Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın arkadaşlar
yoğun yorucu bir haftasonundan sonra gene geldim tekkeye .
regl münasebetiyle oruç tutmuyorum ama oruçlu gibiyim . bişey yiyesimde gelmiyor. ama akşam olunca coşuyorum. neyse az kaldı eski düzene geri dönerim.
winston bozuk etleri çöpe atabilirsin bence nihayetinde onları sadece kedi ve köpeklere yemiyor. leş ve çürümüş et yiyen bir sürü böcek ve bakteri var . verde yesin fukaralar .sebeplensinler. doğada b.k bile yiyen böcek var.(ne iğrencim değil mi ) nede olsa ziraatçiyim. akşama kadar inek ,ot zibil görüyorum .
benim muhabbette böyle olur anca
sezen bebek işini erteledikçe ertelersin. yok kıl tüy yok yaz gelsin dersen baya gider bu iş.gel bacım bu işi ivedilikle hallet 2 değil 3 çocuk 3de yetmez 5 çocuk yap.(başbakanın maraş şubesi )
şaka bir yana hayırlı işlerde acele etmek gerek. miniş yavrunu al kucağına .
neyse kızlar ben azıcık kaçayım.

Çok şükür bende iyiyim sabah tartıldım daha çok mutlu oldum 80,5 olmuşum bir haftada hemde :)))

ooooo hadi bakalım. devamını bekleriz. aman benim gibi olma.2 ileri 1 geri . bendede bu sıkıntı var .bir hevesle başlayıp daha sonra aman be ölmeyecekmiyim diyorum. bak seneyi devriyesi geldi benim diyetin anca 10 kilo verdim. işin meali istikrar. hadi sana kolay gele

Bu defa fena kararlıyım yaa. Bu inat ve intikam duygusu beni kamçılıyor :)))

Bu defa fena kararlıyım yaa. Bu inat ve intikam duygusu beni kamçılıyor :)))

hadi hayırlısı . ancak inatla çıkıyor bu inatçı yağlar. bende kararlıyım. bu yağlar gidecek evet biraz zaman alacak ama gidecek . ben biraz sıkıya gelemiyorum. yavaş yavaş vereyim ama vereyim diyorum. 72 ile başladım şimdi 61-62 arasında gidip geliyorum. bayram sonu ha gayret diyip 50 li rakamları görmek istiyorum.

Yaa evet çok zor veriliyor ama ne kadar zamanımı alırsa alsın vericem tabii okul açılana kadar gözle görülür şekilde olmasını istiyorum o ayrı :)) verecek çok kilom var

Yaa evet çok zor veriliyor ama ne kadar zamanımı alırsa alsın vericem tabii okul açılana kadar gözle görülür şekilde olmasını istiyorum o ayrı :)) verecek çok kilom var

eski fotolara bakıyorum şimdiki halime bakıyorum. resmen evrim geçirmiş gibiyim. yazık bize ne yapmışız kendimize diyorum. giydiğim hiçbir şey yakışmıyormuş yusyuvarlakmışım resmen . tıslaya tıslaya merdiven çıkmak hele . yarımsaat nefes alış verişim düzene girmezdi. ama şimdi baya iyi yim.1 10 kilo daha versem alsana lopez gibi karı olacağım ama işte tüm mesele 10 kiloyu vermekte . ama olsun vereceğim. er yada geç

bende zayıflayıp eski kilolu fotoğraflarıma bakmak istiyorum :))) Ama olsun vericem bu sene mezuniyetim var istediğim kıyafetin içine giricem :)

selam kızlar nasılsınız?
ben çok iyiyim yorgun olmamın dışında çok süper bi hafta sonu geçirdim.cumartesi günü eşimle burda bi kanyon var oraya gittik aldık sırt çantalarımızı düştük yola kanyonun uzunluğu 5 km sonuna kadar gidebildik bazı yerlerde sudan geçiyosun bazı yerlerde tırmanıyosun vallaha resmen büyülendim ama çok yorucuydu heryerim ağrıyo bide alışkınım ben keçi gibi gittiğim yerlerde tırmanmaya ama bu bambaşka bişeydi tavsiye ederim.bi dahaki seferede erciyese çıkmayı planlıyoruz kısmet bakalım:))
pazar günüde balık tutmaya gittik oda çok zevkliydi fazla balık tutamadık ama karnımızı doyurduk vallaha kısacası çok güzel bi hafta sonu geçirdim yedim içtim yürüdüm iyi geldi bana:)

günaydın günaydın. yanlış hatırlamıyorsam cuma günü diyetisyene gideceğim demiştin sanırsam . baktırdınmı yağına suyuna nasılmış durum.

