Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benim rüyam gibi, 50 kişi tek tek "ben kadınlar kulübünden geldim" deyip geliyormuş
Hepimiz şişmanız, hepimiz Kayu'yuz diye afişlerle

Sen maske diyorsan olur bacım ya, ben de evden hunimi getireyim renk renk 2 tane, ben de huniyle foto istiyorum o zaman (Fantazi dünyası mı gerçekleştiriyoruz ben anlamadım bu ne arkadaş ya )

Maskeler de güzel olacak, çok eğlenceli bir gün olacak ya.
Zaten o vakte kadar farklı farklı fikirler, atraksiyonlar, süprizler kesin çıkar

2 haziran inşallah neticeleriyle de bizim günümüz olur.

Kızlar takım olarak 5. olmuşuz gördünüzmü demekki bütün takımlar azmetmiş ya ben 70% in üzerinde elde ettiğimiz sonuçları çok seviyorum. İnşallah haftaya tahta 3. takım çıkar. ( nedense şu günlerde çok taht veya daire gibi kelimeler kullanıyorum odama gidiyorum yerine daireme gidiyorum diyorum neoluyo ya)

bende fotoğraf eklemek isterdim ama isteyen facebookta eklesin yani

Yahu birinci
ikinci ve üçüncüye baktım.
Birinci %6 civarı demiş. Ben bugün bildirdiği kilosunu 1 kilo gibi gördüm ama 3-4 kilo vermiş gibi yazılmış sanki.
Diğerleri de biri yeni üye. Diğeri de dukancı.

Sezencim canım bu arada hep diyordum kendi kendime 48 olmak istiyorlar ama 52 bile iyidir herhalde diyordum ama çok güzel bir fiziğin var canım neyseki yakında hedefine ulaşırsın..

canım hangi marka fondoten kullanıyorsun çok güzel örtmüş

Beğeneceğinizi biliyordum. Onları winstona yaptım. Bastırıp buzdolabına yapıştırırsa hiç olmaya ağzı gözü olsun dedim.
Ya kızın üsütne çok mu geldik acep. Aynı gün hem suhan hem ben. Çok mu oluyoruz ne .

Sezencim canım bu arada hep diyordum kendi kendime 48 olmak istiyorlar ama 52 bile iyidir herhalde diyordum ama çok güzel bir fiziğin var canım neyseki yakında hedefine ulaşırsın..

Çok sağol canım. İnşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız bir an önce. Hep diyorum her şeyden önce insanın kendini mutlu hissetmesi ve sevmesi diye. İşte o zamanlar kendimi çok mutlu hissediyordum ve milyon tane resmim var. Ama son 4 senenin resmi yok gerçekten tek başıma çekilmiş. Artık çok hoşlanmıyorum. O zamanlar evde bile sürekli resim çekerdim falan. Çünkü kendimi beğeniyordum. Şimdiki resimlerimde kendimi hep çok yaşlı görüyorum. Ama inan zayıflamaya başladım yaklaşık 7-8 kilo falan verdim herhalde ama yüzüm resmen 5 yaş falan gençleşti yeniden.

maşallah kızlar. sezen suhan harikasınız valla.
sizleri gördüm baya azimlendim kızlar.hüzünlendim. benim kız keneki halim
tebrik ederim kızlar. kaş bıyık çizecem ama hemen yakar yumuşadı falan demeyin. su uyur ama mekikçiler uyumaz.
bu arada winston bana acımıyın bebelerime acı. anam oney. 3700 gördüm. ne yaptın bacım. şoktayım daha. gelsen biz bu işi 1500-2000 arası yapalım. akşam pazarı olmamı .olurde yoksam hasetten ve bel ağrısından öbür tarafa sadece gidiş biletimi alacam ekonomi sınıfından yani.

