Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kavitasyonu göbeğe yaptırıyorum daha pek bişi farketmedim ama bakalım 4 seansım kaldı ilk seansta ölçü almıştı yapan kız birde son seansta alıcaz ölçüyü kavitasyon bitene kadar öle mekik falan çekme dediler sade yürüyüş yapıyorum o yüzden bugün l karnitin aldım yürüyüşte ii oluyomuş ben çok nefes nefese kalıyordum bakalım inş işe yarar...

Anladım bacım, ben yaptırmayacağım ama nedense bu yeni trendler merakımı cezbediyor
Bizim akraba resmen kavi ile iğne ipliğe dönmüştü ya, ondan acaba çoook belirgin bir sonuç ortaya çıktımı diye merak ettim.
Gerçi o 46-48 beden falandı başladığında, sen öyle kilolu ve kalın olmadığın için tabii ki aynı şekilde sonuç vermeyecektir.
Umarım bittiğinde güzel bir incelme olur bacım.
Neyle giderse gitsin ama bir an önce gitsin şu yağlar yaaa

14.takıma girdim şimdi kim ne vermiş die bakmaya 1.73 die birinin resmi sezenle aynı anam dedim sezenin burda ne işi var

14.takıma girdim şimdi kim ne vermiş die bakmaya 1.73 die birinin resmi sezenle aynı anam dedim sezenin burda ne işi var

Ben de onu ilk gördüğümde "se_zen başka takımlarda da zayıflama işine girmiş, bu ne hırs ya" demiştim
Her hoplayan avatar sanki illa se_zen olmak zorundaymış gibi
Ayrıca o avatar benden çok zıplayıp hopluyor, onun yarısı kadar zıplasam şimdi 40 kiloydum, çok pis hasetleniyorum ona bile baktıkça

winston bacım haklısın belki ama bende çok seviyorum spor yapmayı. Bak düşünkü biz eşimle hep lotodan şu kadar para çıksa şunu yaparız bunu yaparız diye konuşuyoruz benim standart her para çıktığında yaptığım şey işten çıkıp evdekilere söylemeden 1 ay bir otelde kalıp sabah işe gider gibi gidip akşam iş çıkış saatine kadar orada kalıp 1 ay boyunca spor yapmak. Bütün gün 1-2 saat spor yapıp 1-2 saat yatayım. Benim için en dinlendirici hayal böyle bir şey. Yani çok seviyorsunda niye yapmıyorsun diyeceksin ama benim yeminle vaktim yok. Bazen bulaşıkları bile 2 günde bir yıkayabiliyorum. Benim kız inanılmaz derecede bana düşkün ve babasına falan gitmiyor. E gece benle yatıp sabah benle kalkınca spor yapamıyorum. Ama hala kızım on dakika mutfağa girmesin hemen kalkar step tahtama inip çıkar bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yani bende seviyorum bacım ya. düşün işte hamile iken millet yürüyemez ben doğuma 2 hafta kala hala yüzüyordum haftada 3 gün.

winston bacım haklısın belki ama bende çok seviyorum spor yapmayı. Bak düşünkü biz eşimle hep lotodan şu kadar para çıksa şunu yaparız bunu yaparız diye konuşuyoruz benim standart her para çıktığında yaptığım şey işten çıkıp evdekilere söylemeden 1 ay bir otelde kalıp sabah işe gider gibi gidip akşam iş çıkış saatine kadar orada kalıp 1 ay boyunca spor yapmak. Bütün gün 1-2 saat spor yapıp 1-2 saat yatayım. Benim için en dinlendirici hayal böyle bir şey. Yani çok seviyorsunda niye yapmıyorsun diyeceksin ama benim yeminle vaktim yok. Bazen bulaşıkları bile 2 günde bir yıkayabiliyorum. Benim kız inanılmaz derecede bana düşkün ve babasına falan gitmiyor. E gece benle yatıp sabah benle kalkınca spor yapamıyorum. Ama hala kızım on dakika mutfağa girmesin hemen kalkar step tahtama inip çıkar bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yani bende seviyorum bacım ya. düşün işte hamile iken millet yürüyemez ben doğuma 2 hafta kala hala yüzüyordum haftada 3 gün.

