Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayy hatçe sultanı gördü nigar yada hatçe nigarı gördü.. allah verede nigar evet hatun içerde ibrahim sizi gülşahla aldatıyor demese

kızlar buzlukta magnum var beni çağırıyor bende ona kibarca yok diyorum yemeyecem yaaaaaa

Yeme sakın yeme. Valla karnım aç iken kendimi daha çok seviyorum ben. midemden sesler geldikçe mutlu oluyordum. Şimdi patlayacağım resmen çıkarsan rahatlıycam ama çok çok mutsuzum.

evet ya bende daye hatuna üzüldüm ((

allah allah yiyipte mutsuz olanıda ilk defa görüyorum boşver canım takmamaya çalış çıkarmaya çalışma

bende yedikten sonra mutsuz oluyorum ama nedense 10 saniye sürüyor

Öyle deme bacım, sen normal insan tarzına yakın besleniyorsun, bense neredeyse hiç karbon almıyorum.Aldımmı da inanılmaz şişiyorum.Hem kuskusu bol tereyağında yaptım, patates kızartması desen kürek kadardı ve yağlıydı, üstüne de dondurma ohh yani. 2 milföy=2 kiloysa yarın ya tartılmam ya da tartılıp ağlarım kesin
Yarını çoook hafif geçirmem lazım ki bugünkü kiloma dönme ihtimalim olsun.

Yeme bacım yeme boşver biz pis boğaz insanlarız, bize uyma Aslında arada ödüller iyi oluyor ama ayda bir akşam yemeği mesela.ödül ya da tam adıyla kaçamak işi haftada 3-5 olunca o ödül mödül olmuyor ama arada böyle yapınca çok pişman olmuyorum, hakettim diyorum
Evet hürrem çok sönüktü, daye'nin ölümü belki sürprizdi ve de dramatikti.
Nigar'ın kapısına da Hatice'nin geleceği çok aşikardı zaten, belki Nigar o sümsük ve saf Hatice'yi "ben değil,içerdeki hatun sizi kocanızla aldatıyor" diye kandırıp, olacaklar öbür fare suratlının başına gelebilir Nigara da maşallah yahu, 9 aylık fil göbeğiyle dağ tepe koşuyor, insan yaralıyor, seri ve çevik hareket ediyor.Ben şu halimle o kadar hızlı değilim, hatuna bak ya İp bulsa ip atlayacak o haliyle

Ay hatice sultan gördü bende rahatladım ya. yanlız önümüzdeki hafta güzel olacağa benziyor. Bende Daye hatuna üzüldüm ya.

Amaan bir şey bekleme.Hatice'nin de aklı ben kadar işte.İbrahim'i yatakta bassa " İbrahim, derhal izahat ver bana" der, İbrahim de "Sultanım, devlet işleri" der, hatice de sırıtır kocasını öper.Bu kadar dangalak yani.
O son sahnede de Hatice ya evin bahçesinde fare görmüştür ya yılan, ona şaşırmıştır, yoksa byeni yetip de olayları anlayıp şaşıramaz yani

günaydın kızlar
dünkü menümün kalan kısmını yazayım ilk olarak buraya yazınca dahada iyi hissediyo insan kendini:))
sabah kahvaltımı yazmıştım
,öğlen:
1 kase mercimek çorbası
4 yk bulgur pilavı
1 tavuk butu(hepsini yiyemedim)
ara:
t. kahvesi
bitki çayı
akşam:
yoğurt
spor:
okadar çok yürüdüki dün ben bile kendime şaşrdım sabah ve akşam işe gidip gelme(40 dk)
öğlen yemekhaneden işe yürüdüm (30 dk)
akşamüstü yürüyüşe çıktım (2 saat) eve geldiğimde artık bacaklarımı hissetmiyodum 5-6 kaşık yoğurt yedim ve yattım dizi izledim (hürremi)

+1,5 kilo.

Sanırım bütün gün ağlıycam.