Vurun winstona vurun
Yok valla kaş, bıyık çizmeyeceğim rahat rahat koyun
Suhan bacı ilk mezunumuz olacak (ben geldikten/kasımdan beri) kendim gidiyormuşum gibi seviniyorum.
Se_zen bacı desen benle birlikte 2 haziranda inşallah mezun olacak/olacağız.
Son günlerimizde iyi geçineyim istiyorum
Kalanlar arkamdan "kaşçı, bıyıkçı" demesin, iyi ansın istiyorum
Bu arada fotolar da vay bacım yakıyor.
İnşallah kendimizi güzel ve genç hissettiğimiz kilolara geri döneriz en kısa sürede.
O zaman hayat bir başka oluyor, daha özgüvenli, daha mutlu, daha kendinden emin, daha zarif, daha güzel, daha sağlıklı.
Ee daha ne olsun değil mi?

Yakar bacı, ben vuruldum sen yola devam et
Dün sen 3000 demedin mi bacım? Ben de seni geçeyim diye 3700de son nefesimi veriyordum resmen
Bana 2000 uyar bacım, ben de insanım neticede
Şu an varya ilk kez spora başlamış gibi her yerim ağrıyor, 3700 falan çekmeyeceğim tövbe bir daha

Ben bildirimine bakmadım ama benim sonuç dikkatimi çekti, hem aman aman şişman değil hem de nerdeyse kilosunun %10unu vermiş, birde hedefi de yakın yani.Bu hafta 5 kilo vermiş, haftaya da 5 verirse mezun olacak gibi.
Senle ben de kasımdan beri burada çelik çomak oynayaduralım ne diyeyim
Ya hayatının ilk şok diyetini yaptı ya da takımda 2-3 hafta deneme süresi geçirdi komple verdiği kilo bu.
Haftanın birincisi olarak yazması lazım zaten genel paylaşıma.

Neyse bacım biz son kilolarda acı çekiyoruz diye milletin boğazını sıkacak değiliz ya?
Herkeeesler kilo versin, heeerkesler incelsin inşallah.
Ama özel bir sırrı varsa, okumaktan mutluluk duyarım tabii.

günaydın kızlar
dün sezen ve suhanın fotolarına bakıp iyice heveslenip 1100 mekik ve lesli ile 5 mil yaptım .yattığım yerden göbek çalıştıran bir kaç hareket yapıp bol çay ve su ile mideyi yıkadım. sabah tartıldım. - deyim. acayip iyi geldi. şimdi o gazla ilk 1000 mekiği çekip evi toplayıp 2. 1000 mekiği çekeceğim. koşu bandını tv karşısına koyacağım bugün. dışarda acayip yağmur var dışarı çıkmayı düşünmüyorum. eşimde görevli. ayağıma dolanan yok yani. akşama kadar spor yapmayı planlıyorum. herkes mezun olacak. ben kaldım geride. acayip hasetlendim yani.
sabah yediklerimi yazayım .dukanlavaşı arası peynir ve domates ve salatalık.
neyse kızlar herkese güzel bir haftasonu diliyorum.byyyy

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum.

Günaydınlaaaar zayıf ve çıtır hatunlar.

Sabah sabah deli dürtmüş gibi güne zıpkın gibi başladım
İçimde öyle bir koşasım, uçasım enerjisi var ki eşimi ikna ettim dışarı çıkacağız, yürüyüş yapıp, gezeceğiz ve spor yapacağız.
Hepimize hafif ve mutlu bir gün olur inşallah.
Zayıf ve esen kalınız

slm kızlar bugün hiç halim yok dün akşam koşu yolunda yürüdüm sonrasındada ordaki aletlerle biraz spor yaptım havada hafiften esiyodu sabah kalktığımda kamyon çarpmış gibiydim heryanım ağrıyodu birde kahvaltıda misafirimiz vardı zorla hazırladım kahvaltıyı valla şimdi gittilerde oturdum keyf yapıyorum akşam üzeri kendimi ii hissedersem yürüyeceğim inş kkavitasyonada gidemedim bugün üfff....

Kızlar herkes sokaklarda herhalde. Hava da mis gibi valla istanbulda. Bizde sabah bir posta çıktık birazdan yine kendimizi kızımla parka atarız. HErkeslere güzel günler olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…