Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese merhabalar.birazdan çıkıcam evden akşam da arkadaşımda kalıcam o yüzden uğrayamıycam bugün bi daha.sabah kahvaltı etmedim.evde yiyecek bi şey yok resmen yarın ya da pazar günü güzel bi alışveriş yapayım sütümü yoğurdumu ve yumurtamı alayım.öğle yemeği olarak ki o kahvaltıyla birleşmiş olacak dün akşam yaptığım domatesli tavuk soteden yiyicem.Akşama da Allah kerim artık arkadaşım son gördüğünde beni 98 kiloymuşum şimdi listemden baktım da bakalım bugün farkedecek mi?Şu anda düşündüm de o zaman niye farketmemiş ki?sinir oldum bak şimdi neyse ben şimdi önce yemeğimi yiyeyim sonra da hazırlanıp çıkayım.hadi görüşürüz

Başkan nerelerdesin. Listeler ne durumda. bu hafta ayrıca sonuç listeleri hazırlama işi de bizdeymiş. Tesadüfen gördüm.
Üstelik ben akşam dışarıdayım.

Kızlar ben listeyi 5 dakika da işlerin arasında gizlice anca bu kadar yapabildim. Saatimiz kalmadı yayınlıyorum.

S.A (81,1 / 80,0 / 1,1/ 1,36%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izine ayrıldı
Yakar76 ( 62,6 / 63,6 / -1,00/ -1,60%)
Se_zen (52,5 / 52,0/ 0,5 / 0,95 %)
Winstonlight ( 74,0 / 73,5 / 0,5/ 0,67%)
Gölge_çiceği ( 68,6 / 68,2 / 0,4/ 0,58%)
Suhan2 ( 51,2 / 51,2 / 0,00 / 0,00% ) izinli
Ejje89 ( 89,3 / 89,3/ 0,00/0,00) Kilosu Aynı
Ozgey ( 73,5 / 73,5 / 0,00/ 0,00) Kilosu aynı
Hatice84 ( 59,4 / 59,6 / -0,1 / - 0,17% ) İzinliydi kilosu 2 ye bölündü
Hazeran82 (88,3 / 87,6 / 0,7 / 0,79%)

3. Takım Ortalaması: 0,26%

Sezencim uzun süre internetle sorun yaşadım.. şimdi geldim. gırgırınayıda listeye ekleyeceğiz. ben yayınladığın listeye bakayım oraya yazarım gırgırınada geldi diye

Sezencim çok teşekkür ederim sana listeyi açıkçası kontrol edemedim zamanında yetiştireyim diye.. ben gırgırınayı ekledim takım yüzdesinide yaptım.

evet bende dün gördüm sonuç listelerini hazırlamanın sırasının bizde olduğunu. ben bugün hazırlarım canım saat 9a kadar vaktimiz var iyiki.. birazdan gelip onuda yaparım..

ozgey evet ya.. dukan tam bana göreymiş. ya ben sana ne zamandır soracaktım 2. evreyi nasıl yaptın sen? kitapta 1 gün protein 1 gün protein+sebze diyor.. yada 5 gün protein 5 gün protein+ sebze diyor.. sen hangiisini yaptın??

ben 1 haftadır hergün değiştiriyorum yani 1 gün olanı yapıyorum ama nedense içimden 5 günü yapmak geliyor.. o daha hızlı verdiriyormuş

ikiside aynı neticeye geliyormuş ama ben bir ara takılmıştım 5/5 yaptım kilom ilerlemeye başladı sonra ondada takıldım 1/1 yaptım ama 5/5 in kaçamak yaptırma olasılığı daha fazla bence takıldığın durakladığın zamanlarda kullan 5/5 i şimdilik 1/1 yap ben 1/1 yapıyorum şuan

