Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

halaaaa niye o 1 tepsi baklavayı getirdinki bütün hayallerim diyetim uçtu gitti ama ben cok zayıflayacaktım incecik olacaktım şişkoluktan cıkacaktım yapmamalıydııııınnnnnnnnnnnnnnnn

melodi sağlığını ihmal etme ben geçen sene basit öksürük diyip ciddiye almadım. en sonunda bronşit oldum. bizimkilerdeki cemil bey gibi oldum ama yani en kısa zamanda doktora git. şimdiden geçmiş olsun.

Bugün gittim canım...Alerji hapı verdi 1-2 tane..Yarın dahiliyeye gidicem, röntgen çekilecek..Net sonucu alırım...Sana da çok geçmiş olsun...Bende de kronik bronşit var zaten..

Bunu da yap annem bize öksürük şurubu diye bunu verirdi uzmanın dediğini de yap tabii de buda yan tedavi

Yarın alacağım turp, sağol canım..

Melodi canım doktor zamanı gelmiş gercekten gece öksürükleri kötüdür , acil şifalar dilerim ihmal etme biran önce git.

Sağol canım benim...

melodi, gecmis olsun canim dikkat et kendine

Sağolasın canım...

Kızlar bugün beni mutlu eden bir şey oldu..Hemen paylaşayım...
Doktordan çıktım, dolana dolana eve gidiyorum...Bir mağazaya girdim..Pantolon hoşuma gitti, elime aldım..38 beden...Dedim 40 yok mu, yok dedi kız..
Tam geri bırakacaktım, hadi dedim deneyeyim...Ayyy bir de ne göreyim, 38 bedene şak diye giriyorum..Hem de hiç zorlanmadan, hiç bir yerimden hiç bir şey fışkırmadan

Artık bedenim 38, gururla söylüyorum
(duyanda 50 bedenden indim sanacak..olsun ama bir beden bir bedendir)

İnternette dolanırken aklıma geldi, bir buraya bakayım dedim hala burada olanlar var mı diye. Hiç ümidim yoktu herkes değişmiştir diyordum ama... Çok şaşırdım S_A ve suhan2 hala burdasınızzz Özlemişim burayla uğraşmayı Gerçi cuma günü grubun yarısının bildirim yapmadığını görüp saçımı başımı yoluyordum. Stresten verdim kiloları ahaha
şaka bir yana özlemişim cidden. geri mi dönüyorsun derseniz, hayır sadece merak ettim uğrayayım dedim. kilo vermeye kalkarsam tanıdığım herkes beni öldürür çünkü annem bile hayatında beni hiç bu kadar zayıf görmedi düşündüm de bu gruba girdiğimde 54 kiloydum. eski fotoğraflara bakıyorum yanaklarım tombik tombik. şimdi 47 kiloyum. annem bana çöp gibi kaldın dese de ben çok mutluyum. umarım hepiniz benim gibi çok mutlu olursunuz ve istediğiniz kiloya ulaşırsınız

günaydın kızlar.
nidah ben maraşta devlet memuru olarak yani ziraatçiyi olarak çalışıyorum. eşim polis memuru onun görevi nedeniyle geldik ama ben bir türlü ortama iş yerine adapte olamadım. durmadan iş yerinde problem yaşıyorum. kah amirimle kah iş arkadaşlarımla. işte bu yüzden burdan gitmeye çalışıyorum. bir türlü sevemedim. daha önce antepteydik . orayı çok seviyordum. iş ve sosyal ortamım çok güzeldi. orayı arayıp duruyorum.
neyse inşallah çözeceğim.
sabah sabah tartıya çıkma gafletinde bulundum. moral sıfır. soluğu burda aldım. durum berbet acil toparlanma lazım bana. sabah başlayıp akşam sapıtıyorum. her zamanda bahane hazır. mutlu değilim diyorum.
ben vuruldum siz kaçın kurtarın kendinizi bu kilolardan
herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum arkadaşlar.

günaydın yakarcım okurken sanki beni anlatıyosun gibi geldi bende kesinlikle karar verdim stresten yiyorum okadar abarttımki sabahtan yemekhaneyi aryorum bu gün menüde ne var diye iyce saçmaladım anlıycan tayinim hala çıkmadı moralim yerlerde nefret ediyorum burdan ya her pazar ankaradan dönerken iki gözüm iki çeşme dönüyorum.
sen kendini bi şekilde teselli edebilirsin eşin çocukların yanında iştekiler gelip geçici insanlar çok fazla ciddiye alma seni etkilemelerine izin verme bizim eşlerimizin görevleri nedeniyle dez avantajımız var sürekli yer değiştiriyoruz ve gittiğimiz yerlere tepeden indiğimiz için çoğu yer kabullenmek istemiyo dışlıyo vs. ama bakma sen onlara kendi düzenini kur gül geç hele amirini hiç sallama sana burda yaşadıklarımızı anlatsam komaya girersin 11 tane mühendisin başına bi lise mezununu (küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın) torpille müdür diye koymuşler 3 yıldır anamızı ağlatıyo adamla konuşamıyoz bile çünkü bizi anlamıyo gülsekmi ağlasakmı bilemedik artık hiç önemsemiyoruz ancak bu şekilde başa çıkabildik sende böle yapmaya çalış canım üzme kendinin.

