- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Tünaydınlaaaar,
Eğer cumartesi pazar hala tıkınan varsa, reçeldi, simitti, poğaçaydı onlara el uzatan varsa belki geç olmadan ibretlik olur diye yazıyorumDün yediğim yarım tabak hamsi sonucu bugün 300 gram artıdayım üleeeeynnn
Ben hep diyorum arkadaş, akşam hafif yiyeceksin, aç yatacaksın, bağırsakların guruldamasını duyacaksın diye ama işte arada böyle zıbıtıyorumYe ıspanağını yat değil mi? Yoooh illa hamsi...Şurada 2 hazira ne kadar kalmış ya? Kimbilir se_zen hangi sporların dibine vurup, nasıl hafif yerken ben akşam akşam hamsi yiyorum, sonra da sızlan dur işte.
Neyse zamanın az kaldığı ve kiloların da az kaldığı ve gitmek bilmediği şu günlerde daha dikkat etmek lazım.
Bugün kendimi spora vuracağım, kulak deliklerimden ter akana kadar su yapıp, yarım damacana su içeceğim
Hamsi mamsi de yok, gidip kalanı sokaktaki kedilere vereceğim, bari onlar mutlu olsunlar
Haydin kızlar, pazar diye yayılmak yok, oynasın totolar, tutulsun boğazlar, giden her gramda şenlensin suratlaaar
Bacım ibret olsun diye yazıyorum bende o saydıklarını ve daha fazlasını yiyen benim. Ama yoooo sakın salma kendini çünkü ahanda buraya yazıyorum ben 2 hafta içinde 5 kilo vererek rekor kıracağım bacım. 2 hazirana çok var o kadar uzun süre kendime koyupta sapıtmak istemiyorum. Ben 19 mayısa kadar 5 kilo verip 2 hazirana kadar da belki 1-2 kilo daha verebilirim. Bana böyle şeyler lazım. Heee ama ne kadar verdiğimi söylemeyecek olsam da sırrımı yazıp seni aydınlatırım. Her ne kadar 100 tl çek cazip gelse de 2 haziran da ikimizinde kilo vererek açık büfe de kahvaltı yapıp sohbetin dibine vurma keyfi daha cazip geliyor. Yoksa şimdi sen 100 tl çeki düşünür durusun kahve içer kalkarsın lokmalarda boğazına dizilir. Çok iyiyim ya Allahım, Nasıl iyi yürekliyim.
İki haftada 5 kilo he, iyiymiş :18:
Valla benim de niyetim bacım o civarlarda hedefe ulaşmış olmak sonra 2 hazirana kadar o kiloyu sabitlemek falan yani.
O yüzden baştan sıkı tutayım, hemen yağlar gitsin dedim.
Süre azaldıkça benim stresim artıyor, istediğim bool eksileri görmeyince de kendimi paralıyorum o yüzden hazır bir ay varken 15 günde istediğim hedefe geleyim sonraki 2 hafta rahat rahat senin kilo verme çabanı izleyeyim diyorum( Ne hainim ama)
Tabii son kilolar olduğu için evdeki hesap çarşıya uymuyor ama elimden geldiği kadar çabalamak, son hafta nefes almak istiyorum.
Bir de haftaya regl süreci başlayacak benim için, zaten şiş olacağım, spor yapmak istemeyeceğim , bari şimdiden bir şeyler yapayım diyorum.
Çek mek hikaye tabii ki asıl olan sohbet.
Ben hep diyorum; o gün çok eğlenceli geçecek diye.
Şimdiden de sabırsızlanıyorum
He ya sabah eşim soruyor sizin çete haftaya mı toplanıyor diye.Yok dedim erteledik. O da ne o zayıflayamadınız mı diyor. Bende yokcanım yeni kızlar falan geldi de ondan yani.
Yalana bak. Ya benim bugün aklıma bir şey geldi. Eklediğim resimlerden turuncu buluzlu ve siyah kotlu olan varya onlar hala bende duruyor sağlam. Diyorum ki zayıflayayım da onları giyip yine mutfakta aynı pozu çektireyim 7 sene öncesi ve sonrası diye. Bakalım aynı kiloda çocuktan, yaştan sonra kıyafetler aynı duracak mı? Çok merak ettimm bunu. Diğerleri de duruyor ama onlar ev dışı olduğu için oralara gidipte çektirme imkanım yok.
bu neyin hikayesi anlayamadım dizi mi:2::2:
Kızlar inşallah hikayemi beğenirsiniz. eğer isterseniz her hafta yazar eklerim.
karakterler listesinde bir çok kişi var onlar hikayemin ilerleyen bölümünde ortaya çıkacaklar.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnn,
eh idare eder bir hafta sonu geçirdim kendime pantolon aldım hemde 30 beden ben ve 30 beden çok zordu azcık daha zorlasam 29 a bile olabilirdim yani yaşasın zayıflamak diyorum
bu arada resimleri bende çok beğendim ya zaten inceciksiniz ne gerek varmış diyete ama kendinizi iyi öğle hissedecekseniz ne güzel bende özendim bende koyucam resmimi bir ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?