Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhaba arkadaşım sende hoş geldin
ben diyorum ya sporun zararıda var diye :)
bende öle yılarca spor yaptım bıraktığımda 65 ten 90 lara nası çıktım anlamadım ama şu bi gerçek annemin tabiriyle bende manda iştahı varmış çok yiyorrdum be
ee sen hangi ilden sin ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın bu arada sana tavsiyem menünü her gün yaz inan etkisi oluyor
he bide diyetteyim demek yok diyet kelimesi bende yasak cıısss anlamına geldiğinden ters tepki yapıyoo diyorumki kendime ben herşeyi yiyebilirim ama kalorisi düşükleri tercih ediyorum diyip kandırıyorum midemii benim mide zaten çok salak büyüttüde büyüttü kendini çöplük gibi her yediğimi kabul ettii yeme almam doydum ben yeter demedi hiç edepsiz

merhaba arkadaşım sende hoş geldin
ben diyorum ya sporun zararıda var diye :)
bende öle yılarca spor yaptım bıraktığımda 65 ten 90 lara nası çıktım anlamadım ama şu bi gerçek annemin tabiriyle bende manda iştahı varmış çok yiyorrdum be
ee sen hangi ilden sin ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın bu arada sana tavsiyem menünü her gün yaz inan etkisi oluyor
he bide diyetteyim demek yok diyet kelimesi bende yasak cıısss anlamına geldiğinden ters tepki yapıyoo diyorumki kendime ben herşeyi yiyebilirim ama kalorisi düşükleri tercih ediyorum diyip kandırıyorum midemii benim mide zaten çok salak büyüttüde büyüttü kendini çöplük gibi her yediğimi kabul ettii yeme almam doydum ben yeter demedi hiç edepsiz

Ankaradayım.bir şirketin ön muhasebesini tutuyorum.yaşımda 29 canım
aynen dediğin gibi benim midemede bastıkça bas almam demiyo
ama inan artık bu kilodan dolayı canım çok sıkılıyo.
artık kurtulmalıyım mümkün olduğu kadar kısa sürede

canım hg evet görüyordum seni burda bayağı hırslısın anladığım kadarıyla inş bi an önce kurtuluruz hep birlikte fazlalıklardan...

Menün fazla az geldi bana. Kilonda var ve bence bu menüyü kaldıramaz. Üstelik daha başlarda bu kadar az yersen daha sonra su içsen kilo alırsın. Özellikle sabah çok az. Ve sabahları doymazsan bütün gün doymazsın üstelik kahvaltı metobolizmayı harekete geçirmek için çok önemli. Sabah 2 dilim ekmek ve peynir, yumurta, domates, mayonoz falan yesen. Öğlenleri proteinli bir yemek, akşamları da işte 7-8 kaşık sebze yesen ve meyveyi çok abartmadan günde maksimum 1 tane yesen hem daha sağlıklı kilo veririsin.

bu arada günaydın kızlar öğlen oldu ama sabah erkenden hastaneye kan vermeye gittim bide tokluk şekeri için kan vermem gerekiyomuş tam tok olup 2 saat sonra gel dedi hemşire bende gittim bir poğaça bir simit 2 şekerli çay içtim hesapladım 550 kalori tuttu öğleyi artık salatayla falan geçiştircem birazdan yine çıkıcam kavitasyona gidicem hiç gidesimde yok ama napim başladık bi kere...

Kızlar kahvaltımı ettim ben kahvaltıda çok yerim herkes bilir benim meşhur kahvaltılarımı, ama gün içinde dengeleyeceğim winston bacı sırıtma öyle yediklerimi okuyunca

2 yumurta
2 sosis
3 jambon
bir parça kaşar
2 dilim karpuz.

uuuuuuuuuuuuu dünyayı yemişim yahu.
Olsun bugün kızımı uyutup spor yapıcam işte. Güzel ayakkabılarımda iş yerinde be winston orada haftada 1,2 gün spor yaparsam diye götürmüştüm. Evde ayakkabım yok yani. Yanlız gerçekten imkanın varsa tavsiye ederim. Diğer özelliklerini pek göremesem de düzenli kullanmadığım için giyer giymez insanın duruşunu mükemmel yapıyor. Böyle oklava yutmuş gibi duruyorsun ve sırtların falan çok rahat ediyor. He birde mükemmel derece de rahat. Bende biraz ucuzlarsa bir tane de ev için alıcam. Birini orada birini de evde hafta sorun giyerim. Tabii şimdilik alamam.

canım hg evet görüyordum seni burda bayağı hırslısın anladığım kadarıyla inş bi an önce kurtuluruz hep birlikte fazlalıklardan...

