Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar nasılsınız ben kilo vermenin dışında herşeyi yapıyorum bu aralar hızla verdiğim kiloları geri alıyorum canım sıkkınya sürekli dışardan yer oldum bu aralar yanlızlık bana yaramadı sanırım :((
48 kiloda benim için ayrı bi hayal oldu artık tartıya çıkmaya bile korkuyorum şuan.
ev yerleştirme merasimim henüz bitmedi çok yoğunum hafta sonları ancak evle uğraşabiliyorum bu yüzdende bitmiyo malesef:((
fazla takılamıyorum burayada nolur beni affedin :17:

Se_zen , Suhan derken sen de gizli bir 48lik üyesi çıktın demek he :27:
Biz burada kilosu 48-52 olanları sevmeyiz dostum :27:
(Gerçi 48 kiloyu bize tartıda çekilmiş fotoyla daha kanıtlayan biri çıkmadı burada ama neyse :27: )

vallaha winstoncum ben görsem sanada göstericem ama bu gidişle pek göreceğimi sanmıyorum :43:

3 gün üst üste hamur yedimya gerisini siz düşünün artık
1.gün kıymalı pide
ertesi gün lahmacun
ertesi gün pizza bu gidişle haftaya cuma ben 55 kilo olarak karşınıza çıkabilirm şaka gibiyim ben ya vallaha şakayım ben atmak istiyorum kendimi bi yerllerden :43:

bu sabahta arkadaş kayseriden yağlı getirmiş yanında haşhaşlı bişey vardı onlardan yedim neyim ben ya iğreniyorum kendimden öğleden sonrada çiğ köfte yedim(dürüm)

en iyisi siz takımdan atın beni ya :43: :43: :43:

vallaha winstoncum ben görsem sanada göstericem ama bu gidişle pek göreceğimi sanmıyorum :43:

Görürsün bacım ya şu ev işin bitsin hele.Ev taşıyorsun, ev kuruyorsun öyle her besin grubundan her bilmemneyi kim kaybetti de sen bulacaksın bu dönemde?Etrafta neci varsa ondan yemeye el mecbur işte.Olsun sen ev işini hallettikten sonra yemene içmene dikkat edip, dağ bayır dolandınmı ohh hemencecik gider.Ben bayram haftası yedim bir hafta da hepsini atıverdim, sen 3 günlük pideyle, lahmacunumu atamayacaksın!
Kim derdi bir gün gelecek, 48likleri anlayacağım onları gazlayacağım :27:
Se_zen nerelerdeysen gel, herkes kendi grubunu desteklesin , hoş mekikçiler diye grup da pek kalmadı galiba :43:
Neyse işte; pis sıskalar da olsanız sizi destekliyorum, 48i inşallah en kısa sürede görür bizlere de örnek olup gösterirsiniz.

hababam sınıfı gibiyiz. kaç ay oldu mezun olanımız yok bu takımda. en azından ben şahsen yaklaşık 2 yıldır 3. takım sayfalarını işgal ediyorum ve ben hatırladığım kadarıyla bu takım mezun vermedi.

şimdi gölge mezun olsa veya herhangi birimiz. sanırım hababam sınıfının tıpkı ahmeti mezun ettiğindeki sevinci gösterecez :1:

aslaaanım ahmet bravo ahmet :1:

ben 70 kilo olur olmaz aslında mezun olmak istiyorum.

yarın son protein günüm yani en azından atak evresinde son.

sonrasında vermek istediğim her kilo için 1 hafta hesaplamam gerekiyor. o hesaplamayıda çarşamba sabahı yapabilecem.

kısmetse evlilik yıl dönümümde türkiyeye gidecem. ve ozamana daha tam 7 hafta var. ben çarşamba günü mesela atıyorum tam 80 olsam 8 haftada o 10 kiloyu bence vermek kesinlikle mümkün. 2 aydan az bir süre olmasına rağmen bence mümkün. ama kendimi bunun için sıkmayacam..

