- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
- 498
vallaha şok olarak okudum yazdıklarını canım şahsen 10 dk önce ev taşımış biri olarak şuan gebermek üzereyim sadece adamları takip ederken bile yoruldum taşınmanınn neresi güzelyaTünaydınlar,
Bende dünden beri ev bakıyorum hatunlar.Hoş benim hayalimdeki ev fantazisiyle cebimdeki para miktarının eşitsizliği beni gene hayal kırıklığına uğratacak olsa da gene de şansımı deniyorum
2 senelik evli olup 3. kez taşınmaya yeltenen insanım ben.İstiyorum ki hep taşınayım, hep koli yapayım, hep sıfır ev kokusu alayım, oraya yerleşeyim sonra 3-5 ay sonra sıkılayım, yenisine geçeyimYay burçları yeni ülkeler, kıtalar keşfetmeye meraklıymış ya, ben gibi aç yaylar da sanırım anca kiralık o evden öbür eve geçip keşif yapıyor
Bu arada işle ilgili de fikirlerim var ve en kısa sürede çok yoğun ama çok zevkli aynı zamanda da çok paralı yeni bir işe başlamak istiyorum.Bu arada yeni bir zayıflamış beden formu da fena olmaz.
Tee allahım, millet yeni yılda falan karar alır, ben 40 derece sıcakta ağustosta aydınlanma yaşadım resmen
Yani yapmam gereken şeyler var falan filan.
Bir süre evde "ommmm ommmm" yapıp Tibetli,dünya yansa umrunda olmaz insan taklidi yaparak az biraz bazı şeyler üzerinde kedimle ve kargamla beyin fırtınası yapacağız
Herkese hafif bir gün diliyorum.
Günaydııın kızlar nasılsınız bakalım
sabah kalktım üşene üşene giyindim sonra birden kafamın üstünde bir ampül belirdi dinnngg dedi yandı
eyvaaah dedim listeyi hazırlamadım
bir anda canlandım hemmmen gidip gömleğimi ütüledim (akşamdan 4-5 tane ütülesem olmuyor ha ben işe başladığımdan beri her sabah kalkıp ütü yapıyorum)
ve ardından saçımı toplayııııp bilgisayar başına geçtim..
winston dışında herkes bildirimde bulunmuş. winstonn sanırım sen henüz listeye dönmedin bayramdan sonra gibi birşey okumuştum sanırım.
neyse şimdi hesaplayayım burayada koyayım..
Evet bacım dönmedim, sen benim için yer tutma, baktın ramazandan sonra da burası sessiz falan, yeni üyeler alıp canlandırırsın.
Ben her şekilde gelir yazar, her şekilde katılırım.
Bayramdan sonra çok acil taşınasım var, yeni bir iş bulasım var falan filan.
O yüzden biraz daha yapacaklarım için zaman istiyorum.
Hatta o zaman içinde de insana benzeyip kilo verme yarışmalarına geri dönmek istemiyorum da ahh işte şu koca boğazım yok mu
Beni şimdilik bir kenara itekle bacım, kurbana kadar insan olamazsam zaten ekmek bıçağıyla yağlarımı kendim kesecem
Herkese hafif bir gün diliyorum.
1.80 degılmısn wnston bacı kılo cetvelınde 72 gozukuyosun hala aynı kılodaysan gayet ıyı gozukuyosundrrr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?