Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eki Görüntüle 407041
oldumu bilmiyorum ama bu benim 58 kiloluk halim bilgisayarda bu vardı daha sonra yenileri yüklerim.

Len dedim biri benim resmimi alıp saçımı sarı yapıp koymuş oraya. Göbek kısmı yoktu bende ama onun yerine bacaklar az daha kalındı. Hoş benimde şimdi 5 kilo ile pek bir şey değişmedi. Ama asıl şimdiki halini isteriz. 50'lik halini. Bende size akşama söz 48'lik halimi koyacağım. Eskiden 48 kilo ikenki. Birde bulursam 60'lık koyarım. Ama tabii 48'lik resmimim çok o zaman kendimi beğendiğimden bol bol resim çektirdiydim. 60 olunca pek resmim yok.

ay hoşuma gitti bu resim işi benim ben ne kadar resim varsa koyyarım artık he he he
eee arkadaşlar hadi bakalım sizde koyun resimlerinizi

Eki Görüntüle 407047

buda senin için winstoncum yüzümü kapamadım burdada 55 civarındaydım sanırım fazla belli olmuyo arazide çekmişti arkadaş

Vay vay vay ortağıma bakın beee. Gençmişiz de maşallah. fıstık fıstık benim ortağım. aman da aman nazar değmesin. Şimdi burdan 5 kilo daha mı gitti yani. Anaaaaa.

ay Allah iyiliğini versin sezen bukadar çok mu benziyoruz :))
bak bekliyorum gerçi hafta sonu bakamam ben evdeki interneti kapadım ama neyse artık hafta içi bakarım.

Vay vay vay ortağıma bakın beee. Gençmişiz de maşallah. fıstık fıstık benim ortağım. aman da aman nazar değmesin. Şimdi burdan 5 kilo daha mı gitti yani. Anaaaaa.

evet şekerim şimdi çocuk kadar kaldım burda kilolu bile çıkmışım normalde üstümde hırka var yani bu ayrıntılarıda atlamayalım kızlar

evet şekerim şimdi çocuk kadar kaldım burda kilolu bile çıkmışım normalde üstümde hırka var yani bu ayrıntılarıda atlamayalım kızlar

buda senin için winstoncum yüzümü kapamadım burdada 55 civarındaydım sanırım fazla belli olmuyo arazide çekmişti arkadaş

Ha şöölee
Ben de ilk fotoda dedim hatun kolyeyle kemerle bu kadar şık mı arazi tepelerine gidiyor diye düşündüm
Burada da spor bir Suhan görüyoruz
Burada ilk fotoya göre daha incesin, bacakların falan da inceymiş senin.
Biraz bel, göbek varmış bence, diğer yerlerin orantılıymış zaten
Bir ara 50 ya da 48 ile mezun olacaksan o fotoları da koyarsın da yakar ile ben çatır çatır çatlarız

bak üstümde bide hırka var dikkatini çekerim ortim kilolu bile çıkmışım yani.
gençliğe gelince aman sezen gençlikmi kalmış 32 yaşındayım ya

Biz de fotoları 2 haziran akşamı buraya koyacağız hıh (hasetinden çatlayan winston)
Hem de Erol Atar gibi şip şak kim ne yedi, nereye baktı, ne yaptıysa düğün fotoğrafçısı gibi fotolayıp boy boy flaş flaş diyerekten ekleriz buraya
Herkes şimdiden 2 hazirana büyük kaynakçı gözlüklerinden tedarik etsin ki yüzümüz gözümüz belli olmadan o gün buradaki buluşmaya gelemeyen arkadaşlar için güzel güzel foto çektirir, grup buluşması diye ekleriz.

ya 2 hazirana kadar beklicez mi? biz şimdi koyun işte o zaman nasıl olsa yenileri koyarsınız :))

ya 2 hazirana kadar beklicez mi? biz şimdi koyun işte o zaman nasıl olsa yenileri koyarsınız :))

Ben baklavalarımı koyayım o zaman
Foto makinam bende, şarj aleti annemde bacım ya
Anneler gününde gitmişken alacağım, şimdilik öyle bir imkanım yok yani.
13ünde elimde olacak ama yok o zaman da koymam, se_zen'e süpriz olsun

Ben inceeeecik vaziyette, sırıtarak, se_zen'den o çeki alırken boy boy, önden, arkadan, profilden çektirip koyacağım

Diğer bacılar koysunlar o vakte kadar isterlerse.

