Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tünaydınlar,

Bende dünden beri ev bakıyorum hatunlar.Hoş benim hayalimdeki ev fantazisiyle cebimdeki para miktarının eşitsizliği beni gene hayal kırıklığına uğratacak olsa da gene de şansımı deniyorum

2 senelik evli olup 3. kez taşınmaya yeltenen insanım ben.İstiyorum ki hep taşınayım, hep koli yapayım, hep sıfır ev kokusu alayım, oraya yerleşeyim sonra 3-5 ay sonra sıkılayım, yenisine geçeyim Yay burçları yeni ülkeler, kıtalar keşfetmeye meraklıymış ya, ben gibi aç yaylar da sanırım anca kiralık o evden öbür eve geçip keşif yapıyor

Bu arada işle ilgili de fikirlerim var ve en kısa sürede çok yoğun ama çok zevkli aynı zamanda da çok paralı yeni bir işe başlamak istiyorum.Bu arada yeni bir zayıflamış beden formu da fena olmaz.

Tee allahım, millet yeni yılda falan karar alır, ben 40 derece sıcakta ağustosta aydınlanma yaşadım resmen
Yani yapmam gereken şeyler var falan filan.
Bir süre evde "ommmm ommmm" yapıp Tibetli,dünya yansa umrunda olmaz insan taklidi yaparak az biraz bazı şeyler üzerinde kedimle ve kargamla beyin fırtınası yapacağız

Misafir dobiş gene buralarda olacak, no problemo

Herkese hafif bir gün diliyorum.

vallaha şok olarak okudum yazdıklarını canım şahsen 10 dk önce ev taşımış biri olarak şuan gebermek üzereyim sadece adamları takip ederken bile yoruldum taşınmanınn neresi güzelya(( elimde olsa hiç taşınmam bu seferle benimde ya 10 ya 11 olucak

okadar yorgun hissediyorum ki kendimi anlatamam kızlar bide oruçtum bu gün mahvoldumya sadece gidip yatmak istiyorum tekrar işe gelmek işkence gibi geldi

sezencım o dıyetı lıse yıllarında yapmıstım ılk defa dıyet yaptıgımdan 1 haftada 4 kg verdırmıstı bana smdılerde hıc denemedım.kılomuda bıldıreyım 61.3

Listeyi hazırlamadan önce birşey söylemek istiyorum.

Biliyorum buraya bir takım kaptanının yapması gerektiği gibi devamlı giremiyorum. sizi motive etme adına birşey yapamıyorum. yani aslında nasıl motive edeceğimi neler yapabileceğimide bilmiyorum. bu yazının sonu '' başkanlığı bırakıyorum '' ile bitmeyecek. fakat ben kendime 1 ay deneme süresi veriyorum. 1 ay sonra yani 17. eylülde 75 kiloyu tartıda görmezsem mutlaka takım kaptanlığını bırakacağım.

tabii başka etkenlerde olacak. yani ben sıkı diyet yapayım 75 kilo olayım ama takım kaptanlığı adına fazla birşey yapmayayım olmaz tabii.

umarım bu dediklerim sizin içinde uygundur.

bencede takım kaptanının daha ıradelı daha cok kılo vermesı grekıyo dermısım herkes bnı dovermıs

Bayramdan sonra hergün mutlaka yediklerimizi içtiklerimizi ve yaptığımız sporu paylaşacağız.

her cumartesi bir liste oluşturacağım ( akşam ) pazartesi - cuma arası kim hergün yediğini içtiğini ve yaptığı sporu içeren bir mesaj yazmış sayacağım.

ve onunda bir derecesi olacak...

böylelikle herkes herkesin ne yediğini görür birbirimize yorum yaparız.

hı birde ilk hafta şöyle bir yarışma yapalımmı?

hepimiz hergün yediklerimzi paylaşalım.

bayram salı günü bitiyor. ve o hafta bildirim yok. bu yüzden bu uygulamaya 3. eylülde başlıyorum..

yarışma ise şöyle.

