Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

winston evet canım balıklı dukan ekmeğinden sonra 1 yumurtayı yediğimde banada tuaf geldi. ama kötü değildi yani tamam o halde proteini proteinle karıştırabileceğimi biliyordumda ama bana hep yumurta ayrı tutulması gereken birşeymiş gibi gelir.

bugün yediklerim:

sabah: 1bardak light süt
arada: az yağlı yoğurt
öğlen: dukan ekmeği, balık file, 1 yumurta, az yağlı yoğurt
arada: az yağlı yoğurt
akşam: 1 tabak karışık salata ve balık

öğünlerim sırf proteinden oluşmuyor. bugün bu yediklerimden çok memnun kaldım. çok mutlu oldum şekerli birşeye elimi uzatmadığıma öğlen yağlı makarna yemediğime çok sevindim.

irade doluyum yani

akşam işten eve gelince heyecanla anneme saydım yediklerimi. annemde amaaankızım sayma sayma yeterki devam ette zayıfla artık dedi.

daha trendeyken abime gelip beni almasını söyledim almadı annem ona gitme alma onu istasyondan zayıflasın eve yürüsün demiş isyan ettim ama çok iyi oldu. 12 dakikada olsa giden kalori iyidir yani. işyerindede hep ayaktayım zaten.

inşallah bu sefer bu kilolar gidecek. haftasonu okadar yedimki. tartı fena artı gösterdi bakalım nasıl olacak yarın. hergün tartılma hastalığı bana son aylarda bulaştı.

günaydın kızlar ben saçmalamayı bırakamadım bir türlü ya dün akşama kadar herşey çok iyiydi akşam sapıttım yine... :

Tünaydınlar,

Burası çorak toprak olduğuna göre aramızda yoğun çalışanlar ve de yoğun yiyenler var sanırım
İkinci gruba girmenin verdiği şerefle anlatmak gerekirse ; dün bütün gün yoğurt ve suyunu içip akşam eşimin ısrar üzerine beni 2 sokak arkadaki bankaya para yatıracak diye ve yanında arkadaşlık edeyim diye beni arabaya atmasıyla eve 11de gelişimiz ve bu zaman dilimi içerisinde de yoğurt suyu içemeyişim diyeti az biraz cortlatmıştır, itiraf ediyorum peder

Neyse yazacaklarım vardı ama unuttum
Hatırlayınca gelirim, herkese hafif bir gün diliyorum

selam 3.takımın kızları
sezen winston fln mezun olmuştur bi bakayım dedim burdasınız.
winston hedefi artırmış ama yoksa az kalmış ilk hedefe.

bakalım doğumdan sonra neler olucak kendimi toparlayabildiğim an gelicem inş yeriniz olur.

Vay kimler gelmiş kimler gelmiş,it is a boy he?
Sana bir söz verdik kardaş, sen doğur gel, biz burada seni bekliyor olacağız dedik.
Söz vermiyeydik şimdi burada olmazdık.
Hep o söz yüzünden buradayız
Yanlış anlama olmasın.

Sağlıkla bebişi kucağına almanı diliyorum bacım.
Sonrası belli; kader mahkumu olarak buraya gelecen, ranzan bile hazır

58 ile başladım hamileliğe en son 78 i gördüm tartıda, bikaç gündür tartılmıyorum bu yüzden
nasılsa sonra diyet yapıcaz şimdi canım ne istiyosa yiyeyim dedim sonuç bu

sakın ayrılmayın he bi yere en geç bir aya burdayım, ranzam beklesin beni
ama iyi vermişsin sen hedefi değiştirmesen giderdin şimdiye

Aman da aman kimler gelmiş. Biz mezun olamadık komple burdayız sen gittiğinden beri gelenler oldu diskalifiye falan oldu ama mezun olan olmadı.
Bu arada şu dikkatimi çekti. Bebeğinizin kolları ve bacakları, derisinin altında biriken ve toplanan yağ sebebiyle daha dolgun ve yuvarlak hatlı görünüyor. Yağ birikimi orta hamilelikte ki oranı olan yaklaşık %2 den şimdi %12-%15 oranlarına çıktı. Bir iki hafta içinde, deri altı yağları toplam vücut ağırlığının yaklaşık %8 i kadar olacak. Hehe işte bacım buldum formülünü. Şimdi demek ki doğuma 35-40 gün kala yağ yemiyoruz ki bebeklerin vucudunda yağ olmasın. Mattika yağ yeme sakın. Kızlar napıyoruz hamile iken yağ yemiyoruz. Manken gibi çocuklarımız oluyor. Yoksa bakın benimkisi gibi selülitli bebekleriniz olur. Kızlar dahi miyim neyim ben.

