Mattika erkekimizin adı ne olacak. ayy merak ediyorum ya. Valla ay burda çok kaynaşmışız. Doğunca kendi albümüne falan koy da bizide arkadaş ekle görelim.
inş sağlıkla doğurayım da koyarım resmini
adı belli değil dahahiç bi ismi yakıştıramadım oğluma, evleneceği zaman kız da yakıştıramam heralde
İnşallah bacım sağlıkla ve kolaylıkla doğurursun. Normal olacak değil mi? Herhalde sezeryan yasaklandıydı. Hiç korkma çoookkkk kolay olucak bak doğumda dilekler gerçek olurmuş iyi şeyler dilemeyi unutma. Ben unutmuştum heyecandan. Daha doğrusu benimkisi aceleye geldi dilek faslını atladım.
Ahh bu anneler ahhh. Geleceğin potansiyel kaynanası işte.
Oluşum da oluşum diye gezersin şimdi peşinden sonra da elin kızı gelir oluşunu alır gider.Nasıl yakıştırasın bacım. Zor iş zor. Ben kızıma bile diyorum iç güveysi alıcam diye. Hiç bir yere gitmesin diye.
utanmasam içimden çıkarmıcam, kaynanam fln sevmesin dokunmasın diyeahaha
zorunlu sezeryan olucak biraz sıkıntılı bi hamilelik oldu benimki, normal çok istedim ama nasip.
neyse ben burayı doğum topiğine çevirdim iyice
ben gelene kadar siz birkaç kilo alın ki beraber verelim, bayramda tatlıları götürün
Kız biz zati seni bekliyoruz. Bak sen gittin kimse bize zararlı, cıss olmamış ahanda leptini bozdun demiyor. Gerçi leptin işini bir süre winston devir aldı ama onunkiler senin kadar etkili olmadı. Senin bir ağırlığın vardı yazarken korkuyoduk ahanda mattika'dan fırçayı yiycez diye. İşte sen gittin biz öyle kaldık. Suçluyu buldum.Sen gelene kadar hatta seni zayıflatıp mezun edene kadar da burdayız biz. Daha ben hamile kalıcam, winston var sıra sonra. Suhanla yakar büyüttü tabii ama S.A'nın kocasını yanına aldırıcaz, sonra o hamile kalır, o arada gırgırına bacıyı evlendiririz. Biz burda torun torba takılıcaz anlayacağın.
günaydın 2 gündür işe gelemdim anladımki bu 5 günde 5 kilo ramzanda olmuyoo aşırı baş dönmesii halsizlik mide karmplarım oldu üstüne bide anamdan yediğim fırçalar bozdumm lafın özüylee iftarda yedimm bugünn işteyim baş dönmemde yok çok şükür nediym şampiyon winstonnnnnnnnnnn(((((((((((
günaydın kızlar çok üzgünüm bu hafta hiç yazamadım ama harıl harıl ev topluyoru elim ayağıma dolandı daha önce büyük kısmını toplamıştım ama geriye kalanlarda az buz değilmiş yani hafta sonundan buyana canım çıktı(
kilomu şimdiden belirteyim araya karışmasın kilomda bi değişiklik yok aynı ama iştahım son hızla devam ediyo sanırım stres kaynaklı bişeybaya yiyorum bu ara ama çok hareket ettiğim için kilo almadım bakalım ne zamana kadar deveam edicekse
bayramda ev yerleştiricem daha sonrada vakit kalrsa çocukların yanına gitmeyi planlıyoruz bu nedenle bayram süresince giremem foruma(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?