3. Takım 255. Etap
Takım 1. verdiği 2 Kiloyla Ozgey (2,72%)
Takım 2. verdiği 1,5 kiloyla Winstonlight (2,04%)
Takım 3. verdiği 1,5 kiloyla Hazeran82(1,71%)
Takım 4. verdiği 1 Kiloyla Gırıgına (1,29%)
Takım 5. verdiği 1,3 kiloyla Cerensesil (1,17%) ve verdiği 1,2 kiloyla suhan2 (1,17%)
Takım 6. verdiği 700 gramla Gölge çiçeği(1,03%)
Takım 7. verdiği 100 gramla Hatice84 (0,17%)
Takım 9. veremedikleri kilolarıylase_zen , ejje89 ve S_A
Takım 10. malesef aldığı200 gramla yakar76 (0,31%)
izinde olan arkadaşımız: Fizik
Ben verilen kiloyu ön planda tutsamda sıralama yüzdelere bakılarak yapıldı
Gırgırına canım sen aynı kişiyle 6 aylık mı iddaya girdin ne ettin böyle merak ettim. Zincirleme idda herhalde hiç bitmeyecek mi bu iş böyle. ayrıca bu arkadaş sana kazık atmamışmıydı ben mi yanlış anladım bir şeyleri, sana böyle kazık attıktan sonra hala niye devam ediyor olay onu da anlamadım. 1 ayda 13 kiloyu da nasıl bir insan verir o ayrı bir şey. Hangi çorbaymış böyle 13 kilo verdiren öyle bir çorba varsa bizde yiyelim 1 ay da bitsin gitsin bu dert niye uğraşıyoruz. (Şimdilik sorularım bu kadar.)
bacım allah aşkınıza şu 48 olmak isteyenlerin resimlerini görmek istiyorum koysanıza bir müsait zaman
şuan ne hissettiğimi anlatacak bi kelime bulamıyorum bile ben yine yenildim rakibim 115 kg du geçen ay 12 kg yenmişti beni bu ayda 13 kg vermiş ya şok oldum yaaa ben eksizksiz spor diyete rağmen verdiğim 7 kg ya
nası 2.cisinde de bu kadar kg verebilir yaaa sırf çorba içitim diyo 15 gündür sinirden ölüyom ya parama mı yanıyım aptallığıma mı başım çatlıyo sinirden
ben 1 aydır yırtınıyom kg vermek için ilk 88,500 düm ilk ay 5 kg verdiğim için bu ay ancak 7 verebildim
ya ben daha napıyım yaa
anlıyorum yenildiğin için çok sinirlisin. Ama bu duruma birde iyi yönünden bak ayda 7 kg ermek 12 vermekten çok çok daha sağlıklı. Ayrıca ne demek ya sadece çorba içtim vücudun çorbadan çok daha fazlasına ihtiyacı var. Bak gör yakında o bu verdiği kiloları geri alacak
tamam canım koayarım bi ara hiç resim koymayı denemedim ama bakayım nasıl olucak
@bihter bacı, yazıyla üçbinyediyüz mekik çektimOrası doğru yani, ben de halil pazarlama gibi mekik aleti pazarlıyorum burada, ay çok kolay çekiliyor ay çok güzel eriniyor diye Düne kadar 2000lere çıkmıştım ama 3700 çok zorladı, orası kesin.
Ama ben alıştım.bisikletim de var günde yarım saate kadar ara ara kullanıyorum, yürüyüşü de işe giderken extra yollar katarak uzatıp yürüyorum.bel hareketi, sopa hareketi falan da yapıyorum.yani günde her gün 2 saat kadar toplasan spor yapıyorum.kendimi de oyalıyorum, müzik dinliyorum, hayal kuruyorum falanAma nasıl anlatayım; 2 porsiyon tereyağlı, salçalı iskenderi kolayla hüpletirken yaşadığım mutluluğu, hazzı, salya akışını sporda hissetmiyorum Yani sevmeden sevişmek benimkisi
Neyse buna da şükür, söve söve de olsa yapıyorum bir şeyler işte.
Grubumuz da herkese açık, bizi yeter ki motive etsin, böyle güzel şeyler paylaşsın neden rahatsızlık versin ki bu güzel şeyler?
@gırgırına bacım,
bacım sizin yarış çok saçma.en basitinden biraz kasarak bir insan ağırlığının yüzde 10unu verebilirmiş.yani hatun 100 kilo olsa bile 10 kilo verir ama sen 70lerde taş çatlasın 8 verirsin.onda da aç gezerek, spordan canını çıkarıncaya çalışarak falan.
