Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
işlerimin yoğunluğundan birazda utandığımdan gelemiyordum.
malesef 109,4
bugün maaş günüm biraz toparlanayım artık diyorum.gidip kendime eşofman takımı alıyım ve spor salonuna yazılayım diyorum.
aylık spor salonuna para verirsem kendimi de mecbur gitmek zorunda hissederim.
bacaklarım kilodan birbirine sürte sürte yara oldu canım acıyo
bakımsız erkek gibi birşey oldum ben
hayatta hiçbir şey bana zevk vermiyor.
yolda giderken kendi kendime konuşmaya başladım sanırım deliriyorum
psikolojim fena halde bozuk
hergün işe 3 saatlik uykuyla geliyorum gözleri cildim yorgunluktan mahvoldu

Sezen evet yaa çok vermedim 1 kilo verdim ama 79u gördüğümde kendimi miss world seçilmiş gibi hissettim ya

gırgırına, tamam aynı yazıyorum ama senin paylaşımın çok güzel takımdan çıkmayı düşünme yer işgal etmiyorsun yeterki toparlan inşallah herşey yoluna girer kısa süre içinde canım

canım sen diyetisyene gidiyormuydun ya ya diyetisyene git yada senin gibi fazla kiloda olan nice insan zayıfladı dukanla yada bunu dene ben baya zamandır aştım ama bu hafta başlamalıyım keza düğüne 1 ay kaldı

canım sen diyetisyene gidiyormuydun ya ya diyetisyene git yada senin gibi fazla kiloda olan nice insan zayıfladı dukanla yada bunu dene ben baya zamandır aştım ama bu hafta başlamalıyım keza düğüne 1 ay kaldı

yok canım diyetisyene gitmiyorum.dukan mı ? onu yapmam için yulaf kepeğimi almam lazım dı?

herkese selam.ya bu hafta moraller kötü galiba yapmayın böyle ya her hafta kilo verecek değiliz ya.bu diyet süresince şunu anladım ki bu gerçekten çok büyük sabır isteyen bir iş.benim gibi herkes ister bi sabah kalkayım ve hoop 36 beden olayım ama o kadar kolay olmuyo işte.yiyip yiyip vücudumuzu bu hale soktuktan sonra o çok sevdiğimiz yemeklerden vazgeçip kilo verme işine giriştiysek öyle hemen ilk kilo veremediğimiz zamanda ya da birazcık aldığımızda vazgeçeceksek niye başladık ki?madem bi işe giriştik buna cesaret ettik o zaman istediğimiz olana kadar vazgeçmeden devam etmemiz gerekir.lütfen arkadaşlar şöyle bi silkinip kendimize gelelim.hem bugün 1 haziran yeni bir ay.yeni bir aydan çok yaz başlıyo artık(hoş hava bi garip olsa da )artıık bu bizim için yeni bir başlangıç olsun.haydi gazamız mübarek ola

bu arada S_A senin adına çok sevindim 80 barajını aştın ne güzel.baak gördün mü eğer akşam yeseydin bol kalorili şeylerden şimdi pişmanlık duyacaktın ama şimdi ne kadar mutlusun

ve de kilo bildirimi zamanı.
geçen hafta:86.5
bu hafta:85.6
giden:900 gram

bakalım bugünden itibaren sağlıklı diyetime başlıyorum.bu diyet bana bu ay içinde 80i getirebilecek mi acep?

yok canım diyetisyene gitmiyorum.dukan mı ? onu yapmam için yulaf kepeğimi almam lazım dı?

canım yulaf kepeği ve protein ağırlıklı bir diet netten araştırabilirsin bence hızlı gidiyor 40 günde 10 kilo felan verebilrisin buda sana inanılmaz motivasyon sağlar düşünebilirsin bence araştır derim sporla birleşince harika oluyor

