Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu yaz bana hiç iyi gelmedi herşey üstüste geliyo kendikendime konuşur oldumm
ben bildiğin fos çıktımmm diyet yapamıyom hani bi laf vardırya çok konuşan boş konuşur diye okadar havalandım ama yokk bi türlüü kafamı rahtalatamıyorum iş sıkıntısını atamıyorum gelecek kaygısı kemiriyo beni
geçmişi okudumm herkesin kendi derdi tasası var diyorumm bol sabır ve iradeli günler hanımlar

Bacım inan bende aynıyım hadi söz verelim kendimize ve cumartesi itibari ile başlayalım beraber. Bak tavuk + salata ve ayran yenilen diyet gerçekten güzel gel beraber cumartesi başlayalım. Pazartesi demiyorum çünkü pazartesi başlayanlar çarşamba son buluyor. Hadi bayrama kadar en az 4 kilo verelim ne dersin. Hem birbirimizi takip ederiz buradan. Bayram sonrası da buluşucaz nasıl olsa o zamana kadar bakalım nasıl değişmişiz.

yaa benimde canım acaip makarna istiyo ama 25inde diyetisyen görüşmem var ondan sonra bende bi makarna ziyafeti vercem kendime hem şimdi sporda yapmıyorum o zaman spor yaparım telafi ederim...yaa sen kızın dedin ben ne iyi yapmışın dedim gibi oldu ama arada insanın canı istiyo ama accık abartmışın gibi tabi 2 tabak fazla olmuş...

ya benim de istiyo canım ne zamandır şöyle kıymalı domatesli bi tabak makarna :52: ve sanırım ben de önümüzdeki günlerde bunu gerçekleştiricem :1:

günaydın hatunlar nasılsınız?
vallaha ben akıllanmam kilo verdimya hemen kendimi mutfakta buldum dün akşam 2 tabak makarna yedim hadi hep bir ağızdan kınayın beni hakettim ben bunu :43: :43: :43:

Ne iki tabak mı yuhhhh ne yaptın bacım sen. Olur muu hiç öyle iki tabak kesin 1000 kalori almışsındır. :1:
Ama söylemeden edemeyeceğim daha 48 olmadın. Hedefine 600 gram var. HEdefine ulaşmadan takımdan bırakmayız. Hem öyle makarna yiyerek nasıl mekikcilerden önce mezun olucaz biz. Bende cumartesi itibari ile yanınıza katılıyorum kızlar artık bu kadar salma olayı yeter. Heyyyyttttttttt se_zen pistlere geri dönüyor. :32:

bu arada sıkıntıdan patlıcam reglim ha geldi ha gelcek diyorum kaç gündür gelen giden yok stres yaptım resmen ya...zayıflayınca düzene girer demişti doktor tam tersi bi ara düzene girmişti şimdi düzen bozuldu yine acep bu doktor beni kandırdımı...

dediklerine harfi harfine katılıyorum benim de ilk kilo vermeye başlayınca düzelmişti ama şimdi gene ne zaman olcağım belli değil hazır konu açılmışken onu da sorayım size.şimdi ben bayramda tatile gidiyorum ve ne zaman regl olcağımı bilmiyorum ordayken olmaması için ne yapmam gerekiyo?

Selam kızlar,
Dün sabah bir uyandım ki. Boğazlar şişmiş. Neyse kahvaltı yaptım işe gittim ama vakit geçtikçe benim boğazlar kötüleşti ve saat 11 gibi konuşamaz hale geldim. Sonra doktora gittim klima çarpmış dedi 2 gün rapor verdi. Bende gerek yok rapora diyorum ama konuşamıyorum bile. Neyse raporu aldım işe döndüm o halde hala işleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra 1 gibi falan çıktım eve geldim kızımda beni görmedi allahtan akşama kadar uyudum. Ama varya yutkunamıyorum bile çorba falan yaptım kendime ama zor yutuyordum. Sonra neyse akşam üstü biraz toparladım ve bugünde daha iyiyim ama evdeyim iyice dinleneyim bari dedim.

