Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla sen gene kış tut işini, yaz çıkarsa sevinirsin bacım
Se_zen de bana yedim, yedim yazıyor ama gece 11 de maşallah spor yapıyormuş
Ben kafamda en kötü, o çoook kilo vermiş gibi düşünüp, hırslanıp devam ediyorum.
Hem diyelim ki iddayı kaybettik, ama extradan vermiş olacağımız yarım kilo bile bizim yanımıza kar kalacaktır.
Ben böyle düşünüp devam ediyorum yoluma, varsın kaybedeyim ama çaba gösterip 3-5 gram atayım, ona da şükür diyeceğim.

Elma diyetinde 2 kez başarısız oldum bacım ben ya.Beni 5 günde 5 diyetinden bileee çok zorladı, bana akıl karı gelmedi.Ne bileyim ben elma yedikçe, elma içimi yıkadı resmen, akşamına elim ayağım titredi yemeğe saldım kendimi, ama sende inşallah yaparsan güzel sonuçlar çıkar.
Havalar da ısındı, yumurta artık isilik yapar ya Ben çok yumurtaya da sıcak bakmıyorum ama yoğurt makul.Beni de hep tok tutar.
Sağlıksız olacak ama sebze yoğurt nasıl olur senin için?
Ben mesela havuç kadar tok tutan bir şey yemedim, akşam için yağsız tavaya havuç rendeleyip kızartıp hafif, üstünü yoğurtlayacaktım.Akşamları böyle yoğurtlu ıspanak, kereviz, havuç, semizotu falan yesen, sabah öğleni de dengeli hafif gene sebze ağırlıklı geçirsen nasıl olur acaba?
Ben bu ara öyle yapıyorum, mekik ve diğer egzersizlerle acayip incelme oldu, biraz da kilo verdim.
Açım gene ama ne bileyim yediğim, içtiğimden memnunum.Öyle haşlanmış tuzsuz yağsız patates gibi şeyler yemiyorum
Yerken,içerken keyifleniyorum yani.

bugünkü menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 2 çatal peynir
öğlen 1 elma
ikindi salata peynir 2 çatal reçel
akşam 1kk peynir 3 biber
1,5 saat yürüyüş toplamda

çok doğru söledin arkadaşım bende fark ettim bunu insan rejim yapıyor olsa bile zevk aldığı keyif aldığı az koalrili besinleri tercih etmelikiii bıkınlık gelmesin şuana kadar bende denemediğim diyet kalmadıı ettide denedim beni çok tok tuttu şaşırdım da ama yok yaaa et yemek istemiyom yerine böle çatır çatırr hıyarr yesemm ohhhhhhhhh :) bide yoğurttan bıkmıyom
winston sen meyve suyu falan sanırım şu holywodmu neydii omudur bu ya 2 gün sade meysuu falann hatırlıyom bi yerden çıkaramadım halan
aa bide ayrann diyeti vardıı buralarda bi topikte

bugünkü menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 2 çatal peynir
öğlen 1 elma
ikindi salata peynir 2 çatal reçel
akşam 1kk peynir 3 biber
1,5 saat yürüyüş toplamda

Bacım bundan daha hafifi olmaz zaten
Ha sağlıksız falan demeyeceğim malum ben de aynı yoldan gidiyorum ne dense de dinlemiyorum ama daha ötesi insanı öldürür diye düşünüyorum, bence son derece fazla kilo verdirici bir diyet ki ayrıca spora da gidiyormuşsun, daha ne olsun
Ayrıca elma diyetinde günde 6-7 elma var ki kafadan 400 kalori elmalar eder.Bir de sabah kahvaltı ediliyor, ona da 300-400 eklesen, eder sana 1000 kalori, elma da mideyi yıkadığı için 1000 kalori alır gene aç kalır, yemeklere saldırırsın.
Ama senin bu menün taş çatlasın 600 kalori.
Gene karar senin bacım, eğer sürekli böyle az yiyorsan hiç macera arama yoluna devam et.
Ama dikkat de et ha, 600 kalori az, (Lafı söyleyene bak; ben de 600 kalori bugün ya almışımdır ya almamışımdır ) olsun sen kendine dikkat et gene de

benim merakım acab menüü değişikliği daha iyi etki ederde daha çok kg atmak için değişsemmi diyom
yok sa inna bölee hiç aç kalıyom falan diye düşünmüyom salata beni acayip doyuruyo hem gözümü hem midemii
bide meyve suyu çok kalorili değilmiydi yaaaaaaaaaaaaa

selamın hello hatunlar. suan tatildeyim sayılır giremedim 2 gündür nasılsınız. cok mutluyum eşimle ilk defa tatile çıktık. yani yaz tatilinin dısında. dinlendim resmen. carsamba günü ankaradayım insallah. kendinize cok iyi bakın.

