- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ya evet ya herkes bir yaymış sankim bu ara. winston biz kurtarıcaz bacım bu takımı. bu ara gerçekten herkes sessiz. Aslında tam diyet vakti. Yanlız havalardan sanırım bir melankoli hali var herkeslerde. Paylaşımda çok az.
Yarın dersim yok bacım evdeyim full, gece gece çayı da abartınca gözlerim cin gibi açıldı, uykum yok.
Dolanıyorum öyle, nerede bir diyet hikayesi var, winston orada.
Halbuki boğazı tuttuktan sonra taş diyeti de yapsam işe yarayacak ama olsun, umut şişmanın ekmeği işte
Hazır se_zen uykudayken az biraz çalışayım diyorum extradan
Hikaye türünü şimdi anladım tamam, Hürrem gibi entrikalı , aşklı meşkli diyorsun yani, hımm sevdim ben bu işi
Hadi bakalım, sana kolay gelsin, merakla bekliyorum.
Takıma yeni birinin gelmesine çok sevindim. Gırgırına arkadaşı da biliyorum sürekli diğer takımları okuduğumdan bende. Gerçi bütün zayıflama yarışmasındakileri tanıyorum artıkın. Bende konuşalım da başkan yeni birilerini alsın aramıza diyordum. Başkan sanki 1-2 kişi daha alabiliriz gibi. motive olur bize. Yeni kan yeni can lazım takıma. takımda sanırım 12 kişi olacağız gırgırınada gelince..
winston
sezen
suhan
hatice
hazeran
fizik
gölge çiçeği
özgey
yakar
sa
ejje
evet gırgırınada gelsin 12 kişi oluruz. 1 kişi daha alma hakkımız var..
Amanın bende eşleştirme sandım. Yazını ilk görünce eyvah dedim yine bir kriz. Yazı ise seve seve takip ederiz başkan. Bayılırım ben okumaya. Hepimiz içinde güzel olur. Değişiklik olur. HAdi bakalım devamını bekliyoruz. Bu arada dukan amca ile aranız nasıl bakalım. Hiç bahsetmiyorsun.
Tünaydınlaaaaar,
Öncelikle @se_zen bacı, sabah sabah gofret mi yedin, bu ne enerji?Ona cevap ver, diğerini kına, öbürünü fiştekle derken senden çok pis tırstım bugün.Sooon derece motive ve gizli yeni şeylerin peşinde gibisin geldi bana Yani sanki yeni bir yöntem bulmuş, zayıflamış, bu da seni mutlu ve dinamik etmiş gibi.:18: Kıllandım bu işten ben, hmmm...
@Ejje, en son sahne şöyleydi; bu paşayı takip eden kedi bıyıklı ergen gidip valide sultana paşayı bir kadının evinden çıkarken gördüm diyor.Daha da fenası bu kadın Nigar kalfaydı diyor.Valide, botokslu kaşlarını kaldıramadığı için botokslu dudaklarıyla şaşırmaya çalışıyor, orada bitiyor bacım.
@Gölge, dokunmayın bacıma o kavitasyon yaptırıyor.Hepimiz buzdolabı gibi kalın gezerken, o incecük gezecek.
@Yakar bacım, gofretti, cipsti direkt totoya yerleşti bile.Sen ki kalori belasını başımıza saranlardansın, yakıştı mı sana? Sabahın köründe reçellere saldırıp ciğerini yakmışsın, ne gerek vardı? Bu hareketler, sabah 5te kalkıp 500 mekik çeken o azimli, iradeli, malkoçoğlu yakar'a yakışmadı falan derdim ama iyiki sen yazmamışın, beni de yazmamış kabul etBu arada sınavda şimdiden başarılar bacım.
Bu hafta kilo bildirecek sanki kimse yok gibi
Herkes mübarek izinli
Fizik-Midesi rahatsızmış, 2 hafta aramızda olamayacakmış.(Zaten sadece cumaları bir mesajla kendi kilosunu yazıp gidiyor)
Hatice-Taşınıyor izinli
Özgey-Bu hafta izinli olmayı seçti, kafa toparlamaya ihtiyacı var.(Ama kilosunu bildirecek? )
Winston&se_zen- izinli until 19 mayıs
Suhan-izinli
Heza-çocuğuyla uğraştı tüm hafta izinli olmak istiyor muydu?
Yakar-sınava gidecek- izinli (ya da kafadan bana 1 kilo yaz diyor)
Ejje-Diyar diyar Anadolu turundan geldi-izinli olmak istiyor.
Kala kala başkan ile gölge kaldı galiba
evet dün biraz konusunu düşündüm bugün-yarın yazmaya başlarım.. pazar günleride eklerim.. artık hangi şartlar altında eklemem ona karar vermedim yani neolursa yeni bölüm gecikir falan...
dukan amcayla aramız gayet iyi 1 gün protein 1 gün protein artı sebze iyi gidiyor
ya evet kızlar ya.. vallahi püsküüt neoluyor size dese haklı.. herkes kilosunu aynı olarak yazılmasını istedi. geçen haftadan hatice ile suhan izinli.. bu hafta fizikide izinli yazabilirim madem rahatsız..
ejjeyi özgeyi kilosu aynı olarak bildirecem.. inşallah hazeran yarın kilosunu bildirir..
yakarı 1 kilo vermiş olarakmı yazacam..
kızlar bu takımda düzen bozuldu galiba!!!!