evet canım gittim 1,900 vermişim 1,600ü yağdan gitmiş reglim yaklaştığı için ödem varmış biraz...diyetisyenle benim tartı tutmuyo ama benim tartı onunkinden yarım kg fazla gösteriyo...ekim sonunda bu diyet meselesini bitircem inş...burayada kasımda gelmiştim galiba yanlış hatırlamıyosam tam bir sene olmuş oluyo...

Son düzenleme:
Selam kizlar nasilsiniz bakalim bastan soyledyeyim yazimdaki hatalar.cep telefonunda hizli yazmaxa calistigim icin oluyor. Haftasonum skci gecti cumartesi calistim pazar evde pinekledim ::

Bugün ne yedigimi aksam paylasirim kizlar sizlerde paylasin ne yedigibizi mutlaka bayramdan sonra her cuma sayacam kim o hafta yedigibi paylasmis veya paylasmamis diye.

Sezen sende olur dersen bayramdan wobra bunu mutlaka yapalim ama haftasobu pek kinse girmiyor diE cumartesi pazar yedikleimiti paylasmayi sart kosmayalim bence .

selam kızlar
gene geldim .
suhan, özgür kız olup dağ tepe gezdin demek. oh yarasın .şifa olsun.
evet kızlar yeni iş yerine geldim ama kaçmak için plan yapmaya başladım bile . ne kadar tembel biriyim ya. tembel olmasam obez olmazdım .
neyse kızlar ben azıcık kestireyim masanın üstünde.

Tünaydınlaaar,

Salonun ortasındaki bisiklet, mekik aleti ve her daim kulaklarda ipod ile ve içindeki rocky'yi bile gaza getirecek şarkılarla hopluyor, zıplıyor, bisiklete biniyor, mekik çekiyor, mutfakta yemek yaparken bile dans ediyorum.
Uzuuunca bir aradan sonra ilk kez eskisi gibi motive doluyum.Sabahları bir yumurta, öğlen genelde yok ve akşam bitmeyecek gibi görünen koca kaptan 2 tane kağıt inceliğinde hamburger köftesi, yanına da yoğurt.Ve akşam yemeklerini 6ya çektim, eskisi gibi gece 2ye kadar yani yatana kadar sadece çay ve su.Veee arada boool boool spor.
3-4 günlük çabamın sonunda 2 kilo kadar eksilmişim.Tabii ki tatilde yediklerimin, ettiklerimin verdiği şişkinlik falandı, yağdan gitmiştir diyemem ama bana gaz verdi mi verdi, eski winston geri geldi mi geldi, se_zen bacıyı hasetlendirmek için elimden geleni yapacakmıyım tabii ki evet

@Suhan, dağ tepe ne güzel diyeceğim ama dobiş olduğumdan pek sevmem ben öyle aktiviteleri.İlk ve son kez üniversitede 1de 85 kilo falanken, dağcılık kulübünün başkanına aşık oldum diye bir ton para bayılıp günübirlik bilmemne tepesine gitmiştik.Tabii daha otobüslere binince aşık olduğum çocuğun bir kızın yanına oturması, el ele tutuşması ile benim için tırmanış bitmiş olsa da sanırım verdiğim paraya acıyıp devam etmiştim.Tabii bırak tırmanışsal şeyleri hafif yokuş yukarı bile gittikten sonra tıkandığımı, suratımın kıpkırmızı olduğunu, benim gibi 3 dobişin arkada kaldığını, diğer dağcılık kulübünden olan çocukların bize yardım ettiğini, bizim için mola verildiğini ve nice rezilliği her hatırlayışım işte beni hala dağ tepeden soğutan yegane şeylerdir Senin için eğlenceli geçmiş olmasına sevindim.Güzel bir haftasonu olmuş.

