selaammmmmmm 3. takımın iradeli bi okadarda çenelii hatunlarıı
ben sizi bayadırr takip ediyorum winston hazeran özge yorumalrını özelikle okuduklarım
zaten dikkat edenler görmüştür altta ziyaretçide gırgırına yazdığını :)
1 takımdan buraya transfer oldum
bekarım ama evde kalmadım okulu bir türlü bitmeyen bi sevdiğim var :) ,muhasebeciyim 29,5 yaşındayım :) kg lar daha fazla yaşımı göstrsedeve istanbul /pendikte oturuyorum akrep burcuyum ayy daha ne yazsammkii çk rahatım pek utanmam sıkılmam yokturr gevezeyimdir akılı gibi görünen saflardanımdırr bana laf sokulduğunu anlayamam he birde bi annem var benim ne anne ama çin işkencesi hep suratıma bakıp bakıp iyyy haline bak genç kızmısın senn 3 çocuk anası gibisin diyen devamlıı aşırı dürüstt benden zayıf bi anam var işte bu kg ları en çok zayıflayıp annemi çatlatmak için vermem lazım :)
gelelim sebebimizee
ben deniz bi cimriyimdirkii sormayın ama ne oldu 115 kg arkadaşımla girdim bi iddaya ben 88,5 kg yum
neyse başladım diyete burada 1. takımda üyeydim benim rakip her gün beni arıyo aman yapamıyorum yine yedim dayanamadım diyip diyip bana iyi ya fazla kasmama gerek yokk kesin yendim ben aldım nıke ayakabıyı diyip havalara soktuuu beni :) bu rakibimin telkinlerii neyse ben tabi relaks davranmaya başladımm yatıya çok misafir falan gelincede gitti benim motive azar azar derken başladım yemeye tabi benim hatun 3 hafta yedi yedii hergün arayıp yapamıyorum dedi dedii son 1 hafta bastı gaza isveç yaptıı verdi 8 günde 12 kg anam deli oldum 230 tl ayakkabıya +30 tl yemeğe ödediğim o para varya ah ahhhhh küfretmek isityorum ama yok ben salağım çok salağım diye diyee eve döndüm bu arada utancımdan aykkabıyı aldığımı bilen 2 kişi var sadece tanıdığım ee bide sizler işte benim 1 ayın içersinde yaptığım 5 günde 5 kilo diyetiyle verdiğim 5 kg ydu sadece e tabi oran 12/5 olunca kaybeden ben oldumm nası olsa yendim onu hesabıyla son hafta yiiynce meğer oda son hafta gaza basmışş ay yazarken hala sinirleniyorumm aptlım ben aptall enayi bi kere adalet yok kg larımz farklıı ama kabul ettim ben işte hiç umudum yokk çok iradesiz güçsüz görüyomya rakibi ben akılııı
ee bu 2 rauntumuz hanımlar ve ben 1 nisandan beri sıkı bi diyeteyim ilk haftalar 3 er son haftalar 1 er kg vermeye başladım ben eski milli sporcuyduum2 hafta yürüyüş koşu derken baktım akan ter azz salona başladım tekrar taekwando kickboks yapıyorum 1 haftadır hergün ve 5 mayısta 2 raunt bitiyo ve benim kazanmam lazım şuana kadar verdiğim kg 1 ayda 6 kg verebildim toplamda 2 ayda 88,5/77,600 geldim çok şükür giitkçe zorlaşıyo bu son haftamı napsamda bi 2,5 kg bari versem bilmiyorum inanın çok az yiyorum ve tempolu spor yapıyorum bana bi akıl verinnn
DÜNKÜ MENÜM
sabah 2 çatal peynir 1 dilim ekmek
öğlen 1 kase yoğurt
akşam salata peynir 1 dilim ekmek
gece 2 kuru kayısı
spor 1 saat tempolu yürüyüşş (regl olmam sebebyle bel ağrımdan salona gitmedim yürüdüm sadece )
bollllllllll suuuuuuuuuu
Canım senin diyetin bir adı varmı. Hani yoksa ve daha önce yapmadıysan bir karbonhidrat diyetine falan baksan, ya da dukan a. Karbonhidratı ben çok eskiden yapmıştım 5 kilo kadar vermiştim, şimdilerde bakıp yapamıyorum, dukan ı da biz takım olarak denedik ben başarılı olamadım ama özgey ve S.A yapıyor onlarda çok işe yaradı.
