Winston şu meyve sebze suyunun içine benden tasiye enginar da kat. Enginar hem kan şekerini düzenler, hem karaciğer dostu hemde karbonhidratların falan yakımını hızlandırır. Sanırım mevsimi değil ama bende cumartesi falan pazara bakıp bulmayı planlıyorum enginarı.
Bu arada bendeki iştah öyle kuvvetli ki mesela çorba falan içemiyordum ama çikolataları falan yerken boğaz ağrısı falan fark etmedi bana.
Birde dün ilaçlardan ziyade kendime adaçayı aldım o çok iyi geldi ama aklınızda olsun en iyi gelen şey şu oldu. buz kalınındaki iki buzu oldum ikisini de ayrı ayrı el bezine sardım sonra onları bademcilklerimin üzerine gelecek şekilde dışarıdan tülbentle sardım ve boğazlarım bir saat sonra falan inanılmaz düzeldi kızlar. şu an yutkunmakta falan zorluk çekmiyorum öyle ve bir şey yerkende zorluk çekmiyorum. Birde yine aklınızda olsun kuru inciri süt ile pişirip ılıkken onu yedim 5-6 tane o da epey düzeltti. Yani doktor falan hikaye ben otlarla tedavi ediyorum bu illeti. Lokman se_zen.
Ben de gripken ya da daha da hastayken sigara bilem içerdim, o derece

Ama yok onu yutamıyorum, yok bu boğazımı ağrıtıyor diye nazlanırdım, iştah ve istek olduktan sonra vız geliyor bunlar bize

Ayy bu arada dün gece rüyamda yanlışlıkla sigara içiyordum, eşim "winston sen sigarayı bırakmıştın yaaa napıyorsun sigarayla" diye bağırıyor, hani oruçken yanlışlıkla su falan içersin şok olursun ya sonra, elimde sigarayla öyle mal gibi kalıyordum rüyamda.Hatta kabus gibi oldu, yataktan fırladım, elimi ayağımı kokladım ohh içmemişim, kabusmuş dedim

Bende 15 günlük ilaç kalmıştı, tatilde babama anlatınca babam da gaza geldi, ben de artık Halil Pazarlamanın tahtına adayım yani bir mekik aleti bir sigara ilacı benden alınır

Neyse babama hapları yolladım, inşallah onda da işe yarar, bir de eşim bu cumartesi sigarayı bırakacak inşallah ama irade gücüyle

Eskiden sigara içmeyen insanlar ayy sigara koukuyor, ay bilmemne dediğinde ağızlarının üzerine vurasım gelirdi, sanırsın kokarca gelmiş koku salmış, len sigara işte tamam gül kokmuyor ama öyle dayanılmayacak bir ızdırap da değil yani derdim içimden.
Ama şimdi o tiplerden oldum, eşime de her gece ağzını yıka, dudaklarını sabunla, diş etlerini fırçala, diş ipiyle onu yap bunu yap, saçını yıka, başını yıka , losyon sür, parfüm sür diye diye dün gece odada oksijen kalmadı yeminle kokudan.Yapmayınca da leş gibi sigara kokuyor işte, ben ne yapayım yanii..
Eşim dün dişlerimin rengi açıldı günde 50 kez fırçalatmandan dedi

kadir kıymet de bilmiyorlar ki peeh

Neyse cumartesi inşallaho da içmemeye başlayıp, bu ızdıraptan hem kendini hem beni kurtaracak.
Enginarın pişmişini de sevmem günah olmasın ama, çiğini tahmin edemiyorum bile.Gerçi geçen kereviz sıkmıştım, kötü mötü ama şifa niyetine işte içmiştim.
Bizim burada nerede pazar var bilmiyorum.Biz pek sebze yemeyiz, yenen çok az sebze ve meyveyi de marketten alırız.Evlenmeden önce de gitmezdim, bana çok kalabalık gelirdi bir de malum herkesin ellediği meyveler, sebzeler

(rahatsız insan winston)
Evlenince özenmişim demek bir kere gittim.Onda da ne aldım hatırlamıyorum bir kilo bir şey aldım işte, adama parayı verip, teşekkür ederim derim.Adam da yanındakine "teşekkür ederim dedi la, teşekkür ederim dedi ha muhahahahah" yapmıştı.Bu pazar biraz gelişmemiş bir semtin pazarıydı ve sanırım teşekkür etmek oralarda pek yaygın değildi neyse işte ilk pazar maceram öyle geçmişti.
Tekrar geçmiş olsun bacım.