Bu yaz bana hiç iyi gelmedi herşey üstüste geliyo kendikendime konuşur oldumm
ben bildiğin fos çıktımmm diyet yapamıyom hani bi laf vardırya çok konuşan boş konuşur diye okadar havalandım ama yokk bi türlüü kafamı rahtalatamıyorum iş sıkıntısını atamıyorum gelecek kaygısı kemiriyo beni
geçmişi okudumm herkesin kendi derdi tasası var diyorumm bol sabır ve iradeli günler hanımlar
yaa benimde canım acaip makarna istiyo ama 25inde diyetisyen görüşmem var ondan sonra bende bi makarna ziyafeti vercem kendime hem şimdi sporda yapmıyorum o zaman spor yaparım telafi ederim...yaa sen kızın dedin ben ne iyi yapmışın dedim gibi oldu ama arada insanın canı istiyo ama accık abartmışın gibi tabi 2 tabak fazla olmuş...
günaydın hatunlar nasılsınız?
vallaha ben akıllanmam kilo verdimya hemen kendimi mutfakta buldum dün akşam 2 tabak makarna yedim hadi hep bir ağızdan kınayın beni hakettim ben bunu
bu arada sıkıntıdan patlıcam reglim ha geldi ha gelcek diyorum kaç gündür gelen giden yok stres yaptım resmen ya...zayıflayınca düzene girer demişti doktor tam tersi bi ara düzene girmişti şimdi düzen bozuldu yine acep bu doktor beni kandırdımı...
Selam kızlar,
Dün sabah bir uyandım ki. Boğazlar şişmiş. Neyse kahvaltı yaptım işe gittim ama vakit geçtikçe benim boğazlar kötüleşti ve saat 11 gibi konuşamaz hale geldim. Sonra doktora gittim klima çarpmış dedi 2 gün rapor verdi. Bende gerek yok rapora diyorum ama konuşamıyorum bile. Neyse raporu aldım işe döndüm o halde hala işleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra 1 gibi falan çıktım eve geldim kızımda beni görmedi allahtan akşama kadar uyudum. Ama varya yutkunamıyorum bile çorba falan yaptım kendime ama zor yutuyordum. Sonra neyse akşam üstü biraz toparladım ve bugünde daha iyiyim ama evdeyim iyice dinleneyim bari dedim.
Hepinize güzel bir gün olur inşallah.
Ne iki tabak mı yuhhhh ne yaptın bacım sen. Olur muu hiç öyle iki tabak kesin 1000 kalori almışsındır.
Ama söylemeden edemeyeceğim daha 48 olmadın. Hedefine 600 gram var. HEdefine ulaşmadan takımdan bırakmayız. Hem öyle makarna yiyerek nasıl mekikcilerden önce mezun olucaz biz. Bende cumartesi itibari ile yanınıza katılıyorum kızlar artık bu kadar salma olayı yeter. Heyyyyttttttttt se_zen pistlere geri dönüyor.
Bu yaz bana hiç iyi gelmedi herşey üstüste geliyo kendikendime konuşur oldumm
ben bildiğin fos çıktımmm diyet yapamıyom hani bi laf vardırya çok konuşan boş konuşur diye okadar havalandım ama yokk bi türlüü kafamı rahtalatamıyorum iş sıkıntısını atamıyorum gelecek kaygısı kemiriyo beni
geçmişi okudumm herkesin kendi derdi tasası var diyorumm bol sabır ve iradeli günler hanımlar
Selam kızlar,
Dün sabah bir uyandım ki. Boğazlar şişmiş. Neyse kahvaltı yaptım işe gittim ama vakit geçtikçe benim boğazlar kötüleşti ve saat 11 gibi konuşamaz hale geldim. Sonra doktora gittim klima çarpmış dedi 2 gün rapor verdi. Bende gerek yok rapora diyorum ama konuşamıyorum bile. Neyse raporu aldım işe döndüm o halde hala işleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra 1 gibi falan çıktım eve geldim kızımda beni görmedi allahtan akşama kadar uyudum. Ama varya yutkunamıyorum bile çorba falan yaptım kendime ama zor yutuyordum. Sonra neyse akşam üstü biraz toparladım ve bugünde daha iyiyim ama evdeyim iyice dinleneyim bari dedim.
dediklerine harfi harfine katılıyorum benim de ilk kilo vermeye başlayınca düzelmişti ama şimdi gene ne zaman olcağım belli değil hazır konu açılmışken onu da sorayım size.şimdi ben bayramda tatile gidiyorum ve ne zaman regl olcağımı bilmiyorum ordayken olmaması için ne yapmam gerekiyo?
selam kızlar,
dün sabah bir uyandım ki. Boğazlar şişmiş. Neyse kahvaltı yaptım işe gittim ama vakit geçtikçe benim boğazlar kötüleşti ve saat 11 gibi konuşamaz hale geldim. Sonra doktora gittim klima çarpmış dedi 2 gün rapor verdi. Bende gerek yok rapora diyorum ama konuşamıyorum bile. Neyse raporu aldım işe döndüm o halde hala işleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra 1 gibi falan çıktım eve geldim kızımda beni görmedi allahtan akşama kadar uyudum. Ama varya yutkunamıyorum bile çorba falan yaptım kendime ama zor yutuyordum. Sonra neyse akşam üstü biraz toparladım ve bugünde daha iyiyim ama evdeyim iyice dinleneyim bari dedim.