çok iyi anlıyorum seni ortim bende artıları görünce kriz geçirmiştim neyseki kendime geliyorum yavaş yavaş akşam yemeklerime bi son verdim yürüyüşü arttırdım sende öle yap çabuk atarsın aldığın 1.5 kiloyu.

kahvaltımı yaptım sabah yine 15 dk yürüdüm
kahvaltım:
1 bardak süt
1 dilim kepek ekmeği+1 parça peynir+3 yeşil zeytin
ara:
1 kupa t. kahvesi(çok kahve içiyorum bu araya hadi hayırlısı)gerçi 2 fincana kadar içmek iyiymiş ama:)) ben kupayla içiyorum orası sakat.
öğlen ne yiycemi bilmiyorum bakalım yemekhanede ne çıkıcak belli değil ama akşam yine meyve yada yoğurt yerim.
arada:
1 elmam var

günaydın benim bahanelerim bitmiyor hergün erteliyorum diyeti 10 gün oldu nerdeyse ve ben verdiğim bütün kg aldığıı hisediyorum gıdığımdan göbeğimden yine tembeleştim yine mutsuzum yine su içmiyorum yine ne yesem bugün diye plan yapıyorum
sevgilim bugün ne yedin dediğinde konuyu değiştiripp utanıyorum yine paçoz gezmeye başladım yine 4 gün aynı kotla işe geliyom yie yine yine bu kaçıncı böle yapışım yaa

günaydın kızlar ya benim haftaya diyetisyen görüşmem var ben bırak kilo vermeyi aldımda ne yüzle gidicem kadının karşısına bilmiyorum...

selam kizlar nasilsiniz bakalim ben cok iyiyim

dün gece bilgisayarim bozuldu sarj olmuyor ya yeni sarj aleti aldim sadece boyle eyip bükünce oluyor hani bazen bir kabloyu skarizda anca öyle ise yarar ayni hesap yani yeni sarj aletinide bozmus oldum.

su an abimin bilgisayarindan griiyorum eger bugün benim laptopun sarjina bir care bulamazsam artik sizinle telefonda takilcam demektir listeyi hazirlamak icinde abimin bilgisayarina girerim

neyse uzadi bu bilgisayar muhabbeti.

kismetse insallah bugün kesinlesiyor türkiyeye gidis tarihim :)

kizlar cok umutluyum yarin tartida 79u görecegimmmm

türkiyeye gitmeme 28 gün var tami tamina 4 hafta her hafta 2 kilo versem ne iyi olur..

payardan beri proteän yiyorum bu böyle 3 gün daha sürer sonra protein arti sebze yicem

bu sabahki kahvaltim:

2 yumurtadan omlet 1 parca light peynir 1 bardak light süt

simdide temizlige girisicem

gururla sunuyorum öğlen yemeğimi
yemekte et varmış gitmedim arkadaşlar salata yiyomuş oda sarmadı
1 kupa nescafe(şekersiz)
1/2 paket diyet bisküvi(limonlu bisküviyi nescafenin içine batırınca süper oluyo )
ara:
1 büyük ayran aldım
akşamda yoğurt yicem
yarın aldığım kiloları geri vermiş olmalıyım

Tünaydın arkadaşlar,

Sabah sabah accuk ağlama duvarıyla kendinden emin gidenlerin karışımı gibi olmuş burası
Ben dün yediklerimden sonra sabah beşe kadar oturdum, bari leptin çalışsın diye şaka şaka sırf keyiften oturdum, 2 tane korku filmi izledim, ışıklar kapalı ben de kulaklık tam korku filmi ambiansı yarattım evde taaki kedim salona aniden gelip gözleri karanlıkta parlayana kadar Neyse bugün evdeyim diye dünden yeme içme ve film keyfi yaptım.Sabah +600 fazla çıktım, dün hafif yeseydim -200 giderdi, onu da eklersem zarar ziyan 800 gramcık diyorum.Ama yılmadan devam edeceğim, artı vücudum korumayı bir ay sonunda nihayet bıraktı, eskisi gibi günde 300, 500 vermeye başladım hem de spor ve suyu sallamamama rağmen.Ben de bu durumu kullanacağım, eskisi gibi yoluma devam edeceğim.

Sabah iki minik haşlanmış yumurta ve sade nescafeyle güne başladım.Nihayet evdeki 60 tane minik yumurtanın sonuna geldim Bugün hem yumurta hem de biraz sebze alacağım.Eti de azaltacağım.2 akşam yemekte tavuk yedim, onca çaya, suya rağmen wc sıkıntım oldu ama sebze ağırlıklı yiyince günde 3 kez wcye çıkıyordum.

Biraz ayılıp, kendime gelirsem tüm gün ev temizliğine adayacağım kendimi
Biraz psikolojimi hazırlamam lazım şimdi, zira iş yapmaktan nefret ediyorum üleyyyn.

