Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Neymis bu oyunlar merak ettim severim oyun ben nerden giriliyor

Sayfanın en tepesinde (sol üst)albümler kısmının yanında Oyun Kulübü var, oraya tıklayınca oyun sayfası açılıyor, orada da epey oyun var. Bir kaç tanesini çocuk gibi oynayıp ilk 10a girmeye çalışıyorum ama biraz tırt çıkıyorum

Cok mutluyum...

Esimin vizesi cikti....

3 hafta sonra kavusuyoruz insallah

Hadi gözün aydın bacım.
Boşuna 17 kasım demiyormuşsun, bak tam o zamana denk geliyor neredeyse.
Hem iddiayı kazanmış, hem eşine çok değişmiş olarak görüneceksin ne güzel (inşallah).
Her şeyden önemlisi de artık aynı çatıda yaşayabilecek olmanız, hayırlı olsun tekrardan.

Evet canim bosuna 17 kasim demiyorum. 16 kasim günü sabahinda tarti 73,4 göstermeli mec-bur

cok cok cok tesekkür ederim canim. evet esime cok degisik görünecem. tam 10 kilo vermis olarak görünecem

walla banada bağımlılık yaptı mahjongmudur nedir durmadan onu oynuorum bide benm pcde war hep onu oynamak istyrm ya sen ne kadar güzel kilo wermişsin aynı kilodaymışız bnde yakında 90a cıkarımya heralde

Cnm bende senin tawsynle o siteyi kullanıyorum süper birşey bence 2 günlük pirinç lapası diyeti yap fazla suyu ödemi attırıyo çok sağlıkliymiş şok diyet değil dene bence

Evet pirinç lapası detoksu yapmak mantıklı..Ya da ayran detoksu...yarından sonra başlayayım..Ama nezleyim de ya, nasıl halsizim anlatamam..Şekerim falan düşer mi ki bu diyette? Meyve yeniyordu yanılmıyorsam, meyveyle telaffi ederim olmazsa..Kabak çekirdeğimden ayrı kalıcam

Ayy nerde bu buluşma, inşallah izmirdir
İzmirden varsa aranızda biz de kendi çapımızda toplaşalım bari

Cok mutluyum...

Esimin vizesi cikti....

3 hafta sonra kavusuyoruz insallah

Gözün aydın canım...

yanlış görmediysem hergün kabak çekirdeği yiyorsun galiba çokmu seviyosun

[1] Sıvı Yağ 2 YEMEK KAŞIĞI 270

[2] Domates Salçası 20 GRAM 8.8

[3] Mekik 4 dak 42.52

[4] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 5 dak 29.52

[5] organik tam buğday ekmek (istanbul halk ekmek) 3 100 gr 789.9

[6] kola (250ml) 0.5 büyük bardak 44.5

[7] Haşlanmış Nohut 40 gr 138.4

[8] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291

[9] Rosto Et (Patates Kızartması ile) 1 PORSİYON 348

[10] Sığır Kıyma 200 GRAM 404

[11] Mandalina 5 ADET 250

[12] Elma 1 ADET 60

Toplam : 2532.56 kal.

offf yaaa offff bıktım artk diğer insanlar gibi olmak istiyorum bnde herkes bu hayattan doyumluğunu alır gibi hiç durmadan ne bulursa yio ben niye cnmın istediğini yiyemiorum kilo alcam korkusundan hep kalori hesabı yiorum korkuorum aman kilo alcam aman şişcem die bıktm walla yaaa yeter artk zayıflamak istiyorum hastayım diye babamlar annemler zorla yedirdi bnde pek reddetemedim cünkü o yemeklerin hepsini çok seviodum offff walla ağlıcam yaaa zayıflayamıyorum ben pskolojim bozuldu artık kafayı yicem yine nie pes ettim olmuo işte olmuo ben hep böle mi kalcam yaa offffffffffff

Aaaa...Ne bu karamsarlık, hiç yakışıyor mu? 1 gün canının çektiğini yemişsin...Büyütme bu kadar..Önündeki 3 gün 900 kaloriyi geçmemeye çalışırsın, günde 1 saat bir yerlere yürürsün olur biter...
Bu düşünce kalıplarıyla baştan kaybediyorsun...
Olmuyor diye bir şey yok...Olmuyor diye sürdürürsen olmaz zaten...
Sabredeceksin ve vücuduna zaman vereceksin..

Toparlan azcık bakayım, yarın böyle görmeyelim seni

Bu arada bu 789 kalorilik ekmek ne oluyor yahu?
Adana kebap mübarek:44:

Tamam canım sağol bakalım oynayacağım en kısa zamanda

300gram yani tahminen yazdım :) valla bugünde yemeye devam bilmiyorm sonum ne olacak

selam kızlar.
winston hoşgeldin . ne dersen de ama 5000 deme. elim kaydı. yanlış yazdım. 1 sıfır fazla oldu de. ama gözünü seveyim 5000 deme.:18:
dün 500 çektim. evde nara atıp gölgelerin gücü adına diye bağırıyordum. anam analar ne mekikçiler doğurmuş 48likler görsünler. hoş hepsi firarda ama olsun ben genede yazayım.
az önce okudum 1 gün diyeti gümlettin diye sakın ama sakın pes etme . hatırlarsan diyete girmeden önce hergün bunları yiyorduk. allahtan şimdi aklımız başımıza geldide bu işi dur demeye başladık. demek ki çok yol katetmişiz. 1 gün için vicdan azabı duyuyoruz. yolu yarılamışız. azıcık gayretle bu işi bitireceğim. güzel arkadaşım sakın pes etme.

günaydın sevgili takımcııım:)

pazar kahvaltısında gümledim biraz.

dünkü menümü yazayım ,bende başlıcam günlük rapora.yazmazsam daha çok yiyorm

dün
kah:
1yum,2dil ekmek,domts,thin-pekmez

ara:ayva

öğle: 1kase yoğurt,2kaşık yağsız makarna

akşam:çorba,sebze yemeği,2dil ekmek,yoğurt

ara:meyve,4-5 tane fıstık

Aynen öyle canım devam etcm yaza dugunum war yaa şişko bi gelin olmak istemiyorum 2günü gumlettm ama bugun dewam diorum ki o iki günü telafi etmek için bugün sadece meyve yesem diğer iki günde pirinç lapası yaparım ya bi kilo verdiğimi görsem daha çok coşup daha çok vercm ama yok 500gram gitti devami gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…