Evet evet bacım 2 haziran için ben netbook'umu wın ımı ayarladım. Yanlız 1 ay öncesinden ne ayarlamaksa. Yanıma telefonumun bağlantısı falan herşeyim alıcan. E bi de tartı alınca ben valizle gelirim artıkın.
Bende öyle dedim, masayı falan hepimizi çeker çeker online koyarız. 2 haziran saat 10 da herkes pc başında olsun. Sizle de muhabbet ederiz. Yüz içinde ben kızımın maskelerini düşünmüştüm. Kayu ve arkadaşları. Çok güzeller. Onları takar takar resim çektiririz. nasıl olur.

ooo suhan foto eklemiş maşallah ne güzel zayıf imrendim valla hatta bu imrenmeyle akşam bi 5km yol yaparım ben artık 2 haziranıda bekliyorum sabırsızlıkla...

Kayu ve arkadaşları haa Kayu şu kel olan ibiş miydi? Pepe miydi o yoksa, aman çok cahilim ben işte bu konularda.
Ben Kayu istemem, bana pamuk prenses olmadı şirine olsun bari
Şey de olur bacılar, hani maskeli balo maskeleri var ya kartondan, gözleri kapatan, 3-5 liraya bir torba ondan da alırım ben gelirken isterseniz.
Ben hava güzel, güneşli olur diyorum (Ee bir zahmet haziran gelmiş olacak değil mi? ) Ben kocaman güneş gözlüğümü takacağım, bana farketmez ben öyle çekinirim foto.
Şimdi derler zaten şahtın, Kayu maskesiyle şahbaz olmuşsun winston
Ama yüz kapatıcı maske de eğlenceli olur, hehe..O gün çok eğleneceğiz ya

Ben de benim tartı eğer sığarsa laptop çantasına koyup taşımayı düşünüyorum
Dışardan kesin deli diye bakacaklar yalnız.
2 hatun baskül taşımış, biri laptop çantasını baskül çantası yapmış, hatunlar kayu maskesi takıyorlar, garip garip foto çekiliniyorlar, cafenin ortasında tartılıyorlar falan
Ben şimdiden çok eğlendim valla, o gün kesin çok eğlenceli olacak.

Son düzenleme:

bence bizde bu çene varken o kahvaltı akşam yemeğine kadar sürer diyorum

AA bak bende şu balolarda takılan gözü kapatan tüylü tüylü maskelerden de var iki tane, onu da getireyim bari. Ayy ne manyak şeyler çıkıyo benden de be. Aklınıza fanteziler gelmesin kızlar geçen yıl yılbaşı balosundan kalma benimkiler. Öyle pamuk prenses şirinler falan yok. Taktırıcam sana kayu yu. İyi fikir bende laptop çantama koyayım bari. büyük laptop çantasına küçük netbook ve tartı tam sığar. Sonra gözlükle de çekiliriz ama ben maske ile istiyorum işte o kadar. bir kere hepimiz maskeli çekilelim lütfen. Sonra herkesi, yandan, sağdan, soldan yukarıdan falan çekeriz.

bence bizde bu çene varken o kahvaltı akşam yemeğine kadar sürer diyorum

Ben o niyetle geliyorum zaten. akşama kadar takılırız. Tabii bizi aynı mekanda tutmazlar ama başka yerlere gideriz napalım. Ayyy çok eğlenceli olacak çok. Acaaba merak ettim diğer guruplarda okuyor ya arada bizi onlarda gelmek isteyip bize sürpriz yapıyorlarmış. bir gidiyormuşuz aynı anda 30-40 kişi kayu ve arkadaşları şeklinde bizi bekliyormuş. Hepsi kadınlar kulubü zayıflama topiklerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…