3. eylül 7. eylül arası yediklerimizi hergün paylaşıyoruz.

ve 8. eylülde derece yapılacak.

önemli olan o hafta her menümüzün mükemmel olması. kaçamak olan menüleri cumartesi saymıyorum.

örnek şu:

sa 5 gün boyunca yediklerini paylaştı fakat 4 gün boyunca kaçamak yaptı. sadece 1 günü sayılıyor.

ne dersiniz nasıl olur?

o hafta hepimiz bu menü derecesine girmek için çabalarız. kaçamaksız menü eşittir 1 puan ve en fazla 5 puan yapabiliriz.

fikirlerinizi alayım.

bugün yediklerim:

sabah: 2 tarçınlı kurabiye 1 bardak süt
arada: 180 gram yağsız yoğurt
öğlen: poaça büyüklüğünde kepek ekmek
arada: hiçbirşey
akşam: salata ve 2 köfte

3 litre su

spor yaptım.

Günaydııın kızlar nasılsınız bakalım

sabah kalktım üşene üşene giyindim sonra birden kafamın üstünde bir ampül belirdi dinnngg dedi yandı

eyvaaah dedim listeyi hazırlamadım

bir anda canlandım hemmmen gidip gömleğimi ütüledim (akşamdan 4-5 tane ütülesem olmuyor ha ben işe başladığımdan beri her sabah kalkıp ütü yapıyorum )

ve ardından saçımı toplayııııp bilgisayar başına geçtim..

winston dışında herkes bildirimde bulunmuş. winstonn sanırım sen henüz listeye dönmedin bayramdan sonra gibi birşey okumuştum sanırım.

neyse şimdi hesaplayayım burayada koyayım..

*** 3.TAKIM 270. ETAP ***

S_A (81,0 /82,0 / -1,0/ -1,23%)
Yakar76 (62,4/ 63,0/-0,6/ -0,96% )
Se_zen (52,8 / 52,0 / 0,8/ 1,52%)
Gölge_çiçeği (61,5 / 61,5 / 0,9 / 1,46%)
Suhan2 (49,5 / 49,5/ 0,0 / 0,00% ) kilosu aynı
Ejje89 (79,0 / 79,0 / 0,0/ 0,00% )
Gırgırına (79,5 / 78,0 / 1,5 / 1,89%)
cedric20( 62,3 /61,3 / 1,0 / 1,61 )
cikolata01 izine ayrılmıştı. Şimdi diskalifiye oldu.

3. TAKIM ORTALAMASI : ......

Sezencim liste bu fakat ejje kilosunu dün bildirmemiş gördüğüm kadarıyla gerisi tamam herkesi hesapladım.

Çok teşekkür ederim

Ejjejik nerdesin??? benmi görmedim bu haftaki kilonu acebaa??

ya hepimiz perşembe paylaşalımki ertesi gün paylaştığımız zaman olmaz yani herkes eşit olsun bende dikkat edecem perşembe bildirmeye. aksi olunca birimiz 1 gün kazanmış oluyor.

Son düzenleme:
günaydın kızlar başkan benim kilo geçen haftaki orda yazan malesef kilo almışım kendime büyük bi alkış istiyorum rezilliğime götürdüğüm çikolatalar cipsler kızartmalar hiç şaşmamış yerini bulmuş
geçen hafta : 61,50
bu hafta : 62,50

Ya ben gecen haftaki bildirimlerinizemi baktim kararaizim ya yoksq listem hatalarla mi dolu??

başkan eline sağlık list için ama gölge nin geçen haftaki kilosunu ben 61,5 yazmışım yani bir sorun görünmüyor ama. Hesaplamada problem var ama sonuç listelerine 61,5 yazmışım. Bilmiyorum belki ben öyle yazmış olabiliirm.

