- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
Ben o niyetle geliyorum zaten. akşama kadar takılırız. Tabii bizi aynı mekanda tutmazlar ama başka yerlere gideriz napalım. Ayyy çok eğlenceli olacak çok. Acaaba merak ettim diğer guruplarda okuyor ya arada bizi onlarda gelmek isteyip bize sürpriz yapıyorlarmış. bir gidiyormuşuz aynı anda 30-40 kişi kayu ve arkadaşları şeklinde bizi bekliyormuş. Hepsi kadınlar kulubü zayıflama topiklerinden.
canım hangi marka fondoten kullanıyorsun çok güzel örtmüş
Sezencim canım bu arada hep diyordum kendi kendime 48 olmak istiyorlar ama 52 bile iyidir herhalde diyordum ama çok güzel bir fiziğin var canım neyseki yakında hedefine ulaşırsın..
Beğeneceğinizi biliyordum. Onları winstona yaptım. Bastırıp buzdolabına yapıştırırsa hiç olmaya ağzı gözü olsun dedim.
Ya kızın üsütne çok mu geldik acep. Aynı gün hem suhan hem ben. Çok mu oluyoruz ne .
maşallah kızlar. sezen suhan harikasınız valla.
sizleri gördüm baya azimlendim kızlar.hüzünlendim. benim kız keneki halim
tebrik ederim kızlar. kaş bıyık çizecem ama hemen yakar yumuşadı falan demeyin. su uyur ama mekikçiler uyumaz.
bu arada winston bana acımıyın bebelerime acı. anam oney. 3700 gördüm. ne yaptın bacım. şoktayım daha. gelsen biz bu işi 1500-2000 arası yapalım. akşam pazarı olmamı .olurde yoksam hasetten ve bel ağrısından öbür tarafa sadece gidiş biletimi alacam ekonomi sınıfından yani.
Yahu birinci
ikinci ve üçüncüye baktım.
Birinci %6 civarı demiş. Ben bugün bildirdiği kilosunu 1 kilo gibi gördüm ama 3-4 kilo vermiş gibi yazılmış sanki.
Diğerleri de biri yeni üye. Diğeri de dukancı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?