Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Heytt 3. grubun zayıf ve de güzel hatunları,
Nerelerde, neler tıkınıyorsunuz diye sorayım bari.
Diğer gruplara da bakıyorum da yaz geldi hesabı sanki herkes incecük olmuş gibi bayağı bir yayılmış
Bizim daha fazla çalışmamız lazım heytt diyerekten bisikletime bindim ama 15 dakikada ayaklarım şişti diyebilirim.
Sonra mekik çektim, ama bu sefer kedim de uyumak için göbeğimi seçti.Biri olaydı da fotomu çekeydi çok komikti.
Ben yerdeyim göbeğimin üstünde kedi ve zorlu şartlarda mekik çektim
En son söylene söylene kedim gitti de rahat rahat acuk çalıştım.
Bu arada kendisine bu ara acayip kılım.
Tam 18-20 saat günde uyuyor, uyanıkken de sürekli yemek yiyor ama kedüm tam 2,5 kilo.
Dün soruyordum "köpük, formunu nasıl koruyorsun cancağazım?" diye
Eşim de pis pis sırıtoyordu, şimdide kafayı kediye taktı hesabı

Ahh ahh hayat adil değil valla Kedim bile "ne yesem kilo almıyorum" diye evde havalı havalı geziniyor, ben ise acımdan ölüp, spora vuruyorum kendimi.

Dün bu arada eşim dışarı spor yapmaya gitmeyi teklif etti ama ben sivri zekalı dobiş "bu gece Hürrem var, olmaz" dedim.
Len Hürrem sanki sana kilo verdiriyor, kadının kendi olmuş 100 kilo, gidip acuk spor yapıp 100 gramsa 100 gram versene.
Yohhh rahatımı bozamam.
Bu gece ister gelsin, ister gelmesin ben gideceğim kesin.
Oydu, buydu diye bahane bulmak kolay ama yağları eritmek zor üleeeeynn.

Öff içimdekileri kustum, rahatladım

Ya evet ya herkes bir yaymış sankim bu ara. winston biz kurtarıcaz bacım bu takımı. bu ara gerçekten herkes sessiz. Aslında tam diyet vakti. Yanlız havalardan sanırım bir melankoli hali var herkeslerde. Paylaşımda çok az.

Ben sabahtan beri zayıflama, incelme, diyet diye o topik senin bu topik benim gezdim.
İşin garibi ev almış başını gidiyor, yarın akşama kadar dersim var ama ne ders hazırlığı ne de ev temizliği yaptım.
Bu gece artık baykuş gibi otururum.

Grubun neredeyse hepsi izinli bacım, haftaya inşallah daha aktif ve motive dolu oluruz.
Birileri "ben şöyle spor yaptım", "ben böyle az yedim", "ben böyle iradeliyim" demedikçe, ben de kendi kendime deli gibi yazıyorum işte ama bana da accuk fiştekleme lazım.Ben yolunu buldum ama içimden diyorum ki "bak se_zen şimdi Leslie yapıyordur, bak evde şimdi spor yapıyordur, eşini alıp dışarı spora gitmiştir" falan diye hayaller kurup kendimi gaza getirmeye çalışıyorum.Zor oluyor ama.

Kısa sürede inşallah toparlanırız, akıp giden sayfaları, sohbetleri özledim valla.
Neyse ben biraz ev temizliği, biraz mekik biraz da eşime akşam yemeği hazırlığı yapayım.

winstoncum dizinin sonunu söylediğin için çok sağol yoksa boşu boşuna ona bakıp kotam gidecekti.hakkatten ya nerdeyse herkes izinli bu hafta.ilginç bir tablo olcak.ben bugün yavaştan normal beslenmeye geçtim ama hala evde bozulmadan yenmesi gereken bol kalorili şeyler olduğundan durum kötü.yarın sabahtan itibaren daha iyi olacağını düşünüyorum.ama cumartesi günü de arkadaşımla kahvaltıya gidicem neyse ki açık büfe değil.

