Tünaydınlaaar,
Herkesi verdiği kilodan dolayı kutluyorumMaşallah bize, umarım en kısa sürede istediğimiz kiloya sağlıkla ineriz diyorum
@Gırgırına Bacı, ay rüyana güldümYalnız siyah gömleği beğenmedim, len o kadar kilo verip yanınıza gelip bir de karalar mı bağlayacağım, sonra dersiniz "siyah giymiş, ondan ince olmuş" yooh bacım beyaz hatta transparan bir şey giyip geleceğim
Hava kısmı da tabii olacak ellaaam ne sandıydın?Onca kilo vermişim, rahmetli Diana gibi geleceğim, Bülent Ersoy gibi siz benim elimden tutup beni masaya oturtacaksınız falan Ben de "sizi piiiisss dobişleeer, hala reçel mi yiyorsunuz? " diye sizi kınayacağım falan Kilo verince ben artık sıskalarla takılacağım için sizlerle arkadaşlığımı bitireceğim, havam 1500 olacak
Şaka bir yana bacım, benim içim dışım birdir, kasıntı bir tip hele de havalı bir tip hiç değilimdir, ne yazıyorsam öyle konuşurum buluştuğumuzda da.Bence burada tutan elektiriğimiz yüz yüze görüştüğümüzde de tutacak ve biz çoook güzel bir cumartesi geçireceğiz.
@Suhan Bacı, 50 kilo ha vay vay maşallah48 konusunda ısrarcı mısın bacım? Yağ seviyen falan çok az çıkmıştı.Gel sen bari 49da bırak, 48 gerçekleşmemiş bir ütopik efsane olarak kalsın. Tayin konusunda umarım istediğin yer olur, İstanbul'a ne zaman yolun düşerse bekleriz.
@Yakar bacı ve ejje bacı, sizin geçen haftaki stresli sınav ve gezi maratonunuz sizi artıya çıkarmıştı, bu hafta onu dengelemeniz iyi olmuş.Benim 3 milföyü 1 haftada yok etmemi düşünürsek, sizin dengeleme çalışmanız çoook başarılı olmuş maşallah.
@Se_zen bacım, gizli gizli ne yapacaksın bak merak ettim? Senin bir ara çorba fikrin vardı, hep derdin ama yapmazdın acaba o mu diye dşünüyorum.Ya da sen aktar kadar donanımlısın ya, otlar, bitkiler derken acep bu tarz bir karışım mı yaparsın bilemiyorum ama çok tırstım.
@Ceren bacım, kaçamaklarını yazmadığın için seni kınayamıyor ya da fiştekleyemiyorumAma önceki sayfalarda reçel yiyen, tatlı yiyen, simit yiyenleri ölesiye yerden yere vurmuştum Belki motivasyon ve kararlılık için işe yarayabilir.Gene de güzel kilo vermişsin
@Özgey bacım, sana ne yazsam havada kalacak zaten.Dukan amca seni görse yeminle gözleri dolar, seni alnından öper ağlamaya başlardıBu kadar istikrar bir bünyede bu kadar yol alabiliyorsa maşallah sana bacım Bence yılbaşı falan hikaye, istediğin şeyi en güzel şekliyle 3 ay sonra giyip de salınmazsan ben de winston değilim
@Hatica bacım, güle güle otur inşallah yeni evinde.Yakar bacı 3000 mekiğe vurmaya başladı kendini, aman dikkat et rakibine derim benYakar'dan korkulur valla
@Gölge bacım, ben asıl senin incelme oranını merak ediyorum malum bu kavitasyon şeysinden dolayı.Hani belki kilo az veriliyordur ama incelme şahane oluyordur, o kısmını da göz ardı etmemek lazım.
@Winstonlight dersem;Valla Yakar bacı beni dün yaktığı için sabah şuursuz bir halde yataktan kalktım.Dün tam 3700 mekik çektim.2000lerden fazlasına hiç girmemiştim ama epey zorladı, bir de dün dışarda akşam dersim vardı falan çoook yorgundum yani.Bu yorgunluğun üzerine 3700 mekik benim canımı okudu desem abartı yapmam.Yataktan da ölü gibi ve her yeri ağrırayarak kalktım
Buradan Yakar Bacıya sevgilerimi iletiyorum
Sabah sabah bir litre su içtim, bitki çayı derken tartılmayı unuttum.
2 gün önceki yazdığım kilom bildirimde yer alabilir.
Kilom:72
Hepimize hafif ve mutlu bir haftasonu başlangıcı olur inşallah.
kavitasyonu göbeğe yaptırıyorum daha pek bişi farketmedim ama bakalım 4 seansım kaldı ilk seansta ölçü almıştı yapan kız birde son seansta alıcaz ölçüyü kavitasyon bitene kadar öle mekik falan çekme dediler sade yürüyüş yapıyorum o yüzden bugün l karnitin aldım yürüyüşte ii oluyomuş ben çok nefes nefese kalıyordum bakalım inş işe yarar...
