Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Başkan liste güzel olmuş emeğine sağlık. Sayın kilo veren arkadaşlar basta özgey ve winston sizinde iradenize sağlık canlar.
Neyse en kısa zamanda en üstte olmak ümidiyle esen kalın, mutlu ve zayıf kalın.

kazık mevzusunu bilmiyorumda o zaten gırgırına dan çok fazla kilodaymış anladığım kadarıyla daha çok kilolu insanlar daha çok kilo verirler canım o yüzdendir o yahu ben 84 le başladım 1,5 ayda anca 8 kilo verdim dukanla yani şaşırdım vede soruların cevaplarını bende merak ettim

anlıyorum yenildiğin için çok sinirlisin. Ama bu duruma birde iyi yönünden bak ayda 7 kg ermek 12 vermekten çok çok daha sağlıklı. Ayrıca ne demek ya sadece çorba içtim vücudun çorbadan çok daha fazlasına ihtiyacı var. bak gör yakında o bu verdiği kiloları geri alacak

@Bihter bacı, yazıyla üçbinyediyüz mekik çektim Orası doğru yani, ben de Halil pazarlama gibi mekik aleti pazarlıyorum burada, ay çok kolay çekiliyor ay çok güzel eriniyor diye Düne kadar 2000lere çıkmıştım ama 3700 çok zorladı, orası kesin.
Ama ben alıştım.Bisikletim de var günde yarım saate kadar ara ara kullanıyorum, yürüyüşü de işe giderken extra yollar katarak uzatıp yürüyorum.Bel hareketi, sopa hareketi falan da yapıyorum.Yani günde her gün 2 saat kadar toplasan spor yapıyorum.Kendimi de oyalıyorum, müzik dinliyorum, hayal kuruyorum falan Ama nasıl anlatayım; 2 porsiyon tereyağlı, salçalı iskenderi kolayla hüpletirken yaşadığım mutluluğu, hazzı, salya akışını sporda hissetmiyorum Yani sevmeden sevişmek benimkisi
Neyse buna da şükür, söve söve de olsa yapıyorum bir şeyler işte.
Grubumuz da herkese açık, bizi yeter ki motive etsin, böyle güzel şeyler paylaşsın neden rahatsızlık versin ki bu güzel şeyler?

@Gırgırına Bacım,
Bacım sizin yarış çok saçma.En basitinden biraz kasarak bir insan ağırlığının yüzde 10unu verebilirmiş.Yani hatun 100 kilo olsa bile 10 kilo verir ama sen 70lerde taş çatlasın 8 verirsin.Onda da aç gezerek, spordan canını çıkarıncaya çalışarak falan.
Yani kusura bakma ama sizin olay; kuş mu uçacak yoksa tavşan mı uçacak yarışması gibi.
Gene yüzdesel bir oran olsa bir nevi daha akıl karı ama bence hiç adil değil ve sen hep yenildikçe şevkin düşecek, habire diyet değiştireceksin, sinirinden yiyeceksin ve tüm emeklerin boşa gidecek.
Bence bir değişim lazım sizin yarışma olayında.

Son düzenleme:

inşallah alırrda diyemiyorum herkes zayıf olsunn ama çok şevkim kırıldıı ya ben baştan aramızda 27 kg fark olan biriyle iddaya girmekle hata yaptımm salaklığıma doymıyım bide bana diyorki eşimle annnem sana her gün dua ediyorr sen olmasaydın ben hala 115 kg da kalırdım diyee
üzülsemmi sevinsemmi bilemedimm nediyim olan olduu
haklısıın dediğin gibi bu kg ları geri almayıp koruyarak sağlıklı yaşayarak kendimii en azından kalıcı şekilde mutlu etmeyi başarmalıyım her ne kadar şuan çok mutsuz olsamda

nediyimm buda ban bi ders olduu am şuda bi gerçekk belkide bu motice bu aldığım ayakabının acısı olmasaydı belkide 12 kg hiç veremeycek şuan 90 kg olabilirdim hala ben pes ettim zatenn dedim artık yokk ben veremiyorum senin gibi çünkü vicdanım rahatt elimden geleni yaptım hepp az yedim spor yaptım daha ne olsun
hayır canımın acısından sevdiğim arkadaşımada artıkk gıcık olur oldumyaa hatta azcık dövesim var :)