Hepinize güzel bir gün olur inşallah.

geçmiş olsun canım iyice dinlen ya ne güzel rapor vermiş doktor hala gerek yok diyosun mis gibi evinde yat dinlen işte :52:

Ne iki tabak mı yuhhhh ne yaptın bacım sen. Olur muu hiç öyle iki tabak kesin 1000 kalori almışsındır. :1:
Ama söylemeden edemeyeceğim daha 48 olmadın. Hedefine 600 gram var. HEdefine ulaşmadan takımdan bırakmayız. Hem öyle makarna yiyerek nasıl mekikcilerden önce mezun olucaz biz. Bende cumartesi itibari ile yanınıza katılıyorum kızlar artık bu kadar salma olayı yeter. Heyyyyttttttttt se_zen pistlere geri dönüyor. :32:

off ben de şöyle bi silkinip kendime gelsem ama yok ben kendime izin verdim bayrama kadar aylardan beri canımın istediği çoğu şeyi yiyiyorum ve sabit kalıyo kilom.düşündüm bayramda devam edicem kaldığım yerden hem çoğu şeyi yediğim için uzun bir süre canım bişey çekmemiş olcak hem de böyle şimdi yediğimden metabolizmam da artmıştır yine eskisi gibi ondan faydalanırım bir süre de :52:

Bu yaz bana hiç iyi gelmedi herşey üstüste geliyo kendikendime konuşur oldumm
ben bildiğin fos çıktımmm diyet yapamıyom hani bi laf vardırya çok konuşan boş konuşur diye okadar havalandım ama yokk bi türlüü kafamı rahtalatamıyorum iş sıkıntısını atamıyorum gelecek kaygısı kemiriyo beni
geçmişi okudumm herkesin kendi derdi tasası var diyorumm bol sabır ve iradeli günler hanımlar

canımm herşey hallolur yoluna girer inş.. diyette oluyo öle kafanı toparladığında (ki inş bi an önce toparlarsın) kaldığın yerden daha azimle dvm edicene inanıyorum ben....

Selam kızlar,
Dün sabah bir uyandım ki. Boğazlar şişmiş. Neyse kahvaltı yaptım işe gittim ama vakit geçtikçe benim boğazlar kötüleşti ve saat 11 gibi konuşamaz hale geldim. Sonra doktora gittim klima çarpmış dedi 2 gün rapor verdi. Bende gerek yok rapora diyorum ama konuşamıyorum bile. Neyse raporu aldım işe döndüm o halde hala işleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra 1 gibi falan çıktım eve geldim kızımda beni görmedi allahtan akşama kadar uyudum. Ama varya yutkunamıyorum bile çorba falan yaptım kendime ama zor yutuyordum. Sonra neyse akşam üstü biraz toparladım ve bugünde daha iyiyim ama evdeyim iyice dinleneyim bari dedim.

çok geçmiş olsun sezencim...

dediklerine harfi harfine katılıyorum benim de ilk kilo vermeye başlayınca düzelmişti ama şimdi gene ne zaman olcağım belli değil hazır konu açılmışken onu da sorayım size.şimdi ben bayramda tatile gidiyorum ve ne zaman regl olcağımı bilmiyorum ordayken olmaması için ne yapmam gerekiyo?

ejjecim adet geciktirici hap die duymuştum ama hiç kullanmadım bilmiyorum nedir nasıldır kullanan arkadaş varsa yardımcı olur sanırım...

selam kızlar,
dün sabah bir uyandım ki. Boğazlar şişmiş. Neyse kahvaltı yaptım işe gittim ama vakit geçtikçe benim boğazlar kötüleşti ve saat 11 gibi konuşamaz hale geldim. Sonra doktora gittim klima çarpmış dedi 2 gün rapor verdi. Bende gerek yok rapora diyorum ama konuşamıyorum bile. Neyse raporu aldım işe döndüm o halde hala işleri toparlamaya çalışıyorum. Sonra 1 gibi falan çıktım eve geldim kızımda beni görmedi allahtan akşama kadar uyudum. Ama varya yutkunamıyorum bile çorba falan yaptım kendime ama zor yutuyordum. Sonra neyse akşam üstü biraz toparladım ve bugünde daha iyiyim ama evdeyim iyice dinleneyim bari dedim.

bu iş aşkı niye ? Inan bana kimse sezen çok çalıştı hasta hasta geldi falan diyipte kıymetini bilen olmaz
millet rapor diye geziyo doktor doktor sen raporu istameyip işe gitmiyonn nediyim arkadaşımm iş verenin çok şanslıı

Canım adet geçiktirici haplar var onlardan kullan. Gerçi biraz şişkinlik yapıyor haberin olsun. Eczaneden isteyebilirsin istersen özelden adını da yazarım. Ben çok kullandım kendilerini bir zararını görmedim ama iki üç gün önceden başlaman gerekiyor diye hatırlıyorum. Bırakınca da bir iki gün içinde oluyorsun.

