melodi sağlığını ihmal etme ben geçen sene basit öksürük diyip ciddiye almadım. en sonunda bronşit oldum. bizimkilerdeki cemil bey gibi oldum ama yani en kısa zamanda doktora git. şimdiden geçmiş olsun.
Bunu da yap annem bize öksürük şurubu diye bunu verirdi uzmanın dediğini de yap tabii de buda yan tedavi
Melodi canım doktor zamanı gelmiş gercekten gece öksürükleri kötüdür , acil şifalar dilerim ihmal etme biran önce git.
melodi, gecmis olsun canim dikkat et kendine
¨****3. Takım 281. Etap****
S_A (79,4/ 78,0/ 1,4 / 1,76%)
Yakar76 (62,5 / 64,5/ -2,0 / -3,2%)
Se_zen (53,7 / 53,7/ 0,0/0,00%) izinli
Suhan2 (52,0/ 53,0 / -1,0 / -1,92%)
Gırgırına (83,0/84,0 /-1,0 /-1,20%)
Ejje89 (80,5/80,5/0,0/0,00%) izinli
nidah (61,5/60,9/0,6/ 0,98%)
Ilginnur (79,4/79,2/0,2/0,25%)
Hilal60300 (71,5/71,5/0,0/0,00%) yeni üye hedefi 55 kilo olmak
M e l o d i (63,0/63,0/0,0/0,00%) yeni üye hedefi 55 kilo olmak
3. Takim toplam yüzde: -0,33%
günaydın kızlar.
nidah ben maraşta devlet memuru olarak yani ziraatçiyi olarak çalışıyorum. eşim polis memuru onun görevi nedeniyle geldik ama ben bir türlü ortama iş yerine adapte olamadım. durmadan iş yerinde problem yaşıyorum. kah amirimle kah iş arkadaşlarımla. işte bu yüzden burdan gitmeye çalışıyorum. bir türlü sevemedim. daha önce antepteydik . orayı çok seviyordum. iş ve sosyal ortamım çok güzeldi. orayı arayıp duruyorum.
neyse inşallah çözeceğim.
sabah sabah tartıya çıkma gafletinde bulundum. moral sıfır. soluğu burda aldım. durum berbet acil toparlanma lazım bana. sabah başlayıp akşam sapıtıyorum. her zamanda bahane hazır. mutlu değilim diyorum.
ben vuruldum siz kaçın kurtarın kendinizi bu kilolardan
herkese hayırlı güzel bir gün diliyorum arkadaşlar.
dünkü menümü yazayım
sabah:
1 simit
ara:
1 mandalina
öğlen:
1/2 porsiyon pilav+göveç+sütlaç(sütlaç dışında iyi bi menü sayılırdı ama bu ara tatlı istiyor canım hastalanıcamda(( )
akşam:
1 havuç+1 armut+1 mandalina
Bugün gittim canım...Alerji hapı verdi 1-2 tane..Yarın dahiliyeye gidicem, röntgen çekilecek..Net sonucu alırım...Sana da çok geçmiş olsun...Bende de kronik bronşit var zaten..
Yarın alacağım turp, sağol canım..
Sağol canım benim...
Sağolasın canım...
Kızlar bugün beni mutlu eden bir şey oldu..Hemen paylaşayım...
Doktordan çıktım, dolana dolana eve gidiyorum...Bir mağazaya girdim..Pantolon hoşuma gitti, elime aldım..38 beden...Dedim 40 yok mu, yok dedi kız..
Tam geri bırakacaktım, hadi dedim deneyeyim...Ayyy bir de ne göreyim, 38 bedene şak diye giriyorum..Hem de hiç zorlanmadan, hiç bir yerimden hiç bir şey fışkırmadan
Artık bedenim 38, gururla söylüyorum
(duyanda 50 bedenden indim sanacak..olsun ama bir beden bir bedendir )
günaydın yakarcım okurken sanki beni anlatıyosun gibi geldi bende kesinlikle karar verdim stresten yiyorum okadar abarttımki sabahtan yemekhaneyi aryorum bu gün menüde ne var diye iyce saçmaladım anlıycan tayinim hala çıkmadı moralim yerlerde nefret ediyorum burdan ya her pazar ankaradan dönerken iki gözüm iki çeşme dönüyorum.
sen kendini bi şekilde teselli edebilirsin eşin çocukların yanında iştekiler gelip geçici insanlar çok fazla ciddiye alma seni etkilemelerine izin verme bizim eşlerimizin görevleri nedeniyle dez avantajımız var sürekli yer değiştiriyoruz ve gittiğimiz yerlere tepeden indiğimiz için çoğu yer kabullenmek istemiyo dışlıyo vs. ama bakma sen onlara kendi düzenini kur gül geç hele amirini hiç sallama sana burda yaşadıklarımızı anlatsam komaya girersin 11 tane mühendisin başına bi lise mezununu (küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın) torpille müdür diye koymuşler 3 yıldır anamızı ağlatıyo adamla konuşamıyoz bile çünkü bizi anlamıyo gülsekmi ağlasakmı bilemedik artık hiç önemsemiyoruz ancak bu şekilde başa çıkabildik sende böle yapmaya çalış canım üzme kendinin.
Suhan yakar sizi anlamay biraz çalışınca halime şükrder oluyorum gerçekten dertsiz sıkıntısız insan yok
kız foto patlatcak halim olsa burda ne işim varBijo 20 kiloyu verdin mı kız helal olsun sana. Oncesi sonrası foto patlatirsin artık :)
evet haklısın canım. eş ve çocuklar yanımda . senin şanssızlığın çocuklardan uzak olman. çocuklarım için çok üzülüyorum. tam adapte oluyorlar bizim süre doluyor . gene yer değiştir. çocukların eğitimlerini kötü etkileyeceğim diye ödüm kopuyor.
kafama takmayayım . şu küçük basit şeyleri diyorum ama elde değil. bana sen zaten bugün yarın gideceksin yeni bilgisayarı burda kalacak yerli arkadaşa veriyorum diyor. tabi bu nlar olurken benim bilgisayarım bile yok. beni hiçe sayıyor daha sonra bari sen araziye çık diyip beni kuş uçmaz kervan geçmez nerde tarla takım varsa oraya gönderiyorlar. itiraz edincede ee ne yapalım hiç bir iş yapmadan mı oturacaksınız diyor dinozor kafalı herif .nezi almanyasında yahudi gibiyim resmen. tek duyduğum şey siz geçicisiniz siz yabancılar.
allahım o an uçarak ağzına yapıştırasım geliyor . aloo bende türkiyeliyim . of ya ben bu konuda çok dertliyim . beni geçelim. allah sana sabır ve en kısa zamanda çocuklarına kavuşmayı nasip etsin.
Sağol canım ya o zaman gidişat iyi şükürİlginnur sabah ac karnına tartildigin kiloyu baz alcan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?