70 olunca mutlaka mezun olacam. 70 ten daha zayıf olmak istiyorum ama bunu cuma yarışmalarında yapmak istemiyorum.

birde kızlar bayram bitti yeni bir hafta başladı. cumartesi akşamı buraya kim hangi gün yediklerini paylaşmış yazacam..

istemeyen varsa mutlaka yazabilir buraya. amaç sen paylaştın sen paylaşmadın ayrımı değil aslında birbirimizin yediklerine fikir verebilmek.

benim bugün yediklrim:

sabah: light peynir , 1 bardak light süt
öğlen: naneli omlet
arada: 1 tane 0,1 yağ ve hiç şeker içermeyen meyveli yoğurt. ( kitaba baktım yiyebiliyormuşum. )
akşam: balık yedim.

hııı birde sevgili annem eve yeni yardımcı buldu.

kadın maşallah antepli sanırım.

yarın gelecek ve sarımsaklı köfte yapacak cuma günü sanırım içli köfte yapacak...

bugün abim katma katma diye ortalığı ayağa kaldırdı yaptık yedi afiyetle ben yemedim ama acaip canım çekti..

2 çeşit köftedende yemeyecem anneme söyledim porsiyonları 3 kişilik yap yemek artarsa ertesi gün yersiniz dedim.

böyle böyle adam olacam ben galiba..

İyi akşamlaaar,

Geçen bir belgesel vardı, cuma yarışması paylaşım kısmında birisi özetlemişti hatta.
Orada bir bölümde bir kadın vardı.Sürekli o diyetten bu diyete koşmuş, spor falan da yapmış ama bir türü zayıflayamıyormuş.
Kadın tutturmuş benim metabolizmam yavaş diye.
Neyse önce kadının met. hızını ölçüyorlar bakıyorlar ki teyzenin met. hızı gayet normal.
Sonra diyorlar ki; yediğin içtiğin şeyleri akşam kameraya söyle sonraki günlerde de yaz.
İşte sabah bunu yedim, öğle bunu yedim falan fişman.
Bir haftanın sonunda kadın her gün atıyorum 1500 kalorinin üzerine çıkmamış olarak yazsa da aslında anlaşılıyorki kadın hergün 3000 kalori alıyormuş.
Teyze de buna çok şaşırıyor ve deniliyor ki; işte bir salata sosu atıyorum pişirilen yemeği tatmak ne bileyim çocuğun kalan hamburgerini bitirmek, kalorisiz ya da az kalorili diye hüpletilen ve yiyecekten sayılmayan şeyler...Yani beyin onları yok sayıyormuş.

Ee winston ne bıdıbıdı ettin sadede gel diyenler için; aslında bizde istemeden bunu yapıyoruzdur.Hani buraya menü yazarken bile, ne bileyim öğlen içilen 2 şekerli 2 çay, atıyorum 2 şekerli 2 türk kahvesi, çocuğun bitiremediği makarnası, muhallebisi, eşe yapılan yemeğin tadından 2 kaşık yiyip bakmak, kremalı bir kahveyi hüpürdetmek..İşte bunlar toplanınca da aslında az yedik desek de bunları gözardı etmiş olduğumuzdan duraksamamızın bir nedenini daha bulmuş oluyoruz.
Kremalı kahveden 100 kalori fazladan almışsam ee dünyanın sonu mu diyebiliriz, ama 100 kaloriyi harcamak için 1 saat arkamızdan sapık kovalıyor gibi koşmalıyız ki onu eritebilelim.

Neyse..o belgeselde güzel şeyler vardı.Dinledikçe hımmm hımmm dedim, biraz daha aydınlandım. :1:

Bu bağlamda bakarak günümü değerlendirirsem;
sabah; yarım bardak light süt, bir şeftali, papatya çayı.
öğle;bir şeftali (evet dadandım bu ara)
akşam;ton balıklı salata.
(belgeselden sonrası için edit yaparsam; salataya bir çay kaşığı mayonez koydum, bir çorba kaşığı zeytinyağı koydum, zeytinyağlı ton balığı olduğu için yağını da süzdürmedim ve eşime fırında beşamel soslu makarna yaptım, beşamelin tadına tuzuna bir yemek kaşığı sadece pişirirken yiyerek baktım, bir de limonata şişesinin dibindeki kalan limonatayı (çeyrek çay bardağı) kafama diktim.)

süt 50 kalori, şef 50 kalori desek 100 sabah , 50 öğlen, akşam da hadi 300 kalori ton balıklı göbek salata diyeyim kafadan 450-500 ile günü kapamışım kafamda tabii.
Ama özellikle akşam yiyip normalde buraya yazmaya gerek duymayacağım şeyleri de hesaplarsam; mayoneze 50 kalori eklesem,beşamele 50 eklesem, zeytinyağı hadi 25 olsun, ton balığının yağına 50 eklesem, limonataya 20 eklesem etti nederyse +200.Günü 500 ile değil 700ile kapamışım demektir bu.