Sen çok yaşa emi, gülmekten öldüm
Valla ben size baklava çıkarıyorum diyorum da inanmıyorsunuz.
Geçen giyinirken eğilmişim böyle, eşim geldi "dur , dur, kıpırdama" diyor, ben de göbeğim mi katlandı, yağ mı gördü falan diye bakıyorum, meğer eğilince göbek kasılmış orada eğricik, büğrücük şeyler çıkmış eşim de "len bunlar baklava işte, 3 ay daha çeksen bunlar birbiriyle birleşecek kalıp kalıp baklava olacak buralarda" dedi
"Bende erkek halimle baklava yok, benim hatun çıkarıyor, işe bak ! Ben iş yerinde sorun olursa, seni çağırırım, adamları tek başına pataklarsın" diye de dalga geçmeye devam etti
3700 kısmı kabul çok zorladı ama imkansız değilmiş bacım, onu da öğrendim.
Yakar'dan ses gelmedi, 2000de anlaşırsak, ben 2000e devam edeceğim.

ya bu kullandığın nasıl bişe adı sanı resmi falan rica etsem?
çok ihityacım var sezeryan göbeğim kaldı da

tamam canım senimi kırıcam ama önce bna anlkatın bi nasıl yükliycem ben resmi

Bacım kaşını gözünü kapat, buraya ekleyebilirsin.
Mesaj yazma sayfasını aç (buraya yazar gibi konuya cevap ver kısmına basıp yani)
orda insertimage var. Mektup zarfı olanın iki ilerisinde.
Ordan computer/url seçeneği var computer'ı seçersin hemen tarayıp yerleştiriyor.

Son düzenleme:
ya bu kullandığın nasıl bişe adı sanı resmi falan rica etsem?
çok ihityacım var sezeryan göbeğim kaldı da

Bacım böyle mekanik şeyleri anlatma özrüm var
Bir ara vaktin olduğunda diyet günlükleri topiği var, orada sanırım en son 17-20 nisanda yazmışım, 4.5 sayfada falandır.
Winstonlight'ın diyet günlüğü var.
O günlükte 4. ya da 5. sayfada spor aletlerimin fotoğrafları var, en azından sana alet fikir verir şimdi ben böyle yanları var, çember ama minderi var falan diyeceğim sen kaydıraktan tut, imambayıldıya kadar kafandan şeyler geçirip "acep ne anlatıyor bu manyak" diyeceksin En iyi bak gör, sonra detayları konuşuruz.

oldumu bilmiyorum ama bu benim 58 kiloluk halim bilgisayarda bu vardı daha sonra yenileri yüklerim.

Olmuş bacım olmuş, keşke öncesi sonrası koyaydın.
Bu bile aman aman bir diyet sürecinde koşturmayı gerektirmiyormuş bana göre ama gene de her şey sağlık için işte.
Son halini merak ediyorum.

parça parça yazdığım için özetle aptal olduğumun tescili durmunuu anlatayım
1 mart günü 115 kg oaln arakadaşımla ben 88,5 kg akıllı iddaya girdik en fazla veren kaznıcaktı
arkadaş beni arıyo yapamdım diyet yiyorum olmuyo falan filan dedikçe ben relaks yemey devam ettim verdiğim 5 k yuda son haftada aldım bile 2 sini denebilir nasılsa ben yenicem ya :) meğer biizm rakip son hafta 1 nisan isveçle 9 günde verdi 12 kg yendi beni aldım tabi 230 tl nıke ayyakbıyıı bide yemek ısmarladım ve yenilen pehlivan yarışa doymaz hesabı dedmki kendi kendime ( aptal kafam ) nasılsa bi şok yaptı 2. şoku yapsada veremez dedim girelim yine iddaya bari verdiğim parayı geri kazanayım

ve bugün 4 mayıs ben 7 kg verdim arkadaşım yine son 2 hafat tavuk çorbası +ayranla vermiş 13 kg
sonuç olarak ben 2 kere düdüklendim ve biti dedim artık pes olmuyoo

buda senin için winstoncum yüzümü kapamadım burdada 55 civarındaydım sanırım fazla belli olmuyo arazide çekmişti arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…