- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
aynen arkadaşım bende öleeeeeeeeee yedimmi çatlayana kadar yemedimmiiiiiiiiii bakama bile yemeğe
ama çözümün bu olmadığını ve bunun olumsuz anlamda daha çok etkisinde kaldığımı gördüm ben
şunu diyorum kendime sanki bu çikolata yemediğim bişeymiii yoooo değil ee diyorum bunun yerine yerim 5 salatalık diyorum ne gerek varr bide hepp şimdi şu ufacık çikolata için 2 saat koşsam kalorisinii yakamam misaliii aptalmıyım ben ye diyorum
bu arada benim rakip bana sen kazandın zatenn diye mesaj atıp atıp duruyorr ne yalan hemen bende bi geveşeme oluyor tamadır bu iş diyee
a dedim geçenn ilk iddamöızdada son 1 haftada serdim rejimi hatunn atakla geçti beni yani anlıycağınız bu yine bana son haftanın ounu olabilir bu arad son haftamm ne rajimi yapsam bilemedim yaaa et demeyin banaa ııyyyyyyyyy diyom
elma diyeti yada sırf yumurta yoğurtmu yesem r
bugünkü menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 2 çatal peynir
öğlen 1 elma
ikindi salata peynir 2 çatal reçel
akşam 1kk peynir 3 biber
1,5 saat yürüyüş toplamda
çok doğru söledin arkadaşım bende fark ettim bunu insan rejim yapıyor olsa bile zevk aldığı keyif aldığı az koalrili besinleri tercih etmelikiii bıkınlık gelmesin şuana kadar bende denemediğim diyet kalmadıı ettide denedim beni çok tok tuttu şaşırdım da ama yok yaaa et yemek istemiyom yerine böle çatır çatırr hıyarr yesemm ohhhhhhhhh :) bide yoğurttan bıkmıyom
winston sen meyve suyu falan sanırım şu holywodmu neydii omudur bu ya 2 gün sade meysuu falann hatırlıyom bi yerden çıkaramadım halan
aa bide ayrann diyeti vardıı buralarda bi topikte
selamın hello hatunlar. suan tatildeyim sayılır giremedim 2 gündür nasılsınız. cok mutluyum eşimle ilk defa tatile çıktık. yani yaz tatilinin dısında. dinlendim resmen. carsamba günü ankaradayım insallah. kendinize cok iyi bakın.
giremedim iki gündür arkadaşımdaydım ancak şimdi bakabildim.yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmişlervalla kendi grubum diye söylemiyorum gerçekten çok eğlenceli bir grup.hemen kısacık kendimden bahsedeyeyim.22 yaşındayım İstanbul Halkalı'da oturuyorum.öğrenciyim burda.Aslen Bursalıyım ailem de orda.Ben burda kuzenimle kalıyorum.Ekim ayının 3ünde diyete başladım başladığımda 124.5 kilo idim.şu anda 90 kilo olmuş bulunmaktayım.Yolum uzun yavaş yavaş veriyorum ama istikrarlıyım.2 aydır haftada en az 4 kez spor salonuna gidiyorum onun dışında sağlıklı ve dengeli besleniyorum artık.tabii ki benim de herkesin olduğu gibi gözümün döndüğü kaçamak yaptığım zamanlar oluyor ama hemen farkıa varıp durduruyorum kendimi.yediğim şeyleri paylaşıyorum zaten onları görürsüünüz.hatta yorumlarsanız çok sevinirim.şimdilik bu kadar zaten zamanla daha yakından tanıyoruz birbirimizi.hepinize iyi gecceler ben gideyim de az biraz survivor izleyeyim
Yok bacım ya benim aslında çıkış noktam juice fasting'di, Meyvesuyu orucu deniliyor.(Gene winston gene ecnebi diyetler)
10 günden başlayıp 90 güne kadar yapılan bir şey.Olay şu; sebze ağırlıklı ama meyve de olan (3/4 sebze-1/4 meyve) bir diyet.
Sabah, öğlen akşam acıktıkça bunları sıkıp sularını içiyorsun.Bir de su içiyorsun.İstersen günde 2000 kalorilerin bile üzerine çıkabileceğin için öyle ayıltıp bayıltan bir şey değil, sebze, meyve suyundan da vitamin alıyorsun,saçın kaşın gözün parlıyor, enerjik falan oluyorsun vs vs.
Ama ben öyle sadece meyve suyuyla yaşayacağım için akşam yemeklerini gene sebzesel ama yoğurt desteğiyle hafif geçiriyorum.
Sabah ve öğlen de birer bardak kendime havuçlu, salatalıklı, kivili, ıspanaklı, kerevizli, limonlu işte dolapta ne varsa 200 kaloriyi aşmayacak şekilde (4 elma sıksam 200 kalori yani, ölçüp biçip yapıyorum) sıkıp içiyorum.
İstersen 10 salatalık koy etsin etsin 100 kalori eder ki sana yarım litre salatalık suyu çıkar, içine ıspanak koy yarım kilo, bir de bir kivi at, limon at 200 bile etmez ama bardak bardak suyun olur, hoş ben sadece bir bardaklık yapıyorum.
Süt gibi tok tutmuyor, hemen akıp gidiyor tabii ama vitamindir, şifa niyetine diye kendimi kandırıyorum işte
Bir de hoşuma gidiyor, yok onu mu sıkayım, içine maydonaz da atayım, buz koyayım, çilek atayım derken eğlenceli de oluyor.
Sırf böyle yapanlar (sabah-öğle-akşam) 10 günde atıyorum 6-7 kilo veriyorlarmış ama dediğim gibi ben dayanamam ve de sağlıksız o yüzden kısmi yapıyorum bacım.
Tüh se_zen bacıya da tüm gizemli sırlarımı da ifşa ettim iyi mi?
Evet inşallah bu yaz bizim yazımız olacak.
Bunun için de boğazlar tutulacak, totolar hareket edecek
Neyse ben acuk mekik çekeyim, hareket yapayım.
10 gram 10 gramdır.
Herkese hafif bir gece ve şimdiden talı uykular diliyorum
1 hafta iznliydim daha sonra eşimin burnu kırıldı izni 1 hafta daha uzatmak zorunda kaldım bu arada kendimde rahatsızlandım yani izinde bütün aksilikler beni buldu nasıl geçti 15 gün hç anlayamadım
günaydın kızlar hepinizden ayrı ayrı özürdiliyorum hiç giremedim bütün aksilikler üst üste geldi geçmişide okuyamadım beni takımdan atmamaışsınızdır umarım((
günaydın canım çok geçmiş olsun geldimi üstüste gelir zaten...
Ortim hoş geldin. Gözümüz yollarda kaldı. İkinize de çok geçmiş olsun. Şans işte. Böyle aksiliklerle geçen tatillerden nefret ediyorum resmen. Diyet işleri nasıl gidiyor, 48 kilo olmuşsundur sen şimdi diye meraktan çatladım valla 15 gündür. Ayrıca seni atarmıyız hiç yahu. Sen zaten izinliydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?