Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın 2 gündür işe gelemdim anladımki bu 5 günde 5 kilo ramzanda olmuyoo aşırı baş dönmesii halsizlik mide karmplarım oldu üstüne bide anamdan yediğim fırçalar bozdumm lafın özüylee iftarda yedimm bugünn işteyim baş dönmemde yok çok şükür nediym şampiyon winstonnnnnnnnnnn (((((((((((

Nerdesinizzzz bacılar.
Köyün delisi ben oldum herhalde 1 sayfa ben varım.
Kaptan oylamaya katılmış. Büyük ihtimalle çıkacak sonucu söyleyeyim.
17 Ağustos'da kilo bildirimi olaca ancak sonraki hafta yani 24 ağustos'ta kilo bildirimi olmayacak. Tabii biz yarın yapacağız kilo bildirimini. cuma olması beni de zorluyor kızlar. Bugün netleşir ben haber veriririm size yine bakarım da. Bence iyi olmuş bayram sonra anca insanlar kendini toparlar. Bizde bayramdan sonra tam kadro başlarız yarışmamıza. Eylül'ün son iki haftasından birini de ayarlayında buluşalım. Daha geç bir tarihe bırakmayalım.

Mattika erkekimizin adı ne olacak. ayy merak ediyorum ya. Valla ay burda çok kaynaşmışız. Doğunca kendi albümüne falan koy da bizide arkadaş ekle görelim.

inş sağlıkla doğurayım da koyarım resmini
adı belli değil daha hiç bi ismi yakıştıramadım oğluma, evleneceği zaman kız da yakıştıramam heralde

inş sağlıkla doğurayım da koyarım resmini
adı belli değil daha hiç bi ismi yakıştıramadım oğluma, evleneceği zaman kız da yakıştıramam heralde

İnşallah bacım sağlıkla ve kolaylıkla doğurursun. Normal olacak değil mi? Herhalde sezeryan yasaklandıydı. Hiç korkma çoookkkk kolay olucak bak doğumda dilekler gerçek olurmuş iyi şeyler dilemeyi unutma. Ben unutmuştum heyecandan. Daha doğrusu benimkisi aceleye geldi dilek faslını atladım.
Ahh bu anneler ahhh. Geleceğin potansiyel kaynanası işte.
Oluşum da oluşum diye gezersin şimdi peşinden sonra da elin kızı gelir oluşunu alır gider. Nasıl yakıştırasın bacım. Zor iş zor. Ben kızıma bile diyorum iç güveysi alıcam diye. Hiç bir yere gitmesin diye.

selam kızlar
ooo mattika hoşgelmiş sefalar getirmiş. sende bebeş iyidir inşallah.?
görüyormusunuz kızlar mattika hayırlısıyla doğurup gelecek biz daha burda acaba şu diyetimi yapsak yok dur bu diyet daha iyiymiş diyelim. ahanda buruyu yazıyorum mattika gelir 15 kilo verir bendaha buralarda olurum.
iradesizliğin dibiyim ya. iyi kilo alıyorum kızlar. bayramdan hemen sonra diyet işine geri dönüyorum.

utanmasam içimden çıkarmıcam, kaynanam fln sevmesin dokunmasın diye ahaha
zorunlu sezeryan olucak biraz sıkıntılı bi hamilelik oldu benimki, normal çok istedim ama nasip.
neyse ben burayı doğum topiğine çevirdim iyice
ben gelene kadar siz birkaç kilo alın ki beraber verelim, bayramda tatlıları götürün

Kız biz zati seni bekliyoruz. Bak sen gittin kimse bize zararlı, cıss olmamış ahanda leptini bozdun demiyor. Gerçi leptin işini bir süre winston devir aldı ama onunkiler senin kadar etkili olmadı. Senin bir ağırlığın vardı yazarken korkuyoduk ahanda mattika'dan fırçayı yiycez diye. İşte sen gittin biz öyle kaldık. Suçluyu buldum. Sen gelene kadar hatta seni zayıflatıp mezun edene kadar da burdayız biz. Daha ben hamile kalıcam, winston var sıra sonra. Suhanla yakar büyüttü tabii ama S.A'nın kocasını yanına aldırıcaz, sonra o hamile kalır, o arada gırgırına bacıyı evlendiririz. Biz burda torun torba takılıcaz anlayacağın.

tamam o zaman az kaldı geliyorum. bebekle ne kadar ciddi bi diyet yapabilicem bilmiyorum ama kendime güveniyorum
suhan da hala burda di mi, siz verilmesi imkansız 2-3 kiloyu hedef koyarsanız olmuyo işte, ama işin tadı orda anlıyorum. 56 küsurları gördüğümde okuldaki 40 kiloluk liseli öğrencilerimin popolarına bakar olmuştum benim de böyle olur mu diye

Selam kizlar nabetsiniz bakalim. Oylamaya baktim ( paylasim alaninda) ve 25. Agustosta bildirim yapilmamasini kabul ettim. Bütün takimlar onaylarsa burayada yazarim olacak veya olmayacak diye.