eveeet yediklerimi de yazayım.
sabah:1 haşlanmış yumurta (bak ne güzel kahvaltı etmişin ne bozuyosun sonradan ama yok illa onlar yenecek )
ara öğün:1 avuç antep fıstığı
öğle:1 adet baklava
ara öğün:1 elma
akşam:1 dilim kepekli ekmek
4 yk tavuk sote
ara öğün:daha yemedim ama sanırsam bir adet baklaava daha yiyeceğim

offf ya bugün de gitmedim spora resmen bir hafta oldu ya kendimden nefret ediyorum bir an önce toparlanmam lazım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

evet dün biraz konusunu düşündüm bugün-yarın yazmaya başlarım.. pazar günleride eklerim.. artık hangi şartlar altında eklemem ona karar vermedim yani neolursa yeni bölüm gecikir falan...

dukan amcayla aramız gayet iyi 1 gün protein 1 gün protein artı sebze iyi gidiyor

ya evet kızlar ya.. vallahi püsküüt neoluyor size dese haklı.. herkes kilosunu aynı olarak yazılmasını istedi. geçen haftadan hatice ile suhan izinli.. bu hafta fizikide izinli yazabilirim madem rahatsız..

ejjeyi özgeyi kilosu aynı olarak bildirecem.. inşallah hazeran yarın kilosunu bildirir..

yakarı 1 kilo vermiş olarakmı yazacam..

kızlar bu takımda düzen bozuldu galiba!!!!

Benim sizi izinli yazabilmem için en az 2 cuma günü paylaşım yapamıyor olmalısınız sadece 1 kere için aynı yazarım sizi. çünkü sadece bir cuma için izinli yazarsam iyi değil çünkü izinli olmak geri geldiğinizde kilonuzun bölünmesi ve püsküütünde sizi bir defalığına sisteme izinli yazması sonrada hemencik geri gelince silecek işlemler falan.. zahmet demek oluyor..

---

winston toplarlamış kim neden nerde diye..

bu haftada

hatice izinli
fizik izinli
suhan izinli
özgey aynı
ejje aynı
hazeran bilmiyorum
winston&sezen -500 gram..
SA bugün 80 kiloydu yani 1 kilo verdi 51:)
yakar emin değilim..

off bu etap galiba püsküüt bizi merdaneyle kovalicak

slm kızlar bugünkü menüm
sabah
30gr kadar lor peynir, yarım yumurta, 1.5 dilim kepek ekmek, domates-salatalık
ara
1 galeta, 3 kuru erik
öğle
1 kase çorba, yarım tabak makarna, salata
ara
1 bardak süt, 1 galeta, 1 elma
akşam
domates-salatalık, 30 gr lor peyniri, 1/2 kepek ekmek
ara
2 avuç leblebi

Selamlar,
Köyün delisi geldi

@Başkan, Yakar bacı "ben çok yedim, kafadan yarın bir kilo fazla çıkarım" diye yazmıştı sabahtan, ama sanırım sınav muhabbetine giremeyecek, Ankara'ya gidiyor diye.Kilo almış olabileceğini bildirdi ama net tartı sonucu yok, istersen onu da aynı yaz.Karar senin.

Bir de izinli olup gerçekten hiç girmeyenler; hatice, suhan ve fizik.
Diğer hepimiz aktifiz zaten, bu üç kişiyi izinli yazsan, diğer kısmi izinli arkadaşları da(ejje&özgey)geçen haftaki kilolarıyla aynı yazsan işin daha kolay olur mu bilemedim.

Neyse Allah kolaylık versin bacım sana.
Ben eşimi ikna edebilirsem bu saatte spora gideceğim.
Malum se_zen ortalarda yok, kesin spor yapıyordur

Herkese cümleten iyi geceler şimdilik.

abow bacı ben burdayım. cumayı kaçırırımıyım hiç.tartılmayı hemde.kızdan dolayı cıvıtıım . ama diyeti bozmadım okadar.

Se_zen bacı ahın mı tuttu ne
Eşimin spor aşkı dün depreşmişmiş, bugün modu yokmuş.
Bence külliyen yalan ya, biliyor ya ben çarşambaları dizi keyfi yapıyorum, dün de ondan ortaya attı ben nasılsa kabul etmem diye, bugün de yan çiziyor.
Neyse ben de mekik aletine kendimi vuruyorum ha bire, sporsa spor winston diyorum.