Yani kusura bakma ama sizin olay; kuş mu uçacak yoksa tavşan mı uçacak yarışması gibi.
Gene yüzdesel bir oran olsa bir nevi daha akıl karı ama bence hiç adil değil ve sen hep yenildikçe şevkin düşecek, habire diyet değiştireceksin, sinirinden yiyeceksin ve tüm emeklerin boşa gidecek.
Bence bir değişim lazım sizin yarışma olayında.
Winston canım sen o 3700 mekiği tek başına mı çektin.
Yanında yokmuydu guines rekorlar (doğrumu yazdım bilmiyorum) kitabından yetkili kimse yokmuydu bacım.
eğer yoksa yazık etmişsin. Kesin girerdin kitaba üstüne de para bilem alırdın. Neyse senin bundan sonraki takılacağın forum belli oldu.
Vardır kadınlar kulübünde vucütçuların gurubu, artık oraya takılırsın, yok protein tozu içtim üstüne 1000 mekik çektim göbeğim şöyle oldu böyle oldu, yok yandan ikinci karın kasını şu şekilde mekik çekince şişiyor falan diye gezersin sen. dostum gerçekten iyimisin sen ya. 3700 nasıl bir sayı öyle. Yazık o alete de yazık. Sana diyemiyorum artık bağışıklık kazanmıştır senin göbiş. Yazık artık sen düz yürüken bile o kasılıp duruyordur herhalde.
Suhan bacı, yüz kısmı da olsun yalnız.
Biz yakar ile ona bıyık, sakal çizip buzdolabına yapıştıracağız, unutma
@Bihter bacı, yazıyla üçbinyediyüz mekik çektimOrası doğru yani, ben de Halil pazarlama gibi mekik aleti pazarlıyorum burada, ay çok kolay çekiliyor ay çok güzel eriniyor diye Düne kadar 2000lere çıkmıştım ama 3700 çok zorladı, orası kesin.
Ama ben alıştım.Bisikletim de var günde yarım saate kadar ara ara kullanıyorum, yürüyüşü de işe giderken extra yollar katarak uzatıp yürüyorum.Bel hareketi, sopa hareketi falan da yapıyorum.Yani günde her gün 2 saat kadar toplasan spor yapıyorum.Kendimi de oyalıyorum, müzik dinliyorum, hayal kuruyorum falanAma nasıl anlatayım; 2 porsiyon tereyağlı, salçalı iskenderi kolayla hüpletirken yaşadığım mutluluğu, hazzı, salya akışını sporda hissetmiyorum Yani sevmeden sevişmek benimkisi
Neyse buna da şükür, söve söve de olsa yapıyorum bir şeyler işte.
Grubumuz da herkese açık, bizi yeter ki motive etsin, böyle güzel şeyler paylaşsın neden rahatsızlık versin ki bu güzel şeyler?
@Gırgırına Bacım,
Bacım sizin yarış çok saçma.En basitinden biraz kasarak bir insan ağırlığının yüzde 10unu verebilirmiş.Yani hatun 100 kilo olsa bile 10 kilo verir ama sen 70lerde taş çatlasın 8 verirsin.Onda da aç gezerek, spordan canını çıkarıncaya çalışarak falan.
Yani kusura bakma ama sizin olay; kuş mu uçacak yoksa tavşan mı uçacak yarışması gibi.
Gene yüzdesel bir oran olsa bir nevi daha akıl karı ama bence hiç adil değil ve sen hep yenildikçe şevkin düşecek, habire diyet değiştireceksin, sinirinden yiyeceksin ve tüm emeklerin boşa gidecek.
Bence bir değişim lazım sizin yarışma olayında.
tamam canım senimi kırıcam ama önce bna anlkatın bi nasıl yükliycem ben resmi
ya bu kullandığın nasıl bişe adı sanı resmi falan rica etsem?
çok ihityacım var sezeryan göbeğim kaldı da
oldumu bilmiyorum ama bu benim 58 kiloluk halim bilgisayarda bu vardı daha sonra yenileri yüklerim.
kazık mevzusunu bilmiyorumda o zaten gırgırına dan çok fazla kilodaymış anladığım kadarıyla daha çok kilolu insanlar daha çok kilo verirler canım o yüzdendir o yahu ben 84 le başladım 1,5 ayda anca 8 kilo verdim dukanla yani şaşırdım vede soruların cevaplarını bende merak ettim
Olmuş bacım olmuş, keşke öncesi sonrası koyaydın.
Bu bile aman aman bir diyet sürecinde koşturmayı gerektirmiyormuş bana göre ama gene de her şey sağlık için işte.
Son halini merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?