dün akşam yemeği yemedim.
Bugün ki menüm
sabah:bir yumurta sarısı haşlanmış
öğle.taze fasulye 7-8 kaşık
akşam yemek yok aralarda ve akşam meyve ve salatalık yiycem.
Neyse ben işyerindeyim kovulmadan biraz çalışayım
yine gelirim
Ankaradayım.bir şirketin ön muhasebesini tutuyorum.yaşımda 29 canımmerhaba arkadaşım sende hoş geldin
ben diyorum ya sporun zararıda var diye :)
bende öle yılarca spor yaptım bıraktığımda 65 ten 90 lara nası çıktım anlamadım ama şu bi gerçek annemin tabiriyle bende manda iştahı varmış çok yiyorrdum be
ee sen hangi ilden sin ne iş yapıyorsun kaç yaşındasın bu arada sana tavsiyem menünü her gün yaz inan etkisi oluyor
he bide diyetteyim demek yok diyet kelimesi bende yasak cıısss anlamına geldiğinden ters tepki yapıyoo diyorumki kendime ben herşeyi yiyebilirim ama kalorisi düşükleri tercih ediyorum diyip kandırıyorum midemii benim mide zaten çok salak büyüttüde büyüttü kendini çöplük gibi her yediğimi kabul ettii yeme almam doydum ben yeter demedi hiç edepsiz
selaammmmmmm 3. takımın iradeli bi okadarda çenelii hatunlarıı
ben sizi bayadırr takip ediyorum winston hazeran özge yorumalrını özelikle okuduklarım
zaten dikkat edenler görmüştür altta ziyaretçide gırgırına yazdığını :)
1 takımdan buraya transfer oldum
bekarım ama evde kalmadım okulu bir türlü bitmeyen bi sevdiğim var :) ,muhasebeciyim 29,5 yaşındayım :) kg lar daha fazla yaşımı göstrsedeve istanbul /pendikte oturuyorum akrep burcuyum ayy daha ne yazsammkii çk rahatım pek utanmam sıkılmam yokturr gevezeyimdir akılı gibi görünen saflardanımdırr bana laf sokulduğunu anlayamam he birde bi annem var benim ne anne ama çin işkencesi hep suratıma bakıp bakıp iyyy haline bak genç kızmısın senn 3 çocuk anası gibisin diyen devamlıı aşırı dürüstt benden zayıf bi anam var işte bu kg ları en çok zayıflayıp annemi çatlatmak için vermem lazım :)
gelelim sebebimizee
ben deniz bi cimriyimdirkii sormayın ama ne oldu 115 kg arkadaşımla girdim bi iddaya ben 88,5 kg yum
neyse başladım diyete burada 1. takımda üyeydim benim rakip her gün beni arıyo aman yapamıyorum yine yedim dayanamadım diyip diyip bana iyi ya fazla kasmama gerek yokk kesin yendim ben aldım nıke ayakabıyı diyip havalara soktuuu beni :) bu rakibimin telkinlerii neyse ben tabi relaks davranmaya başladımm yatıya çok misafir falan gelincede gitti benim motive azar azar derken başladım yemeye tabi benim hatun 3 hafta yedi yedii hergün arayıp yapamıyorum dedi dedii son 1 hafta bastı gaza isveç yaptıı verdi 8 günde 12 kg anam deli oldum 230 tl ayakkabıya +30 tl yemeğe ödediğim o para varya ah ahhhhh küfretmek isityorum ama yok ben salağım çok salağım diye diyee eve döndüm bu arada utancımdan aykkabıyı aldığımı bilen 2 kişi var sadece tanıdığım ee bide sizler işte benim 1 ayın içersinde yaptığım 5 günde 5 kilo diyetiyle verdiğim 5 kg ydu sadece e tabi oran 12/5 olunca kaybeden ben oldumm nası olsa yendim onu hesabıyla son hafta yiiynce meğer oda son hafta gaza basmışş ay yazarken hala sinirleniyorumm aptlım ben aptall enayi bi kere adalet yok kg larımz farklıı ama kabul ettim ben işte hiç umudum yokk çok iradesiz güçsüz görüyomya rakibi ben akılııı
ee bu 2 rauntumuz hanımlar ve ben 1 nisandan beri sıkı bi diyeteyim ilk haftalar 3 er son haftalar 1 er kg vermeye başladım ben eski milli sporcuyduum2 hafta yürüyüş koşu derken baktım akan ter azz salona başladım tekrar taekwando kickboks yapıyorum 1 haftadır hergün ve 5 mayısta 2 raunt bitiyo ve benim kazanmam lazım şuana kadar verdiğim kg 1 ayda 6 kg verebildim toplamda 2 ayda 88,5/77,600 geldim çok şükür giitkçe zorlaşıyo bu son haftamı napsamda bi 2,5 kg bari versem bilmiyorum inanın çok az yiyorum ve tempolu spor yapıyorum bana bi akıl verinnn
dün akşam yemeği yemedim.
bugün ki menüm
sabah:bir yumurta sarısı haşlanmış
öğle.taze fasulye 7-8 kaşık
akşam yemek yok aralarda ve akşam meyve ve salatalık yiycem.
neyse ben işyerindeyim kovulmadan biraz çalışayım
yine gelirim
canım hg evet görüyordum seni burda bayağı hırslısın anladığım kadarıyla inş bi an önce kurtuluruz hep birlikte fazlalıklardan...