Artık gına geldi kilolardan.Bugün yabancı bir kanalda sihirbaz bir adamı izliyoruz, eşim diyor "ben de sihirbaz olacağım" ben de "tamam ol, önce benim koca göbeği kaybet ama bir daha geri getirmek yok" diyorum
Ayy sihirbaz falan dedim de Atilla Taş hödüğü vardı bir aralar, David Copperfield mi ne bunu kaybetmişti sihir numarasıyla, bu da ertesi gün kanal kanal gezip "yok aslında kaybetmiyor, bizi sahnenin arkasına aldılar" falan demişti Salak gerçekten uzay boşluğuna falan mı gönderilecek sanmış acaba Ben de içimden "keşke seni kaybetseydi de geri getirmeseydi" demiştim Hala da sevmem adamı.

Gece gece grubun delisi olarak gene yazdım
Azcık rahatladım, şimdilik sihir güçlerim olmadığına göre ben şu mekiğe biraz asılayım da, Atilla Taş gibi yağlarımı uzay boşluğuna yollayayım.

Herkese güzel bir uyku, hafif bir cuma dilerim.

herkese günaydın,

canım sorun olacaksa sen beni bu hafta aynı yaz zaten gerçektende öğle kilom aynı değişen bişey yok

geçen hafta ; 73,5
bu hafta :73,5

giden yok gelen yok

Günaydın zayıf ve zarif hatunlar ,

Benim türünün son örneği olan eşim ya gece yarısı 2de ya da sabah 6da "bugün ne giysem?" yarışması yapar ve beni ifrit eder.
Seçtiği şey ütüsüz olabilir, kirlilikte olabilir, hiççç umru değil adamın.
Sabah 6buçukta pantolon ve gömlek ütüledim paşaya.
Tabii kısa kol gömlek istedi ve tam ütü bitince, "sanki hava soğuk, ben uzun kollu giyeyim" demesin mi?
"İstersen don, gene de bu gömleği giyeceksin, beni mi sınıyorsun sabah sabah?" dedim ve gün başlamış oldu.

Bu arada sabah kahvaltılarımdaki süt faslını kapattım.Şimdilik taze meyve&sebze suyu içiyorum.Meyvesi yani kalorisi az ama vitamin deposu olacak şeyler.Yalnızzzzz, meyve sıkacağı adeta bir matkap gücünde ve sesinde olduğu için sabahın 7sinde bu riski alamadım ve güne yeşil çayla ve 2 kaşık yoğurtla başladım.Artık öğleden sonra dersten gelince içerim.
Bu beslenme tarzından çıkardıklarım;-cilt parlıyor, yüze renk geliyor, enerji veriyor.
Karışımlarım genelde; havuç, salatalık, kivi ya da kereviz,havuç, kivi veya ıspanak, salatalık, kivi şeklinde
Bu yazdıklarım kivi manyağı olduğumu çıkarsa da işin aslı öyle değil
Kivi sadece baskın tat veriyor diye içine atıyorum, yoksa kereviz suyu pek leziz olmuyor

Şimdi derse hazırlanıp çıkacağım.
Herkeseee hafif bir kahvaltı ve öğle yemeği, gitmiş kilolar ve zinde, mutlu bir gün diliyorum

Günaydınlar herkeslere

Sabah bir ay aç kalmış gibi kahvaltımı yaptım.
2 dilim koca ekmekle tost yanına ayrıca peynir, ve 2 dilim karpuz yedim. Şimdide winstonun yediklerini görünce vicdan azabından kahroldum. O orada kereviz suyu içsin bende tost yiyim sonra da zayıflıycam alıcam o çeki diye gezineyim burada. Olsun alıcam o çeki , benim olacak, binicem üstüne, deh deh diycem. (bu kısım olmadı kabul)

Kilom
Geçen hafta: 52,5
Bu hafta: 52

:44::44:

Ye bacım ye, yiyen de ölecek yemeyen de
Şaka maka inceliyorum ama kilosal anlamda oynayan şey çok az oluyor.
Ben sanırım ince bir 75 kilo olacağım hep
90lardan buraya geldim, şükür tabii nankörlük yapmıyorum ama incele incele nereye kadar inceleceğim merak ediyorum
Acep bu ara spora abandım diye mi inceliyorum, yağları kasa falanmı çeviriyorum anlamadım.
Ben önce kilo verip, sonra sıkılaşacaktım ama evdeki hesap çarşıya pek uymadı.
Şimdi inceliyorum ama aman aman kilo veremiyorum ve bu işten hoşlansam mı, hoşlanmasam mı bilemiyorum :18:

