Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

DÜNKÜ MENÜM
sabah 2 çatal peynir 1 dilim ekmek
öğlen 1 kase yoğurt
akşam salata peynir 1 dilim ekmek
gece 2 kuru kayısı
spor 1 saat tempolu yürüyüşş (regl olmam sebebyle bel ağrımdan salona gitmedim yürüdüm sadece )
bollllllllll suuuuuuuuuu

Aramıza hoşgeldin yeniden. Bende 29,5 yaşındayım ve 3 yaşında bir kızım var. Akrep burcuyum bende. Pendik te oturuyorum, bankacıyım. Bayaa ortak özellik varmış herhalde.
Ya yarışma olayına ben bile çok sinir oldum şimdi ya. burda yapılan yarışmalarda amaç zayıflamak olmalı ya, arkadaşının yaptığı resmen kazanmak içinmiş. Öyle şey varmı ya her gün ye ye ondan sonra ver bir hafta kiloları, yani tamam yapılabilir ama bunun için seni kandırması çok tuhaf gerçekten. bir kere o kadar pahalı bir şeye iddaya girmeniz de amacı belli etmiş. Bizde burda winstonla yarışıyoruz. 100 Tl'lik ona mango , bana koton hediye çekine ve 1 ayda 5 kilosuna. 19 mayıs ta buluşup tartılıcaz. işin yoksa sende gelirsin. Ama allahtan bizim niyet birbirimize faydalı olmak. Kilo falan söylemiyoruz biz yani, ikimizde hırslanalım diye. Yoksa ne önemi var o kadar uğraşmanın. Neyse canım inşallah burada hep beraber incecik olucaz.

Kızlar bende dün bütün gün çok güzel gittim diyet konusunda yanlız akşam bizim bankadaki arkadaşlarla geleneksel 4. buluşmamızda sapıttım.
Akşam akşam yok 4-5 çatal patates, yok azıcık pilav, biraz kalamar, yok bolcana peynir, sonra gece çikolata falan derken sabah 1 kilo fazla çıktım. hayır birde ben hep 1 tane bira içerdim gittiğimizde, çok kalorili diye 1 tane rakı içmiştim bu sefer ki çok hoşlanmam kendisinde. Bu iki gün onu toparlamam lazım. Sinir oldum ya 1 kiloluk bir şey yemedim ben. Geçen hafta winstonun başına gelen geldi bu hafta başıma. Neyse hafta sonu kaçamak yapmamak adına iyi oldu. Canına okuycam bu iki günde o 1 kilonun.

Canım senin diyetin bir adı varmı. Hani yoksa ve daha önce yapmadıysan bir karbonhidrat diyetine falan baksan, ya da dukan a. Karbonhidratı ben çok eskiden yapmıştım 5 kilo kadar vermiştim, şimdilerde bakıp yapamıyorum, dukan ı da biz takım olarak denedik ben başarılı olamadım ama özgey ve S.A yapıyor onlarda çok işe yaradı.

günaydınnnnnnnnn ince belli hatun sırf seni görmek için (yalan olmasın winstonlada tanışmak isterim oda farklı bi hatun ) bende gelirim buluşmaya sen gerçekmisin yaaaaaaaa kız 52 kg yazıyo ya çizelgede boyun 1,50 falanmı yoksa yok canım olamaz yaaa bu kg bi insanı burda diyetle miyetle ne işi varr inan ben idealim 58 miş ama 63 ü bile hayal edemiyorum yok canım diyorum imkansızz hımm sanırım sen çok kgluydun verdin bi 20 kg sende alışkanlık yaptı diyet takıntı oldu kalan gıramlarımı veriyonn hadi anlat vallahi çok merak ettim
yoksa sen gizli bir topik ajanımısın :) hani bizi utandırıp fazla 10/15/20 kg ları verin utanın ben fazla garamı bile tutmuyom diyerekten bize gizli motivasyonmu yapıyosun :) yaaa şaka bi yanada ben hep şunu derim zaten asıl aptallık bayanlar sözüm meclisten dışarı diym ama ben bi aptalım bu kadar kg alıpp 70 e/80/90 aa gelene kadar beklemek gerçekten akıl karı değill o yüzden sen en doğru olanı yapıysun ben eskiden zayıf insanlrın rejim yapıyorum demesine içimden hayıflanarak tepki verirdim şimdi diyorumkii afferin ya miden büyümeden çok yemeye alışmadan hemen ver aldığın 1 kiloyu yeniyken diyorum
en son 88,5 kgyken hatıraldığım alışkanlık olmuşş herşeyi 2 tabak yiyodum ya ama sırf alışkanlık he bide tepeleme tabak haa
neys eilk haftam rejimdeyim çorba iççem arkadaş ben yine 2 tabak dolduruyom innaın zor oldu bunu bırakamk direk yemeği kestim bende yoğurtt salatalık ızgara et elma peskimet yediğim bunlar 1 aydır

