Ben şimdiden merak ettim, kalemin güçlü, kılıcın keskin olsun
Fotoroman gibi bir şey mi olacak acaba? Az sonra, arkası yarın falan diye
Fotolarla da süsleriz, sonra onu satarız, sen de gelen parayla bize birer zayıflama kemeri neyin alırsın artık
Bak iki dakikada satışını bile gerçekleştirdim, hem ben de ingilizceye çeviririm, yerli-yabancı arada da korsanını yapar sürümden para kazanırız
Neyse heyecanla en azından ben bekliyorum, kolay gelsin başkan.
Yeni arkadaşa da şimdiden hoşgeldin diyeyim.

winston gene gece kuşu olmuşsun benim gibi..

desteğin için teşekkür ederim canım ya ama ben zayıflamayla ilgili bir hikaye yazmayacam bildiğin aşk meşk veya bi aile veya bir dram falan...

winston gene gece kuşu olmuşsun benim gibi..

desteğin için teşekkür ederim canım ya ama ben zayıflamayla ilgili bir hikaye yazmayacam bildiğin aşk meşk veya bi aile veya bir dram falan...

Yarın dersim yok bacım evdeyim full, gece gece çayı da abartınca gözlerim cin gibi açıldı, uykum yok.
Dolanıyorum öyle, nerede bir diyet hikayesi var, winston orada.
Halbuki boğazı tuttuktan sonra taş diyeti de yapsam işe yarayacak ama olsun, umut şişmanın ekmeği işte
Hazır se_zen uykudayken az biraz çalışayım diyorum extradan

Hikaye türünü şimdi anladım tamam, Hürrem gibi entrikalı , aşklı meşkli diyorsun yani, hımm sevdim ben bu işi
Hadi bakalım, sana kolay gelsin, merakla bekliyorum.

günaydın analar bacılar
dün akşamı hiiç yazmayacağım. yediğim gofreti cipsi ve çikolatayı hiç bir kuvvet bana yazdıramaz
sabaha gelelim.
1 dilim ekmeğin yarısına az reçel diğer yarısına tahin pekmez sürdüm. onu yedim.(daha ne olsun yani dimiii)
spor yok su hiiççç yok .
bu akşam ankaraya gidiyorum. yarın bildirim yapamayacağım. kiloma 1 kilo eklermisin başkan . hatta elini korkak alıştırma 1,5 de ekleyebilirsin
durum okadar berbet yani.
ama kendime söz verdim pazartesi geri döneceğim.ha gayret deyip 55 sonra gelsin 50
meydan boş nede olsa hayal kurmakta bedava

Takıma yeni birinin gelmesine çok sevindim. Gırgırına arkadaşı da biliyorum sürekli diğer takımları okuduğumdan bende. Gerçi bütün zayıflama yarışmasındakileri tanıyorum artıkın. Bende konuşalım da başkan yeni birilerini alsın aramıza diyordum. Başkan sanki 1-2 kişi daha alabiliriz gibi. motive olur bize. Yeni kan yeni can lazım takıma.

Amanın bende eşleştirme sandım. Yazını ilk görünce eyvah dedim yine bir kriz. Yazı ise seve seve takip ederiz başkan. Bayılırım ben okumaya. Hepimiz içinde güzel olur. Değişiklik olur. HAdi bakalım devamını bekliyoruz. Bu arada dukan amca ile aranız nasıl bakalım. Hiç bahsetmiyorsun.

Günaydın yakarcım. O çikolata, gofret ve cipsleri yazmadığın iyi olmuş. YAzsan kesin kızardım bak sana. Sabahları azıcık yiyorsun sonra da akşama dayanamıyorsun. Yiyeceksen bir iki gün sabahları ye bari derdim. Kendine gel bacım derdim, sonra birde hayatımızda sınavlar, stresler, hastalıklar hep olacak, biz böyle her şeyde yersek her seferinde 2 kilo alırsak sonra halimiz ne olur derdim. Hem hak mı yani, sevindin ye, üzüldün ye , sınav var ye, kızım hasta ye, ben hastayım ye, depresyondayım ye.......vb....... olmaz böyle hayat derdim. Neyse bacım çok uzatmayayım, sen yazmadığın için ben bunların hiç birini söyleyemiyorum şimdi sana.

Sana da günaydın şekerim. Ya ben mi gözden kaçırıyorum yoksa sen bu ara yediğini, içtiğini hiç yazmıyormusun. Gizli gizli bir şeyler mi çeviriyorsun yoksam.

neler çeviriyorsun acep gizli kürklerin felanmı var he incecik olup çıkacakmısın karşımıza

herkese günaydın.dün akşam erkenden uyudum valla televizyonun karşısında muhteşem yüzyılı izlerken.siz izliyosunuz ya sonunda noldu merak ettim.en son daye hatun nigarın evine gelmişti ordan sonrası yok bende

sormayın yahu bende izleyemedim akşam. Neyse hafta sonu izliycem artık internetten. Meraktan çatlıyorum ama. Gerçi ben hiç bir kısmını izleyemedim

KAhvaltımı yazayım
1 yumurta
3 dilim hindi jambon
1 kibrit kutusu peynir
dereotu salatalık
biraz kıvırcık

Öğlende sanırım
mantarlı tavuk ve ayran

yok valla kızlar bişi çevirdiğim kalori sayımını deniyorum akşamları arada ipin ucu kaçıyo ama genel olarak iyi gidiyor ayrıca 65 e düşene kadar haftada bir kilo vercem die karar aldım kendi kendime çünkü bir ileri iki geriden insanların hıı biz bunları dinledik gibisinden konuşmalarından sıkıldım artık bu hafta biraz zor gibi ama bakalım çünkü reglim yaklaştı 2 gündürde spor yapmadığım gibi akşamları yedim yani öle işte...