giremedim iki gündür arkadaşımdaydım ancak şimdi bakabildim.yeni arkadaşlarımız gelmiş hoş gelmişler valla kendi grubum diye söylemiyorum gerçekten çok eğlenceli bir grup.hemen kısacık kendimden bahsedeyeyim.22 yaşındayım İstanbul Halkalı'da oturuyorum.öğrenciyim burda.Aslen Bursalıyım ailem de orda.Ben burda kuzenimle kalıyorum.Ekim ayının 3ünde diyete başladım başladığımda 124.5 kilo idim.şu anda 90 kilo olmuş bulunmaktayım.Yolum uzun yavaş yavaş veriyorum ama istikrarlıyım.2 aydır haftada en az 4 kez spor salonuna gidiyorum onun dışında sağlıklı ve dengeli besleniyorum artık.tabii ki benim de herkesin olduğu gibi gözümün döndüğü kaçamak yaptığım zamanlar oluyor ama hemen farkıa varıp durduruyorum kendimi.yediğim şeyleri paylaşıyorum zaten onları görürsüünüz.hatta yorumlarsanız çok sevinirim.şimdilik bu kadar zaten zamanla daha yakından tanıyoruz birbirimizi.hepinize iyi gecceler ben gideyim de az biraz survivor izleyeyim

Yok bacım ya benim aslında çıkış noktam juice fasting'di, Meyvesuyu orucu deniliyor.(Gene winston gene ecnebi diyetler )
10 günden başlayıp 90 güne kadar yapılan bir şey.Olay şu; sebze ağırlıklı ama meyve de olan (3/4 sebze-1/4 meyve) bir diyet.
Sabah, öğlen akşam acıktıkça bunları sıkıp sularını içiyorsun.Bir de su içiyorsun.İstersen günde 2000 kalorilerin bile üzerine çıkabileceğin için öyle ayıltıp bayıltan bir şey değil, sebze, meyve suyundan da vitamin alıyorsun,saçın kaşın gözün parlıyor, enerjik falan oluyorsun vs vs.
Ama ben öyle sadece meyve suyuyla yaşayamayacağım için akşam yemeklerini gene sebzesel ama yoğurt desteğiyle hafif geçiriyorum.
Sabah ve öğlen de birer bardak kendime havuçlu, salatalıklı, kivili, ıspanaklı, kerevizli, limonlu işte dolapta ne varsa 200 kaloriyi aşmayacak şekilde (4 elma sıksam 200 kalori yani, ölçüp biçip yapıyorum) sıkıp içiyorum.
İstersen 10 salatalık koy etsin etsin 100 kalori eder ki sana yarım litre salatalık suyu çıkar, içine ıspanak koy yarım kilo, bir de bir kivi at, limon at 200 bile etmez ama bardak bardak suyun olur, hoş ben sadece bir bardaklık yapıyorum.
Süt gibi tok tutmuyor, hemen akıp gidiyor tabii ama vitamindir, şifa niyetine diye kendimi kandırıyorum işte
Bir de hoşuma gidiyor, yok onu mu sıkayım, içine maydonaz da atayım, buz koyayım, çilek atayım derken eğlenceli de oluyor.
Sırf böyle yapanlar (sabah-öğle-akşam) 10 günde atıyorum 6-7 kilo veriyorlarmış ama dediğim gibi ben dayanamam ve de sağlıksız o yüzden kısmi yapıyorum bacım.
Tüh se_zen bacıya da tüm gizemli sırlarımı da ifşa ettim iyi mi?

Son düzenleme:

Oh sefan olsun bacım, ne güzel tatil sezonunu açmışsın.
Sana iyi eğlenceler diyeylim o zaman.

Ejje bacıııı, baklavalardan ne haber?
Bittiler mi yoksa hala gizli gizli hüpletiyor musun?
Haşlanmış ıspanakla yaşayan şu kulu düşün, benim için de hüplet

benim bi arkadaşta sırf semizotuyla çok kg vermişti arada yoğurtlada yedim dedi ama baya uzun zaman oldu semiz otunun bi özeliğimi ne varmışş aman yaaaaaa valla aslında kastıkça takıntı yaptıkça gitmiyo kilolar piskolojide önemli kg verimizde kanıtlanmış bişey bu relaks olalım her akşam ben şunu diyorum kendime
ben bugün kg vermek içinn ne ler yaptım eğer cevabım beni tatmin ediyorsa bu iş eninde sonunda olucakk diyerek inancımı katlıyorum aski olması imkansızz hem az yicem hem spor yapıcamm bu şekilde kilo verememek gibi durum söz konusu olamaz yeterki biz düsürt olalım kendimize

ben bu kg yuu yiyerek aldım arkadaşş hemde öküz gibi midem çöplükmüşçesine yedimm çatlayana kadar yedim
ben aman hareket edicem korkusuna çişimii rekor yapana kadar tuttum ben yaaa geçmişteki günleri eve gelipp çekyata yattığımm tembel olduğum için aldım benn hep aldım benn sonrada nası oldum 90 ya dedim kendimeee hiç akılı işimi u ya geçen 2 yaz mevsimini zehir ederek geçirdm kendime kızarak geçirdimm ama bu yaz benim yazım olmalıııııııııı