bacım o zaman, ben buraya ilk girdiğimde de yazmıştım : Arkamdan bilsem ki kuduz köpekler beni kovalıyor, kendimi ısırttırır ama gene de işin içinde koşmak var diye koşmazdım diye
Biz mesela 3. katta oturuyoruz, asansörle iner , çıkarım ki diyet ve zayıflama sürecinde olmama rağmen.
Araba varken markete bile arabayla giden, araba yoksa en kısa mesafeden ulaşım sağlayabilecek şeyler seçerim.
En basiti insan çişini tutup çişe gitmeye bile erinir mi? Ben biriktirip giderdim.
Hoş şimdi biraz biraz düzeldim ama amacım zayıflamak diye.
Yani içimden gelmiyor, öyle koşmak, yürümek falan bana ızdırap.
Hani gezmeye gitsem, derse giderken falan yani bir amacım ya da bana keyif veren bir şey varsa yürürüm de, koşarım da, yüzerim de ama bunu rutine bindirip içimden geldiği için sürekli ve suratımda koca bir gülümseme ile yapamıyorum.
Acep 30undan sonra böyle bir şevk, bilinç bana gelir mi onu merak ediyorum işte.

**3.takım 255.ETAP**

S.A (80,0 / 80,0 / 0,0/ 0,00%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izinli
Yakar76 ( 63,6 / 63,8 / -0,2/ -0,31%)
Se_zen (52,0 / 52,0/ 0,0 / 0,00 %) Kilosu aynı
Winstonlight ( 73,5 / 72,0 / 1,5 / 2,04%)
Gölge_çiceği ( 68,2 / 67,5 / 0,7/ 1,03%)
Suhan2 ( 51,2 / 50,0 / 0,6 / 1,17% ) 253. Etapta izine ayrılmıştı Kilo farkı 2ye bölündü
Ejje89 ( 89,3 / 89,3/ 0,00/0,00) Kilosu aynı
Ozgey ( 73,5 / 71,5 / 2,0/ 2,72)
Hatice84 ( 59,6 / 59,5 / 0,1 / 0,17% )
Hazeran82 (87,6 / 86,1 / 1,5 / 1,71%)
GIRGIRINA_(77,7/ 76,7 / 1,0/1,29%)
Cerensesil (111/109,7/ 1,3 / 1,17) yeni üye hedefi 65 Kilo olmak

3. Takım Ortalaması: 0,85%

Takım yüzdemiz 0,85 Bu süper bir başarı kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum inşallah haftayada başarılı bir sonuç elde ederiz

kilo ve yüzde olarak birincimiyim neyim

Aman sizi bırakırmıyım ben hiç. Bende görmüştüm onu daha önce. Ama yakışmamış ona o avatar. Bana daha çok yakıştı. Benle bütünleşti o.

ahh ahhh o kadar hırs nerde (tabii ki bende ha ha hayyyy )
Ya bende artık bütünleştiğimi düşünüyorum o avatarla. Saçlarımı da onun gibi kestirdim. E fizik de benziyor. Benim gözler de onun gibi küçük. Benzior yani o kız bana. He onun kadar hoplamıyorum ama olsun. O hopladıkça benim yağlar eriyor.

3. Takım 255. Etap

Takım 1. verdiği 2 Kiloyla Ozgey (2,72%)

Takım 2. verdiği 1,5 kiloyla Winstonlight (2,04%)

Takım 3. verdiği 1,5 kiloyla Hazeran82 (1,71%)

Takım 4. verdiği 1 Kiloyla Gırıgına (1,29%)

Takım 5. verdiği 1,3 kiloyla Cerensesil (1,17%) ve verdiği 1,2 kiloyla suhan2 (1,17%)

Takım 6. verdiği 700 gramla Gölge çiçeği(1,03%)

Takım 7. verdiği 100 gramla Hatice84 (0,17%)