bu iş aşkı niye ? Inan bana kimse sezen çok çalıştı hasta hasta geldi falan diyipte kıymetini bilen olmaz
millet rapor diye geziyo doktor doktor sen raporu istameyip işe gitmiyonn nediyim arkadaşımm iş verenin çok şanslıı

Öyle bacım valla benimkisi manyaklık. Sanki ben yapmayınca diğerleri işleri yarım yamalak yapacak gibi geliyor. Benim bir düzenim var orada ve olmayınca sanki bozuluyor ayrıca ben illa herşeyden haberdar olacağım , öylede bir manyaklık işte. İki gün olmayınca sanki bir şeyler yapılacak ve benim haberim olmayacak ve ben konsantre olamayacağım gibi geliyor. Ne alaka ise . Halbuki yok öyle bir şey kim olursa olsun işler bir şekilde yürüyor işte. Ama ben tatilde bile mutlaka iş maillerimi açarım hepsine tek tek bakarım ne olmuş ne bitmiş diye. Amannn koca bankayı ben tek başıma kurtarıcam da sanki.

selam kızlar
sezen çok geçmiş olsun. senin gibi çerçöp uzmanına akıl vermek ne kadar doğru bilmem ama ben gene yazyım. bol bol kekik demle iç. boğaza çok iyi gelecektir. fırsatını buldukça uyu. anca geçer bu hastalık.
gırgırına maalesef kaygılar hep olacak bu kaygılara birde kocaman bir toto eklemeye hiç gerek yok. ben bayramdan sonra başlayacağım diyordum ama bu gidişle verdiklerimin hepsini geri alacağım. zaten bayrama ne kaldı diyorum .silkelenip kendimize gelme zamanı.
ben bugün oruçluyum. iftarda ne bulurumsam yemeği düşünmüyorum dikkat edeceğim.belki bu fazlalıklardan kurtulurum.

Tünaydınlaaaaarr :16:

Sahalara eskisi gibi dönen winston gene bu gruba ilk katıldığı gibi eblek eblek diyet araştırmasına girmiş ve kendine en uygun olan yani en saçma diyeti gene şakadanak seçip, se_zen bacı ve kankalarına meydan okumaya gelmiştir heeeyt :1:

Meyve sıkacağımı ezeceğimi işte neyse ismi şimdi dank etmedi onu çıkardım tezgaha :34: Sabah sabah yeşil elma, salatalık ve limondan oluşan karışımımı yapıp bir koca bardak içtim, yanında da yeşil çay ılınıyor biraz onu da içeceğim.Bir de şu açlık otu içeceği de bir kenarda ılınıyor veee kahvaltı tamamdır. (Ayy ramazanı unutup yazdım ama umarım oruçlu arkadaşlara ayıp olmamıştır. :17: )

Ot ile ilgili özel not; bir halta yaramıyor.Bir bardak içiyorsun 10 saat sonrasında zor tuvalete yetişiyorsun ama saat olayını iyi ayarlamak lazım yoksa ben gibi sabaha karşı 4te yataktan pörtlemiş gözlerle anam anam diye banyoya koşmak da var :27:
Ama tek olayı bu; bir nevi müshil gibi ya da benim sinameki çayı ya da kayısı çayı gibi.Benim zaten wc sıkıntım yok çok şükür o yüzden açlık otu falan hikaye, sadece bir avuç kenara atacağım, kabızlık çok ileri derecede olursa bir gün işte o gün kullanacağım.

Sporuma ve dansa devam ediyorum.
Şu an meyve ve sebze suyu ağırlıklı yanına zorda kalırsam salata takviyeli bir detoksa girmek planım.
Ah şu akşamları koca doysun diye yemek yapmak olmasa herşey daha kolay olacak ama olsun iradem var benim be heeeyt :51:

Neyse bu kadar gaz yeter hepimize diyor, oruçlu arkadaşlara kolaylık diliyorum, diğer arkadaşlara hafif ve spor dolu bir gün diliyorum.