Kerevizin asıl yaprağı ile ananas yağ yakıcı iki besinmiş.Kerevizi arada sırada içmem ondan yani bacım.Kokusu da, tadı da çok keskin, ben genelde yaprağını atardım şimdi suyunu içiyorum, nerden nereyeee işte
Eşim dün "sen bir şey kokuyorsun, roka gibi" diyip durdu. "Kereviz yaprağı o "dedim, adam "şimdi de kereviz yaprağıyla mı zayıflamaya başladın?" dedi Sanki zayıflamak çok kolaymış ama ben farklı fantazilere girmeyi seviyormuşum gibi davranıyor pehhh.

Bacım bu arada kilo bildirmeme kararı aldık ama sen 2 haftadır maşallah bildiriyorsun.
Sürprizi kalmıyor, ben içimden şimdiye kadar "3 kilo vermiştir belki" diye düşünerek hırslanıyorum falan, ama sen böyle yazınca etkileniyorum.Bildirelim diyorsan birlikte bildirelim, sürpriz olsun diyorsan birlikte yazmayalım.Biri yer, biri bakar gibi oldu böyle

Canım ben kilo bildirimini bu hafta öylesine yaptım aslında. 500 gram vermedim. Azucuk fazla. ama hani cuma güleri buraya yazmış olmak için yazıyorum. Geçen haftaki doğruydu aslında bildirmesem iyiyiydi ama sonra onu da veremezsem rezil olur giderim diye yezdım. bu hafta da standart 500 gramı bildirdim yani. Sen hırs yapmaya devam et yani. 500 gram doğru değil.
Kereviz yaprağının suyu da bence çok ağır ben onları kavurup 1 kaşık yağla içine yumurta kırıp falan yiyorum. Güzel oluyor, ya da soğanlı, maydonozlu falan salata yapıyorum yiyorum. Ananası da severim yani. Hatta en sevdiğim meyvedir kendisi. Ama seni tebrik ederim bir meyve suyu , 1 bardak sütle iyi duruyorsun sen yahu. Tam bir hırs örneğisin. Beni az çok tanımışsındır ben sabah kahvaltısını çok severim ve az yiyince sinirli, nemrut bir şey olup çıkıyorum, bütün günde doymuyorum. Zaten tostu nasıl sevdiğimi anlamayan kalmamıştır burada da. Her sabah yiyebilirim yani.

Hımm 500 gramdan fazla diyorsun yani :18: Bak bu hırslandırdı işte
Tamam bundan sonra bildirmeyelim zaten 3 cuma kaldı, tamamen süpriz olsun.
Zaten az buçuk yakınmalarımızdan gidişat da belli oluyor
Meyve suyu ya da sütle durmak diye bir şey yok bacım ya, acayip açım.
Hele süt gene biraz tok tutuyordu, yok havuç suyu yok hıyar suyu içtiğimde direkt afedersin çıkıyor alttan.
Aç kaldığım için gerginim, dikkat toplama sıkıntım var, midem sürekli gurulduyor falan
Geçen öğrenci karşımda köfte yerken, inan tüm kurduğum cümleler yemekle alakalıydı.
Çarşamba if konusunu işliyoruz, bir if kısmı da geçmişin şimdiye etkisiyle alakalı.Benim örnek cümlem şu; Eğer geçmişte bu kadar çok yemeseydim, şimdi şişman olmazdım
Neyse yapacak da bir şeyim yok, boğazı tutmadıkça, acı çekmedikçe, spor yapmadıkça ve su içmekten helak olmadıkça, bende yağ falan erimiyor ne edeyim
Kahvaltı benim de favorim ve çoook severim elde gazete falan uzun uzadıya bol çeşit kahvaltıyı.
Dur kendime ödül vereyim, eğer 19 mayısta insana benzersem ben de kahvaltı edeceğim hem de içinde yok yok olan bir tabakla ya da açık büfede

Anaaam geç kaldım ben, haydin görüşürüz sonra.

günaydın arkadaslar. hastalardan anca fırsat buldum gecen hafta 88300 bu hafta 87600 -700 idare edin. pek dikkat edemedim diyete bu hafta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…