Annem bana hamileyken kömür yemiş.
Yağı mağı bilmem de kömür yememem gerektiği aklımda, bari o normal olsun

3. takım lanetli mi ne yahu! Bir senedir bu takımdayım neredeyse, ne kendim ne de kendim hariç bir insan evladı "zayıfladım, hedefimin bile altına indim, bye bye dobişler" diye gitmedi hee. (bu arada ne..ne bağlaçlı cümleler olumlu biter, benim gibi mongolluk yapmayın istedim )

Hafif bir gün dilerim.

oo wiston 3. Grubu bırakıp ikinci grubamı girdin benmi yanlış anlıyorum sattınmı yoksa grubunu he

kız aman o bebek kilo alsın diye ne uğraşlar içindeyim bilsen. neyi canım istese bebeğe yaramıyo, ceviz yoğurt et yemekten bi hoş oldum. severdim aslında bunları ama içimdeki tatlı ve abu cubur canavarını durdurmak zor oluyo
senin kızın selilüti mi var, demek ki bu işler genetik ne yapsak boş

bye bye dobişler demek üzereydim ki hamile kaldım
kilo vermiş halimi bilmeyenler maşallah hiç kilo almamışsın hamilelikte nasıl başardın diyolar, ben de kasım kasım kasılıyorum
bu kasılmada 3.takımın payı baya yüksek, hakkını yemeyelim şimdi
kilo vermiş halimi bilenler baya şiştin nasıl verceksin fln dese de bi kere yaptım yine yaparım diye teselli ediyorum kendimi. orası ayrı

oo wiston 3. Grubu bırakıp ikinci grubamı girdin benmi yanlış anlıyorum sattınmı yoksa grubunu he

Hani derler ya "az ye de onu da sen yap" falan diye, işte o sözü kendime söylüyorum "az ye de mezun ol dobiiiiş " diye haykırıyorum şu an kendime 3. takım bence en kaynaşık, en dost canlısı en muhabbetli en içten ne bilem sıcak samimi bir grup yalnız gelin kabul edelim bir senede bir tane bile mezun veremiyorsak pek istikrarlı, başarılı, gözü kara ya da disiplinli denemez
Gene de I love my group ve de I am a dobiş :)

Hee tabii, gerçi sen gitmeden önce ne mekikçilerden ne de 48liklerden yanaydın ama sanki içten içe bir 48lik isteğin vardı bacım.
Bu örnekte de gördüğümüz gibi 48lik hep bir efsane olarak kalacak, dedekortuk hikayesi gibi dilden dile anlatılacak ama şahit olmuş biri olmayacak.
Gelin kabul edelim; 48 diye bir hatun kilosu olmaz zaten ya, bu tam bir delilik.
Gelin hepimiz 65 olalım, mutlu mezut ortak bir payda buluşalım.

*dedekortuk sanırım korkunç yeni bir destan :)) Hay elimi, gözümü..Dedekorkurt olacak.
Mutlu mezut dediğim şey de mazota çalan bir mutluluktan kaynaklı mezut olmuş, mesut hali ile değiştirerek okursanız arkamdan az dalga geçersiniz diye düşünüyorum

**8. düzeltişim Dedekortut bu seferde dedekorkurt olmuş :)))) Mezardan çıkıp tüm destandakiler 7 ceddime küfretmeden Dedekorkut yazıp, saygıyla uzuyorum buralardan :))

Son düzenleme:

Yahu daha geçen hafta suhanımın sadece 600 gramı kalmıştı. sizde görmüştünüz efsanenin gerçekliğini. Konuşturmayın beni şimdi
dedekortuk ve dedekorkurt'una evde deli gibi güldüm ya. gözümden yaşlar geldi resmen. Bu hikaye neydi, dede kortuk dede korkurt, dede atıl kurt derken kim dede, kim kurt, ben kimim ve burası hangi takım diye hepsi birbirine girdi.
Bak şimdi baştan alalım. Her şey şu şimdi deneyini yaptıkları büyük çarpışmayla başladı. Ama o zamanlar insanlar yok yer yüzünde dinozorlar yaşıyor. Sonra dinozorlar maymuna dönüştü o arada Ademle , havva yereyüzüne geldi. Bunlar elma bakçesine düşüp oradaki bütün elmaları yediler. Bahçenin sahibi dede bunları korkuttu. Sonra dinozorların uçanları yaşıyordu ve bunlarda adamların tarlarlına saldırmaya başladı . Bizim bu dede de korkuluk yaptı . Korkuluğun işe yaramadığı büyük hayvanlar içinde kendine kurt aldı. Böylece ilk buğdaylar büyüdü. Onlardan ekmek yapıldı bu arada yağ da bulundu tabii.. Analarımız da bize hamile iken işte doğuma 40 gün kala bu buğdaylardan yapılan ekmekleri ve yağları yediler sonra biz olduk büyüdük ve dobiş olduk sonra da 3. Takımda buluştuk..........İşte böyle bacım. Umarım aydınalatabilmişimdir seni. Ne kadar kısa ve öz anlattım ya gurur duydum kendimle.

Mattika erkekimizin adı ne olacak. ayy merak ediyorum ya. Valla ay burda çok kaynaşmışız. Doğunca kendi albümüne falan koy da bizide arkadaş ekle görelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…