@Se_zen, geçmiş olsun bacım.İyi yanından bak; sen şimdi bir şey yiyemezsin 2 günde 5 kio verir, şakadanak mezun bile olabilirsin (Hastalığı bile kilo vermeamacı olarak gören dengesiz winston geçmiş olsun diler :51:)(Bademciklerin var mı bu arada merak ettim, ben 10yaşında aldırmıştım, hoş ne olduysa ondan sonra oldu ya neyse...:1: )

Tünaydınlaaaaarr :16:

Sahalara eskisi gibi dönen winston gene bu gruba ilk katıldığı gibi eblek eblek diyet araştırmasına girmiş ve kendine en uygun olan yani en saçma diyeti gene şakadanak seçip, se_zen bacı ve kankalarına meydan okumaya gelmiştir heeeyt :1:

Meyve sıkacağımı ezeceğimi işte neyse ismi şimdi dank etmedi onu çıkardım tezgaha :34: Sabah sabah yeşil elma, salatalık ve limondan oluşan karışımımı yapıp bir koca bardak içtim, yanında da yeşil çay ılınıyor biraz onu da içeceğim.Bir de şu açlık otu içeceği de bir kenarda ılınıyor veee kahvaltı tamamdır. (Ayy ramazanı unutup yazdım ama umarım oruçlu arkadaşlara ayıp olmamıştır. :17: )

Ot ile ilgili özel not; bir halta yaramıyor.Bir bardak içiyorsun 10 saat sonrasında zor tuvalete yetişiyorsun ama saat olayını iyi ayarlamak lazım yoksa ben gibi sabaha karşı 4te yataktan pörtlemiş gözlerle anam anam diye banyoya koşmak da var :27:
Ama tek olayı bu; bir nevi müshil gibi ya da benim sinameki çayı ya da kayısı çayı gibi.Benim zaten wc sıkıntım yok çok şükür o yüzden açlık otu falan hikaye, sadece bir avuç kenara atacağım, kabızlık çok ileri derecede olursa bir gün işte o gün kullanacağım.

Sporuma ve dansa devam ediyorum.
Şu an meyve ve sebze suyu ağırlıklı yanına zorda kalırsam salata takviyeli bir detoksa girmek planım.
Ah şu akşamları koca doysun diye yemek yapmak olmasa herşey daha kolay olacak ama olsun iradem var benim be heeeyt :51:

Neyse bu kadar gaz yeter hepimize diyor, oruçlu arkadaşlara kolaylık diliyorum, diğer arkadaşlara hafif ve spor dolu bir gün diliyorum.

@Se_zen, geçmiş olsun bacım.İyi yanından bak; sen şimdi bir şey yiyemezsin 2 günde 5 kio verir, şakadanak mezun bile olabilirsin (Hastalığı bile kilo vermeamacı olarak gören dengesiz winston geçmiş olsun diler :51:)(Bademciklerin var mı bu arada merak ettim, ben 10yaşında aldırmıştım, hoş ne olduysa ondan sonra oldu ya neyse...:1: )

Winston şu meyve sebze suyunun içine benden tasiye enginar da kat. Enginar hem kan şekerini düzenler, hem karaciğer dostu hemde karbonhidratların falan yakımını hızlandırır. Sanırım mevsimi değil ama bende cumartesi falan pazara bakıp bulmayı planlıyorum enginarı.
Bu arada bendeki iştah öyle kuvvetli ki mesela çorba falan içemiyordum ama çikolataları falan yerken boğaz ağrısı falan fark etmedi bana.
Birde dün ilaçlardan ziyade kendime adaçayı aldım o çok iyi geldi ama aklınızda olsun en iyi gelen şey şu oldu. buz kalınındaki iki buzu oldum ikisini de ayrı ayrı el bezine sardım sonra onları bademcilklerimin üzerine gelecek şekilde dışarıdan tülbentle sardım ve boğazlarım bir saat sonra falan inanılmaz düzeldi kızlar. şu an yutkunmakta falan zorluk çekmiyorum öyle ve bir şey yerkende zorluk çekmiyorum. Birde yine aklınızda olsun kuru inciri süt ile pişirip ılıkken onu yedim 5-6 tane o da epey düzeltti. Yani doktor falan hikaye ben otlarla tedavi ediyorum bu illeti. Lokman se_zen.