valla ben demiştim gevezeyim diye :) sorunun cevabını vermeyi unutum çenemden
sezencim elma diyeti yaptım ödemi öle aattım sanırım 3 kg verdim 5 günde 5 kiloyu yaptım hemde harfi harfiyen 2 kg verdim
sırf yoğurt peskimet yedim 1 hafta (yoğurt tek bıkmadan yediğim şey ) 1 kg verdim son hafta dukan yapmaya çalıştım ızgara ett ve yoğurt yedim ama çok acıkınca salatalık aş erdim 1-2 onu yedim dukan bozuldu ama onunlada bu hafta 1,2 kg vermişim
şimdi sevdiğim kalorisi az olan şeyleri yiyom kayısı kurusu salatalık yoğurt peynir elma ve inan üsütümde kuru kıyafet kalmayıncaya kadar antreman arayıştayım aslında bu son hafta şöle bi 2,5 versem acaba sırf elma mı yesem 5 gün falan

Aramızda kalsın ben dün 52 den de düşüktüm. Ama bugün aldım. Canım ben boy 1,55-1,57 gibi bir şey. Düz hesap bir bucuk metreyim. O yüzden kilo vermeye çalışıyorum. Aslında şimdi de iyiyim fakat ben daha önce 45-48 kilo arasındaydım. Oradan çıka çıka 52 oldum 52 kiloda sabit kalıp hamile kaldım kızıma hamile iken 64 kiloya çıktım. doğumdan sonra geldiğimde 61 kiloydum. Sonra yeniden kızım 4 aylık oldupunda 52,5 kiloydum. Fakat boğaz durmayında ben 61 kiloya çıktım ve kendimi firenleyemedim. 61 ile başlayıp 58 kiloya kadar kendim düştüm sonra da burada işte 52 ye kadar düştüm. Fakat benim kendimi en mutlu hissettiğim ve kendime yakıştırdığım kilo 48. Şimdi ben mayısın 20 sinde sigarayı bırakıcam ve kısmetse bu sene 2. çocuğu düşünüyorum. O yüzden verebildiğim kadar verip sonra bir kaç ay onu korumam lazım. Birde benim bacak kısmı normalden kalın. O yüzden de zayıflayınca anca gidiyor, spor falan da yapsam çok düzenli olamadğım için onlar erimiyor. En ince halleri 48 kilo olunca oluyor o zaman normal insan bacak kalılığına yaklaşıyor.

ya takım iyi hoşta hareket yok hepmi böyle bende değiştiriyim başlamadan bitsin:)

Canım 3. takım için diyorsan evet öyle çok hareket yok gerçi bu aralar izinli çok arkadaşımız var, kimimizin de işleri var falan, bazımızın modu düşük, he bir de hafta sonu pek uğrayan olmuyor, herkeslerin işi falan oluyor. Bir de bizde öyle zorunlu mesaj da yok ondan da biraz, gerçi geçen gün karar aldık günde 3 mesaj zorunlu diye ama bakalım olacak mı? Ama buna rağmen çok hoş sohbettir bizim takımımız. Bir de çok eğlenceli. Kanlı canlı yarışma yapıyoruz biz burada.
Ama tabii 1. takım için söylediysen ben boşuna yazdım bunları.

