herkese iyi pazarlar.ya ben bu kaloriyi arttırdım da bu sefer de kilo alıyorum ya sizce ne kadar zamanda metabolizmam bu yediklerime alışır da artar?bu arada püsküüt bugüne kadar kim kaç kilo vermişin yeni versiyonunu paylaşmış.övünmek gibi olmasın ama ikinciliğe yerleşmişim
Bacım ben beş günde 5 kilo ve arkasından gelen isveç sonunda kilo vermem durdu diye yemeğe başlamıştım, su içsem kilo alıyordum hatta 3-4 kilo aldım o dönemde.Sonra ben gene eski düzenime-az yemeğe- geri döndüm ve vermeye devam ettim.Belki dönmeyip normal beslensem vücut alışacaktı ama gittikçe kilo alıyordum ve onca emekleri çöp olacak diye çok korkmuştum.Ukalalık olarak anlamazsan eğer, benim tavsiyem; kademeli olarak yükselmen.Eskiden 600 kalori alıyordun, bir hafta 800e çık sonra 1000 ve 1200 diye gidebilirsin.Şimdi 600den 1200e çıkıyor gibisin ve vücuda 2 katı giriyor, şaşırmıştır.Eskiden ekmek yemezdin, şimdi atıyorum sadece sabah bir dilim ye, sonra öğlen de eklersin, sonra istersen akşam da eklersin.Meyveler, aralar falan filan da düzenli olmalı.Meyveyi akşam yemekten sonra yemek yerine sabah kahvaltıda hatta öncesinde yesen meyvedeki şeker ancak 24 saatte kayboluyormuş, geceleri yemenin manası yok yani.Bir de yedikçe mide de genişliyor.Sen eskiden bir bardak sütle öğlene kadar duruyordun, şimdi kahvaltı edip 1 saat sonra ara öğün yapıp süt içip 100 kalori almanın bence bir mantığı yok.Öğünleri sıkı tutup 3 öğün yemek, meyveyi sadece sabah yemek, ekmeği sadece kahvaltıda yemek bence daha makul tabii sen bilirsin.
Bu arada 2.liğini tebrik ederim.Aramıza sonradan katılan ve en azimli, istikrarlı sonucu alan bu grupta sanırım sensin.
İnşallah istediğin hedefe de kısa sürede sağlıkla ulaşırsın bacım.
doğru söylüyosun yavaş yavaş arttırmak çok mantıklı.akşam meyve yemek konusunda da haklısın ama süt de içmeyin akşamları diyorlar.ee ben ne yicem o zaman.zaten erken yiyiyorum akşam yemeğini bi de geç yatıyorum.saat 9-9.30 gibi acayip avıkıyorum.hatta geçen gece yiyemedim 10.30da falan yedim geberdim yani o zamana kadar.neyse ben şimdi yeni bi program yapayım bu dediklerini de dikkate alarak
Ejje seni ve azmini tebrik ederim valla. Bu kadar istikrarla bu kadar çok kilo vermen gerçekten mucize gibi.
Winston bacım acep eşin kedileri çok sevmiyor olabilir mi? Hayvan sevmeyen insan sevmez deme çünkü bende bir kediyi günlerce sabahlara kadar bekleyemem ama kızım doğduğunda 7 günde sadece 4 saat uyumuştum hemde hiç söylemenden. Ki ben özellikle kedileri çok severim. Yani kedi sevmese de çocuk sevebilir bacım aynı şey değil ki. Yada sevebilir ama seninkisi gerçekten insan üstü bir çaba. günlerce sabahlara kadar kedicik oyalamak büyük başarı. Gerçekten sabırlısın sen.
Selam kızlar,
Dün o kadar yürümüşüm ki bacaklarım tutulmuş. saat 12 den 7 ye kadar sadece 3 saat falan oturdum. Geri kalan kısmında elimde 10 kiloluk bebek arabası, üstünde 15 kiloluk kızımı yaklaşık 5 kilometrelik bir yolda gezdirdim durdum. 1-2 saat pazar dolaştım. akşam geldim spor parkında yarım saat kadar spor yaptım üstüne. ama sonra ne yaptım eve gelip 10 da yemek yedim. Aman bugün çok hareket ettim dedim sonra sabah kalktım ki +500. Bu ne yaaa. Kudurdum valla. Sabahtan veri moralim çok bozuk. ne yapacağımı bilemiyorum. Kendim için en azından 49 kiloya düşsem yine sevinicem ama gerçekten gittikçe uzaklaşıyor benden hedefim. İki gündür bakıyorum aynada aslında epey küçülmüşüm. Bacaklarım falan bayaa bir incelmiş. Az daha inceseler mini etek bile giyebilirim ama kiloma gıcık oluyorum ya. Çok moralim bozuk bugün.
Sezen, canim valla mesaji göremis olmasi mümkün degil. Mesaji 24 saat önce yazmistim. Ha mesaji almamis olsa bana ileti raporu gelmeZdi. Ya diyeelim mesaji almadi görmedi pazarin benim icin hangi anlami tasidigini biliyor ya bugün yazmadi bile ya saat 7 bucuk olacak daha eve gelmemis. Bide bana pazar aksamlari markete gidiyorum diyor. Sinir ya(( deminden beri bekliyorum kendimi yapacagim seye adapte edemiyorum süreklli yazsin diye bekliyorum. Ya bana gidecegini nasil soylemez. Benim oba yazdigim mesaji nasil takmaz!!!
Yakar&winston evet kizlar hepsi bencil ve odun benimki umursamaz su an sadece ona öküz diyesim geliyor ya bugün bütün sinirimi alt üst etti ya(((
geçen gün haber yapmışlardı yaz aylarında vücut su toplarmış eğer yeterli su içilmiyorsa. kendini garantiye alırmış.o kadar yürümeye kilo alman imkansız belki suyu az içiyorsun vücut depolaya bilir. küçülmüşüm diyorsun önemli olan görüntü değilmi .ben şu an aynaya bakmak bile istemiyorum hem kilo aldım hemde mekiği bıraktığım için sıkılığım gitti jöle gibiyim bir vursam göbeğe 2 saat sallanacak o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?