Winston şu meyve sebze suyunun içine benden tasiye enginar da kat. Enginar hem kan şekerini düzenler, hem karaciğer dostu hemde karbonhidratların falan yakımını hızlandırır. Sanırım mevsimi değil ama bende cumartesi falan pazara bakıp bulmayı planlıyorum enginarı.
Bu arada bendeki iştah öyle kuvvetli ki mesela çorba falan içemiyordum ama çikolataları falan yerken boğaz ağrısı falan fark etmedi bana.
Birde dün ilaçlardan ziyade kendime adaçayı aldım o çok iyi geldi ama aklınızda olsun en iyi gelen şey şu oldu. buz kalınındaki iki buzu oldum ikisini de ayrı ayrı el bezine sardım sonra onları bademcilklerimin üzerine gelecek şekilde dışarıdan tülbentle sardım ve boğazlarım bir saat sonra falan inanılmaz düzeldi kızlar. şu an yutkunmakta falan zorluk çekmiyorum öyle ve bir şey yerkende zorluk çekmiyorum. Birde yine aklınızda olsun kuru inciri süt ile pişirip ılıkken onu yedim 5-6 tane o da epey düzeltti. Yani doktor falan hikaye ben otlarla tedavi ediyorum bu illeti. Lokman se_zen.

Ben de gripken ya da daha da hastayken sigara bilem içerdim, o derece :27: Ama yok onu yutamıyorum, yok bu boğazımı ağrıtıyor diye nazlanırdım, iştah ve istek olduktan sonra vız geliyor bunlar bize :1:
Ayy bu arada dün gece rüyamda yanlışlıkla sigara içiyordum, eşim "winston sen sigarayı bırakmıştın yaaa napıyorsun sigarayla" diye bağırıyor, hani oruçken yanlışlıkla su falan içersin şok olursun ya sonra, elimde sigarayla öyle mal gibi kalıyordum rüyamda.Hatta kabus gibi oldu, yataktan fırladım, elimi ayağımı kokladım ohh içmemişim, kabusmuş dedim :1:
Bende 15 günlük ilaç kalmıştı, tatilde babama anlatınca babam da gaza geldi, ben de artık Halil Pazarlamanın tahtına adayım yani bir mekik aleti bir sigara ilacı benden alınır :1: Neyse babama hapları yolladım, inşallah onda da işe yarar, bir de eşim bu cumartesi sigarayı bırakacak inşallah ama irade gücüyle :1:
Eskiden sigara içmeyen insanlar ayy sigara koukuyor, ay bilmemne dediğinde ağızlarının üzerine vurasım gelirdi, sanırsın kokarca gelmiş koku salmış, len sigara işte tamam gül kokmuyor ama öyle dayanılmayacak bir ızdırap da değil yani derdim içimden.
Ama şimdi o tiplerden oldum, eşime de her gece ağzını yıka, dudaklarını sabunla, diş etlerini fırçala, diş ipiyle onu yap bunu yap, saçını yıka, başını yıka , losyon sür, parfüm sür diye diye dün gece odada oksijen kalmadı yeminle kokudan.Yapmayınca da leş gibi sigara kokuyor işte, ben ne yapayım yanii..
Eşim dün dişlerimin rengi açıldı günde 50 kez fırçalatmandan dedi :1: kadir kıymet de bilmiyorlar ki peeh :1:
Neyse cumartesi inşallaho da içmemeye başlayıp, bu ızdıraptan hem kendini hem beni kurtaracak.

Enginarın pişmişini de sevmem günah olmasın ama, çiğini tahmin edemiyorum bile.Gerçi geçen kereviz sıkmıştım, kötü mötü ama şifa niyetine işte içmiştim.

Bizim burada nerede pazar var bilmiyorum.Biz pek sebze yemeyiz, yenen çok az sebze ve meyveyi de marketten alırız.Evlenmeden önce de gitmezdim, bana çok kalabalık gelirdi bir de malum herkesin ellediği meyveler, sebzeler :1: (rahatsız insan winston)
Evlenince özenmişim demek bir kere gittim.Onda da ne aldım hatırlamıyorum bir kilo bir şey aldım işte, adama parayı verip, teşekkür ederim derim.Adam da yanındakine "teşekkür ederim dedi la, teşekkür ederim dedi ha muhahahahah" yapmıştı.Bu pazar biraz gelişmemiş bir semtin pazarıydı ve sanırım teşekkür etmek oralarda pek yaygın değildi neyse işte ilk pazar maceram öyle geçmişti.