14.takıma girdim şimdi kim ne vermiş die bakmaya 1.73 die birinin resmi sezenle aynı anam dedim sezenin burda ne işi var
Beyaz bacım emeğine sağlık, detay detay anlatmışsın, ayrıca da çabandan ve istikrarından dolayı
"Yürümeden duramıyorum" cümlesi benim için "insanlar kanat takar uçar" cümlesi kadar garip ve de anlaşılmaz
Diyet, zayıflama, erime çok şükür yapa yapa, okuya ,okuya bu işi belledim de şu spor konusunda anlayamadığım tek şey şu; özellikle önceden de sporla arası olmayan ben gibi hımbıl insanlar bir sabah uyandığında aydınlanma yaşayıp "spor yapmadan olmaz" diye gülücükler saçarak spora koşabilir mi? Yani zayıf olsa da spora Brad Pitt'e hayran gibi hayran olmak, sporsuz gün geçirmemek ama bunu sırf istediği ve sevdiği için yapmak nasıl bir kafadır? Ne içerek o kafaya ulaşılır? (Parası neyse vereyim ben de içeyim)
Dün 3700 mekik çektim, epey yürüdüm, hareketler yaptım vs vs ama her anında yemin ediyorum kendime ve spor aletlerine laf söyledim.Mekik çekerken "Allahım bitsin artık bu ızdırap, zaman hızla geçsin, ne olur, amin" diye dua bile ettim
Yani arkadaş ben spordan nefret ediyorum ya.
İşin içinde zayıflamak olmasa yanından yöresinden geçmem, bunu sevmek, bundan keyif almak nasıl oluyor hiç anlayamıyorum.
(Zaten anlasam şişman olmam, hep kilomu korurum ya neyse işte sen anladın beni sanırım)
Parası neyse vereyim, gel sen işin bu sırrını anlat bacım
Beyaz bacım emeğine sağlık, detay detay anlatmışsın, ayrıca da çabandan ve istikrarından dolayı
"Yürümeden duramıyorum" cümlesi benim için "insanlar kanat takar uçar" cümlesi kadar garip ve de anlaşılmaz
Diyet, zayıflama, erime çok şükür yapa yapa, okuya ,okuya bu işi belledim de şu spor konusunda anlayamadığım tek şey şu; özellikle önceden de sporla arası olmayan ben gibi hımbıl insanlar bir sabah uyandığında aydınlanma yaşayıp "spor yapmadan olmaz" diye gülücükler saçarak spora koşabilir mi? Yani zayıf olsa da spora Brad Pitt'e hayran gibi hayran olmak, sporsuz gün geçirmemek ama bunu sırf istediği ve sevdiği için yapmak nasıl bir kafadır? Ne içerek o kafaya ulaşılır? (Parası neyse vereyim ben de içeyim)
Dün 3700 mekik çektim, epey yürüdüm, hareketler yaptım vs vs ama her anında yemin ediyorum kendime ve spor aletlerine laf söyledim.Mekik çekerken "Allahım bitsin artık bu ızdırap, zaman hızla geçsin, ne olur, amin" diye dua bile ettim
İşin içinde zayıflamak olmasa yanından yöresinden geçmem, bunu sevmek, bundan keyif almak nasıl oluyor hiç anlayamıyorum.
(Zaten anlasam şişman olmam, hep kilomu korurum ya neyse işte sen anladın beni sanırım)
winston bacım haklısın belki ama bende çok seviyorum spor yapmayı. Bak düşünkü biz eşimle hep lotodan şu kadar para çıksa şunu yaparız bunu yaparız diye konuşuyoruz benim standart her para çıktığında yaptığım şey işten çıkıp evdekilere söylemeden 1 ay bir otelde kalıp sabah işe gider gibi gidip akşam iş çıkış saatine kadar orada kalıp 1 ay boyunca spor yapmak. Bütün gün 1-2 saat spor yapıp 1-2 saat yatayım. Benim için en dinlendirici hayal böyle bir şey. Yani çok seviyorsunda niye yapmıyorsun diyeceksin ama benim yeminle vaktim yok. Bazen bulaşıkları bile 2 günde bir yıkayabiliyorum. Benim kız inanılmaz derecede bana düşkün ve babasına falan gitmiyor. E gece benle yatıp sabah benle kalkınca spor yapamıyorum. Ama hala kızım on dakika mutfağa girmesin hemen kalkar step tahtama inip çıkar bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Yani bende seviyorum bacım ya. düşün işte hamile iken millet yürüyemez ben doğuma 2 hafta kala hala yüzüyordum haftada 3 gün.
