Sezencim çok teşekkür ederim sana listeyi açıkçası kontrol edemedim zamanında yetiştireyim diye.. ben gırgırınayı ekledim takım yüzdesinide yaptım.
evet bende dün gördüm sonuç listelerini hazırlamanın sırasının bizde olduğunu. ben bugün hazırlarım canım saat 9a kadar vaktimiz var iyiki.. birazdan gelip onuda yaparım..
ozgey evet ya.. dukan tam bana göreymiş. ya ben sana ne zamandır soracaktım 2. evreyi nasıl yaptın sen? kitapta 1 gün protein 1 gün protein+sebze diyor.. yada 5 gün protein 5 gün protein+ sebze diyor.. sen hangiisini yaptın??
ben 1 haftadır hergün değiştiriyorum yani 1 gün olanı yapıyorum ama nedense içimden 5 günü yapmak geliyor.. o daha hızlı verdiriyormuş
ikiside aynı neticeye geliyormuş ama ben bir ara takılmıştım 5/5 yaptım kilom ilerlemeye başladı sonra ondada takıldım 1/1 yaptım ama 5/5 in kaçamak yaptırma olasılığı daha fazla bence takıldığın durakladığın zamanlarda kullan 5/5 i şimdilik 1/1 yap ben 1/1 yapıyorum şuan
merhaba arkadaşlar benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Selamlar,
Eşimin ingilizce iş yazışmalarını yapmaktan gına gelmişti.Bugün öğlen aradı, yabancı patron 3 haftaya buraya geliyormuş.Bu da tutuşmuş tabii."Bana 3 haftada yoğunlaştırılmış ingilizce öğret lütfen" dediBen de "sen de bana 3 hafta yoğunlaştırılmış zayıflama programı sun, benimle her gece spora geleceksin" dedim Mıkmık etti, "gelirim ama hiçbir alete binmem, yanında oturur çekirdek yerim" dedi "İyi ben de ders çalıştırırken seni, çekirdek yerim otururum anlatmam" dedim. Vay birisi fiziksel güç gerektirirmiş, diğeri sadece kafa yormakmış, kendisi 100 kiloymuş, o aletten o alete binerse kalp krizi geçirirmiş vs vs... Neyse en azından anlaşma yaptım, ne kadar ingilizce dersi, o kadar spor arkadaşlığı.Bakalım kaç gün sürecek bu kardeşlik.
Uzuuun zamandır menü yazmamıştım içimden geldi;
Sabah bir yeşil çay, 2 kaşık yoğurt.
Öğlen Sıkılmış 3 havuç, 3 salatalık, 1 yeşil elma suyu
Akşam (gözüm dönmezse eğer, yoğurt ya da rendelenmiş kerevizli yoğurt yemeyi planlıyorum)
Neyse ben biraz kestireyim, akşama mekik için halim kalsın.
Herkese hafif bir akşam diliyorum
Hoşgeldin, umarım heeep birlikte şu kilolardan kurtuluruz.merhaba arkadaşlar benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
Bugece yorgunum, uyumadım da, çayımı alıp yalan dünyayı izleyeceğim.Amanın gözüm korktu . Her akşam spor mu. napıcam ben şimdi hemen bir şey bulmalılyım.
aaaay sinir oldumya!!! sonuç listelerini hazırlayacam..
bireysellerde 2. de 3. de yeni üye veya mezun.. onları dereceye alıp alamayacağımıda bilmiyorum.. 2 kişiye özel mesaj attım bakalım ne çıkacak cevaplardan.. ona cevap gelsin bireyselleride hallederim.. ve sonuç listelerini paylaşırım..
bu arada takımımız azıcık etap 7. oldu
Hoşgeldin, umarım heeep birlikte şu kilolardan kurtuluruz.
Yarın tanışırız artık.
Bugece yorgunum, uyumadım da, çayımı alıp yalan dünyayı izleyeceğim.
Spora yarın gideceğim, spor dedimse de eşim bankta oturup cep telefonundan oyun oynayacak, ikide bir "yeter, hadi gidelim" diyecek, ben de 2-3 alete yalandan bineceğim işte.Yoksa aman aman bir şey değil bacım50 kalori gitse 50 kaloridir, yoksa ahım şahım bir şey değil.
Ben de senin şu spor ayakkabılarına hasetleniyorum, keşke bende de olaydı zayıflatan ayakkabı.
Sen de giyersin ayakkabılarını, her akşam 10 dakika bile evde 3-5 hareket etsen aynı kapıya çıkar bacım, hiç aklın kalmasın yani.
Benim bildiğim, listede adı geçtiği müddetçe sıralamaya alınır.Hem zaten hep yeni üyeler lömbür lömbür ödem atıyor sonra da %4, %5 falan alıp bireysellere giriyor sonra fosss bir daha ses yok
Gene işin uzmanı biri umarım online olup, yardımcı olur.
Kolay gelsin bacım.
1 kilodan dolayı da tebrikler bu arada, dukan sana yaramış, inşallah hep böyle, bol eksiyle gidersin/ gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?