Evet bacım dönmedim, sen benim için yer tutma, baktın ramazandan sonra da burası sessiz falan, yeni üyeler alıp canlandırırsın.
Ben her şekilde gelir yazar, her şekilde katılırım.
Bayramdan sonra çok acil taşınasım var, yeni bir iş bulasım var falan filan.
O yüzden biraz daha yapacaklarım için zaman istiyorum.
Hatta o zaman içinde de insana benzeyip kilo verme yarışmalarına geri dönmek istemiyorum da ahh işte şu koca boğazım yok mu
Beni şimdilik bir kenara itekle bacım, kurbana kadar insan olamazsam zaten ekmek bıçağıyla yağlarımı kendim kesecem

Herkese hafif bir gün diliyorum.

dün yine sabahın köründe evden çıkıp gecenin köründe geri geldiğim günlerden biriydi.perşembe günü olduğunu bile unutmuşum.kilom da aynı zaten farklı bi tablo olmayacaktı bi daha giremem herhalde hepinize iyi bayramlar diliyorum.yarın dayımlar gelicek bi de bavul falan hazırlıycaz yazamam buraya bayram sabahı zaten yola çıkıyorum.haftaya bildirim yok ama ben ondan sonraki hafta da izinli sayılırsam çok iyi olur akşamları girer buraya yazarım ama tartı olmadığından sonuç bildiremem ya da aynı yazarız neyse ya onu zamanı gelince konuşuruz artık.kendinize iyi bakın

1.80 degılmısn wnston bacı kılo cetvelınde 72 gozukuyosun hala aynı kılodaysan gayet ıyı gozukuyosundrrr:)

1.80 degılmısn wnston bacı kılo cetvelınde 72 gozukuyosun hala aynı kılodaysan gayet ıyı gozukuyosundrrr:)

Yok bacım 2 ay önce sigarayı bıraktım ve yemeğe başladım
Şimdi 72-75 arası yuvarlanıyorum 65 hadi ütopik olsa da , 68de kalmak ve sabitlemek istiyorum ama dediğim gibi ben ve koca boğazım ha bir de yerinden kalkmaya kira isteyen koca totom

Evet boyum acuk uzun.
Kızlar dün bir ayakkabı aldım, aklıma buluştuğum kızlar geldi dedim bu ayakkabıyla beni görseler özellikle Gırgırına bacı, kesin 50 kez "winston sen ne uzunmuşun he" der dururdu dedim Keşke gene buluşsak dedim, elimde ayakkabıyla gözyaşlarımı sildim vallaha

Ayakkabı faslı komediydi.Aslında bayramlık almaya çıktım kendime.Tam hiç bir şey bulamadan çıkıyordum ki, ayakkabı buldum Sonra da o ayakkabıya uygun kıyafet aradım.Ne zeka ama (Eskiden "bu yaşta bu zeka, ilerde geri zeka" derlerdi hehe )
Neyse ayağımda sandalet vardı, yeni aldığım ayakkabı da rahat 15cm falan ince topuk.Tekini giydim bakıyorum aynadan.Görevli geldi yerdeki tek sandaletle tek topuklu ayakkabıyı aldı gidiyor, ben peşinden seke seke.Neyse duydu çığlığımı, durdu."O benim ayakkabıııım" diye bağırınca, topukluyu bana verdi, bu sefer sandaletle gidiyor manyak "oo asıl benim ayakkabım" dedim, diğerini elimden kapıp gidiyor "ya o da alacağım ayakkabı, Allah rızası için bıraksana onları" dedim Sonra kadın da ben de koptum çünkü siyah sandaletleri de ben oradan 2 ay önce almıştım, doğal olarak kadın yerde görünce reyondan düşmüş sanmış
Neyse özetle boyumu 1.90 rahat yapan yeni bir topuklu ayakkabı aldım hem de 19 liraya.Şimdi 19 liraya aldığım ayakkabıya kimbilir kaç liraya kıyafet alacağım. (Evet bu yaşta bu zeka)

Neyse şimdiden herkeseee güzel bir bayram diliyorum.

Selam kızlar,
Bende şimdi temizliğe başlıycam. Önce bir sonuç listelerine bakayım dedim. Gırgırına bacım 2. olmuşsun bireysellerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…