Selamlar,

Eşimin ingilizce iş yazışmalarını yapmaktan gına gelmişti.Bugün öğlen aradı, yabancı patron 3 haftaya buraya geliyormuş.Bu da tutuşmuş tabii."Bana 3 haftada yoğunlaştırılmış ingilizce öğret lütfen" dedi Ben de "sen de bana 3 hafta yoğunlaştırılmış zayıflama programı sun, benimle her gece spora geleceksin" dedim Mıkmık etti, "gelirim ama hiçbir alete binmem, yanında oturur çekirdek yerim" dedi "İyi ben de ders çalıştırırken seni, çekirdek yerim otururum anlatmam" dedim. Vay birisi fiziksel güç gerektirirmiş, diğeri sadece kafa yormakmış, kendisi 100 kiloymuş, o aletten o alete binerse kalp krizi geçirirmiş vs vs... Neyse en azından anlaşma yaptım, ne kadar ingilizce dersi, o kadar spor arkadaşlığı.Bakalım kaç gün sürecek bu kardeşlik.

Uzuuun zamandır menü yazmamıştım içimden geldi;
Sabah bir yeşil çay, 2 kaşık yoğurt.
Öğlen Sıkılmış 3 havuç, 3 salatalık, 1 yeşil elma suyu
Akşam (gözüm dönmezse eğer, yoğurt ya da rendelenmiş kerevizli yoğurt yemeyi planlıyorum)

Neyse ben biraz kestireyim, akşama mekik için halim kalsın.
Herkese hafif bir akşam diliyorum

hmm peki ozaman bende böyle devam edeyim

merhaba arkadaşlar benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim

hoşgeldin canım.. burda birbirimize destek oluyoruz konuşuyoruz paylaşıyoruz.. cuma günleri öğlene kadar kilomuzu bildiriyoruz.

başlangıç için bana şu anki kilonu ve hedefini bildirmen lazım.

2 hafta boyunca deneme sürecin olacak. Haftaya cuma listede yeni üye olarak yerini alacaksın 2 hafta sonraki cumada deneme sürecin bitmiş olacak

cuma günleri takımın listesini paylaşım alanına bildiriyoruz :)

Umarım sende kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)))

Amanın gözüm korktu . Her akşam spor mu. napıcam ben şimdi hemen bir şey bulmalılyım.

aaaay sinir oldumya!!! sonuç listelerini hazırlayacam..

bireysellerde 2. de 3. de yeni üye veya mezun.. onları dereceye alıp alamayacağımıda bilmiyorum.. 2 kişiye özel mesaj attım bakalım ne çıkacak cevaplardan.. ona cevap gelsin bireyselleride hallederim.. ve sonuç listelerini paylaşırım..

bu arada takımımız azıcık etap 7. oldu

merhaba arkadaşlar benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Hoşgeldin, umarım heeep birlikte şu kilolardan kurtuluruz.
Yarın tanışırız artık.

Amanın gözüm korktu . Her akşam spor mu. napıcam ben şimdi hemen bir şey bulmalılyım.
Bugece yorgunum, uyumadım da, çayımı alıp yalan dünyayı izleyeceğim.
Spora yarın gideceğim, spor dedimse de eşim bankta oturup cep telefonundan oyun oynayacak, ikide bir "yeter, hadi gidelim" diyecek, ben de 2-3 alete yalandan bineceğim işte.Yoksa aman aman bir şey değil bacım 50 kalori gitse 50 kaloridir, yoksa ahım şahım bir şey değil.
Ben de senin şu spor ayakkabılarına hasetleniyorum, keşke bende de olaydı zayıflatan ayakkabı.
Sen de giyersin ayakkabılarını, her akşam 10 dakika bile evde 3-5 hareket etsen aynı kapıya çıkar bacım, hiç aklın kalmasın yani.