dünkü menümü yazayım
sabah:
1 simit
ara:
1 mandalina
öğlen:
1/2 porsiyon pilav+göveç+sütlaç(sütlaç dışında iyi bi menü sayılırdı ama bu ara tatlı istiyor canım hastalanıcamda(( )
akşam:
1 havuç+1 armut+1 mandalina

yakar ve suhan hakkınızda hayırlısı olsun inş daha iyi yerler nasip olur..

günaydın herkese.

akşam sadece meyveyle nasıl dayandın.

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım evet.., sabah sabah size soru sorayım diye geldim yakar ve suhan yazılarımı okuyup üzüldüm allah hakkınız da hayırlısını versin canım gelelim benim soruna bu tartı olayı nasıl ya sabah kalktigimiz da tartılış taki rakam mı doğru yoksa akşam ki rakam mı benim arasında nerdeyse 1 kilo fark oluyor şunu da söyleyin akşam aç tartıliyorum hadi bakalım hangisi doğru

Senin için çok sevindim canım inşallah bende görürüm şu 38 bedeni daha 44üm

Suhan yakar sizi anlamay biraz çalışınca halime şükrder oluyorum gerçekten dertsiz sıkıntısız insan yok

evet haklısın canım. eş ve çocuklar yanımda . senin şanssızlığın çocuklardan uzak olman. çocuklarım için çok üzülüyorum. tam adapte oluyorlar bizim süre doluyor . gene yer değiştir. çocukların eğitimlerini kötü etkileyeceğim diye ödüm kopuyor.
kafama takmayayım . şu küçük basit şeyleri diyorum ama elde değil. bana sen zaten bugün yarın gideceksin yeni bilgisayarı burda kalacak yerli arkadaşa veriyorum diyor. tabi bu nlar olurken benim bilgisayarım bile yok. beni hiçe sayıyor daha sonra bari sen araziye çık diyip beni kuş uçmaz kervan geçmez nerde tarla takım varsa oraya gönderiyorlar. itiraz edincede ee ne yapalım hiç bir iş yapmadan mı oturacaksınız diyor dinozor kafalı herif .nezi almanyasında yahudi gibiyim resmen. tek duyduğum şey siz geçicisiniz siz yabancılar.
allahım o an uçarak ağzına yapıştırasım geliyor . aloo bende türkiyeliyim . of ya ben bu konuda çok dertliyim . beni geçelim. allah sana sabır ve en kısa zamanda çocuklarına kavuşmayı nasip etsin.

Suhan yakar sizi anlamay biraz çalışınca halime şükrder oluyorum gerçekten dertsiz sıkıntısız insan yok

sizler yani yerleşik hayat yaşayanlar1:) tabiki şükredecek çok şeyiniz var. en azından ev alma veya eşya alma gibi bir lüksünüz var.benim herşeyim pratik olmak . söküp takmaya müsait olmak zorunda. en basitinden bir örnek verdim.

ayy sizin bu çileniz neymişböyle eminim ihtiyacınız olmazsa çalışmazsınız ama farklı yere geçme şansı yokmu suhan sen nasıl çocuklarından ayrı durabiliyosun allah sabır versin

Mrb kzlar sıkıntısı olana allah sabır versin hasta olanlara da şifa versin inşallah bana da verir öksürügum btmek bilmiyor bir haftadan beri gece sabahlara kadar öksürüyorum gribim doktora da gitmek istemiyorum yataktan çıkmak istemiyorum melodi çok sevindim canım 38 beden olmana galiba ben kilo vermek içim çırpınırken alıyorum moralim sıfır bugün dışarı ciktim herkes incecik ben şişkoym weremyrum

Kızlar, Allah hepinizin gönlüne göre versin...Tüm sıkıntılarınızı gidersin...

Teşhis kondu...Faranjit ve astım başlangıcı...Allahtan bronşitimle ilgili bir durum değilmiş...
Yalnız astım olayı moralimi bozdu biraz..Neyse Allah çaresiz hastalık vermesin...

Hilalcim, doktora git bir an önce..Sen rahat edeceksin...Al ilaçlarını geçsin öksürüğün...

Ayrıca sen böyle söyledikçe vücudun direniyor biliyorsun değil mi?
Beynine ne kadar yanlış sinyal yolluyorsun...Olmuyor ama Biraz rahat bırak kendini(Yeme anlamında değil tabi, psikolojik anlamda..)

Ya kızlar ben tel den giriyorum ne güzel bilgisayar dan girer gibi giriyordu şimdi android uygulaması indirmedigim halde o şekilde çıkıyor sinir oldum nasıl düzelir biliyormusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…