Bugün burda calismaya basladigimdan beri ilk kez sefimi gördüm ( daha önce is görüsmemde ve deneme gününde gôrmüstüm )
Kizlar bu adam 25 yaşında bakimli yakısıklı bi adam veeee kesiikle cilt bakımı yaptırîyor. Biliyorum
Artik cogu adam dikkat ediyor ama
Bu farkli yaaa!!! Ve cok garip ama
Adam
Konusurken kulagindaki kisa tüyler dikkatimi cekiyor diken gibi duruyorlar ve adama bakarken gülmemk iin kebdini zor tutuyorum

Bugün yediklerimi telefonumdaki kalori programibda hesapladim öğle yemeği dahil 330 kaloti yapıyor.

Sabah: 1 kk light peynir, 1 haslanmis yumurta
Arada: 180 gram az yağlı yogurt
Öğlen: dukan ekmegi ( kücük poaca büyüklügünde ))balık file , 180 gram yağsız yoğurt

330 kalori iyimidir
Cok degilmi ya. Amcamin bana verdirdigi lanet söz 14 eylül ve 70 olmam
Lazim
Pehhhh!!!!!!!!

MAttikacim sen gel gel merak etme kimsenin mezuniyetini vermiyorum sezen hamile
Kalir demis benim
İcin ama
Kismet bilmiyorum ben 2 yıl daha cocuk istemiyorum yani 2 yıl boyunca zayiflayacam
( dolayisiyla burdayim
Gitmiyorum) sonra
Hamile
Olucam ve cocuk olunca
Tekrar gelirim 5 yıl burda kalıp rekor kırmak istiyorumda ben. Sonucta neredeyse 2 senedir burdayim ( bunu yazarlen utaniyorum )

ahh ahh sanırım winstonun diyet hırsıyla sadece ben yarışabilirim ama ancak eylülde yapabileceğimden 5 günde 5 kilo diyetini bence de şampiyon winston

Ara öğün olarak gene 180 gram yoğurt yiyorum yağsız

Bol bolda su iciyorum
Gün icerisinde ayran oluyor yani

Bu haftanin sampiyonu winston olacak gibi duruyor gercekten ama iki hafta sonra ben mutlaka iyi bir rakam yazaagim buraya birkerede ben dereceye gireyim
Yaaa

Umarim 2 hafta sonraki bildirinde herkesin kilosubu ikiye bölmüyoruzdur. Bunu bi ögreneyimdee :))))

günaydın kızlar çok üzgünüm bu hafta hiç yazamadım ama harıl harıl ev topluyoru elim ayağıma dolandı daha önce büyük kısmını toplamıştım ama geriye kalanlarda az buz değilmiş yani hafta sonundan buyana canım çıktı(

kilomu şimdiden belirteyim araya karışmasın kilomda bi değişiklik yok aynı ama iştahım son hızla devam ediyo sanırım stres kaynaklı bişey baya yiyorum bu ara ama çok hareket ettiğim için kilo almadım bakalım ne zamana kadar deveam edicekse

bayramda ev yerleştiricem daha sonrada vakit kalrsa çocukların yanına gitmeyi planlıyoruz bu nedenle bayram süresince giremem foruma(

mattikacım çok sevindim iyi olduğuna bu hafta giremedim o yüzden geriden takip ediyorum yazdıklarını inşallah sağ salim doğumunu yaparsın ve aramıza dönersin bizi düşünme emin ol sen gelene kadar biz burdan ayrılmayız sırf senin için yani yoksa kendimizle alakalı bi durm yok

bu ara gerçekten çok abarttım kızlarya dğnkü iftarımı bi yazayım sizede görün

-4 baget+patates(2 tane) teflonda yaptım bunları
-4 tane kalburabastı
-1 şeftali
-marul salatası

sahura kalkmıyorumya artık kan şekerim falan çok fazlamı düşüyo ne okadar canım tatlı istiyoki herşeye saldırasım geliyo(

selam kızlar
utanarak kilo bildireyim
helalinden bir 63
ramazandan önce verdiğim bütün kiloları geri aldım. hiç birşeye yanmamda o açık büfe önünde hiç birşey yemedimde ramazanda bol tatlı ve dondurma yüzünden kilo aldım .
kocaman bir aferin bana

allah kolaylık versin kardeş . çeken bilir onun telaşını.

Selam
Kizlar nasilsiniz bugun kilomuzu bildiriyoruz ben 82 kilo oldum. Nedenini bilmiyorum
Ama wc probleminden dolayi olabilir

Sezencim aksam eve gider gitmez listeyi hazirlayip sana gönderirim. Saat 8 e kadar gönderirim mutlaka

Dün yediklerim::

Dün aksam 3 yemek kasigi kabak yemegi ( tavuk etli) salata ve yumurta yedim.

Selam kızlar .
Neler oluyor yine yahu. Kimseler yok yine. Birileri izine çıkıcam falan dedi de ben mi kaçırdım yine.

Suhan&yakar inanın oluyor ya. Bir türlü sabitlenmiyor bu kilolar. Bende kaç kere düştüm 52 altına ama hala 52 yim işte.
bu hafta 800 gram gitti

se_zen
Geçen hafta: 52,8
Bu hafta: 52

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…