Benim bildiğim, listede adı geçtiği müddetçe sıralamaya alınır.Hem zaten hep yeni üyeler lömbür lömbür ödem atıyor sonra da %4, %5 falan alıp bireysellere giriyor sonra fosss bir daha ses yok
Gene işin uzmanı biri umarım online olup, yardımcı olur.
Kolay gelsin bacım.
1 kilodan dolayı da tebrikler bu arada, dukan sana yaramış, inşallah hep böyle, bol eksiyle gidersin/ gideriz.

ayy inşallah canım.. en çok haftaya 70 li bir sayı göreceğim için seviniyorum 2 haftadır sadece 1 kaçamak yaptım oda salı günü yediğim bisküviydi :26: ama böyle giderse süper olacak.. yazın belki türkiyeye giderim ( iş bulursam ) ozamana kadar hedefime ulaşmam lazım.. 2-3 ay var daha..

selaammmmmmm 3. takımın iradeli bi okadarda çenelii hatunlarıı
ben sizi bayadırr takip ediyorum winston hazeran özge yorumalrını özelikle okuduklarım
zaten dikkat edenler görmüştür altta ziyaretçide gırgırına yazdığını :)
1 takımdan buraya transfer oldum
bekarım ama evde kalmadım okulu bir türlü bitmeyen bi sevdiğim var :) ,muhasebeciyim 29,5 yaşındayım :) kg lar daha fazla yaşımı göstrsede ve istanbul /pendikte oturuyorum akrep burcuyum ayy daha ne yazsammkii çk rahatım pek utanmam sıkılmam yokturr gevezeyimdir akılı gibi görünen saflardanımdırr bana laf sokulduğunu anlayamam he birde bi annem var benim ne anne ama çin işkencesi hep suratıma bakıp bakıp iyyy haline bak genç kızmısın senn 3 çocuk anası gibisin diyen devamlıı aşırı dürüstt benden zayıf bi anam var işte bu kg ları en çok zayıflayıp annemi çatlatmak için vermem lazım :)

gelelim sebebimizee
ben deniz bi cimriyimdirkii sormayın ama ne oldu 115 kg arkadaşımla girdim bi iddaya ben 88,5 kg yum
neyse başladım diyete burada 1. takımda üyeydim benim rakip her gün beni arıyo aman yapamıyorum yine yedim dayanamadım diyip diyip bana iyi ya fazla kasmama gerek yokk kesin yendim ben aldım nıke ayakabıyı diyip havalara soktuuu beni :) bu rakibimin telkinlerii neyse ben tabi relaks davranmaya başladımm yatıya çok misafir falan gelincede gitti benim motive azar azar derken başladım yemeye tabi benim hatun 3 hafta yedi yedii hergün arayıp yapamıyorum dedi dedii son 1 hafta bastı gaza isveç yaptıı verdi 8 günde 12 kg anam deli oldum 230 tl ayakkabıya +30 tl yemeğe ödediğim o para varya ah ahhhhh küfretmek isityorum ama yok ben salağım çok salağım diye diyee eve döndüm bu arada utancımdan aykkabıyı aldığımı bilen 2 kişi var sadece tanıdığım ee bide sizler işte benim 1 ayın içersinde yaptığım 5 günde 5 kilo diyetiyle verdiğim 5 kg ydu sadece e tabi oran 12/5 olunca kaybeden ben oldumm nası olsa yendim onu hesabıyla son hafta yiiynce meğer oda son hafta gaza basmışş ay yazarken hala sinirleniyorumm aptlım ben aptall enayi bi kere adalet yok kg larımz farklıı ama kabul ettim ben işte hiç umudum yokk çok iradesiz güçsüz görüyomya rakibi ben akılııı
ee bu 2 rauntumuz hanımlar ve ben 1 nisandan beri sıkı bi diyeteyim ilk haftalar 3 er son haftalar 1 er kg vermeye başladım ben eski milli sporcuyduum 2 hafta yürüyüş koşu derken baktım akan ter azz salona başladım tekrar taekwando kickboks yapıyorum 1 haftadır hergün ve 5 mayısta 2 raunt bitiyo ve benim kazanmam lazım şuana kadar verdiğim kg 1 ayda 6 kg verebildim toplamda 2 ayda 88,5/77,600 geldim çok şükür giitkçe zorlaşıyo bu son haftamı napsamda bi 2,5 kg bari versem bilmiyorum inanın çok az yiyorum ve tempolu spor yapıyorum bana bi akıl verinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…