akıllıca ben hamile halimi düşünemiyom bile amanın şuan 100 olan göğüs bedenim 125 olur atar omzuma gezerim heralde anam tırstım ya tatlım evde ip atla bacaklarında incelemeyi fark ediceksin

ewet aşkım 1, takım için söyledim ama boşuna yazmadın öğrenmiş oldum sizin takımıda

öncelikle hoşbulduk canım
evdeki tartımın pili bitmiş bugün o sorunu çözücem.
perşembe günü annemlerde tartıldığımda 111 kiloydum.hedef 65

Hoş geldin. Neyse sanırım yarın kendinden bahsedersin.

hoşbulduk canım
evet biraz kendimden bahsedeyim.
çocukluğum boyunca çok zayıftım.lise sona kadar profesyonel anlamda spor yaptım.
sporu bıraktıktan sonra kilo almaya başladım.
evlendiğimde 68 kiloydum.boyum 1.70
ilk çocuğumu 3,5 aylıkken düşük yaptım,işlerimiz iyi gitmedi dükkanı kapattık.herşey üst üste geldi ve ben hipo troid hastası olduğumu öğrendim.3-4 aylık bir zamanda 103 kilo oldum ve bu kiloyla tekrar hamile kaldım.122 kiloyla doğumdan çıktım.
doktor şuan troidimin düzene girdiğini söylüyor. 6 ayda bir kontrole gidiyorum.
sabah akşam toplamda 7 km yol yürüyorum ve bugün itibariyle diyetteyim.

hg canım...

ya kızlarr ben bugün deli gibi yedim ya üfff annem dolma göndermiş hepsini lüpür lüpür götürdüm çatlıcam şimdi nerdeyse off yaa offf...
hoşbulduk canım

akıllıca ben hamile halimi düşünemiyom bile amanın şuan 100 olan göğüs bedenim 125 olur atar omzuma gezerim heralde anam tırstım ya tatlım evde ip atla bacaklarında incelemeyi fark ediceksin

anladım aşkım seni(mesajı) ya ben 22 gündür diyetteyiim tabi buna diyet denirse:) 72,8 dim şuan70,4 üm ama inanılmaz kaçamak yaptım anlatsam şaşırırsın o derece:) eşimde diyet yapıyor ama o kaçamak yapmadı artı öğlen iş yerinde diyet yemekte yiyor o 102,8 den 96,4 e düştü 2 günde adam hareket ediyo tabi bende evde koşubandı bana ben ona bakıyom öyle yuvarlanıp gidiyozzzz

merhaba canım sanırım sende benim gibi takıma yeni katıldın

dün akşam yemeği yemedim.
bugün ki menüm
sabah:bir yumurta sarısı haşlanmış
öğle.taze fasulye 7-8 kaşık
akşam yemek yok aralarda ve akşam meyve ve salatalık yiycem.

neyse ben işyerindeyim kovulmadan biraz çalışayım
yine gelirim

merhaba arkadaşım sende hoş geldin
ben diyorum ya sporun zararıda var diye :)
bende öle yılarca spor yaptım bıraktığımda 65 ten 90 lara nası çıktım anlamadım ama şu bi gerçek annemin tabiriyle bende manda iştahı varmış çok yiyorrdum be
ee sen hangi ilden sin ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın bu arada sana tavsiyem menünü her gün yaz inan etkisi oluyor
he bide diyetteyim demek yok diyet kelimesi bende yasak cıısss anlamına geldiğinden ters tepki yapıyoo diyorumki kendime ben herşeyi yiyebilirim ama kalorisi düşükleri tercih ediyorum diyip kandırıyorum midemii benim mide zaten çok salak büyüttüde büyüttü kendini çöplük gibi her yediğimi kabul ettii yeme almam doydum ben yeter demedi hiç edepsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…