günaydınnnnnnnnn ince belli hatun sırf seni görmek için (yalan olmasın winstonlada tanışmak isterim oda farklı bi hatun ) bende gelirim buluşmaya sen gerçekmisin yaaaaaaaa kız 52 kg yazıyo ya çizelgede boyun 1,50 falanmı yoksa yok canım olamaz yaaa bu kg bi insanı burda diyetle miyetle ne işi varr inan ben idealim 58 miş ama 63 ü bile hayal edemiyorum yok canım diyorum imkansızz hımm sanırım sen çok kgluydun verdin bi 20 kg sende alışkanlık yaptı diyet takıntı oldu kalan gıramlarımı veriyonn hadi anlat vallahi çok merak ettim
yoksa sen gizli bir topik ajanımısın :) hani bizi utandırıp fazla 10/15/20 kg ları verin utanın ben fazla garamı bile tutmuyom diyerekten bize gizli motivasyonmu yapıyosun :) yaaa şaka bi yanada ben hep şunu derim zaten asıl aptallık bayanlar sözüm meclisten dışarı diym ama ben bi aptalım bu kadar kg alıpp 70 e/80/90 aa gelene kadar beklemek gerçekten akıl karı değill o yüzden sen en doğru olanı yapıysun ben eskiden zayıf insanlrın rejim yapıyorum demesine içimden hayıflanarak tepki verirdim şimdi diyorumkii afferin ya miden büyümeden çok yemeye alışmadan hemen ver aldığın 1 kiloyu yeniyken diyorum
en son 88,5 kgyken hatıraldığım alışkanlık olmuşş herşeyi 2 tabak yiyodum ya ama sırf alışkanlık he bide tepeleme tabak haa
neys eilk haftam rejimdeyim çorba iççem arkadaş ben yine 2 tabak dolduruyom innaın zor oldu bunu bırakamk direk yemeği kestim bende yoğurtt salatalık ızgara et elma peskimet yediğim bunlar 1 aydır
canım takım mı değiştirdin
günaydınnnnnnnnn ince belli hatun sırf seni görmek için (yalan olmasın winstonlada tanışmak isterim oda farklı bi hatun ) bende gelirim buluşmaya sen gerçekmisin yaaaaaaaa kız 52 kg yazıyo ya çizelgede boyun 1,50 falanmı yoksa yok canım olamaz yaaa bu kg bi insanı burda diyetle miyetle ne işi varr inan ben idealim 58 miş ama 63 ü bile hayal edemiyorum yok canım diyorum imkansızz hımm sanırım sen çok kgluydun verdin bi 20 kg sende alışkanlık yaptı diyet takıntı oldu kalan gıramlarımı veriyonn hadi anlat vallahi çok merak ettim
yoksa sen gizli bir topik ajanımısın :) hani bizi utandırıp fazla 10/15/20 kg ları verin utanın ben fazla garamı bile tutmuyom diyerekten bize gizli motivasyonmu yapıyosun :) yaaa şaka bi yanada ben hep şunu derim zaten asıl aptallık bayanlar sözüm meclisten dışarı diym ama ben bi aptalım bu kadar kg alıpp 70 e/80/90 aa gelene kadar beklemek gerçekten akıl karı değill o yüzden sen en doğru olanı yapıysun ben eskiden zayıf insanlrın rejim yapıyorum demesine içimden hayıflanarak tepki verirdim şimdi diyorumkii afferin ya miden büyümeden çok yemeye alışmadan hemen ver aldığın 1 kiloyu yeniyken diyorum
en son 88,5 kgyken hatıraldığım alışkanlık olmuşş herşeyi 2 tabak yiyodum ya ama sırf alışkanlık he bide tepeleme tabak haa
neys eilk haftam rejimdeyim çorba iççem arkadaş ben yine 2 tabak dolduruyom innaın zor oldu bunu bırakamk direk yemeği kestim bende yoğurtt salatalık ızgara et elma peskimet yediğim bunlar 1 aydır
ya takım iyi hoşta hareket yok hepmi böyle bende değiştiriyim başlamadan bitsin:)