Günaydın kızlar,
Sabah sabah gerildim.Sabah 6da yumurtalarımı pişirip yedim, çayımı içtim, onca kıyafet seçimi, denemesi yaptım, dünyanın 8.harikası yeni kesilmiş ön saçlarımı (onlara bir isim bulamıyorum zira) şekillendirdim ve evden çıktım, bekle arabayı Allah bekle derken telefon, ders iptal. Sanırsın aniden Obama aramış, len sabah 7de ne olacak ani iş olarak?Oflaya oflaya eve döndüm, diğer ders için hazırlandım he bu arada soyundum çıkardım falan neyse tekrar giyindim ettim, çıktım evden.Telefonu sessize alayım , ipodu açayım derken tele bir baktımki, bankacı öğrenciden mesaj "iş yoğunluğum sebebiyle derslere ara veriyorum" öfff..Birden mi vahiy geliyor size, şunu akşamdan söyleseniz, bende 6 da deli dürtmüş gibi uyanmasam, kendime plan yapsam ne olurduuuu diye sinirlendim.
Bizim ders olaylarında yaz geldimi öğrenci ister 55 yaşında olsun gönül telleri birden gevşer, çocuk gibi ders çalışası gelmez.
Hani yaz gelince yemeğe saldırıyoruz ya sanki ideal kilomuza ulaşmış gibi savsaklıyoruz ya, aynısını işimde de görüyorum.Len 50 yaşına kadar bu işi halledememişsin, ee çok da lazım, o zaman şimdi sıkı sarıl hallet işte ama yoook yağmur yağdı, iş çıktı, canım sıkıldı, yaz geldi...İyi otur tarzanca ingilizcenle banane...Neyse bugün full ders çalışacağım, şu kpss'yi bir kazanıp atansam iptaldi, onun nazıydı bunun bilmemnesiydi olmayacak.İş belli, okul belli, günler belli, tatil belli olacak, ee işimi de çok seviyorum ha iş adamlarıyla ha çocuklarla çalışmışım hatta çocuklarla çalışmak daha bile güzel olacak...
Neyse bacılar ya şimdi full makyajla evde oturuyorum.
Belki bugün dersten sonra alışverişe gidip, kendime 38 beden bir elbise alırım ya da şort falan diyordum ve de sırf onun vereceği gazla cumartesiye biraz adama benzerim diyordum, öğleden sonra belki hem çıkar hava alırım, hem de alışveriş yaparım.