Takım 9. veremedikleri kilolarıyla se_zen , ejje89 ve S_A

Takım 10. malesef aldığı 200 gramla yakar76 (0,31%)

izinde olan arkadaşımız: Fizik

Ben verilen kiloyu ön planda tutsamda sıralama yüzdelere bakılarak yapıldı

heheh en ççok bunu seviyorum işte özelliklede birinci olursam kızmayın nolur kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim çinki herşeyden önce veremesekte azmettik

heheh en ççok bunu seviyorum işte özelliklede birinci olursam kızmayın nolur kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim çinki herşeyden önce veremesekte azmettik

niye kızalım canım 1. olupta bu tabloyu gören herkes sever yani.. ben şahsen bir kerecik görsem aşık olurum bu ana

şuan ne hissettiğimi anlatacak bi kelime bulamıyorum bile ben yine yenildim rakibim 115 kg du geçen ay 12 kg yenmişti beni bu ayda 13 kg vermiş ya şok oldum yaaa ben eksizksiz spor diyete rağmen verdiğim 7 kg ya
nası 2.cisinde de bu kadar kg verebilir yaaa sırf çorba içitim diyo 15 gündür sinirden ölüyom ya parama mı yanıyım aptallığıma mı başım çatlıyo sinirden
ben 1 aydır yırtınıyom kg vermek için ilk 88,500 düm ilk ay 5 kg verdiğim için bu ay ancak 7 verebildim
ya ben daha napıyım yaa

paramıııııı estağfurullah agaya beleş :)
koca totolu olduğum dönemlerde değil yürümek mutfağa su içmeye gitmek bile ızdıraptı bana valla bak
bebek küçük dışarı çıkamıyorum diye eve koşu bandı aldık ve inanınnn hayatım değişti :)
(komik oldu evet farkındayım kendimi pazarlamacı gibi hissettim alın hayatınız değişsinnnnn yeni bir siz olun)
şaka biyana gerçekten öyle sana şu kadarını deyim
koy televizyonun olduğu odaya bu aleti başlasın diziler sende başla yürümeye bak bakalım nasıl geçiyor 1 saat anlamıyosun bile
öyle boş odaya koyup kulağında müzikle asla ama assllaaaaa olacak iş değil
seni oyalayacak bişe lazım bana yürüyüşü bu ortam sevdirdi valla
dizi bitene kadar yürürümde zaten sağlık açısından 50-60 dakkadan fazlası kastan yiyor bilirsin.

bu arada 3700 mekik okudum da 1 sıfır fazla atmış olabilirmisin acabaaa? :)
aksi halde bende gerçekten çok hasetlendim sana bak şimdi
zira kendimi 200 le bile muhteşem bi iş başarmış gibi hissediyodum da

bişe daha
ben buraya yırtık do....dan çıkar gibi giriyorum arasıra
anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim rahatsızlık vermiyim :)

ya karışmak gibi olmasında siz zaten aynı kulvarda değilsinizki kilolarınız çok farklı onun daha fazla vermesi normal ötesi bişe yani
sen 1 ayda 7 kilo vermkten bahsediyosun arkadaşım.hangi doktora söylesen müthişş nasıl yaptın bizede anlatsana der
bence sen ne yap biliyomusun aynennnnn tam gaz devam et
bu ay ne yapıp 7 kilo versiyden aynısına devam et derim ben
süpersin yaaaa bak ben dışardan bir göz olarak değerlendirdim.

ayda 7 kilomuuuuuuuuuu süper rakibin kim canım kimle yarış içerisindesin diyetisyenemi gidiyorsun

Gırgırına canım sen aynı kişiyle 6 aylık mı iddaya girdin ne ettin böyle merak ettim. Zincirleme idda herhalde hiç bitmeyecek mi bu iş böyle. ayrıca bu arkadaş sana kazık atmamışmıydı ben mi yanlış anladım bir şeyleri, sana böyle kazık attıktan sonra hala niye devam ediyor olay onu da anlamadım. 1 ayda 13 kiloyu da nasıl bir insan verir o ayrı bir şey. Hangi çorbaymış böyle 13 kilo verdiren öyle bir çorba varsa bizde yiyelim 1 ay da bitsin gitsin bu dert niye uğraşıyoruz. (Şimdilik sorularım bu kadar. )

bu tablodan sonra haftayada kendimce güzel bişeyler yapmalıyım yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…