aramızda kalsın ben dün 52 den de düşüktüm. Ama bugün aldım.Canım ben boy 1,55-1,57 gibi bir şey. Düz hesap bir bucuk metreyim. O yüzden kilo vermeye çalışıyorum. Aslında şimdi de iyiyim fakat ben daha önce 45-48 kilo arasındaydım. Oradan çıka çıka 52 oldum 52 kiloda sabit kalıp hamile kaldım kızıma hamile iken 64 kiloya çıktım. Doğumdan sonra geldiğimde 61 kiloydum. Sonra yeniden kızım 4 aylık oldupunda 52,5 kiloydum. Fakat boğaz durmayında ben 61 kiloya çıktım ve kendimi firenleyemedim. 61 ile başlayıp 58 kiloya kadar kendim düştüm sonra da burada işte 52 ye kadar düştüm. Fakat benim kendimi en mutlu hissettiğim ve kendime yakıştırdığım kilo 48. şimdi ben mayısın 20 sinde sigarayı bırakıcam ve kısmetse bu sene 2. çocuğu düşünüyorum. O yüzden verebildiğim kadar verip sonra bir kaç ay onu korumam lazım. Birde benim bacak kısmı normalden kalın. O yüzden de zayıflayınca anca gidiyor, spor falan da yapsam çok düzenli olamadğım için onlar erimiyor. En ince halleri 48 kilo olunca oluyor o zaman normal insan bacak kalılığına yaklaşıyor.
Canım 3. takım için diyorsan evet öyle çok hareket yok gerçi bu aralar izinli çok arkadaşımız var, kimimizin de işleri var falan, bazımızın modu düşük, he bir de hafta sonu pek uğrayan olmuyor, herkeslerin işi falan oluyor. Bir de bizde öyle zorunlu mesaj da yok ondan da biraz, gerçi geçen gün karar aldık günde 3 mesaj zorunlu diye ama bakalım olacak mı? Ama buna rağmen çok hoş sohbettir bizim takımımız. Bir de çok eğlenceli. Kanlı canlı yarışma yapıyoruz biz burada.
Ama tabii 1. takım için söylediysen ben boşuna yazdım bunları.
öncelikle hoşbulduk canımhoşgeldin canım.. burda birbirimize destek oluyoruz konuşuyoruz paylaşıyoruz.. cuma günleri öğlene kadar kilomuzu bildiriyoruz.
başlangıç için bana şu anki kilonu ve hedefini bildirmen lazım.
2 hafta boyunca deneme sürecin olacak. Haftaya cuma listede yeni üye olarak yerini alacaksın 2 hafta sonraki cumada deneme sürecin bitmiş olacak
cuma günleri takımın listesini paylaşım alanına bildiriyoruz :)
Umarım sende kısa zamanda hedefine ulaşırsın :)))
Hoş geldin. Neyse sanırım yarın kendinden bahsedersin.
Hoşgeldin, umarım heeep birlikte şu kilolardan kurtuluruz.
Yarın tanışırız artık.
hoşbulduk canım
Bugece yorgunum, uyumadım da, çayımı alıp yalan dünyayı izleyeceğim.
Spora yarın gideceğim, spor dedimse de eşim bankta oturup cep telefonundan oyun oynayacak, ikide bir "yeter, hadi gidelim" diyecek, ben de 2-3 alete yalandan bineceğim işte.Yoksa aman aman bir şey değil bacım50 kalori gitse 50 kaloridir, yoksa ahım şahım bir şey değil.
Ben de senin şu spor ayakkabılarına hasetleniyorum, keşke bende de olaydı zayıflatan ayakkabı.
Sen de giyersin ayakkabılarını, her akşam 10 dakika bile evde 3-5 hareket etsen aynı kapıya çıkar bacım, hiç aklın kalmasın yani.
Benim bildiğim, listede adı geçtiği müddetçe sıralamaya alınır.Hem zaten hep yeni üyeler lömbür lömbür ödem atıyor sonra da %4, %5 falan alıp bireysellere giriyor sonra fosss bir daha ses yok
Gene işin uzmanı biri umarım online olup, yardımcı olur.
Kolay gelsin bacım.