Sen hele bir git adresini bulur, kapında yeni saçlarımla Mahsun Kırmızgül'den gece yarılarına kadar şarkı söylerim sana, en azından uyutmam leptin sağlatırım gene de zayıflatırım seni.Hele bir dene de gör Malkoçoğlu dedik, zamanında 2 patatesle gün geçiriyor dedik, çok iradeli dedik, tuttuğunu bu konuda koparır dedik, birlikte hayaller kurduk, incelip "ayy yesem de kilo alamıyorum" diye etrafa hain hain cümleler kuracaktık, zarif, zayıf ve sağlıklı olacaktık bizim yapanlardan hiç farkımız yoktu, biz de başaracaktık falan filan..Eee ne oldu onca sözler, hayaller, destek?
Ben hocayım bacım, öğrencilerimin asla pes etmesini istemem.Sen benim öğrencim değilsin fakat bir kardeşim gibi oldun.Ne yollardan geçtik seninle, onca debelenip durduk kah birlikte açız diye ağladık, kah güzel günleri düşünerek güldük.
Şimdi bu mızmızlanmalar, pes etmeye yakın hareketler sana yakışıyor mu?
Şişman şişman mı yazın gezeceksin? Sevgilin ses etmese bile limitsizce yemeğe devam edip, çocuk belinden tutmak istediğinde belini kavrayamadığı için asker arkadaşı gibi omzundan mı tutacak? Tanışacağın erkek tarafı "ayy yüzü güzelmiş ama keşke şişman olmasaydı" diye yüzüne de arkanada konuşacaklar, mutlu mu olacaksın? şişman şişman gelinliğin içine girecek, üstünde çadır taşıyan bir kız görüntüsüyle mi özel gününü geçireceksin? Ne kadar daha tunikti, bol kotlardı giyip yaşlı teyzeler gibi dolanacaksın? yarın öbürgün ayakların ağıracak, sağlık sorunların çıkacak ve tüm bunları sen pes ettiğin ve hırsından daha da yediğin için yapacaksın.Çocuğun olacak, yanında nenesi gibi duracaksın, o koştukça sen yağlarından onunla hareket edemeyeceksin, peşinden gidip o çocuğun en güzel zamanlarında yanında sağlıklı duramayacaksın, çocuğunun okulunda "şişman annen geldi" diyecekler çocuğuna, eşin canım cicim aylarında "ben seni her şekilde seviyorum" diyecek ama sonralarda mızmızlanmaya başlayacak, seni uyaracak, bu sana daha da batacak daha da çok yiyeceksin.Sevdiğin adamın gözü kayıp birine baktığında "acaba ben şişkoyum, o kız zayıf ve güzel, ondan mı baktı?" diyeceksin, mutsuz olup yiyeceksin, sonra paranoyak olacaksın, aldatılma korkusu yaşayacaksın, gene yiyeceksin.Tansiyon ve kalp sıkıntın çıkacak , belki o istediğin ikinci çocuğu kiloların yüzünden yapamayacaksın, eşin şişmansın diye değil ama iradesizsin diye, kendine inancın yok diye, küçücük bir şeyi bile başaramıyorsun diye sana olan güvenini, saygısını kaybedecek ve sen yemeğe devam edeceksin...Daha ötesine gerek yok...Bunlar olabilirdi, olmayabilirde.Ama pes edersen ihtimali artar.Sen düşün, taşın.En kısa sürede de toparlanıp eski haline dön lütfen, sana hiç mi hiç yakışmadı ve bunları okumak beni çok üzdü.

Evet kızlar ve kilom.
52,3
: 43:
1,5 günlük kaçamak sonucu böyle . allahtan 1 hafta falan ara vermemişim. Yoksa 55 olacaktım. Winston bacım çekini gidip alayım bari hafta sonu ben.

Çek mek alma bacım ya, daha önce dediğim gibi cumartesi bakarız, kazanan kaçmıyor ya elbet çeki bir şekilde veririz.
Boşuna parana yazık etme zaten çeki benim kazanmam demek Akrep nalan'ın bugün yatıp, sabaha 50 kilo olması gibi bir mucizeye bağlı şu anda

Ceren bacım daha öncede dedim, yazalım ki menüleri, yorumlar gelsin, kah utanalım kah yanlışları görelim.Sen yazdığın zaman ben eksik ya da yanlış bir şey göremiyordum menülerinde.Yani bu yemeğe senin çok iyi kilolar vermen lazım ama haftada bir gün menü yazıyorsun, ya diğer 6 gün abartıp çok yiyorsun ya da metabolizmanda sıkıntı var, dikkat etsen de istediğin sonuca ulaşamıyorsun.
Bizim grupta herkesin yediği içtiği, diyeti aşağı yukarı bellidir ondan hergün yazmayız, biliriz yani ve farkettiğin gibi kaçamak olursa da buraya gelir açık açık yazarız.Ben misal hep abidik gubidik şeyler yaparım diyet olarak, kimseye de örnek olmayayım diye menü yazmam ama bu noktaya gelip, vücudumu tanıyana kadar 6 ayım geçti burada, yazdım, yazdım ve hep yazdım.Eleştirildim, eksiğim fazlam söylendi, ben aman gruptakilere ayıp olur diye kendimi tuttum falan filan..Şimdide 3-5 kilom kaldı diye açıkçası bir rahatlık, bir yaymışlık içindeyim ama sen bu işlerde yenisin.Sorumlulukla, disiplinle, iradeyle başlamalısın ki bu uzun yolda en azından aşlangıcın hızlı ve kendinden emin olsun.Bu yüzden de yazmaktan çekinme bacım, bizler uzman değiliz tabii ama ne bileyim senin gözünden kaçmış bir şey vardır, belki farkedemezsin, bilmezsin onlar da aydınlatılabilir el birliğiyle.
Akşamları bir girip ya da ertesi sabah da olur, günlük gibi buraya saba-öğle-akşam-aralarda bunları yedim, şu kadar su içtim, şu kadar spor yaptım yazsan inan alışırsın ve bu sende alışkanlık, sorumluluk duygusu verir ve kaçamaklara izin vermezsin.Tabii karar senindir bacım.