Selam kizlar ben geldim reglim bitti evimde kaldim bu gece hala dogal gaz yok ama idare ettim biraz ne yapayim kiloma baktim az once birazcik almisim ama cok degil bgun dikkat edersem ayni kiloma donerim sabah ins

Tünaydınlaaaaar,

Öncelikle @se_zen bacı, sabah sabah gofret mi yedin, bu ne enerji? Ona cevap ver, diğerini kına, öbürünü fiştekle derken senden çok pis tırstım bugün.Sooon derece motive ve gizli yeni şeylerin peşinde gibisin geldi bana Yani sanki yeni bir yöntem bulmuş, zayıflamış, bu da seni mutlu ve dinamik etmiş gibi.:18: Kıllandım bu işten ben, hmmm...

@Ejje, en son sahne şöyleydi; bu paşayı takip eden kedi bıyıklı ergen gidip valide sultana paşayı bir kadının evinden çıkarken gördüm diyor.Daha da fenası bu kadın Nigar kalfaydı diyor.Valide, botokslu kaşlarını kaldıramadığı için botokslu dudaklarıyla şaşırmaya çalışıyor, orada bitiyor bacım.

@Gölge, dokunmayın bacıma o kavitasyon yaptırıyor.Hepimiz buzdolabı gibi kalın gezerken, o incecük gezecek.

@Yakar bacım, gofretti, cipsti direkt totoya yerleşti bile.Sen ki kalori belasını başımıza saranlardansın, yakıştı mı sana? Sabahın köründe reçellere saldırıp ciğerini yakmışsın, ne gerek vardı? Bu hareketler, sabah 5te kalkıp 500 mekik çeken o azimli, iradeli, malkoçoğlu yakar'a yakışmadı falan derdim ama iyiki sen yazmamışın, beni de yazmamış kabul et Bu arada sınavda şimdiden başarılar bacım.

Bu hafta kilo bildirecek sanki kimse yok gibi
Herkes mübarek izinli

Fizik-Midesi rahatsızmış, 2 hafta aramızda olamayacakmış.(Zaten sadece cumaları bir mesajla kendi kilosunu yazıp gidiyor)
Hatice-Taşınıyor izinli
Özgey-Bu hafta izinli olmayı seçti, kafa toparlamaya ihtiyacı var.(Ama kilosunu bildirecek? )
Winston&se_zen- izinli until 19 mayıs
Suhan-izinli
Heza-çocuğuyla uğraştı tüm hafta izinli olmak istiyor muydu?
Yakar-sınava gidecek- izinli (ya da kafadan bana 1 kilo yaz diyor)
Ejje-Diyar diyar Anadolu turundan geldi-izinli olmak istiyor.
Kala kala başkan ile gölge kaldı galiba

Son düzenleme:
amanın bu ne hakikatten herkes izinli ben haftaya bildircem kilomu bu hafta değil yada bildirmememi gerekli ???

amanın bu ne hakikatten herkes izinli ben haftaya bildircem kilomu bu hafta değil yada bildirmememi gerekli ???

Ben mesajlaşma için mi, kilo için mi yoksa her ikisi için mi geçen haftadan izin aldığını hatırlamadığım için öyle yazdım bacım.
Sen geçen hafta durumunu, izin istediğini zaten yazmıştın, başkanın da bunu anlayacağını düşünüyorum.
İzinli olanlara geçen haftaki kiloları aynen yazılabilir bence, tüm takımı full izinli göstermek yerine.
Bu tabii benim fikrim, S_A gelince fikrini belirtir.

Ben bugün sabahın köründe kalktım winston geldi aklıma dedim spor yapayım yarım saat. Tam iki adım attım kızımın ağlama sesini duydum gittim baktım uyanmış beni görünce atladı boynuma oyun oynayalım diye. Sonra onunla azıcık oynadım, sonra kahvaltı hazırladım, sonra uzun zamandır sıkan aman bir kaç haftadır üzerime rahat olan kahve rengi bir pantolonum vardı onu giydim üstüme gitti giderden aldığım yarasa kol ve çok sevdiğim bluzumu giydim kolye taktım, saçımı fönledim, topuklu ayakkabılarımı giyindim ve kendimi çok güzel hissettim. Böyle genç kız gibi hissettim kendimi. Ondan bu enerjikliğim yani. Zayıflama konusunda da azıcık yol kat ettim ama bu sevinecek ve henüz sana meydan okuyacak boyutta değil. Aslında spor yapamadığım için canım sıkkın akşama falan nasıl telafi ederim diye düşünüyorum bir taraftan. :44:

Belli belli, bir enerjiklik bir mutluluk cümlelerden akıyordu.Ne güzel yapmışsın bacım.
İnsan aslında diyet sürecinde daha güzel giyinmeli, süslenmeli ki depresif moda girmesin.
Ama genelde biz ne yaparız? Zayıflayınca yeni kıyafet alacağım, zayıflayınca saçımı boyatacağım, zayıflayınca şunu şunu yapacğım diye.Nasıl olsa zayıflayacağım diye bunları o süreç içinde yapınca, insan daha mutlu ve motive oluyor işte.
Havalar da güzelleşti ya, insan daha bir kıpır kıpır, mutlu, umutlu.
Umarım şu kilo belasını da başımızdan defeder, daha mutlu, daha hafif ve de daha sağlıklı oluruz tez zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…