dediklerine harfi harfine katılıyorum benim de ilk kilo vermeye başlayınca düzelmişti ama şimdi gene ne zaman olcağım belli değil hazır konu açılmışken onu da sorayım size.şimdi ben bayramda tatile gidiyorum ve ne zaman regl olcağımı bilmiyorum ordayken olmaması için ne yapmam gerekiyo?
bu iş aşkı niye ? Inan bana kimse sezen çok çalıştı hasta hasta geldi falan diyipte kıymetini bilen olmaz
millet rapor diye geziyo doktor doktor sen raporu istameyip işe gitmiyonn nediyim arkadaşımm iş verenin çok şanslıı
Tünaydınlaaaaarr
Sahalara eskisi gibi dönen winston gene bu gruba ilk katıldığı gibi eblek eblek diyet araştırmasına girmiş ve kendine en uygun olan yani en saçma diyeti gene şakadanak seçip, se_zen bacı ve kankalarına meydan okumaya gelmiştir heeeyt
Meyve sıkacağımı ezeceğimi işte neyse ismi şimdi dank etmedi onu çıkardım tezgahaSabah sabah yeşil elma, salatalık ve limondan oluşan karışımımı yapıp bir koca bardak içtim, yanında da yeşil çay ılınıyor biraz onu da içeceğim.Bir de şu açlık otu içeceği de bir kenarda ılınıyor veee kahvaltı tamamdır. (Ayy ramazanı unutup yazdım ama umarım oruçlu arkadaşlara ayıp olmamıştır. )
Ot ile ilgili özel not; bir halta yaramıyor.Bir bardak içiyorsun 10 saat sonrasında zor tuvalete yetişiyorsun ama saat olayını iyi ayarlamak lazım yoksa ben gibi sabaha karşı 4te yataktan pörtlemiş gözlerle anam anam diye banyoya koşmak da var
Ama tek olayı bu; bir nevi müshil gibi ya da benim sinameki çayı ya da kayısı çayı gibi.Benim zaten wc sıkıntım yok çok şükür o yüzden açlık otu falan hikaye, sadece bir avuç kenara atacağım, kabızlık çok ileri derecede olursa bir gün işte o gün kullanacağım.
Sporuma ve dansa devam ediyorum.
Şu an meyve ve sebze suyu ağırlıklı yanına zorda kalırsam salata takviyeli bir detoksa girmek planım.
Ah şu akşamları koca doysun diye yemek yapmak olmasa herşey daha kolay olacak ama olsun iradem var benim be heeeyt
Neyse bu kadar gaz yeter hepimize diyor, oruçlu arkadaşlara kolaylık diliyorum, diğer arkadaşlara hafif ve spor dolu bir gün diliyorum.
@Se_zen, geçmiş olsun bacım.İyi yanından bak; sen şimdi bir şey yiyemezsin 2 günde 5 kio verir, şakadanak mezun bile olabilirsin (Hastalığı bile kilo vermeamacı olarak gören dengesiz winston geçmiş olsun diler)(Bademciklerin var mı bu arada merak ettim, ben 10yaşında aldırmıştım, hoş ne olduysa ondan sonra oldu ya neyse... )
Winston şu meyve sebze suyunun içine benden tasiye enginar da kat. Enginar hem kan şekerini düzenler, hem karaciğer dostu hemde karbonhidratların falan yakımını hızlandırır. Sanırım mevsimi değil ama bende cumartesi falan pazara bakıp bulmayı planlıyorum enginarı.
Bu arada bendeki iştah öyle kuvvetli ki mesela çorba falan içemiyordum ama çikolataları falan yerken boğaz ağrısı falan fark etmedi bana.
Birde dün ilaçlardan ziyade kendime adaçayı aldım o çok iyi geldi ama aklınızda olsun en iyi gelen şey şu oldu. buz kalınındaki iki buzu oldum ikisini de ayrı ayrı el bezine sardım sonra onları bademcilklerimin üzerine gelecek şekilde dışarıdan tülbentle sardım ve boğazlarım bir saat sonra falan inanılmaz düzeldi kızlar. şu an yutkunmakta falan zorluk çekmiyorum öyle ve bir şey yerkende zorluk çekmiyorum. Birde yine aklınızda olsun kuru inciri süt ile pişirip ılıkken onu yedim 5-6 tane o da epey düzeltti. Yani doktor falan hikaye ben otlarla tedavi ediyorum bu illeti. Lokman se_zen.
gecmıs olsun sezen bacı..
winston bacı dısında herkeste bı ısteksızlık var malesef bndede var bu aralarcanım bırseyler yemek ıstemıyor ama dıyette yapmak ıstemıyor..ozellıkle şu kılo kaybı durdugu zmanlar uyuz oluyorum 2 gundur yıne durdu kafayı yemek uzeryım tawuklu salatalı dıyet nasıl olur?? tavuk kılo aldırmıyomu sezen bacı
artık yapamıyorum sanırım sporsuz olmuyor sporda yazın maesef olmuyor 70-71 arası oynayıp duruyorum ama dikkat etmeye devam edicem
bende ilk 10 a girmişim vay be diyorum
evet önceleri işim rahattı bol bol yazıyordum zaten şuan azda çok da paylaşımda bulunsamda kimse yazdıklarıma cvp verme zahmetinde bulunmuyor o nedenle burda yer tutmaya gerek yok sanırım
çok yoruluyorum bostancıya geliyorum işe gebzeye geri dönüyorum sonra otobüse binip anneme annemden bazen kaynanama bazen evime yorgunum çok yorgunum heryerim ağrıyor yerlerde yatıyoruz artık yoruldm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?