1 kilodan dolayı da tebrikler bu arada, dukan sana yaramış, inşallah hep böyle, bol eksiyle gidersin/ gideriz.
hoşbulduk canımhg canım...
ya kızlarr ben bugün deli gibi yedim ya üfff annem dolma göndermiş hepsini lüpür lüpür götürdüm çatlıcam şimdi nerdeyse off yaa offf...
akıllıca ben hamile halimi düşünemiyom bile amanın şuan 100 olan göğüs bedenim 125 olur atar omzuma gezerim heralde anam tırstım ya tatlım evde ip atla bacaklarında incelemeyi fark ediceksin
selaammmmmmm 3. takımın iradeli bi okadarda çenelii hatunlarıı
ben sizi bayadırr takip ediyorum winston hazeran özge yorumalrını özelikle okuduklarım
zaten dikkat edenler görmüştür altta ziyaretçide gırgırına yazdığını :)
1 takımdan buraya transfer oldum
bekarım ama evde kalmadım okulu bir türlü bitmeyen bi sevdiğim var :) ,muhasebeciyim 29,5 yaşındayım :) kg lar daha fazla yaşımı göstrsedeve istanbul /pendikte oturuyorum akrep burcuyum ayy daha ne yazsammkii çk rahatım pek utanmam sıkılmam yokturr gevezeyimdir akılı gibi görünen saflardanımdırr bana laf sokulduğunu anlayamam he birde bi annem var benim ne anne ama çin işkencesi hep suratıma bakıp bakıp iyyy haline bak genç kızmısın senn 3 çocuk anası gibisin diyen devamlıı aşırı dürüstt benden zayıf bi anam var işte bu kg ları en çok zayıflayıp annemi çatlatmak için vermem lazım :)
gelelim sebebimizee
ben deniz bi cimriyimdirkii sormayın ama ne oldu 115 kg arkadaşımla girdim bi iddaya ben 88,5 kg yum
neyse başladım diyete burada 1. takımda üyeydim benim rakip her gün beni arıyo aman yapamıyorum yine yedim dayanamadım diyip diyip bana iyi ya fazla kasmama gerek yokk kesin yendim ben aldım nıke ayakabıyı diyip havalara soktuuu beni :) bu rakibimin telkinlerii neyse ben tabi relaks davranmaya başladımm yatıya çok misafir falan gelincede gitti benim motive azar azar derken başladım yemeye tabi benim hatun 3 hafta yedi yedii hergün arayıp yapamıyorum dedi dedii son 1 hafta bastı gaza isveç yaptıı verdi 8 günde 12 kg anam deli oldum 230 tl ayakkabıya +30 tl yemeğe ödediğim o para varya ah ahhhhh küfretmek isityorum ama yok ben salağım çok salağım diye diyee eve döndüm bu arada utancımdan aykkabıyı aldığımı bilen 2 kişi var sadece tanıdığım ee bide sizler işte benim 1 ayın içersinde yaptığım 5 günde 5 kilo diyetiyle verdiğim 5 kg ydu sadece e tabi oran 12/5 olunca kaybeden ben oldumm nası olsa yendim onu hesabıyla son hafta yiiynce meğer oda son hafta gaza basmışş ay yazarken hala sinirleniyorumm aptlım ben aptall enayi bi kere adalet yok kg larımz farklıı ama kabul ettim ben işte hiç umudum yokk çok iradesiz güçsüz görüyomya rakibi ben akılııı
ee bu 2 rauntumuz hanımlar ve ben 1 nisandan beri sıkı bi diyeteyim ilk haftalar 3 er son haftalar 1 er kg vermeye başladım ben eski milli sporcuyduum2 hafta yürüyüş koşu derken baktım akan ter azz salona başladım tekrar taekwando kickboks yapıyorum 1 haftadır hergün ve 5 mayısta 2 raunt bitiyo ve benim kazanmam lazım şuana kadar verdiğim kg 1 ayda 6 kg verebildim toplamda 2 ayda 88,5/77,600 geldim çok şükür giitkçe zorlaşıyo bu son haftamı napsamda bi 2,5 kg bari versem bilmiyorum inanın çok az yiyorum ve tempolu spor yapıyorum bana bi akıl verinnn
dün akşam yemeği yemedim.
Bugün ki menüm
sabah:bir yumurta sarısı haşlanmış
öğle.taze fasulye 7-8 kaşık
akşam yemek yok aralarda ve akşam meyve ve salatalık yiycem.
Neyse ben işyerindeyim kovulmadan biraz çalışayım
yine gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?