**3.takım 255.ETAP**
S.A (80,0 / 80,0 / 0,0/ 0,00%)
Fizik ( 67,7/ 67,7/ 0,00 / 0,00%) izinli
Yakar76 ( 63,6 / 63,8 / -0,2/ -0,31%)
Se_zen (52,0 / 52,0/ 0,0 / 0,00 %) Kilosu aynı
Winstonlight ( 73,5 / 72,0 / 1,5 / 2,04%)
Gölge_çiceği ( 68,2 / 67,5 / 0,7/ 1,03%)
Suhan2 ( 51,2 / 50,0 / 0,6 / 1,17% ) 253. Etapta izine ayrılmıştı Kilo farkı 2ye bölündü
Ejje89 ( 89,3 / 89,3/ 0,00/0,00) Kilosu aynı
Ozgey ( 73,5 / 71,5 / 2,0/ 2,72)
Hatice84 ( 59,6 / 59,5 / 0,1 / 0,17% )
Hazeran82 (87,6 / 86,1 / 1,5 / 1,71%)
GIRGIRINA_(77,7/ 76,7 / 1,0/1,29%)
Cerensesil (111/109,7/ 1,3 / 1,17) yeni üye hedefi 65 Kilo olmak
3. Takım Ortalaması: 0,85%
Takım yüzdemiz 0,85 Bu süper bir başarı kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum inşallah haftayada başarılı bir sonuç elde ederiz
14.takıma girdim şimdi kim ne vermiş die bakmaya 1.73 die birinin resmi sezenle aynı anam dedim sezenin burda ne işi var
Ben de onu ilk gördüğümde "se_zen başka takımlarda da zayıflama işine girmiş, bu ne hırs ya" demiştim
Her hoplayan avatar sanki illa se_zen olmak zorundaymış gibi
Ayrıca o avatar benden çok zıplayıp hopluyor, onun yarısı kadar zıplasam şimdi 40 kiloydum, çok pis hasetleniyorum ona bile baktıkça
3. Takım 255. Etap
Takım 1. verdiği 2 Kiloyla Ozgey (2,72%)
Takım 2. verdiği 1,5 kiloyla Winstonlight (2,04%)
Takım 3. verdiği 1,5 kiloyla Hazeran82(1,71%)
Takım 4. verdiği 1 Kiloyla Gırıgına (1,29%)
Takım 5. verdiği 1,3 kiloyla Cerensesil (1,17%) ve verdiği 1,2 kiloyla suhan2 (1,17%)
Takım 6. verdiği 700 gramla Gölge çiçeği(1,03%)
Takım 7. verdiği 100 gramla Hatice84 (0,17%)
Takım 9. veremedikleri kilolarıylase_zen , ejje89 ve S_A
Takım 10. malesef aldığı200 gramla yakar76 (0,31%)
izinde olan arkadaşımız: Fizik
Ben verilen kiloyu ön planda tutsamda sıralama yüzdelere bakılarak yapıldı
heheh en ççok bunu seviyorum işte özelliklede birinci olursam kızmayın nolur kilo veren veremeyen herkesi tebrik ederim çinki herşeyden önce veremesekte azmettik
şuan ne hissettiğimi anlatacak bi kelime bulamıyorum bile ben yine yenildim rakibim 115 kg du geçen ay 12 kg yenmişti beni bu ayda 13 kg vermiş ya şok oldum yaaa ben eksizksiz spor diyete rağmen verdiğim 7 kg ya
nası 2.cisinde de bu kadar kg verebilir yaaa sırf çorba içitim diyo 15 gündür sinirden ölüyom ya parama mı yanıyım aptallığıma mı başım çatlıyo sinirden
ben 1 aydır yırtınıyom kg vermek için ilk 88,500 düm ilk ay 5 kg verdiğim için bu ay ancak 7 verebildim
ya ben daha napıyım yaa
şuan ne hissettiğimi anlatacak bi kelime bulamıyorum bile ben yine yenildim rakibim 115 kg du geçen ay 12 kg yenmişti beni bu ayda 13 kg vermiş ya şok oldum yaaa ben eksizksiz spor diyete rağmen verdiğim 7 kg ya
nası 2.cisinde de bu kadar kg verebilir yaaa sırf çorba içitim diyo 15 gündür sinirden ölüyom ya parama mı yanıyım aptallığıma mı başım çatlıyo sinirden
ben 1 aydır yırtınıyom kg vermek için ilk 88,500 düm ilk ay 5 kg verdiğim için bu ay ancak 7 verebildim
ya ben daha napıyım yaa
ya ben daha napıyım yaa
3. Takım 255. Etap
Takım 1. verdiği 2 Kiloyla Ozgey (2,72%)
Takım 2. verdiği 1,5 kiloyla Winstonlight (2,04%)
Takım 3. verdiği 1,5 kiloyla Hazeran82(1,71%)
Takım 4. verdiği 1 Kiloyla Gırıgına (1,29%)
Takım 5. verdiği 1,3 kiloyla Cerensesil (1,17%) ve verdiği 1,2 kiloyla suhan2 (1,17%)
Takım 6. verdiği 700 gramla Gölge çiçeği(1,03%)
Takım 7. verdiği 100 gramla Hatice84 (0,17%)
Takım 9. veremedikleri kilolarıylase_zen , ejje89 ve S_A
Takım 10. malesef aldığı200 gramla yakar76 (0,31%)
izinde olan arkadaşımız: Fizik
Ben verilen kiloyu ön planda tutsamda sıralama yüzdelere bakılarak yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?