Tekrar geçmiş olsun bacım.

gecmıs olsun sezen bacı..
winston bacı dısında herkeste bı ısteksızlık var malesef bndede var bu aralar:(:(canım bırseyler yemek ıstemıyor ama dıyette yapmak ıstemıyor..ozellıkle şu kılo kaybı durdugu zmanlar uyuz oluyorum 2 gundur yıne durdu kafayı yemek uzeryım:( tawuklu salatalı dıyet nasıl olur?? tavuk kılo aldırmıyomu sezen bacı

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
1 haftadr ayca kayaın bu dıyetını yaptrdımsporla beraber 1.6 kg verdırdı ama 2 gundur kılom oynamıyuo sımdı ıkıncı beslenme programını yapcam 1 hafta

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
bugun gdıp malzemelerı aldım ıns uzerımızdekı bu ısteksızlık kalkar:)uzun bı aradan sonra 62.3 kg a dustum :)

gecmıs olsun sezen bacı..
winston bacı dısında herkeste bı ısteksızlık var malesef bndede var bu aralar:(:(canım bırseyler yemek ıstemıyor ama dıyette yapmak ıstemıyor..ozellıkle şu kılo kaybı durdugu zmanlar uyuz oluyorum 2 gundur yıne durdu kafayı yemek uzeryım:( tawuklu salatalı dıyet nasıl olur?? tavuk kılo aldırmıyomu sezen bacı

Cedric bacı şöyle ki. Daha önce yaptım güzel kilo verdiriyor ben tam uymadığım halde haftada 2 kilodan fazla verdim. Ama bire bir uyanları biliyorum kilo fazlanda varsa haftada 5 kilo falan verebilirsin. 7 kilo verenler var. bire bir uyup spor yapanlar tabii.
Sabah
Salata içine yumurta ya da peynir katabilirsin. 2 yumurta yanına istediğin salata (kıvırcık, maydonoz, domates, salatalık 1 kaşık zeytinyağı az tuz ve limon) aslında sabahları da tavuk ve salata diye geçiyor ama ben yapamadım sabahları tavuk işini pek iştah açıcı gelmiyor)
Öğle
Haşlanmış tavuklu salata (yağ, limon tuz serbest ama tavuklar tuzsuz haşlanacaklar)
akşam
haşlanmış tavuklu salata

Salatanın yanına az tuzlu ya da tuzsuz ayran içebilirsin.
Yanına da sor yaparsan hem aç kalmıyorsun hemde süper kilo veriyorsun.
Yanlzı ben bu aralar tatlı bağımlısı olduğumdan her öğünden sonra 1 hurma ve 2-3 tuzsuz badem yemeyi planlıyorum ya da ara öğün olarak.

guzelmıs sezencım bu dıyette.ozman aksam karar vereyım yarın ya buna baslarım yada ayca kayanın ıkıncı lısteye:)

artık yapamıyorum sanırım sporsuz olmuyor sporda yazın maesef olmuyor 70-71 arası oynayıp duruyorum ama dikkat etmeye devam edicem

bende ilk 10 a girmişim vay be diyorum

evet önceleri işim rahattı bol bol yazıyordum zaten şuan azda çok da paylaşımda bulunsamda kimse yazdıklarıma cvp verme zahmetinde bulunmuyor o nedenle burda yer tutmaya gerek yok sanırım

çok yoruluyorum bostancıya geliyorum işe gebzeye geri dönüyorum sonra otobüse binip anneme annemden bazen kaynanama bazen evime yorgunum çok yorgunum heryerim ağrıyor yerlerde yatıyoruz artık yoruldm

canım son zamanlarda biliyorsun takımımız olduğu gibi çok durgundu. :( tamam canım o halde seni bu hafta kendi isteği ile ayrıldı olarak bildiriyorum.

Selaaam kızlar..

Bugün c&a da bir elbise denedim. lavıcert kolsuz önü degaje omuzlarında taş boncuk işlenmiş arkası V kesim ve göğüs altına bant gibi şerit var ve yere kadar uzun.

o elbise kadar güzel bir elbiseyi bir düğünde giyinemezsem ölecem galiba. okadar güzeldiki.

ben sevgili dobiş 42 denedim. oldu ya 42 iyiydi sonra 40 denedim biraz sardı ama fermuarı rahat kapandı daha kilolu gösterdi beni.

ben o elbiseyi önümde kimin düğünü olursa diktirecem :10:

neden elbiseyi tarif ediyorumki internette bulabilirsem foto ekliyim veya kendi fotomu ekliyeyim.

ya mağazadaki tüm elbiseler var o yok... en iyisi ekleyeyim.

$IMG_2700.webp

Back
X