h. bulbukkkkkkk evet kavistasyon meselesiyle senide takipp ettiim ama yaşın hangi ilden olduğun işin hakında bilgi verirsen seni daha iyi tanımış olurum sohbete malzeme çıkar :)

Kızlar bu arada bizim evde internet yok bende wından bağlanıyorum şimdi. Birazdan kapatırım bunuda. Kotalı malum. Dün geceki internet kesintisi sırasında ben deniz bilgisayarı bir güzel karıştırdım ve sanırım bağlantıyı kaldırdım, şimdide yapamıyorum. İnternetsiz hayat çok bayat kızlar.

h. bulbukkkkkkk evet kavistasyon meselesiyle senide takipp ettiim ama yaşın hangi ilden olduğun işin hakında bilgi verirsen seni daha iyi tanımış olurum sohbete malzeme çıkar :)

ankaralıyım canım evliyim yaşım 28,5 işim muhasebe kavitasyona gidiyorum ama şimdilik bi farkını göremedim bakalım 5 seansım daha var...

evet sezencim haklısında ben çok denedim,bahsettiğin ölçüler benim zaten yaklaşık 2 aydır kullandığım ölçüler ama gram kilo veremedim.belkide troidden bilmiyorum.ama böyle az yersem veye günlük 800 kaloriyi aşmazsam çok çabuk kilo verebiliyorum.önümde vermem gereken o kadar çok klilo var ki

geçmiş olsun canım şekerinmi var

kızlar ben yarın için izin istiyorum.şirketçe pikniğimiz var bolu abant'a gidicez.doğal olarak internete giremiycem.umarım yarın piknikte fazla kaçırmam.neyse pazartesi günü paylaşırım yediklerimi

Günaydınlaaar ya da tünaydınlaaar,

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Ben Gırgırına bacıyı 5 günde 5 kilo topiğinden tanıyorum.Heza ile de orada tanıştmıştık.Belki 10 kişi aynı anda o diyeti yapıyorduk ama benim ajandama gizli gizli isimlerini ve gidişatlarını yazdığım 2 kişi bu arkadaşlardı
Diğerleri mesela patates gününde, (sadece haşlanmış,tuzsuz, yağsız patates ve az miktarda yenilecekken) "ben 2 kilo patates yedim", "ben kör edecek kadar tuz attım", "ben yanına ekmek yedim", "ben onu bunu yedim" diye beni deli ediyorlardı üleeen
Bir tek biz üçümüz adam akıllı yapıyorduk ve bu iki arkadaş olmasa ben kriz geçirir bırakırdım diyeti Hoş, sonralarda gelen ve boğazını tutamayan kişilere sinir olup o diyetten vazgeçmiştim ama iki arkadaşın emeği ve motivasyonu çoktur üzerimde.

Ben winston (Ben pargalı ibrahim gibi oldu hehe bu arada televizyon izlemem bir Muhteşem yüzyıl bir de Yalan dünya izlediğim 2 şey) 30 yaşındayım.Kadıköy'de oturuyorum.Atanmamış bir ingilizce öğretmeniyim.Şirketlere iş ingilizcesi eğitimleri veren gezici kütüphane gibi şirket şirket dolanan biriyim Kilolarım doğumdan falan değil tamamen şuursuzluktan. 2 yıllık evliyim, yay burcuyum.Çoluk çocuk yok.1.80e yakın boyum var, 90dan 75lere geldim ve artık kablumbağa hızıyla gidiyorum.Spor yapmaktan delicesine nefret ediyorum.
Evde karınca bulsa onla sohbet edecek kadar hayvan sevgim var.Bir kedim bir de balkonda beslediğim kanatları henüz çıkmamış yavru kargam var.Az yemek, sürekli diyet değiştirmek, ecnebi diyetleri denemek, şok diyetler, 5 günde nasıl 15 kilo verilir tarzı imkansız şeyleri okumak ve uygulamak, kendi bedeninden 2-3 beden küçük şeylere para verip onları dolapta stoklamak benim hobilerim Eşim de uzun boylu ve 95-100 arasında kilosu değişmekle birlikte bana destek olmayan, yemekten zevk alan biri, o yüzden diyet saboteleri sayesinde ara sıra gerçekleşmekte.

