Eki Görüntüle 407041
oldumu bilmiyorum ama bu benim 58 kiloluk halim bilgisayarda bu vardı daha sonra yenileri yüklerim.
Eki Görüntüle 407047
buda senin için winstoncum yüzümü kapamadımburdada 55 civarındaydım sanırım fazla belli olmuyo arazide çekmişti arkadaş
Len dedim biri benim resmimi alıp saçımı sarı yapıp koymuş oraya. Göbek kısmı yoktu bende ama onun yerine bacaklar az daha kalındı. Hoş benimde şimdi 5 kilo ile pek bir şey değişmedi. Ama asıl şimdiki halini isteriz. 50'lik halini. Bende size akşama söz 48'lik halimi koyacağım. Eskiden 48 kilo ikenki. Birde bulursam 60'lık koyarım. Ama tabii 48'lik resmimim çok o zaman kendimi beğendiğimden bol bol resim çektirdiydim. 60 olunca pek resmim yok.
Vay vay vay ortağıma bakın beee. Gençmişiz de maşallah. fıstık fıstık benim ortağım. aman da aman nazar değmesin. Şimdi burdan 5 kilo daha mı gitti yani. Anaaaaa.
Vay vay vay ortağıma bakın beee. Gençmişiz de maşallah. fıstık fıstık benim ortağım. aman da aman nazar değmesin. Şimdi burdan 5 kilo daha mı gitti yani. Anaaaaa.
buda senin için winstoncum yüzümü kapamadımburdada 55 civarındaydım sanırım fazla belli olmuyo arazide çekmişti arkadaş
Biz de fotoları 2 haziran akşamı buraya koyacağız hıh (hasetinden çatlayan winston)
Hem de Erol Atar gibi şip şak kim ne yedi, nereye baktı, ne yaptıysa düğün fotoğrafçısı gibi fotolayıp boy boy flaş flaş diyerekten ekleriz buraya
Herkes şimdiden 2 hazirana büyük kaynakçı gözlüklerinden tedarik etsin ki yüzümüz gözümüz belli olmadan o gün buradaki buluşmaya gelemeyen arkadaşlar için güzel güzel foto çektirir, grup buluşması diye ekleriz.
ya 2 hazirana kadar beklicez mi? biz şimdi koyun işte o zaman nasıl olsa yenileri koyarsınız :))
Biz de fotoları 2 haziran akşamı buraya koyacağız hıh (hasetinden çatlayan winston)
Hem de Erol Atar gibi şip şak kim ne yedi, nereye baktı, ne yaptıysa düğün fotoğrafçısı gibi fotolayıp boy boy flaş flaş diyerekten ekleriz buraya
Herkes şimdiden 2 hazirana büyük kaynakçı gözlüklerinden tedarik etsin ki yüzümüz gözümüz belli olmadan o gün buradaki buluşmaya gelemeyen arkadaşlar için güzel güzel foto çektirir, grup buluşması diye ekleriz.
Eki Görüntüle 407047
buda senin için winstoncum yüzümü kapamadımBurdada 55 civarındaydım sanırım fazla belli olmuyo arazide çekmişti arkadaş
Evet evet bacım 2 haziran için ben netbook'umu wın ımı ayarladım. Yanlız 1 ay öncesinden ne ayarlamaksa. Yanıma telefonumun bağlantısı falan herşeyim alıcan. E bi de tartı alınca ben valizle gelirim artıkın.
Bende öyle dedim, masayı falan hepimizi çeker çeker online koyarız. 2 haziran saat 10 da herkes pc başında olsun. Sizle de muhabbet ederiz. Yüz içinde ben kızımın maskelerini düşünmüştüm. Kayu ve arkadaşları. Çok güzeller. Onları takar takar resim çektiririz. nasıl olur.
Kayu ve arkadaşları haa Kayu şu kel olan ibiş miydi? Pepe miydi o yoksa, aman çok cahilim ben işte bu konularda.
Ben kayu istemem, bana pamuk prenses olmadı şirine olsun bari
şey de olur bacılar, hani maskeli balo maskeleri var ya kartondan, gözleri kapatan, 3-5 liraya bir torba ondan da alırım ben gelirken isterseniz.
Ben hava güzel, güneşli olur diyorum (ee bir zahmet haziran gelmiş olacak değil mi?) ben kocaman güneş gözlüğümü takacağım, bana farketmez ben öyle çekinirim foto.
şimdi derler zaten şahtın, kayu maskesiyle şahbaz olmuşsun winston
Ama yüz kapatıcı maske de eğlenceli olur, hehe..o gün çok eğleneceğiz ya
Ben de benim tartı eğer sığarsa laptop çantasına koyup taşımayı düşünüyorum
Dışardan kesin deli diye bakacaklar yalnız.
2 hatun baskül taşımış, biri laptop çantasını baskül çantası yapmış, hatunlar kayu maskesi takıyorlar, garip garip foto çekiliniyorlar, cafenin ortasında tartılıyorlar falan
Ben şimdiden çok eğlendim valla, o gün kesin çok eğlenceli olacak.
yav bugün moralim hep bozuk gidecek benim yav dedim bu resimdeki hatunlarmıı burda zayıflamay uğraşıyo benim ölmee lazım demkki bemnim haylimdeki bendende zayıfsın :)
Kayu ve arkadaşları haa Kayu şu kel olan ibiş miydi? Pepe miydi o yoksa, aman çok cahilim ben işte bu konularda.
Ben Kayu istemem, bana pamuk prenses olmadı şirine olsun bari
Şey de olur bacılar, hani maskeli balo maskeleri var ya kartondan, gözleri kapatan, 3-5 liraya bir torba ondan da alırım ben gelirken isterseniz.
Ben hava güzel, güneşli olur diyorum (Ee bir zahmet haziran gelmiş olacak değil mi?) Ben kocaman güneş gözlüğümü takacağım, bana farketmez ben öyle çekinirim foto.
Şimdi derler zaten şahtın, Kayu maskesiyle şahbaz olmuşsun winston
Ama yüz kapatıcı maske de eğlenceli olur, hehe..O gün çok eğleneceğiz ya
Ben de benim tartı eğer sığarsa laptop çantasına koyup taşımayı düşünüyorum
Dışardan kesin deli diye bakacaklar yalnız.
2 hatun baskül taşımış, biri laptop çantasını baskül çantası yapmış, hatunlar kayu maskesi takıyorlar, garip garip foto çekiliniyorlar, cafenin ortasında tartılıyorlar falan
Ben şimdiden çok eğlendim valla, o gün kesin çok eğlenceli olacak.
bence bizde bu çene varken o kahvaltı akşam yemeğine kadar sürer diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?