Kilo veren, koruyan herkesi kutlarım bu arada.
Umarım sonraki haftalarda daha da başarılı oluruz.
hepimize hafif bir cuma, istikrarlı ve disiplinli bir haftasonu dilerim.

ay winston gırgırına ya yazdıkların neydi kız öyle.
gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Sabah sizin gibi yapıp 2 yumurta yedim. Sonrada midemdeki orkestra ekibini dinledim durdum öğlene kadar. Öğlen için battı balık yemeğe gider diye yemek planları yaparken senin yazıyı gördüm . hayıırrrrr ben böyle olmak istemiyorum dedikçe benim orkestra sustu ve yerini derin bir sessizlik aldı. Gidip 2 köfte ve az peynirli salata (3-4 kaşık falan) yiyip geldim. Hala tokmuyum hayır ama iştah kaçtı bacım. En çokda sevgilin / kocan beline sarılamayıp asker arkadaşın gibi omuzuna elini atacak kısmı beni etkiledi. Ben hiç bir zaman beline sarılamayacak bir eş olmak istemiyorum. Ki benki kocam 5 kere rihannanın şarkısını dinledi diye " o zayıf, fiziği güzel ondan onu beğeniyor, o zaman bende onun gibi olmalıyım " diye isyan etmiş bir insanım. Heytttttt beee winston cuma cuma iyi gaz verdin bacım. Emeğine sağlık.

ve de kilo bildirimi zamanı.
geçen hafta:86.5
bu hafta:85.6
giden:900 gram

bakalım bugünden itibaren sağlıklı diyetime başlıyorum.bu diyet bana bu ay içinde 80i getirebilecek mi acep?

İstikrarlı ejjecik. Her hafta 500-900-1 derken eridin gittin kız. Hatta gittin kısmı sanırım yakında gerçekleşek. Takıma gelip en çok kilo veren sensin sanırsam. Senin öyle 2 hafta falan üst üste artı çıktığını bilmem. Sen yakında gidersin, ama merak etme bacım seni efsaneleştiririz biz bu takımda. Her gelene seni anlatırız biz.

Valla ben gırgırına bacı darılmaz, kırılmaz diye yazdım ammmaaa aslında yazdıklarımın bir çocuğu yaşadım.
44 beden gelinlik içine girdim, drapeli mrapeli ama fil gibiydim, şimdi o fotolara bile bakasım yok, eşimin yanında evet çok mutlu ama şimdi bakınca hayatta ilk olan tek olan bir şey bu kadar mı b.klanırdı kilolar yüzünden diye üzülüyorum.
Göbeğim vardı, belim çoook kalındı, sevgilim (eşim) belimden tutunca simitlerime dokunuyor diye hemen elini çektirirdim ya el ele gezerdik ya elini omzuma falan atardı.Evet eşim her halimle sevdi ama kedimle kabloyla oynarken, kabloyu yanlışlıkla benim göbeğime çarptığında ve ben çok acıdı dediğimde "onca yağ var, acımazki" deyişinin üzerinden 6 ay geçti ama ben hala dünmüş gibi hatırlarım,eşimin annesi ama benim bir şeyim olmayan şahsın"ben evlenirken 40 kiloydum, şimdiki gelinler hep obez" deyişini bir ömür unutamam sanırım. Tatil dönüşü uçağa bile alınmayacak durumda oluşum, hamile sayılışım, hep siyahlara mahkum oluşum, insanların sözleri, bakışları, dalga geçişleri....Hepsini yaşadım.