Benim sizi izinli yazabilmem için en az 2 cuma günü paylaşım yapamıyor olmalısınız sadece 1 kere için aynı yazarım sizi. çünkü sadece bir cuma için izinli yazarsam iyi değil çünkü izinli olmak geri geldiğinizde kilonuzun bölünmesi ve püsküütünde sizi bir defalığına sisteme izinli yazması sonrada hemencik geri gelince silecek işlemler falan.. zahmet demek oluyor..
---
winston toplarlamış kim neden nerde diye..
bu haftada
hatice izinli
fizik izinli
suhan izinli
özgey aynı
ejje aynı
hazeran bilmiyorum
winston&sezen -500 gram..
SA bugün 80 kiloydu yani 1 kilo verdi51:)
yakar emin değilim..
off bu etap galiba püsküüt bizi merdaneyle kovalicak
Günaydınlar herkeslere
Sabah bir ay aç kalmış gibi kahvaltımı yaptım.
2 dilim koca ekmekle tost yanına ayrıca peynir, ve 2 dilim karpuz yedim. Şimdide winstonun yediklerini görünce vicdan azabından kahroldum. O orada kereviz suyu içsin bende tost yiyim sonra da zayıflıycam alıcam o çeki diye gezineyim burada. Olsun alıcam o çeki , benim olacak, binicem üstüne, deh deh diycem. (bu kısım olmadı kabul)
Kilom
Geçen hafta: 52,5
Bu hafta: 52
:44::44:
Ye bacım ye, yiyen de ölecek yemeyen de
Şaka maka inceliyorum ama kilosal anlamda oynayan şey çok az oluyor.
Ben sanırım ince bir 75 kilo olacağım hep
90lardan buraya geldim, şükür tabii nankörlük yapmıyorum ama incele incele nereye kadar inceleceğim merak ediyorum
Acep bu ara spora abandım diye mi inceliyorum, yağları kasa falanmı çeviriyorum anlamadım.
Ben önce kilo verip, sonra sıkılaşacaktım ama evdeki hesap çarşıya pek uymadı.
Şimdi inceliyorum ama aman aman kilo veremiyorum ve bu işten hoşlansam mı, hoşlanmasam mı bilemiyorum :18:
Kerevizin asıl yaprağı ile ananas yağ yakıcı iki besinmiş.Kerevizi arada sırada içmem ondan yani bacım.Kokusu da, tadı da çok keskin, ben genelde yaprağını atardım şimdi suyunu içiyorum, nerden nereyeee işte
Eşim dün "sen bir şey kokuyorsun, roka gibi" diyip durdu. "Kereviz yaprağı o "dedim, adam "şimdi de kereviz yaprağıyla mı zayıflamaya başladın?" dediSanki zayıflamak çok kolaymış ama ben farklı fantazilere girmeyi seviyormuşum gibi davranıyor pehhh.
Bacım bu arada kilo bildirmeme kararı aldık ama sen 2 haftadır maşallah bildiriyorsun.
Sürprizi kalmıyor, ben içimden şimdiye kadar "3 kilo vermiştir belki" diye düşünerek hırslanıyorum falan, ama sen böyle yazınca etkileniyorum.Bildirelim diyorsan birlikte bildirelim, sürpriz olsun diyorsan birlikte yazmayalım.Biri yer, biri bakar gibi oldu böyle
Canım ben kilo bildirimini bu hafta öylesine yaptım aslında. 500 gram vermedim. Azucuk fazla. ama hani cuma güleri buraya yazmış olmak için yazıyorum. Geçen haftaki doğruydu aslında bildirmesem iyiyiydi ama sonra onu da veremezsem rezil olur giderim diye yezdım. bu hafta da standart 500 gramı bildirdim yani. Sen hırs yapmaya devam et yani. 500 gram doğru değil.
Kereviz yaprağının suyu da bence çok ağır ben onları kavurup 1 kaşık yağla içine yumurta kırıp falan yiyorum. Güzel oluyor, ya da soğanlı, maydonozlu falan salata yapıyorum yiyorum. Ananası da severim yani. Hatta en sevdiğim meyvedir kendisi. Ama seni tebrik ederim bir meyve suyu , 1 bardak sütle iyi duruyorsun sen yahu. Tam bir hırs örneğisin. Beni az çok tanımışsındır ben sabah kahvaltısını çok severim ve az yiyince sinirli, nemrut bir şey olup çıkıyorum, bütün günde doymuyorum. Zaten tostu nasıl sevdiğimi anlamayan kalmamıştır burada da. Her sabah yiyebilirim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?