Yani özetle; yerimizde sayıyorsak, bir şeyler ters bu işte diyorsak daha dürüst ve beynin bizi kandırmasına izin vermeden açık açık, kalem kalem sıralamalıyız.Böylelikle aslında diyetteki yanlışları da görebiliriz.Tıpkı mayonez ve limonatayı diyetine sokuşturan ben gibi.:1:

Son düzenleme:
@Sa,
Ben varım menü yazmaya.Hatta sporlu, sulu, ne bileyim bitki çaylı, ya da başka şeyler uygulayanlar da farklı şeyler ekleyerek yazarsa iyi olur açıkçası.
Şimdi herkesin tamam bir yolu, metodu falan var da, bazen insan başka diyet arıyor, gaza geliyor ya da pes ediyor.O yüzden kim ne yemiş, o hafta o yemesine rağmen nereye gelmiş falan bence önemli.
Bir de yemekten ziyade ben kendim için konuşursam; benim kilo olayım hareketsizlikten mesela.Ben yarım litre sütle bile günü kapatabiirim ama yürü, atla, zıpla desen ohoo kim uğraşacak onla yapım var.
Şimdi bana mesela spor şeysi motive veriyor.Yakar misal buraya "1000 mekik çektim dün gece" dediğinde, hırslanıp, "yuh bana" diyip inadına (kime inatsa artık :1: )1001 mekik çekip aklımca yakar bacıyı geçmiş olmanın verdiği sırıtmayla evde huzurla oturuyordum.Ya da se_zen bacı iş yerinde bile leslie ile zıplarken, ben ders dönüşü 3 mahalle geride inip eve koşuyordum.
Aramızdaki yarışmalar, kapışmalar, haftanın grup içindeki birincisinin merakı, lapacılar-mekikçiler-48likler bunlar güzeldi.
Şimdi kim ne diyeti yapıyor, kaç kilo, ne yiyor, ne içiyor, ne alemde, ne kadar umutsuz ya da ne kadar motivasyona ihtiyacı var bilemiyoruz. (Kendim de dahil)
Bu yüzden ben buranın eskisi gibi olması için canlandırılması gerektiğini düşünüyorum ve menü yazmaya varım bacım.

Görürsün bacım ya şu ev işin bitsin hele.Ev taşıyorsun, ev kuruyorsun öyle her besin grubundan her bilmemneyi kim kaybetti de sen bulacaksın bu dönemde?Etrafta neci varsa ondan yemeye el mecbur işte.Olsun sen ev işini hallettikten sonra yemene içmene dikkat edip, dağ bayır dolandınmı ohh hemencecik gider.Ben bayram haftası yedim bir hafta da hepsini atıverdim, sen 3 günlük pideyle, lahmacunumu atamayacaksın!
Kim derdi bir gün gelecek, 48likleri anlayacağım onları gazlayacağım :27:
Se_zen nerelerdeysen gel, herkes kendi grubunu desteklesin , hoş mekikçiler diye grup da pek kalmadı galiba :43:
Neyse işte; pis sıskalar da olsanız sizi destekliyorum, 48i inşallah en kısa sürede görür bizlere de örnek olup gösterirsiniz.

çok sağol canım benim desteğin için teşekkür edrim.
akşam yürüyüşlerime geri başlıycam artık silkelenip toparlanma zamanım geldi kışta geliyo şimdi oldu oldu yoksa kışın diyet çekilmez oluyo:((
ev işinide bu hafta halledicem artık yarın izin alıp gidiyorum ankaraya hafta sonuna kadar herşeyi haletmem gerekiyo.

selam kızlar nasılsınız ben kilo vermenin dışında herşeyi yapıyorum bu aralar hızla verdiğim kiloları geri alıyorum canım sıkkınya sürekli dışardan yer oldum bu aralar yanlızlık bana yaramadı sanırım :((
48 kiloda benim için ayrı bi hayal oldu artık tartıya çıkmaya bile korkuyorum şuan.
ev yerleştirme merasimim henüz bitmedi çok yoğunum hafta sonları ancak evle uğraşabiliyorum bu yüzdende bitmiyo malesef:((
fazla takılamıyorum burayada nolur beni affedin :17:

ankaralı oldun yani :16:

günaydın kızlar dün sabah ve öğle iyiydi ama akşam sapıttım ben yine 2 paket cips küçük bi paket çiğköfte yedim bide utanmadan yazıyorum bugün baştan başladım bakalım inş haftasonuda spora başlıcam bi aksilik olmazsa...

