winston gene gece kuşu olmuşsun benim gibi..
desteğin için teşekkür ederim canım ya ama ben zayıflamayla ilgili bir hikaye yazmayacam bildiğin aşk meşk veya bi aile veya bir dram falan...
Kızlaar nasılsınız iyimisiniz inşallah bu akşam hürrem var ama sözde 22:15 te eşimle görüşecektim sonuç itibariyle 3 dakika geç kalsam da banane.. bey efendi dizi izlerken görüşmüyoruz benim sevdiğim dizi varken msne gel ddim işte okadar hıııhh
Winstoncuum evet her işte vardır bir hayır.. ben tam gaz iş aramaya devam ediyorum.. bugün diyetide iyice toplarladım
ejjjeee tamam izinli yazarım seni canım...yani aynı yazarım pardon künefeler? kebaplar?? adanaya hataya falanmı gittin..
Birde takıma gırgırına geliyor haberiniz olsun istedim.. 1. takımdaymış uzun süredir burayı takip ediyormuş..
3. Takım için kendimce verdiğim bazı ufak tefek kararlar var kızlar
merak etmeyin eşleştirmicem sizi
her sabah buraya zayıflamanın bize ne katacağına dair bir şey paylaşacağım..
bunu mutlaka yaparım.... tabii sizde kabul ederseniz.. bu basit..
birde hikaye yazmaya karar verdim... oylama yapacağımben güzel hikaye yazdığıma inanıyorum.. her hafta takımın başarısına göre devamını ekleyeceğim..
belki hepimiz hikayenin devamını okumak için takımın başarısı için ve tabii bundan dolayı kendi başarımız için bir parça daha gayret gösteririz...
ne desiniz?? bana ilk başta çok saçma bir fikirmiş gibi geldi.. ama genede size söylemek istedim..
günaydın analar bacılar
dün akşamı hiiç yazmayacağım. yediğim gofreti cipsi ve çikolatayı hiç bir kuvvet bana yazdıramaz
sabaha gelelim.
1 dilim ekmeğin yarısına az reçel diğer yarısına tahin pekmez sürdüm. onu yedim.(daha ne olsun yani dimiii)
spor yok su hiiççç yok .
bu akşam ankaraya gidiyorum. yarın bildirim yapamayacağım. kiloma 1 kilo eklermisin başkan . hatta elini korkak alıştırma 1,5 de ekleyebilirsin
durum okadar berbet yani.
ama kendime söz verdim pazartesi geri döneceğim.ha gayret deyip 55 sonra gelsin 50
meydan boş nede olsa hayal kurmakta bedava
günaydınlar 3. takımın güzelleri...
Sana da günaydın şekerim. Ya ben mi gözden kaçırıyorum yoksa sen bu ara yediğini, içtiğini hiç yazmıyormusun. Gizli gizli bir şeyler mi çeviriyorsun yoksam.
herkese günaydın.dün akşam erkenden uyudum valla televizyonun karşısında muhteşem yüzyılı izlerken.siz izliyosunuz ya sonunda noldu merak ettim.en son daye hatun nigarın evine gelmişti ordan sonrası yok bende
amanın bu ne hakikatten herkes izinli ben haftaya bildircem kilomu bu hafta değil yada bildirmememi gerekli ???
Ben bugün sabahın köründe kalktım winston geldi aklıma dedim spor yapayım yarım saat. Tam iki adım attım kızımın ağlama sesini duydum gittim baktım uyanmış beni görünce atladı boynuma oyun oynayalım diye. Sonra onunla azıcık oynadım, sonra kahvaltı hazırladım, sonra uzun zamandır sıkan aman bir kaç haftadır üzerime rahat olan kahve rengi bir pantolonum vardı onu giydim üstüme gitti giderden aldığım yarasa kol ve çok sevdiğim bluzumu giydim kolye taktım, saçımı fönledim, topuklu ayakkabılarımı giyindim ve kendimi çok güzel hissettim.Böyle genç kız gibi hissettim kendimi. Ondan bu enerjikliğim yani. Zayıflama konusunda da azıcık yol kat ettim ama bu sevinecek ve henüz sana meydan okuyacak boyutta değil. Aslında spor yapamadığım için canım sıkkın akşama falan nasıl telafi ederim diye düşünüyorum bir taraftan. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?