h. bulbukkkkkkk evet kavistasyon meselesiyle senide takipp ettiim ama yaşın hangi ilden olduğun işin hakında bilgi verirsen seni daha iyi tanımış olurum sohbete malzeme çıkar :)
Menün fazla az geldi bana. Kilonda var ve bence bu menüyü kaldıramaz. Üstelik daha başlarda bu kadar az yersen daha sonra su içsen kilo alırsın. Özellikle sabah çok az. Ve sabahları doymazsan bütün gün doymazsın üstelik kahvaltı metobolizmayı harekete geçirmek için çok önemli. Sabah 2 dilim ekmek ve peynir, yumurta, domates, mayonoz falan yesen. Öğlenleri proteinli bir yemek, akşamları da işte 7-8 kaşık sebze yesen ve meyveyi çok abartmadan günde maksimum 1 tane yesen hem daha sağlıklı kilo veririsin.
hemşeriymişiz canım bende ankaradayımankaralıyım canım evliyim yaşım 28,5 işim muhasebe kavitasyona gidiyorum ama şimdilik bi farkını göremedim bakalım 5 seansım daha var...
bu arada günaydın kızlar öğlen oldu ama sabah erkenden hastaneye kan vermeye gittim bide tokluk şekeri için kan vermem gerekiyomuş tam tok olup 2 saat sonra gel dedi hemşire bende gittim bir poğaça bir simit 2 şekerli çay içtim hesapladım 550 kalori tuttu öğleyi artık salatayla falan geçiştircem birazdan yine çıkıcam kavitasyona gidicem hiç gidesimde yok ama napim başladık bi kere...
selam winston senin bendeki yerini uzun uzun yazmayacağım kısaca ne zaman acaba ne yapsam dediğimde mesajalrımla çokca taciz ettiğim fikirlerine güvendiğim sin biliyorsun çünküü araştırmacı meraklıı gerçektenn hırsından vazgeçmeyen malkoçluğunu he bu arada 19 mayısta bende gelicem çağrmasanızda gelicemmm yüzsüzümdür söliyim :) senin eski 90 kg hamaktaki fotonu biliyorum zaten seni görüp gaza gelmeliyim çatlamalı hasetlenmeliyim hatuna bak 1,80 ama çıtır olmuş be bu boyla demeliyim hoş sezenede ayrı merakım var 52 kg olupta rejim yapan hatunun fazlalığı nersindedir acep diye ama onuda ayrı tebrik ederim biizim gibi değilde yol yakınken önlemini almaya başladığı için bu arad benimde yükselenim yay o yüzden bilirim bizdeki rahatlığıı hadiöptüm hepinizi karşıya gidiyorum nasipse yarın akşama uğrıycam
arkadaşım kendini o kadar güzel anlatmışsın kiGünaydınlaaar ya da tünaydınlaaar,
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.Ben Gırgırına bacıyı 5 günde 5 kilo topiğinden tanıyorum.Heza ile de orada tanıştmıştık.Belki 10 kişi aynı anda o diyeti yapıyorduk ama benim ajandama gizli gizli isimlerini ve gidişatlarını yazdığım 2 kişi bu arkadaşlardı
Diğerleri mesela patates gününde, (sadece haşlanmış,tuzsuz, yağsız patates ve az miktarda yenilecekken) "ben 2 kilo patates yedim", "ben kör edecek kadar tuz attım", "ben yanına ekmek yedim", "ben onu bunu yedim" diye beni deli ediyorlardı üleeen
Bir tek biz üçümüz adam akıllı yapıyorduk ve bu iki arkadaş olmasa ben kriz geçirir bırakırdım diyetiHoş, sonralarda gelen ve boğazını tutamayan kişilere sinir olup o diyetten vazgeçmiştim ama iki arkadaşın emeği ve motivasyonu çoktur üzerimde.
Ben winston (Ben pargalı ibrahim gibi oldu hehe bu arada televizyon izlemem bir Muhteşem yüzyıl bir de Yalan dünya izlediğim 2 şey) 30 yaşındayım.Kadıköy'de oturuyorum.Atanmamış bir ingilizce öğretmeniyim.Şirketlere iş ingilizcesi eğitimleri veren gezici kütüphane gibi şirket şirket dolanan biriyimKilolarım doğumdan falan değil tamamen şuursuzluktan. 2 yıllık evliyim, yay burcuyum.Çoluk çocuk yok.1.80e yakın boyum var, 90dan 75lere geldim ve artık kablumbağa hızıyla gidiyorum.Spor yapmaktan delicesine nefret ediyorum.
Evde karınca bulsa onla sohbet edecek kadar hayvan sevgim var.Bir kedim bir de balkonda beslediğim kanatları henüz çıkmamış yavru kargam var.Az yemek, sürekli diyet değiştirmek, ecnebi diyetleri denemek, şok diyetler, 5 günde nasıl 15 kilo verilir tarzı imkansız şeyleri okumak ve uygulamak, kendi bedeninden 2-3 beden küçük şeylere para verip onları dolapta stoklamak benim hobilerimEşim de uzun boylu ve 95-100 arasında kilosu değişmekle birlikte bana destek olmayan, yemekten zevk alan biri, o yüzden diyet saboteleri sayesinde ara sıra gerçekleşmekte.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmişler.
Genelde cumartesi-pazar pek yoğun olmaz grubumuz, bu ara izinli arkadaşlar da var.(Taşınan-sınava giren vs vs) bu yüzden biraz sakin olsa da grup sohbete yatkın, motive edici (fiştekleyici), değişik diyetlere açık ve saygılı bir grubuz
Umarım sizlerle daha da aktif ve hoşsohbet bir grup olacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?