Son düzenleme:
bencede her gun ne yıyorsak yazalım hatta kım ne sporu yapıosa yazsınlarr :52::52::52::52: bugun ki sabah kavlaltım 1 su bardagı lıght sutle müsliii:17::17:

Tünaydınlar,
Dün apartmanın bahçesine 3-5 boru gibi bir şey koymuşlardı sabah 8de kalktım ki tüm apartmanın dışını borularla, kalaslarla döşemişler.Şu ısı yalıtımı bıdıbıdısından yapılıyor.Sabah 8den beri matkaplar, camlara tırmanan adamlar.
Karga balkonda panikten uçuşuyor, kedi yatağın altında titriyor, ben panjurları kapatıyorum derken güne aksiyonla başladık.
Millete de para çok geliyor he, bizim bina güneye bakıyor, bir de panjurlu artı pimapenli falan.Kışın sadece panjuru bile indirsen rüzgarı soğuğu kesiyor.İlk defa kışın bu kadar az doğalgaz parası ödedik ki ben çok üşüyen, doğalgazı sonuna kadar yakıp kışın şortla dolaşan bir tipim.Neyse, neymiş çok soğukmuş binayı kaplasınlarmış bıdı bıdı.Hoş ev sahibi olmadığımız için bizi etkileyen bir şey yok ama onca pisliği, herif gürültüsünü ve görüntüsünü, matkabı bilmemneyi biz çekeceğiz.
Şimdi evin tüm panjurlarını indirdim, alacakaranlık kuşağında gibi oturuyorum :1:

Sabah kahvaltısı; 2 şeftali, papatya çayı.(Se_zen geleydi de şu papatya çayını anlataydı :1: Yeşil çay kalmamış geçen, ben de bunu aldım bitki çayı babında da benim bildiğim papatya çayı delileri sakinleştiren bir çay yani tam benlik aslında :27: )
Se_zen demişken, inşallah kızıyla ilgili bir rahatsızlık olmamıştır.Bu kadar yazmamazlık yapmazdı hiç :18:
Yakar bacı da yok ortalıkta, merak ettim bacıları valla.

Hepimize güzel bir gün olur inşallah.

bacılar ya bıse sorcam 7 kılo werdıkten sonra bnm gobek gttı ama yan sımıtler fılan gtmedı gobeksızım ama belım kalın duruyor:( sımıtlerı erıtmek ıcın ne yapmam lazım:(:(

Tünaydınlar,
Dün apartmanın bahçesine 3-5 boru gibi bir şey koymuşlardı sabah 8de kalktım ki tüm apartmanın dışını borularla, kalaslarla döşemişler.Şu ısı yalıtımı bıdıbıdısından yapılıyor.Sabah 8den beri matkaplar, camlara tırmanan adamlar.
Karga balkonda panikten uçuşuyor, kedi yatağın altında titriyor, ben panjurları kapatıyorum derken güne aksiyonla başladık.
Millete de para çok geliyor he, bizim bina güneye bakıyor, bir de panjurlu artı pimapenli falan.Kışın sadece panjuru bile indirsen rüzgarı soğuğu kesiyor.İlk defa kışın bu kadar az doğalgaz parası ödedik ki ben çok üşüyen, doğalgazı sonuna kadar yakıp kışın şortla dolaşan bir tipim.Neyse, neymiş çok soğukmuş binayı kaplasınlarmış bıdı bıdı.Hoş ev sahibi olmadığımız için bizi etkileyen bir şey yok ama onca pisliği, herif gürültüsünü ve görüntüsünü, matkabı bilmemneyi biz çekeceğiz.
Şimdi evin tüm panjurlarını indirdim, alacakaranlık kuşağında gibi oturuyorum :1:

Sabah kahvaltısı; 2 şeftali, papatya çayı.(Se_zen geleydi de şu papatya çayını anlataydı :1: Yeşil çay kalmamış geçen, ben de bunu aldım bitki çayı babında da benim bildiğim papatya çayı delileri sakinleştiren bir çay yani tam benlik aslında :27: )
Se_zen demişken, inşallah kızıyla ilgili bir rahatsızlık olmamıştır.Bu kadar yazmamazlık yapmazdı hiç :18:
Yakar bacı da yok ortalıkta, merak ettim bacıları valla.