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.
Genelde cumartesi-pazar pek yoğun olmaz grubumuz, bu ara izinli arkadaşlar da var.(Taşınan-sınava giren vs vs) bu yüzden biraz sakin olsa da grup sohbete yatkın, motive edici (fiştekleyici), değişik diyetlere açık ve saygılı bir grubuz
Umarım sizlerle daha da aktif ve hoşsohbet bir grup olacağız.

selam winston senin bendeki yerini uzun uzun yazmayacağım kısaca ne zaman acaba ne yapsam dediğimde mesajalrımla çokca taciz ettiğim fikirlerine güvendiğim sin biliyorsun çünküü araştırmacı meraklıı gerçektenn hırsından vazgeçmeyen malkoçluğunu he bu arada 19 mayısta bende gelicem çağrmasanızda gelicemmm yüzsüzümdür söliyim :) senin eski 90 kg hamaktaki fotonu biliyorum zaten seni görüp gaza gelmeliyim çatlamalı hasetlenmeliyim hatuna bak 1,80 ama çıtır olmuş be bu boyla demeliyim hoş sezenede ayrı merakım var 52 kg olupta rejim yapan hatunun fazlalığı nersindedir acep diye ama onuda ayrı tebrik ederim biizim gibi değilde yol yakınken önlemini almaya başladığı için bu arad benimde yükselenim yay o yüzden bilirim bizdeki rahatlığıı hadiöptüm hepinizi karşıya gidiyorum nasipse yarın akşama uğrıycam

@Se_zen Bacı,
Sen de yoksa şu gırgırına bacının arkadaşı gibi "yedim yedim" diye yazıp, 19 mayısta karşıma 40 kilo mu çıkacaksın bacım yaa
Valla afiyet olsun güzel kahvaltıymış, hoş benim işime gelir ama bence sen bu karpuz işine bu ara epey dadandın.
Hem onca et türü yemişsin, hazmı zor olacak, şişkinlik yapacak, karpuzdan da şeker alacaksın, yumurta da fazla (her biri 80 kaloriyle zaten 2 dilim ekmek kadar, onu 4 dilim ekmek yapıp 2 yumurta yemek bana fazla geldi)
Neyse bacım gene de afiyet olsun, ben yiyemiyorum, bari başkası yesin mutlu olsun

Bu arada dün internet yoktu evet komple Türkiye genelinde.Benim maceraperest kocam da "len yoksa savaş mı çıkıyor, interneti kesmişler ülke genelinde?" diye fantaziler sıraladı.Ben de "yok yok uzaylılar dünyayı ele geçiriyordur, ondan kesilmiştir" dedim
"Tüm 444'lü numaraları da kapatmışlar, ne yapacağız?" diye evde adam tırım tırım gezerken ben de "ya tüh bankaları arayamayacağız, ne b.k yiyeceğiz? " diye dalga geçtim

Sabah kahvaltısı taze sıkılmış meyve/sebze suyu;1 limon, 2 yeşil elma, 3 salatalık, 3 havuç
Şimdi çayla biraz keyif yapıp, spor yapacağım.
Herkese mutlu ve hafif bir gün diliyorumm

Bacım se_zen yukarda bir yerde "biz buluşacağız, sen de gel" demiş zaten.
Seninle de yüz yüze tanışmaktan çooook mutlu oluruz, davet mi olur aramızda aşk olsun, buyur gel tabiii.
Şimdilik İstanbul'dan seninle 5 kişiyiz. (Ejje, Özgey, sezen, ben ve de seninle güzel güzel sohbet eder, iki geyiğin dibine vurur, eğlenceli bir gün geçiririz diye düşünüyorum)
Güzel olacak güzel inşallah.
Sana iyi dinlenmeler, eğlenceler bu arada.
Görüşürüz o zaman yarına.

arkadaşım kendini o kadar güzel anlatmışsın ki
bende aynıyım
şok diyetler
zayıflayınca giyerim deyip aldığım onlarca kıyafet
benim eşim seninkinin tersine üflesen uçacak kadar zayıf
ve zayıflamamı çok istiyor

Winston bacım haklısın karpuza ara vermek lazım ama yeni çıktı ya evde de geçen gün kocamın 30 tl ye kıyıp ya aldığı karpuz duruyor. Dayanamıyorum küçük 2 dilim yiyorum ama yemiycem bundan sonra. Ben deniz biliyorsun bu ara iştah sorunu yaşıyorum o yüzden deli gibi protein alıyorum bu yüzden de sürekli et türevi yiyorum çünkü bir tek onlarla doyuyorum.
Ama bacım ben yiyorsam yiyorum diyorum , yemediğimde de açım diyorum. tabii ki 19 mayısa kadar 5 kiloyu vermek amacım, ama bunu kandırmadan yapmakta amacım bak açık söylüyeyim dün 51,3 geliyordum bu sabah 52,4 oldu anlamadım ne olduğunu, şimdide kızımı uyutup 45 dakika leslie yaptım belki dünkü fazlalıklarımı atarım. Bu arada son kilo bildirimim bundan sonra en ufak tüyo vermeyeceğim haberin ola, seninde şevkini kırmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…