Hepimize hafif bir gün, yarın için de güzel sonuçlar diliyorum.
Yaz da geldi artık, umutsuzluk, savsaklama ve boşvermişlik bize yakışmaz, davranalım hep birlikte ve zayıflayıp gidelim buralardan el ele derim ben

slm girgina diet nasıl gidiyor bir bakayımdedim. ben de 1 takımı bırakıyorum artık...dayanamadım valla. nasıl diet verebildin mi kilo. ben bir tatile gittim aldım geldim kiloları sorma :18::18:
ama 2 gündür spora başladım moralim iyi. verecem inşallah...

slm 3. takımın güzelleri selamsız daldım topiğinize pardon

herkese selam.ya ben pazar sabahı kahvaltı öncesi kiloma daha yeni gelmiş bulunmaktayım hem de gayet az yiyerek.diyorum ki acaba benim metabolizma hızım düşmüş olabilir mi diye.o yüzden yarından itibaren yemeği biraz arttırıcam.dün gece daha önceden gittiğim diyetisyenin verdiği listeleri buldum.toplam 15 kilo vermişim bunun 11.5 kilosu yağ.hele diyete başladığımın ikinci haftasından itibaren bir ayda 6 kilo sadece yağdan vermişim.dedim kendi kendime biraz da profesyonelleri dinleyelim ve de o diyete uymaya karar verdim.kilom da o zamana yakın dolayısıyla uygun buldum diyeti.gerçi ben zaten o şekilde besleniyodum ama son zamanlarda harbiden baya azaltmıştım böyle olunca da günde 500 gramlar 700 gramlar veriyodum bu da beni daha çok açgözlü yapıyodu hadi bi gün daha az yiyeyim diye diye abarttım.aslında acıkmakla ilgili bir problemim yok ama günde ortalama 600 kalori almak sağlıklı değil tabii ki.verdiğim kilolar da kastan ya da sudan olabilir.ayrıntılı tartım bursada olduğundan onu da bilemiyorum.neyse işte kısacası yarından itibaren sağlıklı diyetime başlıyorum.sabah kahvaltısı olarak içilen bir bardak süte ya da bir haşlanmış yumurtaya bir süre elveda

canım hoş geldin ama benim kötü anıma denk geldin iş yerim kapandıı ve kredi borcum var ve bu benim için çok büyük etken bi 13 kg verdim ama sanırım şu son bi hafta yediklerimle aldım baya bii bende bahneler bitmiyo anlıycağın topalanamıyorum bi türlüü gelecek kaygısından adepte olamıyorum kg işine burdaki takım harika hatta biri çıkmış istersen takım müsaitse başkan alır belki senide

Anacım ne yağdı kızlar.
Koca koca dolular. Allah dışarıda olanların yardımcısı olsun.
Bugün sabah gördüğün +1,5 kilo dolayısı ile çok ğişman ve mutsuzum. Canım hiç yemek yemek istemedi.
Ama tabii yedim
Sabah
yumurta ve kıvırcık+domates+salatalık

öğlen
tavuklu salata

akşamda herhalde ızgara tavuk falan yerim belki yanına da salata yapabilirim.
Daha fazla kısamayacağım yediklerimden çünkü o kadar kısınca anında fazlası ile geri alınıyor. HAftaya değil 1 ay sonra bile buluşsak artık benim umudum kalmadı. Sanırım zayıflayamayacağım.

Bacım sana motivasyon unsuru lazım. Bak haftaya buluşucaz ne güzel. O güne kadar kendine hedef koy mesela 2 kilo vericem diye. Bende 48 olamayacağım ama ne versem kardır diye bari 50 kilo olayım diye uğraşıyorum. O kadar stresinin üstüne bir de kilo stresini eklemenin anlamı yok değil mi. Yemek yiyince senin sıkıntılar azalmayacak hatta artacak. Birde yediğin için pişmanlık duyduğunla kalacaksın.

Bence en doğrusunu yapıyorsun. Bizim şubede de 2 kişi diyetisyene gidiyor. Benim yediğimin 3 katını yiyip haftada 1,5 kilo civarı kilo veriyorlar. Hemde gayet sağlıklıca. Biz ne yapıyoruz 5 gün kendimizi kısıp bulduğumuz ilk fırsatta yemeğe sarılıp 5 günde verdiğimizin fazlasını alıyoruz. YA adamların bildiği olmasa doktor olurlarmıydı hiç dime. Sende özellikle son zamanlarda çok çok az yemeğe başlamıştın. Hadi winstonun abidik gubidik diyetlerine alışkınız yadırgamıyoz da sen bizim en sağlıklı beslenenemizdin. Özellikle sabahları 1 yumurta olayına hasta oluyordum haberin ola. .:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…