Hepimize güzel bir gün olur inşallah.
şeftalıde bır hıkmet mı var wınston bacı kac gundur seftalı yıyosun:D:55::55:

bacılar ya bıse sorcam 7 kılo werdıkten sonra bnm gobek gttı ama yan sımıtler fılan gtmedı gobeksızım ama belım kalın duruyor:( sımıtlerı erıtmek ıcın ne yapmam lazım:(:(

Ayakta durup ayakları hafif açıp, elleri çamaşırcı kadın gibi bele koyup, hacı yatmaz gibi sağa sola eğilmek.
Bir de vileda sopası gibi bir sopayı enseye koyup, alt bedeni kıpırdatmadan sadece göbek ve üstünü kullanarak sağa sola dönmek.
Bir de ilk söylediğimi ellerine dambıl ya da su şişesi falan alarak sağa sola ağırlıklarla eğilmek
Ya da yan mekik
-Aklıma gelenler ve benim yaptıklarım bunlar-

şeftalıde bır hıkmet mı var wınston bacı kac gundur seftalı yıyosun:D:55::55:

:1: Yok bacım ya, aslında şekerli de bir meyve yani öyle masum falan da değil.Ne bileyim bir meyve yiyeyim günde, onu da sabah kahvaltıda yiyeyim dedim, gittim markete üzüm var, o zaten çok şekerli geçtim, armut var hem şekerli hem yerken hart hart ses çıkarır beni ayar eder almadım, kavun vardı o daha da şekerli diye diye ne yapam şeftaliye kaldım.Almışken de savaş çıkar da şeftgalisiz kalırım diye 4 kilo aldım.Eşim de şeftaliden nefret eder, eee doğal olarak her sabah şeftali ile güne başlamak farz oldu :1:

Hehe bu arada burada deli gibi yağmur başladı kızlar, bizim ısı yalıtım şeysi de kaldı, adamlar kaçıştı :27:
Artık kötü kalpli miyim, yoksa iyi kalpliyim de sesim mi duyuldu bilmiyorum ama en azından 1-2 saat matkap sesi yok ohh :1:

Günaydın çıtır ve iradeli hatunlar. Öncelikle bu hafta izinliyim ve evdeyim kızlar. Allaha şükür kızım iyileşti. Artık yemek yiyebiliyor. Benim bu hafta yazamama sebebim hafta sonu sınavım var. SPK lisanslama şeysi. Ve ben yeni başladım ders çalışmaya kızım 10 dakika çizgi filme falan dalarda ders çalışırım diye bakıp duruyorum bende. O yüzden sizi de diyeti de ihmal ettim. Ev bile toplamıyorum bu hafta. Buraya yazacak pek de yüzüm yok. Bu hafta beni maruz görün kızlar. Pazartesi itibari ile diyetime sporuma ve mekikçilerden kalanlarla (kim kaldı eski mekikçilerden) çekişmeme tam gaz başlıycam. Bu mesajı bile yaklaşık 12 de açtım ama yerimden kalka kalka anca bitiricem.

oglen salata ve yanında 1 tane baget aksamda sutlu turk kahvesı bıraz cevız badem yedım 1 saat once fılanda erık hosafı ıctım gunumu tamamladım regl oldugumdan spor yapmıyorum yoksa gunde 1 saat yuruyorum:)

oglen salata ve yanında 1 tane baget aksamda sutlu turk kahvesı bıraz cevız badem yedım 1 saat once fılanda erık hosafı ıctım gunumu tamamladım regl oldugumdan spor yapmıyorum yoksa gunde 1 saat yuruyorum:)

Baget dediğin baget ekmek mi bacım? Hani şu adamın kafasına vursan kafası patlar kocaman ince uzun ekmek?
Hee şimdi aklıma geldi tavuk baget de olabilir. :27:
Akşam badem kahve ceviz ve hoşaf he, ilginç kombin :1:
Akşamları yemiyor musun, az mı yiyorsun yoksa bu geceye mi has merak ettim.
Ben kahve ve cevizle duramam, zaten dursam dobiş olmazdım ya neyse :1:

Back
X