Yeme sakın yeme. Valla karnım aç iken kendimi daha çok seviyorum ben. midemden sesler geldikçe mutlu oluyordum. Şimdi patlayacağım resmen çıkarsan rahatlıycam ama çok çok mutsuzum.
Aman bacım sen bunlarla 1 kilo fazla çıksan ben yediklerimle kesin 10 kilo çıkarım. Ne var ne yok deli gib yedim bütün gün ya. Öff ya öfffff.... Yemediğim hiç bir şey kalmadı. Bir hafta yemek yemesem acıkmam herhalde o derece yani.
Se-zen ve winston kızlar siz yeyin yeyindee benimde canım çekiyor ama yemeyeceğim ya..
bugün okadar az yedimki şimdi hiç bozamam valla!!
hürremde gerçeten birşey olmadı ya sinir oldum burda daha son sahne oynamadı reklam hala nigar evden çıktı ve reklam irdi pööööfff
Ay hatice sultan gördü bende rahatladım ya. yanlız önümüzdeki hafta güzel olacağa benziyor. Bende Daye hatuna üzüldüm ya.
+1,5 kilo.
Sanırım bütün gün ağlıycam.
günaydın benim bahanelerim bitmiyor hergün erteliyorum diyeti 10 gün oldu nerdeyse ve ben verdiğim bütün kg aldığıı hisediyorum gıdığımdan göbeğimden yine tembeleştim yine mutsuzum yine su içmiyorum yine ne yesem bugün diye plan yapıyorum
sevgilim bugün ne yedin dediğinde konuyu değiştiripp utanıyorum yine paçoz gezmeye başladım yine 4 gün aynı kotla işe geliyom yie yine yine bu kaçıncı böle yapışım yaa
slm girgina diet nasıl gidiyor bir bakayımdedim. ben de 1 takımı bırakıyorum artık...dayanamadım valla. nasıl diet verebildin mi kilo. ben bir tatile gittim aldım geldim kiloları sorma :18::18:
ama 2 gündür spora başladım moralim iyi. verecem inşallah...
slm 3. takımın güzelleri selamsız daldım topiğinize pardon
günaydın benim bahanelerim bitmiyor hergün erteliyorum diyeti 10 gün oldu nerdeyse ve ben verdiğim bütün kg aldığıı hisediyorum gıdığımdan göbeğimden yine tembeleştim yine mutsuzum yine su içmiyorum yine ne yesem bugün diye plan yapıyorum
sevgilim bugün ne yedin dediğinde konuyu değiştiripp utanıyorum yine paçoz gezmeye başladım yine 4 gün aynı kotla işe geliyom yie yine yine bu kaçıncı böle yapışım yaa
herkese selam.ya ben pazar sabahı kahvaltı öncesi kiloma daha yeni gelmiş bulunmaktayım hem de gayet az yiyerek.diyorum ki acaba benim metabolizma hızım düşmüş olabilir mi diye.o yüzden yarından itibaren yemeği biraz arttırıcam.dün gece daha önceden gittiğim diyetisyenin verdiği listeleri buldum.toplam 15 kilo vermişim bunun 11.5 kilosu yağ.hele diyete başladığımın ikinci haftasından itibaren bir ayda 6 kilo sadece yağdan vermişim.dedim kendi kendime biraz da profesyonelleri dinleyelim ve de o diyete uymaya karar verdim.kilom da o zamana yakın dolayısıyla uygun buldum diyeti.gerçi ben zaten o şekilde besleniyodum ama son zamanlarda harbiden baya azaltmıştım böyle olunca da günde 500 gramlar 700 gramlar veriyodum bu da beni daha çok açgözlü yapıyodu hadi bi gün daha az yiyeyim diye diye abarttım.aslında acıkmakla ilgili bir problemim yok ama günde ortalama 600 kalori almak sağlıklı değil tabii ki.verdiğim kilolar da kastan ya da sudan olabilir.ayrıntılı tartım bursada olduğundan onu da bilemiyorum.neyse işte kısacası yarından itibaren sağlıklı diyetime başlıyorum.sabah kahvaltısı olarak içilen bir bardak süte ya da bir haşlanmış yumurtaya bir süre elveda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?