Evet inşallah bu yaz bizim yazımız olacak.
Bunun için de boğazlar tutulacak, totolar hareket edecek

Neyse ben acuk mekik çekeyim, hareket yapayım.
10 gram 10 gramdır.
Herkese hafif bir gece ve şimdiden talı uykular diliyorum

iygecelerr yarın için güzel bi hafta olsun kg verceğimiz inşallah

günaydın kızlar hepinizden ayrı ayrı özürdiliyorum hiç giremedim bütün aksilikler üst üste geldi geçmişide okuyamadım beni takımdan atmamaışsınızdır umarım((

1 hafta iznliydim daha sonra eşimin burnu kırıldı izni 1 hafta daha uzatmak zorunda kaldım bu arada kendimde rahatsızlandım yani izinde bütün aksilikler beni buldu nasıl geçti 15 gün hç anlayamadım

1 hafta iznliydim daha sonra eşimin burnu kırıldı izni 1 hafta daha uzatmak zorunda kaldım bu arada kendimde rahatsızlandım yani izinde bütün aksilikler beni buldu nasıl geçti 15 gün hç anlayamadım

günaydın canım çok geçmiş olsun geldimi üstüste gelir zaten...

günaydın kızlar hepinizden ayrı ayrı özürdiliyorum hiç giremedim bütün aksilikler üst üste geldi geçmişide okuyamadım beni takımdan atmamaışsınızdır umarım((

Ortim hoş geldin. Gözümüz yollarda kaldı. İkinize de çok geçmiş olsun. Şans işte. Böyle aksiliklerle geçen tatillerden nefret ediyorum resmen. Diyet işleri nasıl gidiyor, 48 kilo olmuşsundur sen şimdi diye meraktan çatladım valla 15 gündür. Ayrıca seni atarmıyız hiç yahu. Sen zaten izinliydin.

Kızlar inanın canım burnumda. Bu kendime verdiğim son hafta artık. Yeter diye bağırasım geliyor sabah sabah. İnanılmaz sinirliyim artık. Bu ne böyle kızlar ya. 2 Gündür canım çıktı resmen. Bacaklarım bile hala sızlıyor. Tepinmekten ama sonuç hala aynı yerdeyim. üstelik tam 3 haftadır aynı yerdeyim. Neyi yanış yapıyorum anlamadım. Üstelik denemediğim şey kalmadı. Resmen su dan kaybediyorum. Bir gün 500 gram verip ertesi gün 600 gram fazla çıkmak da ne oluyor Allah aşkına. Spor sa onu da yaptım. Daha ben ne yapayım bilemedim. Acil bir yöntem bulamazsam resmen bırakıcam artık diyeti falan. Kendimi bu kadar kasıyorum sonra sonuç değişmiyor. Çok canım sıkkın çok.
Winston bacım sırf idda için değil, kendime olan güvenim kalmıyor artık. 2-3 kilo için bu kadar zorlanıyorsam vay benim halime. Benki eskiden aman kilo vermede ne var 1 hafta sıkar dişimi 5 kilo veririm diyordum ama kaç aydır buradayım ve gramla kilo veriyorum. Üstelik çok da uğraşıyorum ve aklımda sadece kilo vermek var. Dün gece yarısı ütü yapıyorum eşim 5000 puan veriyorums sana dedi, (aramızda vardır böyle bir şey ondan , salak saçma bir şey görüp birbimize bağırırız biz deli gibi yok 1000 puan falan diye) benim 5000 duyunca gözüm döndü, sonra kendime geldim kalori değil o puan diye. Resmen kafayı yedim kızlar. Biri bana yardım etsin ne olur.

hoşbulduk şekerim vallaha bende çok özledim sizi bütün aksiliklere rağmen gene burdayım
kilomu sölemiycem cumaya kadar merak et sezencim ama duyunca gerçekten hasetlenicen bu sefer

bütün aksiliklere rağmen ben diyet konusunda koptum kızlar deli gibi spor yaptım sabah 1 saat akşam 1 saat olmak üzere hergün 2 saat yürüdüm aralarda koştum kendimi çok formda hissediyorum sanırım mezun olmama az kaldı yanlarımdaki yağ kütleleri yok denecek kadar azaldı yürüyüşün kesinlikle çok etkisi var vücudum toparlandı sadece yememekle olacak bişey değilmiş bu iş bir kez daha yaşayarak öğrenmiş oldum.diyetisyene gittim kontrole vücudumda 1 kilo yağ kalmış ilk gittiğimde 2.3 kilogramdı çok sevindimya ama çok fazla spor yaptığım için kas oranımda azalma olmuş o yüzden bu aralar proteinlerimi arttrdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…