@Se_zen&Yakar; Kalmış tavuk çözümleriniz için teşekkürler.Umarım ihtiyacı olan bir hayvan zarar görmeden değerlendirir.
Leş kargası falan aklıma geldi de benim balkondaki kargayı düşündüm de, hayvan köfte yiyor, süt, ceviz, kedi maması, koyun peyniri falan.
Hatta ilk et verdiğimde sonraki 3 gün verdiğim diğer yemekleri dökmüştü.Et istemişti paşam.
O yüzden karga tarihi geçmiş çiğ tavuğu yer mi çöpten alıp bilemem, ya da hep benim evime mi gelenler paşa torunu çıkıyor onu da bilemiyorum
Neyse ben atayım, belki ihtiyaç sahibi çıkar.

Ayy winston hakikatten senin yürümeyi ne kadar sevdiğin aklıma geldi. Bana göre 2 dakika olan yoldan geldiğinde kıpkırmızı bir surat ve nefes nefese kalmıştın. O an dedim bu kız benim ilk dediğim durakta inseydi buraya geldiği gibi benim üstüme atlar ya da beni şu suyun içine atarmış diye.

Ben severim yürümeyi. Hem de çok severim. öyle kolay kolay da yorulmam. Hele böyle kanyonudu, dağdı,, tepeydi bayılırım.
Bende hemen bir hikaye anlatayım daha önceki bankamda bende fotoğrafcılık kulübündeydim. birgün resim çekmeye Sülüklü göl var oraya gittik. Orada ki tepeye yaklaşık bir 10 kilometre falan tırmandık. ARdından iki dakika durup geri indik. Sonra ben gölün bir tarafında bulunan kayalıktan gideyim dedim. ama kayalıkların kimi yerde böyle altı falan boş yani altı göl. gölde mübarek sülüklü yani normal değil. sonra git git gölün ortasına kadar kayalıklardan geldim. Ama sonra geri dönemiyorum. Aksilik yanımdakilerinde hiç birini tanımıyorum ki bağırayım birine beni kurtarsınlar diye. Neyse ben orada 15-20 dakika kaldım. Adım atsam düşücem suya. Ben hala rezil olucam diye sesimi çıkaramıyorum. Sonra biri beni fark etti. Neyse dedim burda kaldım ben. Kurtarıldım oradan ama aradan 4 sene sonra kocamı götürdüm oraya. Koca dağda 2 kişiyiz. ben önce tepeye çıkalım diye tutturdum. Tepeninde ucu görünmüyor bulutların arasında ardından kocam onu kabul etmedi. Sonra da tutturdum o zaman bu kayalıklardan yürüyelim. Neyseki onu da kabul etmedi de kurtulduk.

Ya yok o şelale cafe olayında bir olay vardı, ben çok yürüdüm ya da ne bileyim yol sorduklarım fazla yürttü desem yol dümdüz.Ne bileyim ya ama yürüdüm, hem sıcak hem topuklu hem yanımda bana yakınlaşmaya çalışan 70lik dede Hee bunlar tabii benim yürümekten nefret ettiğim gerçeğini değiştirmiyor tabii
Ama şu olayım da var, mesela kulağımda müzikle buradan Ankara'ya gider gelirim, öyle de bir manyağım.Bazen sırf bir kaç şarkı dinlemek için erken inip, onca yolu eve yürüyorum.Ha git evinde dinle manyak desen, öylesi zevkli olmuyor.Şarkı türkü derken ben onca yolu yürümüş oluyorum, zaman ve yol nasıl geçmiş anlamıyorum tabii kafada binbir türlü plan, proje ve hayal.
O yüzden bu olayımı kullanıp, kendimi yürüyüşle yollara vurmayı da düşünebilirim ama şimdilik spor şeysim yeter, zaten bu sıcakta abartmamak lazım
2.buluşmayı ulaşım araçlarına yakın bir yerden talep ediyorum (Az ye de bu seferi sen ayarla diyorsundur belki de Olmaz biz organizatör olarak seni bildik, seni tanıdık )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…