Ve istiyorum ki, kızlarımız, kardeşlerimiz, sevdiklerimiz benim gibi şeyler yaşamasınlar, üzülmesinler, kiloları yüzünden mutsuz olmasınlar.
Pes etmesinler, devam etsinler.Kimse 3 ay diyet yaptı diye ölmüyor ama bu yaşananlar insanı cidden öldürüyor, dertlendiriyor, hastalandırıyor, mutsuz ve her şeyden vazgeçmiş hale geliyor.

O yüzden pes etmek yok! Savsaklamak yok! Biraz çaba, biraz irade ve güzel günleri düşünmek.
İşte hepsi bu.

Son derece haklısın winston.
Ben hiç bir zaman 65 kilonun falan üstüne çıkmadım. ama 155 cm boy ile o bile fazla. Eşim ile tanıştığımda da 57-58 kilo falandım. Ama eşimin benim 65 kiloluk resmimi gördüğündeki tepkisini hiç unutamıyorum. Şu haline bakya dedi yanındaki kadın 45 yaşında sen 17'sin sözde ama ikinizde aynı duruyorsunuz. demişti. Demek ki o kiloya gelsem öyle düşünecekti. Beni her zaman seveceğini bilsem de benim hakkımda böyle düşünmesini istemem hiç bir zaman. Kendimi beğenmek istediğim gibi onunda beni beğenmesini ve benim yanımda yürümekten keyif almasını isterim.

Yani evet çok haklısın.
Şurda 6-7 aydır ikimizde diyet yapıyor. iyi kötü kilo da verdik. ama bak hiç bir yerimize bir şey olmadı. Asıl aldığımzda olan oluyor.

herkese merhaba kilom 65
çok üzgünüm.

Ay sonu olması, ayın ayrıca 31 gün olması ve işte güneş tutulması yaşanması, 3 ayların başlangıcı olması sebepli genel olarak takımdaki kilo alma eğiliminin sebepleri olarak gösterilebilmektedir arkadaşlar.

Havalar ısındı kızlar toparlıycaz hep beraber kendimizi.
Yakar bacı mekiği boşladın sen. Bi de ondan sanırım.

Sanırım bu hafta takım olarak sonuncuyuz kızlar.

KARDEŞİM, Sen düşünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin,
gül düşünür gülistan olursun
diken düşünür diken olursun​

Mevlana......

winston ne darılması daha çok mutlu etti yazdıkların beni bana verdiğin değer içn beni motive etmek amaçlı yazdıkların içn teşekkür ederim hiç sevmediğim şeydir aslında haklısın haklısın diyipte hala aynı şeye devam etmek karşındakini kaaleye almıyomuş gibi he he yapıp yine aynı aptalıklara devam etmek ama en büyük zararı kendime verdiğimin farkındayım yazdığın herşeyin yaşanması büyük olasılık olduğuınunda farkındayım sadece yapım itibariyle akrep burcu ya hep ya hiç dir benimkide o misal aklımda sadece kg konusu olmadığı için şu acaba 1 ay sonra ne olacak durumum kaygısına düştüğüm için şuan bi türlü başlayamıyorum kg larla savaş maratonuna aslında bunun bi bahene olduğununda farkındayım belkide işsiz kaldığımda iş görüşmelrine gitiğimde zayıf olsam çokdaha özgüvenli olup asıl bunuda düüşünerek başlamam lazım bunuda biliyorum ama yokk iştee nato kafa nato mermer hani deriz ya yiyince mutlu oluyoruz vallahi 10 gündür yiyorum ama mutsuzum piskolojik olarak sanki yedikçe rahatlıyomuşum gibi hisediyorum
ya hani bzıları varay üzüntüden stresten yemeden içmeden kesilir bende o durum aksi oluıyor işte hoş ben sevinincede yiyorum yaa amannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…